FIFA 2009

Manager Mode

آقایون ببخشید من تو فیفای Xbox360تازه کارم می خواستم بپرسم راهی نداره که توبخش Manger Modeبشه تو شب بازی کرد چون من هر چی بازی می کنم همش بازیا تو روزه اینجوری که خیلی تکراری میشه

آقایون ببخشید من تو فیفای Xbox360تازه کارم می خواستم بپرسم راهی نداره که توبخش Manger Modeبشه تو شب بازی کرد چون من هر چی بازی می کنم همش بازیا تو روزه اینجوری که خیلی تکراری میشه

تا اونجایی که می دونم شما فقط در بازیهای عادی و یک دوستانه قابلیت تنظیم روز و شب را دارید ، شما setting را چک کنید ، مشخص می شه ولی غالبا همه مدل آب و هوا به صورت شانسی باید داشته باشه ...

آخرین ویرایش:
تو منیجر مود بصورت random انتخاب میشه تو شبم بازی میشه حتی تو شب برفی یا بارونی ولی بیشتر بازیای حساس تو شب هستش برای من که اینجوری بود

سلام
اقا ماهر کاری میکنیم این ابراهیمویچ یا کاکا را نمینوتیم توی ماناجر مود بیاریم منچستر پولشم دارم اما قبول نمیکنه (التماسشم کردم نمیاد):cheesygri

پرستیژت باید تو خرید بالا باشه!
بعد وقتی قبول نمیکنن برو تو neg..history نگاه کن پایین دلیل نیومدنشو مینویسه!
مثلا من خواستم روبن رو بخرم گفت بازیکن کافی تو رئال نداریم! یعنی که هرچی زور بزنم هم نمیشه اینو خرید!
اما به هانری همین پیشنهاد دادم با کله اومد!

سلام یه سوال برا یه تازه کار
.چرا در پایانو اپشن play with different teams وجود نداره مجبورم برم از اول بیام.
اپشن become a legend تو fifa گجاست.
و نمیشه کنترل بازیکنا رو از joy stick به دگمه بالا پایین دستی تغییر داد اخه تو pes با هر دو میشد کار کرد.
مرسی

سلام بچه ها من تلویزیون full hd سامسونگ دارم و xbox رو با کابل hdmi وصل کردم وقتی فیفا رو روی 1080p اجرا میکنم خیلی کندتر از 480 اجرا میشه اصلا شوتهاش قدرت و هیجان اونو نداره تورو خدا راهنماییم کنید چیکار کنم:(:(:( هیچ کس مشکل منو نداشته؟ تلویزینم سری 40 اینچ سری 5 هست.[/QUOTE

دوست من سلام
من دقيقا همين مشكل رو با همين مدل ال سي دي داشتم
يه اري ميگم انجام بده تا حل شه
باشه؟

سلام بچه ها من تلویزیون full hd سامسونگ دارم و xbox رو با کابل hdmi وصل کردم وقتی فیفا رو روی 1080p اجرا میکنم خیلی کندتر از 480 اجرا میشه اصلا شوتهاش قدرت و هیجان اونو نداره تورو خدا راهنماییم کنید چیکار کنم:(:(:(

سلام پویا جان !

FiFA رو همیشه رو 720p اجرا و بازی کن ..... .

چجوری میشه تو منیجر مود شماره بازیکن ها و مدل لباس رو تغییر داد ؟

امکانش وجود ندارد ...
سلام پویا جان !

FiFA رو همیشه رو 720p اجرا و بازی کن ..... .
دوست من سلام
من دقيقا همين مشكل رو با همين مدل ال سي دي داشتم
يه اري ميگم انجام بده تا حل شه
باشه؟

موضوعات فنی را در تاپیک مربوطه مطرح کنید.
ایا میشه بازی فیفا رو با دسته پلی استیشن 2 بازی کرد من شنیدم که میشه

با 360 ، امکانش نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or