Final Fantasy XII

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
man oon boss ro koshtam
badesh miri jolotar be ye mohavateye bozorg miresi ke 4 ta jaye mosaghaf dare
che konam?
آهان اونجا باید به یکی از ستون ها بری بین هار تا یکی شون داخل ستون یه علامت دایره ای هست روش X بزن نوشتشو بخون بعد داخل ستون که هستی دوربین رو بچرخون یه طرف ستون یه یراه خیالی می بینی اونو دنبال کنی به ستون بعدی میرسی همین طور این کار رو تا هر چهار ستون ادامه بده تا به یه راه توی گوشه نقشه برسی(اگه گیج شدی راه راحت ترش اینه که اول فقط یکی از ستون ها نشانش فعال برو نوشتشو بخون بعد بعدی فعال میشه لرو بین 4 تا بگرد اونی که فعال شده رو روش X بزن تا آخر)
تو قسمت بعدی هم باز چهار تا ستونه که باید همون کارو بکنی
در آخر به یه در میرسی که عادی باز نمیشه اول Belias رو احضار کن بعد جلوش برو یه صحنه می بینی و Belias درو وا می کنه
فک کنم واضح گفتم:confused: ;)

آهان اونجا باید به یکی از ستون ها بری بین هار تا یکی شون داخل ستون یه علامت دایره ای هست روش X بزن نوشتشو بخون بعد داخل ستون که هستی دوربین رو بچرخون یه طرف ستون یه یراه خیالی می بینی اونو دنبال کنی به ستون بعدی میرسی همین طور این کار رو تا هر چهار ستون ادامه بده تا به یه راه توی گوشه نقشه برسی(اگه گیج شدی راه راحت ترش اینه که اول فقط یکی از ستون ها نشانش فعال برو نوشتشو بخون بعد بعدی فعال میشه لرو بین 4 تا بگرد اونی که فعال شده رو روش X بزن تا آخر)
تو قسمت بعدی هم باز چهار تا ستونه که باید همون کارو بکنی
در آخر به یه در میرسی که عادی باز نمیشه اول Belias رو احضار کن بعد جلوش برو یه صحنه می بینی و Belias درو وا می کنه
فک کنم واضح گفتم:confused: ;)

merC
che ghadr munde ke baziro tamum konam?
khodet chejoori fahmidi bayad BELIAS ro zaher kard ?:O

Block کردن واسه هر شخصیت به Evade اشون بستگی داره زیاد کردن Evade هم دو تا راه داره یکی استفاده از اسلحه های خاص ه که Evade رو به مقدار کمی زیاد می کنن ساده ترین راه هم که Evade رو خیلی بالا می بره استفاده از سپر هاست که کار اصلیشون همین بالا بردن Evade ه

Block کردن واسه هر شخصیت به Evade اشون بستگی داره زیاد کردن Evade هم دو تا راه داره یکی استفاده از اسلحه های خاص ه که Evade رو به مقدار کمی زیاد می کنن ساده ترین راه هم که Evade رو خیلی بالا می بره استفاده از سپر هاست که کار اصلیشون همین بالا بردن Evade ه
خیلی ممنون
میشه یه توضیح در مورد License Board بدی.

License Board کار همون معنیشو می کنه معنیش که میشه صفحه گواهینامه یا مجوز. تو این بازی هر اسلحه زره سپر و یا لوازم جانبی و یا جادو هایی که پیدا کنی یا از مغازه ها بخری نمی تونی از شون استفاده کنی تا زمانی که واسه شخصیتی که می خوای از اون وسیله جادو اسلحه یا مهارت استفاده کنه مجوزشو بگیری که اونم با مبارزه و بدست آوردن LP یا License Point بدست میاد البته کار مهم دیگه ای که می کنن برای خریدن Argument ها و Gambit Slot ها هستن که آرگومان ها مشابه Sphere Grid توی فاینال 10 عمل می کنن مثلا یه آرگومان HP رو 500 واحد زیاد می کنه یا یه آرگومان قدرت فیزیکی حمله یک شخصیت رو زیاد می کنه. Gambit Slot هم یک خط فرمان برای شخصیت های خودی که توسط کامپیوتر هدایت میشن رو باز می کنه که می تونی باهاش تعداد بیشتری فرمان به اونا بدی
بعد از گرفتن هر Summon یا Esper هم باید مجوزشو از صفحه مجوز بخری;)

belakhare bazi ro tamum kardam
ama chand soal
cid pedare balthiere?
chera vaghti bazi tamum mishe nemishe save kard?
balthier va fran bad tuye bahamut che balai sareshun miyad?
kasi tooye oon carvetian cave(age dorost neveshte basham) rafte?
ye boss oonja hast
man nakoshtamesh
bokoshish chi mishe ??
thanX

salam
kesi pasokhamo nemide?
ye soal dige
man ye seri az itemaro natunestam peyda konam
oon khafanash ro migam
az koja mishe peyda kard ya kharid?

اینجا غیر از من یعنی کسی FF باز نیست ؟;) واقعا که باید درشو تخته کرد
جوابا :
1. Yes سید پدر بالتیره ( یه نکته جالب سید رو اگه تو Beastiery خصوصیاتشو ببینین فامیلیش اسمش Cidulfus Bunanza ه این نشون می ده اون فامیل یکی از شخصیت اصلی FF Tactics ه چون اسم اون Mutasido Bunanza بود احتمالا سید جد شه چون FFXII در آینده FFT اتفاق می افته چون در زمان FFT گفته میشد اسلحه Gun تازه از یک تمدن فراموش شده کشف شده و در اون مان همه از سلاح سرد استفاده می کردند و اصلا کشتی پرنده وجود نداشته و هیچ نشانی از نژاد مختلف در FFXII بغیر از Moogle ها نبوده فرضیه دیگه اینه که دنیایی FFXII همون تمدن فراموش شده ایه که که مردم FFT در بارش حرف میزدن Lost Civilization ...

2.تو هیچ کدوم از شماره های اصلی FF قابلیت سیو بعد از تموم کردن بازی یا Clear Data بجود نداشته...;)

3. :confused:

4.من رفتم یکی از Esper های مخفی توش پیدا میشه که خیلی راحته کشتنش اسمش Adramarech

5.بکشیش اون مال تو میشه:)

6. کدوم آیتم ؟ بعضی آیتم های خفن رو نمیشه خرید. با انجام دادن Hunt ها یا Side Quest های خاص پیدا میشن بگو دنبال چی هستی شاید تونستم کمکت کنم

آخرین ویرایش:
اقا فاینال 12 از تمام شماره های قبلیش بیشتر چیزای مخفی داره حدود 7 تا اسپر مخفی داره یکیش هست لولشحداقل لول برای زدنش 80-90 هست که به قول یه نفری توی فروم های خارجی لول 120 هم کمه اسمش ZODIAc هست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or