FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
واقعن تاپیک باحالی شده!
این برمیگرده به نوع طرز فکری که تو جامعه سوم حاکمه.
اینکه "همینی که هست" بشه جواب همه چی!
اینکه وقتی چیزی جلوتون انداختن "باید" بگید خوبه و تا تهش لذت ببرید و .....
-------------
اگه دوست دارید فکر کنید که این فیفا بهترینه باشه بذار همون بهترین باشه و منم دیگه به فیفا 15 (ع) کاری ندارم :|

واقعن تاپیک باحالی شده!
-------------
اگه دوست دارید فکر کنید که این فیفا بهترینه باشه بذار همون بهترین باشه و منم دیگه به فیفا 15 (ع) کاری ندارم :|
شما برفرض کاری داشته باش با فیفا . توی یه کشور جهان سومی میتونی چیکار کنی ؟ اصلا صدات به گوش EA میرسه ؟
باز دوباره بر میگرده همین حرفت : همین که هست

دوستان داشتم سيزن ميزدم به يه نكته جالبي برخوردم. نميدونم تا حالا واستون پيش اومده يا نه. من چندبار اينجوري گل خوردم. پاس عقب دادم دروازه بان ، بعد نميدونم چي ميشه ولي دروازه بان يجورايي انگار هنگ مي كنه و توپ از لاي پاش ميره تو گل. ايندفعه بازي را ٣-٢ بردم. رفتم مچ هايلايت كه اين گله را سيو كنم، ديدم اصلا گله تو هايلايتها نيست. يعني دقيقا اين يه باگي هست كه به احتمال زياد حلش مي كنن. خيلي باحاله باگه اتفاق ميفته گل ميخوري بعدشم تو هايلايت خبري ازش نيست. :d

واقعن تاپیک باحالی شده!
-------------
سلام نظر من بود نظر شما حالا یه چیز دیگه هست دلیل نمی شه که نظر شما هم محترم

دوستان داشتم سيزن ميزدم به يه نكته جالبي برخوردم. نميدونم تا حالا واستون پيش اومده يا نه. من چندبار اينجوري گل خوردم. پاس عقب دادم دروازه بان ، بعد نميدونم چي ميشه ولي دروازه بان يجورايي انگار هنگ مي كنه و توپ از لاي پاش ميره تو گل. ايندفعه بازي را ٣-٢ بردم. رفتم مچ هايلايت كه اين گله را سيو كنم، ديدم اصلا گله تو هايلايتها نيست. يعني دقيقا اين يه باگي هست كه به احتمال زياد حلش مي كنن. خيلي باحاله باگه اتفاق ميفته گل ميخوري بعدشم تو هايلايت خبري ازش نيست. :d
تایید میشه این باگ واسه من تاحالا پیش نیومده ولی چند بار واسه حریفام پیش اومده! :d

من تا حالا حدود 30 تا بازی تو سیزن انجام دادم ولی حتی یک بازی هم میزبان نبودم همش دارم خارج از خونه بازی میکنم :| مشکل از تنظیمات منه یا این هم باگه ؟؟؟ دقیقه 70 بود تو سیزن بازی برام خیلی مهم بود چون اگه بازی رو نمیبردم سقوط میکردم به لیگ پایین تر منم 3_2 جلو بودم با یه بدبختیم تونستم جلو بیوفتم حریفمم خیلی قوی بود ولی باز طبق معمول نمیدونم چرا با اینکه اینترنت ام وصل بود بازی قطع شد و نتیجه رو 3_0 باختم :| با نظر یک سری از دوستان موافقم که میگفتن بازی بالانس نداره یه سری از بازیکنا واقعا سرعنشون طبیعی نیست .... من بعید میدونم که EA آپدیتی برای رفع این مشکلات بده و رسما یکی از مزخرف ترین فیفا های عمرم رو دیدم... :-&

من تا حالا حدود 30 تا بازی تو سیزن انجام دادم ولی حتی یک بازی هم میزبان نبودم همش دارم خارج از خونه بازی میکنم :| مشکل از تنظیمات منه یا این هم باگه ؟؟؟ دقیقه 70 بود تو سیزن بازی برام خیلی مهم بود چون اگه بازی رو نمیبردم سقوط میکردم به لیگ پایین تر منم 3_2 جلو بودم با یه بدبختیم تونستم جلو بیوفتم حریفمم خیلی قوی بود ولی باز طبق معمول نمیدونم چرا با اینکه اینترنت ام وصل بود بازی قطع شد و نتیجه رو 3_0 باختم :| با نظر یک سری از دوستان موافقم که میگفتن بازی بالانس نداره یه سری از بازیکنا واقعا سرعنشون طبیعی نیست .... من بعید میدونم که EA آپدیتی برای رفع این مشکلات بده و رسما یکی از مزخرف ترین فیفا های عمرم رو دیدم... :-&

دقیقا همین اتفاق واسه من افتاد دیروز تا دقیقه 88 2-2 با طرف مساوی بودم بازیشم خوب بود دقیقه 89 گل سوم زد اومدم یه دفاع به ترکیب اضافه کنم استارت زدم ترکیب بچینم یهو دیسکانت شد فکر کردم طرف از بازی خارج شد بعد دیدم 3-0 بازندم کرده !! البته 7-8 بار دیگه هم اینطور شده
لعنتی اقلا جلو هستیم دیسی میکنی نتیجه رو حساب نکن باخت میزنه واسه چی
بازی هم که گفتیم دیگه دربارش تو نظرات فیس بوق خود ea هم ملت میگن :

bdrtpeh10t9tfcz5diwj.jpg

کلا دستتو بگیر رو سرعت هی تغییر مسیر بده بهترین دفاع هم بکنی نمیتونی جلوشو بگیری
ولی اپدیت میدن که صددرصد ولی تا چقدر این مشکلات رفع کنن مهمه

دقیقا همین اتفاق واسه من افتاد دیروز تا دقیقه 88 2-2 با طرف مساوی بودم بازیشم خوب بود دقیقه 89 گل سوم زد اومدم یه دفاع به ترکیب اضافه کنم استارت زدم ترکیب بچینم یهو دیسکانت شد فکر کردم طرف از بازی خارج شد بعد دیدم 3-0 بازندم کرده !! البته 7-8 بار دیگه هم اینطور شده
لعنتی اقلا جلو هستیم دیسی میکنی نتیجه رو حساب نکن باخت میزنه واسه چی
بازی هم که گفتیم دیگه دربارش تو نظرات فیس بوق خود ea هم ملت میگن :

bdrtpeh10t9tfcz5diwj.jpg

کلا دستتو بگیر رو سرعت هی تغییر مسیر بده بهترین دفاع هم بکنی نمیتونی جلوشو بگیری
ولی اپدیت میدن که صددرصد ولی تا چقدر این مشکلات رفع کنن مهمه
ولی انصافا بازی با تیم های مقابلت که ریول / یونتوس/ اینتر/چلسی کلا تیم هایی که از این بازیکنی اقراق آمیز ندارن خیلی لذت بخشه ...
امروز داشتم با دورتموند بازی میکردم طرف پرسینگش خیلی خوب بود حال کردم با بازیش ... بنظرتون چیکار کنم تا همچین پرسینگی داشته باشم من پرس ام رو گذاشتم 85 ولی تیمم مثل اون پرس نمیکرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or