m_g_s
کاربر سایت
این سایت رو به همه پیشنهاد می کنم همه Sound Track های بازی های آر پی جی رو دارهسلام
من تمام اهنگهای موجود! در این فاینال ها رو می خوام:Vii ،Viii،IX،X
کسی داره؟
http://www.bluelaguna.net
این سایت رو به همه پیشنهاد می کنم همه Sound Track های بازی های آر پی جی رو دارهسلام
من تمام اهنگهای موجود! در این فاینال ها رو می خوام:Vii ،Viii،IX،X
کسی داره؟
آهان اونجا باید به یکی از ستون ها بری بین هار تا یکی شون داخل ستون یه علامت دایره ای هست روش X بزن نوشتشو بخون بعد داخل ستون که هستی دوربین رو بچرخون یه طرف ستون یه یراه خیالی می بینی اونو دنبال کنی به ستون بعدی میرسی همین طور این کار رو تا هر چهار ستون ادامه بده تا به یه راه توی گوشه نقشه برسی(اگه گیج شدی راه راحت ترش اینه که اول فقط یکی از ستون ها نشانش فعال برو نوشتشو بخون بعد بعدی فعال میشه لرو بین 4 تا بگرد اونی که فعال شده رو روش X بزن تا آخر)man oon boss ro koshtam
badesh miri jolotar be ye mohavateye bozorg miresi ke 4 ta jaye mosaghaf dare
che konam?
آهان اونجا باید به یکی از ستون ها بری بین هار تا یکی شون داخل ستون یه علامت دایره ای هست روش X بزن نوشتشو بخون بعد داخل ستون که هستی دوربین رو بچرخون یه طرف ستون یه یراه خیالی می بینی اونو دنبال کنی به ستون بعدی میرسی همین طور این کار رو تا هر چهار ستون ادامه بده تا به یه راه توی گوشه نقشه برسی(اگه گیج شدی راه راحت ترش اینه که اول فقط یکی از ستون ها نشانش فعال برو نوشتشو بخون بعد بعدی فعال میشه لرو بین 4 تا بگرد اونی که فعال شده رو روش X بزن تا آخر)
تو قسمت بعدی هم باز چهار تا ستونه که باید همون کارو بکنی
در آخر به یه در میرسی که عادی باز نمیشه اول Belias رو احضار کن بعد جلوش برو یه صحنه می بینی و Belias درو وا می کنه
فک کنم واضح گفتم:confused:
خیلی ممنونBlock کردن واسه هر شخصیت به Evade اشون بستگی داره زیاد کردن Evade هم دو تا راه داره یکی استفاده از اسلحه های خاص ه که Evade رو به مقدار کمی زیاد می کنن ساده ترین راه هم که Evade رو خیلی بالا می بره استفاده از سپر هاست که کار اصلیشون همین بالا بردن Evade ه
salam
kesi pasokhamo nemide?
ye soal dige
man ye seri az itemaro natunestam peyda konam
oon khafanash ro migam
az koja mishe peyda kard ya kharid?