Aʍir Rәzʌ
کاربر سایت
باید آنلاین بازی کنید . :biggrin1:چجوری میشه رفت تو ADIDAS LEAGUE ؟ :biggrin1:
باید آنلاین بازی کنید . :biggrin1:چجوری میشه رفت تو ADIDAS LEAGUE ؟ :biggrin1:
باید آنلاین بازی کنید . :biggrin1:
من میخوام آخرین نقل و انتقالات انجام بشه یعنی آپ بشه ولی میگه باید تو لیگ باشی میخوام برم توش پسور میخواد ! :biggrin1:
چه کنم ؟!
سلام به همه دوستان
برای من در بازی فیفا یه مشکلی پیش اومد:
داشتم بازی میکردم تو منیجر مد وسط بازی استارت زدم بعد رفتم یه کاری انجام دادم چند دقیقه بعد برگشتم بازی رو ادامه دادم دیدم دکمه RT (سرعت) کار نمیکنه بعد رفتم دکمه تست کردم در بازی های دیگه دیدم سالمه بعد اومدم دوباره تو فیفا دیدم کار نمیکنه بعد دکمه رو با دکمه های LB و RB عوض کردم بازم دیدم سرعت نمیگیره بعد از اون با LT عوض کردم دیدم کار کرد ولی دیگه فقط با سرعت راه میرفت یعنی این که چه دکمه رو میگرفتی چه نمیگرفتی و فقط آنالوگ چپ رو به جلو میدادی با سرعت میرفت
حالا میشه دوستان بگن مشکل از دسته هست یا از بازی؟؟؟:confused:
فکر کنم نسخه ی شما j هستدوستان میتونید بگید دلیل این کار چیه؟
به عنوان مثال وقتی یه شوت میزنم گل میشه یا به اوت میره،با کمال تعجب میبینم که بعد از اون داور به یه بازیکنی بدون هیچ دلیلی کارت زرد و حتّی قرمز(!) (!) (!) نشون میده!!!
میخواستم بدونم شما علتش رو نمیدونید چیه؟:confused:
اگر در تمام بازی ها درست بوده ، مشکل از تنظیمات هست. برو به تنظیمات دسته و همه چیز را Reset کن و یا به حالت اولیه برگردون ، چون احتمالا دکمه ها را دستکاری کردی !
...
خب شاید آوانتاژ داده بوده بعد میاد بهت به خاطره تکل بدی که کرده بودی کارت میدهدوستان میتونید بگید دلیل این کار چیه؟
به عنوان مثال وقتی یه شوت میزنم گل میشه یا به اوت میره،با کمال تعجب میبینم که بعد از اون داور به یه بازیکنی بدون هیچ دلیلی کارت زرد و حتّی قرمز(!) (!) (!) نشون میده!!!
میخواستم بدونم شما علتش رو نمیدونید چیه؟:confused:
من گفتم تو j بیشترهخب شاید آوانتاژ داده بوده بعد میاد بهت به خاطره تکل بدی که کرده بودی کارت میده
برا منم 1000 بار اتفاق افتاده.
من فکر نکنم مشکل از جی بودن دسگات باشه.
این باگ بازیه ... برا منم پیش میاد . :biggrin1:با تشکر از دو دوست عزیز.
من دستگاهم PAL ــه،بازم میگم کاملا بیخودی کارت میده،چون نه من قبلش تکلی زده بودم، نه آوانتاژی داده بود نه هیچی...فکر میکنم باگ بازی باشه...
تا الان چند بار Drogba,Berbatov,Rooney,Van Nistelrooy بیخودی کارت گرفتن.
ولی یه چیزی بگم بخندید::biggrin1:
یه بار هم این وضعیت برای فابرگاس پیش اومد،با این تفاوت که کارت قرمز بهش داد،ولی بعد از گذشت چند دقیقه دیدم توی زمینه و برا خودش خوشه!:biggrin1::laughing::confused::laughing:
برای همین احتمال میدم باگ بازی باشه...
حالا نمیشد به سلیقت که با PES حال میکنه بگی تو تاپیک FiFA سوال درباره PES نپرسه!؟