FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
ای بابا اینقدر در مورد بازی بد گفتید حالم بد شد
دیگه بازی مثله روزای اول نمیچسبه!
تا یه سال باید بسازیم.بازی باگه قبول ولی خوب مجبوریم تا سال دیگه بسازیم
پس بیخیال شید!

اینجوری نمیشه.
درست بحث کنین با هم. اگه قراره به همین شکل ادامه بدین، دیگه تذکری در کار نیست.
از این پست به بعد اگه بازم ببینم دعوای بین کاربرها داره تو این تاپیک ادامه پیدا میکنه و بی احترامی صورت میگیره، بدون توجه به سابقه، کاربر مورد نظر بن خواهد شد.
دیگه خود دانید.

یه افتضاحه... شما حساب کن مثلا با یه بازیکنی مثل دنی آلوز با پای چپ از زمین خودی و لب خط با L1 + مثلث یه پاس بدی... راحت نیمار و مسی رو تک به تک میکنی... امتحان کن شما ...

باز این واژه ::d
البته این امکان در واقعیت هم وجود داره ها چون در فوتبال دستورالعملی برای اینکه کسی نتونه پاس بلند بفرسته وجود نداره .
اما اگر این اتفاق به صورت متداوم در بازی شما بروز کرده ، احتمالأ بشه اسمش رو باگ گذاشت .
بنده در زیر آوردم که شاید با تغییر بتونید به نحوی جلوگیری کنید از بروز این نوع حمله ، برای مثال
آیا سعی کردید تیمتون رو تغییر بدید ، تا بتونید با کمک از مدافعان بلند قد تر جهت دفع توپ استفاده کنید ؟
آیا سعی کردید ، میانه زمین رو با هافبک های دفاعی سریع تر در تیم های که این ویژگی رو دارند مستحکم تر کنید ؟
آیا سعی کردید پرس رو از مهاجمان به تیم مقابل دیکته کنید ؟
البته من آماتور هستم اما این چیزی بود که در فوتبال مدرن فکر میکنم شاهدش هستیم .
با این حال تمرین و پشتکار میتونه پیشرفت رو به بازیباز هدیه بکنه ، ضمنأ با توجه به اینکه تغییرات چشمگیری در این نسخه تا پایانش شاهد نیستیم پس حدود 11 ماه برای بالا بردن سطح بازی با این مکانیزم های جدید فرصت داریم .

17426781339779918593.jpg

منم اهل نقل قول کردن نیستم ، دوستانم جواب مناسب رو دادن و دیگه حرفی ندارم...
سلام داداش ناراحت نشی ا.چون کارم انالیز فوتبال گفتم اینو بگم و خداییش دخالت نمیکنم ولی دفاع بلند زن منظور اینه که تو دفاع خطی یکی از بازیکنا باید اکثر توپهای هوایی رو قطع کنه نه اینکه پاس های بلند بفرسته بازم شرمنده.

- - -ویرایش - - -

17426781339779918593.jpg

منم اهل نقل قول کردن نیستم ، دوستانم جواب مناسب رو دادن و دیگه حرفی ندارم...
سلام داداش ناراحت نشی ا.چون کارم انالیز فوتبال گفتم اینو بگم و خداییش دخالت نمیکنم ولی دفاع بلند زن منظور اینه که تو دفاع خطی یکی از بازیکنا باید اکثر توپهای هوایی رو قطع کنه نه اینکه پاس های بلند بفرسته بازم شرمنده.

خیلی دوست ندارم نقل قول کنم ... حرفاتون جالب بود
مشکل اینجاست که ما میریزیم تو خودمون همه چیزو ... صبح میایم اقای onlyfifa یه عکس گذاشته زیرش تعریف و تمجید کرده
عصر میایم همین اقا قلب گذاشته و هر روز تاکید میکنه که فوق العادست بدون اینکه 4 تا دلیل منطقی هم بیاره
اونوقت من و 100 نفر دیگه 1 خط مینویسیم از مشکلات بازی که همشم با دلیل و مدرکه ... جوابایی که میشنویم ایناست
کی گفته بخری؟
برو pes بازی کن
من از 2002 فیفا میزدم
من خدای فیفام و با انالوگ بازی میکنم
شما اول یاد بگیر با انالوگ بازی کنی بعد نظر بده
اجازه بده یه سال بشه فیفا بازی میکنی بعد بیا نظر بده
اینجا هرکی موافقه 4 تا دلیل بیاره ما هم دلمونو به همونا خوش کنیم
اگرم ما میگیم فلان جای بازی ایراد داره برای اینه که 50 تا از دوستای من همینجان و دور هم جمع هستیم
توقع ندارید که بهشون تلفن بزنم در مورد بازی صحبت کنیم .. معنیه فروم همینه ... حالا این وسط یه عده فکر میکنن ما بنویسیم بازی باگ داره فروش uk میاد پایین

