بله به همین سادگی هستش:biggrin1:مگه میشه ؟؟؟
تو بازی به این بزرگی نمیشه شماره ی بازیکن ها رو تغییر داد ؟
من یک مشکل بزرگ و عجیب پیدا کردم ؟
من از اول فصل فوتبال تا الان هر هفته لیگ ایتالیا را میرفتم فقط 2 بازی دیگه مونده بود . دیروز میخواستم بازی کنم وقتی میرفتم بازی را شروع کنم در تمرین قبل از بازی کلا قفل میکرد که مجبور به خاموش و روشن کردن دستگاه میشدم دیسک را تمیز کردم بازم نشد .
بعد توی قسمت ماناجرش برای تعویض بازیکنان نگاه کردم دیدم یک بازکن که اسم هم نداره به صورت دروازبان توی لیست بازیکنانم هست .:confused:
بیرون از سیوم یعنی در حالت عادی اصلا وجود نداره فقط توی سیو لیگ سری ا که خودم سیو کردم هست
بعد روی قدرتش که نگاه کردم یک عالمه کد بود مثل این 73373927393 مثلا روی قدرت سرش .
روی اسمش هم هیچ اسمی نیست فقط شماره 12 دروازه بان که متوجه شدم به خاطر همینه
ایا راهی داره که درستش کنم
اصلا برای کسی تا حالا اینطوری شده
عزیزان من اینکارو کردم یعنی ریست اسکواد را زدم اما نشد چون من در حالت بیرون از سیو لیگم مشکلی ندارم من وقتی میرم تورنومنت سری ا را لوود میکنم در اون مشکل دارم نه در همه جا حتی توی مانجر مود هم اوکی هست
من یک مشکل بزرگ و عجیب پیدا کردم ؟
من از اول فصل فوتبال تا الان هر هفته لیگ ایتالیا را میرفتم فقط 2 بازی دیگه مونده بود . دیروز میخواستم بازی کنم وقتی میرفتم بازی را شروع کنم در تمرین قبل از بازی کلا قفل میکرد که مجبور به خاموش و روشن کردن دستگاه میشدم دیسک را تمیز کردم بازم نشد .
بعد توی قسمت ماناجرش برای تعویض بازیکنان نگاه کردم دیدم یک بازکن که اسم هم نداره به صورت دروازبان توی لیست بازیکنانم هست .:confused:
بیرون از سیوم یعنی در حالت عادی اصلا وجود نداره فقط توی سیو لیگ سری ا که خودم سیو کردم هست
بعد روی قدرتش که نگاه کردم یک عالمه کد بود مثل این 73373927393 مثلا روی قدرت سرش .
روی اسمش هم هیچ اسمی نیست فقط شماره 12 دروازه بان که متوجه شدم به خاطر همینه
ایا راهی داره که درستش کنم
اصلا برای کسی تا حالا اینطوری شده
عجیبا
اقا یه چیزی حالا برا چی میخوای همچین بازیکن قوی و فوق طبیعی رو بندازی بیرون.
وقتی این همه قویه ازش استفاده کن
بزارش کنار دروازبانت یه شوت و گل دی
-------------
همانطور که امیر گفت این باگی هستش که راهی برای درست کردنش نیست مگه اینکه یه لیگ دیگه ایجاد کنی و با اون بازی کنی
البت یه راه دیگه هم هست
و اون اینه فصل تموم شه و از این تیم جدا شی
قابلیت Customize کردنه آب و هوا و روز و شب فقط برای Kick-Off ـه ، یعنی در کلیه ی مدهای آنلاین و MangerMode همه چیز Randomـه.راهی برای بارانی بودن یا نبودن نیست ولی کلا روز و شب را در بعضی از مدها می توان تغییر داد.
من که هر کاری کردم نتونستم علاقه ای در فیفا درون خودم ایجاد کنم.الان فقط pes 09 بازی میکنم.
گفتم که من سعی کردم درون خودم از fifa علاقه ایجاد کنم اما نشد .شاید بازم سعی کردمخب میکنی چون اگه pes همین چند تا طرفدار هم نداشته باشه که باید دروشو تعطیل کنه