آخرین ویرایش:
منتظر اون امین لوزر بودم نیومد! منتظر سینا بودم گفته بودی بزنیم نیومدی که! رنگو هم که نبود
یه آخر هفته باس باشید دیگه
:dدوستان شماهم به وصل شدن سرورا مشکل دارید؟برایه من از ساعت 12 هر کار میکنم به سختی وصل میشه چند لحظه وصله بعد باز دیسکانکت میشه!شماهم همین مشکل دارید؟من اینترنتم از شاتل

من 1:30 اومدم هیچی نگفتی داشتی سیزن میزدی خووسط هفته میام بازی کنم 1-2 دست بعد برم بخوابم هی مسیج هی اینوایت بیا بازی بیا بازی:dمنم صبحش باس زود پاشم نمیتونم بمونم شرمنده میشم
دیشب تا 2 بیدار بودم بازی میکردم کسی نبود ماشالامنتظر اون امین لوزر بودم نیومد! منتظر سینا بودم گفته بودی بزنیم نیومدی که! رنگو هم که نبود
:d
نه من مشکلی نداشتم آقا نوید راحت وصل میشدم
منتظر تو هم بودم نبودی که![]()

حقیقتش منم فعلا چون خدمت میرم شیفتم 10شب تا 6 صبحه به بعدش چون اولین بارم انلاین دارم میزنم شوق و ذوق دارم بیشتر وقتا psn پلاسم،امروز صبحم با یکی از بچه ها داشتیم بازی میکردیم اواسط نیمه دوم پرید بیرون دیگه هر کار کردم وصل نشد که نشد!اخه بازی من از این شیریا گرفتم اکانت سوم هم هستم همش ترسم اینه چون اینجوریه به سرور وصل نمیشم!برایه همین پرسیدم ببینم مشکل عمومیه یا نه!تا امروز که مشکل نداشتم اما این دفعه مطمءنم اشکال از اینترنتم بود اخه چند لحظه بعدش چراغ مودمم قرمز شد!یعنی اینترنت قطعه!حالا اقا فرشاد بیا یکاری کنیم من شمارم براتون میفرستم حال کردی هر وقت وصل بودی حوصله داشتی منم نبودن یه اس بده اگر شرایطش داشتم حتمی میام اینجوری فکر کنم بهتره!وسط هفته میام بازی کنم 1-2 دست بعد برم بخوابم هی مسیج هی اینوایت بیا بازی بیا بازی:dمنم صبحش باس زود پاشم نمیتونم بمونم شرمنده میشم
دیشب تا 2 بیدار بودم بازی میکردم کسی نبود ماشالامنتظر اون امین لوزر بودم نیومد! منتظر سینا بودم گفته بودی بزنیم نیومدی که! رنگو هم که نبود
:d
نه من مشکلی نداشتم آقا نوید راحت وصل میشدم
منتظر تو هم بودم نبودی که![]()
یعنی چون در حال حاضر بازی فوتبالی بهتر از فیفا15 نیست یعنی باید بیایم از بازی خوبی بگیم و از بدیاش نگیم؟؟سلام اقایونی که این قدر از بازی بد می گن ایا الان بازی فوتبالی بهتر از فیفا 15 هست ؟ اگه هست که بفرمایید برید بازی کنید اگرم نیست اینقدر زجه و ناله نکنید همینی که هست خیلی مشکل دارید بازی رو بفروشید به سلامت فکر نکنید منم می گم بازی خیل عالی هست نه اما بازی می کنم که از بازی لذت ببرم چند صفحه هست بعضی ها دارن می نالن مگه مجبوری بازی کنی