- - -ویرایش - - -

سینا جون شما فکر میکنی خیلی رویایی بازی میکنی ؟
منم منم کردن خیلی خوب نیست ... من بازیم از شما به مراتب بهتره ... شما خودت از ترس همین باگها افتادی رو تیمهای 3 ستاره ... بازیکن بودی با اینترت با رئال بازی میکردی میفهمیدی باگ چیه
امار سیزن و بقیه جاهارم برای همین میزنن که سطح مردمو بدونی بعد بیای کری بخونی
اولین چیزی که واسه من مهمه تو انتخاب دوستام اخلاقه که شما نداریش وگرنه تا حالا هزاربار 6 تا خورده بودی
بعدشم شما هی نگو من از 2010 فیفا میزدم شما 2012 از pes تشریف اوردی ;)
در مورد مشکلات بازی ما مینویسیمشون عزیزم
نگفتیم به ما میزنن ... شما جوگیر نشو ... ما میگیم این مشکلات هست
معنیش این نیست که به ما میزنن
سلام دوست ندارم وسط بحث چند نفر بخوام شریک بشم،اما یسری حرف دیدم که نتونستم چیزی نگم،حقیقتش من با سینا بازی کردم زیاد نه، همش دو دست یه دست بردم یه دست هم باختم!اما تو عمرم که بیشترش تو گیم اونم فوتبال گذروندم تا به حال ندیدم کسی مثله ایشون بازی کنه نمیگم بازیش رویایی نه، اما اگر با چشمام نمیدیدم باورم نمیشد که کسی بتونه اینجوری تو فیفا15 اینقدر پوششی بازی کنه کوچکترین فضایی به حرکت نمیداد،من کلی باگ تو این فیفا 15 دیدم اما یدونشم نه سینا استفاده میکرد نه میزاشت من استفاده کنم!تملک توپ میدان کامل دسته خودش بود.اونم با تیمی مثله اس رم نه تیمایه رویایی مثل رءال بایرن بارسا پی اس جی و.......اولش گفتم تیمش ضعیفه سرعت نمیگیرم تا بازیمون پایا پا بشه من بایرن بودم تیمی کاملا سرعتی دیدم نمیشه اصلا کاری نمیتونم بکنم، بعد گفتم سرعت بگیرم اینجوری که نمیتونم بازی کنم اما بازم نتونستم!!!یعنی نمیزاشت که سرعتی بازی کنم.فرقی نداشت که چطور بازی کنم رو بازی سوار بود!حالا حساب کنید با تیمایه قدرتمند اگر بخواد چطور میتونه بازی کنه!من قصدم تعریف از بازیش نیست اما یکسری حرف اینجا دیدم که برام سنگین تمام شد مثله نداشتن اخلاق یا قایم شدن پشت تیمایه 3 ستاره!این حرف برایه کسی که تو فیفا 15 پر باگ بخواد پوششی بازی کنه جوری که رنگه دروازشم نتونید ببینید خیلی سنگینه!،حتی بازی که بردم از بدترین بردایه عمرم بود یه موقعیت داشتم همون گل شد تا دقیقه 90 کلی موقعیت داشت گل نشد ما بردیم نتیجش عالی بود برام اما وجدانن از بردم خجالت میکشیدم چون عملا هیچکاری نتونستم برابرش بکنم!خودتون میتونید محکش بزنید تا شما هم مثله من از دیده خودتون قضاوت کرده باشید نه حرفه مردم!اگر بازیش نمیدیدم باور داشتم فیفا15 اشغاله اما وقتی یک نفر میتونه اینقدر خوب بازیکنه پس منم با رعایت کردن فاکتورایی که اون رعایت میکنه میتونم،پس فقط تمرین تمرکز میخواد!

