مگه دارین رکورد می زنین میگین تو فلان ساعت تموم کردم :cheesygri من سعی می کنم از بازی لذت ببرم تا حالا یکی Optional Esper گرفتم کسی تونسته همه رو بگیره ؟ تازه بازی اینقدر گستردس که شما میگین با لول 50 رفتم چیزی نیست چون مثلا هیولا های قبل از رسیدن به اسپر آخر یعنی Zodiac همه لول 80 به بالان...
با نقد هم موافقم البته یکی دو مورد تو معرفی تاریخچه FF و معرفی اسپر ها اشتباه داشت و البته چند تام غلط املایی
در مورد شخصیت هم فقط Basch که با Sword و Shield استیل خاصی داشت بقیه قیافشون به هرچی می خوره غیر از جنگ جو ! ولی کلا FFXII در مورد شخصیت پردازی ضعیفه و به پای FFX نمی رسه وگرنه شخصیت فقط اواتور من یعنی Auron . یادش بخیر اونقدر قویش کرده بودم با هر ضربش 99999 تا HP کم می کرد...
دوست عزیزتر اولا کدوم خاصیت تو FFXII دوما تو FFX اگه Ultimate Weapon هر شخصیت رو بگیری که خاصیت Break Damage Limit هم داشته باشه حد اکثر 99999 تا کم می کنه پس از این حرفای الکی نزن که خیلی بدم میاد اگه باز شک داری وایسا حسام MGS باید روشنت کنه سوما اگه می خوای با من کل کل کنی من FFX International رو بازی کردم که توش 9 تا Optional Boss اضافه داره... هشتمیش 80000000 HP داره که من کشتم اگه باز شک داری برو باس ها رو ببین :دوسته عزیز در فاینال 12 هم آیتم های مخفی رو اگه آزاد کنی این رو خاصیت رو می گیری نمی خواهم ادعا کنم اما من در فاینال 10 تمام یارام تا hp 999999 کم می کردن
آره منم 10 رو میگم تو 12 نیست تو 10 زره ای بود با خاصیت Break HP Limit که می تونستی باهاش HP شخصیت رو از آخرین حدش یعنی 9999 برسونی به 99999 یه اسلحه هم واسه هر کدوم از شخصیت ها بود که حد خسارت رو از 9999 می رسوند 99999 بعد من موندم اون استاد mgs3 چطور میگه 999999:confused:توی 10 بودش مثلا به ایتم زره 9999 برای kimahari بود که hp میشد به انداره 9999
-clansit miare
تا حالا اسمشو نشنیده بودم...
-sin همه شایعست Sin اصلا Aeon نیست که احضار بشه. اونیم که بالا کشتی پرنده باحاش می جنگی اسمش Penance ه که وقتی همه Optional Boss ها رو تو انترنشیونال شکست دادی خودشو نشون می ده
-اون هیولاهایی هم که تو Calm Land بودن بله بیشترشو کپچر کردم
-این آرمر کیماری قضیش چیه تا اونجایی که می دونم هیچ زره ای HP یا قدرت زیاد نمی کنن فقط خاصیت هایی داشته باشن مثل HP + 30% یا Strengh + 5 این 120000 HP از کجا اومده ؟ اگه هم باشهآخرش 99999 ه بعد چطور شده 120000 ? فک کنم مثل او 999999 که گفتی یه یکان زیادی داره
-Magus Sisters هم که باید تو آیتم پیدا کنی که الان اسمشون یادم نیست بعد با چوکوبو بری به یه معبد توی Calm Lands
- بابا چرا پست ندی چرا ناراحت میشی, تازه مشکلی نیست که کل انداختن مگه بده:biggrin1:
agha tuye feywood che bayad bokonam ?
badesh looft ha bejoz forush be che dardi mikhoran ?