آخرین ویرایش:
من فکر میکنم ی عده برادر با سرعت پاس ها که گاهی روان میشه نه که بگیم تنده پاس ها باید بگیم توپ راه میفته انگار مشکل دارن و فقط لیگ ایرانو دیدن که بعد پاس 4 توپ یا تو اوته یا با ی شوت با درایت میره قاطی باقالیا یا خطا میشه یا لو میره.... همه جایه دنیا توپ بعد از چند پاسکاری درست رو به جلو تیم سرعت میگیره که تو فیفا هم قابله حسه اگه راست میگین و مدعی پاس کاری عجیبه فیفا هستین برین تو دفاع بین 4تا بازیکنه دفاع پاس بدین ببینین سرعت تیمیتون و بازیتون به قولی ریتم آهنگتون بالا میره که الکی هی میگین پا سها تند شده ....کسایی که میگن پاسا پینگ پنگیه گل بارسا رو که همین الان زد یه نگاه بندازن ..
هر چی فوتبال میبینم بیشتر مطمئن میشم فیفا یه شبیه سازه کامله
بیشتر بازی کنید و هی همه چیو به اسم ایراد بازی ننویسین بعد میبینین که از بازی لذت هم میبرین .
سلام جهتو زاویه موافق بگیرید گل می خوره موفق باشیداول در مورد ذخیره گلها وقتی گل زدی رفت برای صحنه اهسته دکمه share رو دوباره بزن شروع به ضبط میکنه وقتی هم تموم شد یکبار دکمه share رو بزن استپ میشه و مابقیه ماجرا
در مورد باگها منم قبول دارم این باگها وجود داره ولی من همیشه برای سرگرمی به بازیها نگاه میکنم ( سنی ازم گذشته بخوام مجذوب بازی بشم (: ) دوست دارم وقت بیکاریمو با این بازی سرگرم بشم.
اینجا جای مقایسه نیست ولی دموی pes رو بازی کردم برای من هیچ جذابیتی نداشت نظر من هستا خیلی بی روح بدون جذابیت بود...
یه باگ دیشب داشتم بازی میکردم ده دقیقه اخر توپ رفت تو اوت توپ جمع کن توپ انداخت رفع اونور تابلوهای تبیلغاتی ......... دیگه حدس بزنید نه میشد توپ رو برداشت نه توپ دیگه ای وجود داشت ده دقیقه اخر بازی همدیگرو نگاه میکردیم البته 4 بر 1 جلو بودم برای من خیالی نبود......
یه باگی که دوستان میگن من هنوز بهش برنخوردم از زاویه بسته گل خوردن گلرهاست توی 14 خیلی از زاویه بسته گل زدم ولی هنوز توی 15 نتوسنتم از زاویه بسته گل بزنم
سلام رفقا ۲ تا سوال داشتم
۱ـ اینکه من دستگاهم ریجن ۲ هست و اکانتمم همینطور و بازی ریجن ۲ نایاب شده حالا اگه ریجن ۱ بگیرم بازی رو چه چیزایی از دست میدم ؟
۲ـ این تفاوت نسخه آلتیمت تیم بازی با نسخه معمولی در چیه و آیا به نظرتون این اختلاف تقریبا ۱۰۰ هزار تومنی ارزش خرید نسخه آلتیمت رو داره یا نه ؟
سلام دوستان
تا الان فقط یه آپدیت اومده واسه بازی؟ من یه آپدیت گرفتم 222 مگابایت.از کجا باید فهمید چه تغییراتی ایجاد میکنه؟
ممنون
آپلود عکس » مشاهده تصویر » 00992942.jpg
این تصویر مربوط به بازی رم و من سیتی دیشب هست ، وبیش از پیش شبیه ساز بودنه فیفا رو ثابت میکنه![]()