- - -ویرایش - - -

خیلی دوست ندارم نقل قول کنم ... حرفاتون جالب بود
مشکل اینجاست که ما میریزیم تو خودمون همه چیزو ... صبح میایم اقای onlyfifa یه عکس گذاشته زیرش تعریف و تمجید کرده
عصر میایم همین اقا قلب گذاشته و هر روز تاکید میکنه که فوق العادست بدون اینکه 4 تا دلیل منطقی هم بیاره
اونوقت من و 100 نفر دیگه 1 خط مینویسیم از مشکلات بازی که همشم با دلیل و مدرکه ... جوابایی که میشنویم ایناست
کی گفته بخری؟
برو pes بازی کن
من از 2002 فیفا میزدم
من خدای فیفام و با انالوگ بازی میکنم
شما اول یاد بگیر با انالوگ بازی کنی بعد نظر بده
اجازه بده یه سال بشه فیفا بازی میکنی بعد بیا نظر بده
اینجا هرکی موافقه 4 تا دلیل بیاره ما هم دلمونو به همونا خوش کنیم
اگرم ما میگیم فلان جای بازی ایراد داره برای اینه که 50 تا از دوستای من همینجان و دور هم جمع هستیم
توقع ندارید که بهشون تلفن بزنم در مورد بازی صحبت کنیم .. معنیه فروم همینه ... حالا این وسط یه عده فکر میکنن ما بنویسیم بازی باگ داره فروش uk میاد پایین

- - -ویرایش - - -

سینا جون شما فکر میکنی خیلی رویایی بازی میکنی ؟
منم منم کردن خیلی خوب نیست ... من بازیم از شما به مراتب بهتره ... شما خودت از ترس همین باگها افتادی رو تیمهای 3 ستاره ... بازیکن بودی با اینترت با رئال بازی میکردی میفهمیدی باگ چیه
امار سیزن و بقیه جاهارم برای همین میزنن که سطح مردمو بدونی بعد بیای کری بخونی
اولین چیزی که واسه من مهمه تو انتخاب دوستام اخلاقه که شما نداریش وگرنه تا حالا هزاربار 6 تا خورده بودی
بعدشم شما هی نگو من از 2010 فیفا میزدم شما 2012 از pes تشریف اوردی ;)
در مورد مشکلات بازی ما مینویسیمشون عزیزم
نگفتیم به ما میزنن ... شما جوگیر نشو ... ما میگیم این مشکلات هست
معنیش این نیست که به ما میزنن
سلام دوست ندارم وسط بحث چند نفر بخوام شریک بشم،اما یسری حرف دیدم که نتونستم چیزی نگم،حقیقتش من با سینا بازی کردم زیاد نه، همش دو دست یه دست بردم یه دست هم باختم!اما تو عمرم که بیشترش تو گیم اونم فوتبال گذروندم تا به حال ندیدم کسی مثله ایشون بازی کنه نمیگم بازیش رویایی نه، اما اگر با چشمام نمیدیدم باورم نمیشد که کسی بتونه اینجوری تو فیفا15 اینقدر پوششی بازی کنه کوچکترین فضایی به حرکت نمیداد،من کلی باگ تو این فیفا 15 دیدم اما یدونشم نه سینا استفاده میکرد نه میزاشت من استفاده کنم!تملک توپ میدان کامل دسته خودش بود.اونم با تیمی مثله اس رم نه تیمایه رویایی مثل رءال بایرن بارسا پی اس جی و.......اولش گفتم تیمش ضعیفه سرعت نمیگیرم تا بازیمون پایا پا بشه من بایرن بودم تیمی کاملا سرعتی دیدم نمیشه اصلا کاری نمیتونم بکنم، بعد گفتم سرعت بگیرم اینجوری که نمیتونم بازی کنم اما بازم نتونستم!!!یعنی نمیزاشت که سرعتی بازی کنم.فرقی نداشت که چطور بازی کنم رو بازی سوار بود!حالا حساب کنید با تیمایه قدرتمند اگر بخواد چطور میتونه بازی کنه!من قصدم تعریف از بازیش نیست اما یکسری حرف اینجا دیدم که برام سنگین تمام شد مثله نداشتن اخلاق یا قایم شدن پشت تیمایه 3 ستاره!این حرف برایه کسی که تو فیفا 15 پر باگ بخواد پوششی بازی کنه جوری که رنگه دروازشم نتونید ببینید خیلی سنگینه!،حتی بازی که بردم از بدترین بردایه عمرم بود یه موقعیت داشتم همون گل شد تا دقیقه 90 کلی موقعیت داشت گل نشد ما بردیم نتیجش عالی بود برام اما وجدانن از بردم خجالت میکشیدم چون عملا هیچکاری نتونستم برابرش بکنم!خودتون میتونید محکش بزنید تا شما هم مثله من از دیده خودتون قضاوت کرده باشید نه حرفه مردم!اگر بازیش نمیدیدم باور داشتم فیفا15 اشغاله اما وقتی یک نفر میتونه اینقدر خوب بازیکنه پس منم با رعایت کردن فاکتورایی که اون رعایت میکنه میتونم،پس فقط تمرین تمرکز میخواد!

اینکه من یا بقیه بچه ها میایم و نکته های منفی بازی رو میگیم دلیل بر این نیست که کل بازی بده و نکته مثبتی نداره.
فیفا تو خیلی بخش ها بهتر شده و مثلمن با اپدیتهای بعدی میشه خیلی تغییرها رو توش بوجود اورد.
منتها ایراد هایی که هست رو نمیشه ندید گرفت و گفت نه همه چی اوکیه.
---------------
در کل من گیم پلی فیفا 14 رو به واقعیت بیشتر شبیه میدونم تا 15.

منم پریروز بازی رو گرفتم . بر عکس نظرات دوستان باید بگم بازی از همه لحاظ عالیه
هیچ مشکلی نداره فیفا از 10 تا 14 یه جور بود حالا سبک خودشو عوض کرده که اولویت گل زدن سرعت بازیکنه
والله فکر نکنم اینجا کسی بیاد تیم تشتک سازی عربستان رو انتخاب کنه همه تیمای قوی رو انتخاب میکنن
توی FUT هم که انلانیش مشکلی من ندیدم و سرعت بازیکنای درپیت هم که خوبه

خوش بحالتون به چه چیزایی گیر میدین و ... اگه مثل من بودین روزا فقط میتونستین یولتیمات بزنید چی پس!!!!
من حاضر همه باگ های بازی واسه من باشه ولی بتونم 24 ساعت بتونم وصل شم به پی اس ان ......
:(

یکی از نکات مثبت اضافه شده ب بازی اینه ک تو کرییر مود بازیکنای سن بالا هم امکان پیشرفت و بالا رفتن اورال رو دارن
مثلا تیم هاوارد با اینکه 35سالشه اورالش از 82شد 83 احتمالا اگه تا اخر فصل زیاد claen sheet کنم بیشترم بشه....
یه مقدارم تو خرید و فروش بازیکنا تو مود کرییر تغییرات ایجاد کردن ک خیلی خوبه،مثلا اگه بازیکنی ک قصد خریدشو دارین،یه تیم دیگه هم بخواد بخرتش،بازی ب شما خبر میده و قیمت پیشنهادی اون باشگاه واسه خریدن اون بازیکن رو ب شما میگه...
ی نکته مثبت دیگه ک دیدم اینه ک اگه کاپتان تیمتونو وسط بازی تعویض کنین اوتوماتیک وار بازیکن با سابقه بعدی کاپتان میشه،تو نسخه های قبلی ک کلا تیم بدون کاپتان میموند

سلام یه چند وقتی نبودم بازی رو هم یه هفته ای میشه که خریدم و بازیش میکنم نظرات دوستان رو در مورد بازی خوندم به نظرم طرفداریها و انتقاد ها یه کم افراطی بود فیفا 15 هم مثل بقیه بازیها نه کامله کامله و نه فاجعه درکل نسبت به 14 از همه نظر بهترشده دیشب چند دستی سیزن بازی کردم همونطور که بعضی از بچه ها میگفتند میشد با یه بازیکن توپ رو برداشت و یک ضرب تا دهانه دروازه پیش رفت ولی یه موضوع رو نباید فراموش کنیم که این پیشروی به نوع بازی کردن حریف هم بستگی داره چون با خود سیستم رو حالت آفلاین که بازی میکردم نمیتونستم با یه بازیکن تا دهانه دروازه پیشروی کنم دو نفره آفلاین هم چند دستی با برادرم بازی کردیم بازی هامون هم بد نیست این مورد پیشروی تو اون چند دست مشاهده نشد مگر اینکه خودمون شوت بازی در می آوردیم دروازه بان ها هم خوب بودن ولی تو بعضی صحنه ها گیج میزدن داور ها هم دقیقا مثل دروازه بان ها عمل میکردن بعضی جاها خطا های الکی میگرفتند در نهایت بازیه خوبیه یه سری مشکلات هم داره ولی چون گیم پلی تغییر کرده بعضی از بچه ها سخت میتونن باهاش کنار بیان یادمه فیفا 12 هم که اومده بود به خاطر تاکتیکال دیفندینگ خیلی ها غر میزدن ولی بعدها همین مورد از نکات مثبت سری فیفا به حساب اومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or