آخرین ویرایش:
البته با این تفاوت که بازیکن صاحب توپ با توتی 75 متر فاصله نداره و تو مسیر پاسش هم 7.8 تا هویج ناظر حضور ندارن
و صد البته داره پاس و زمینی میده این در حالیه که تو فیفا 15 که میگید شبیه سازه ... مردم پاسای نیم متری و یک متری رو هم با l1 و مثلث میدن
راستی شما که با جناب غفاری بازی بارسا و پاریس رو انالیز کردید و مارو با علم روز انالیز فوتبال اشنا کردید
وقتی بارسا عقب بود چرا ماسچرانو و دنی الوز از خط دفاعی پاس بلند 70 متری نمیدادن مسی تک به تک بشه ؟؟؟
چرا وقتی تیم پاریسی با اون تعداد دفاع متراکم بازی میکرد مسی نیومد عقب یه شوت کات دار بزنه سه جاف ؟؟
یا مثلا توپ و نرسوند نیمار اونم گازشو بگیره از وسط همه رد بشه و تغییر مسیر بده و بزنه تو گل
یا رو شروع مجدد از نیمه یکیشون توپ و بر میداشت میزد به قلب دشمن و تنهایی میرفت تو گل
اینیستا چرا انقدر عذاب میکشید یه پاس عمقی بده به مهاجم ها ؟؟؟ پاس و پر میکرد رو زمین از وسط 10 نفر میرسید دیگه توپ نه؟ اخه تو فیفا 15 میرسه
الان dns رو دستی وارد کردم درست شد...منم نتوستم وصل شم سرورهاش ترکیده تو این مدت که فریه :d
البته با این تفاوت که بازیکن صاحب توپ با توتی 75 متر فاصله نداره و تو مسیر پاسش هم 7.8 تا هویج ناظر حضور ندارن
و صد البته داره پاس و زمینی میده این در حالیه که تو فیفا 15 که میگید شبیه سازه ... مردم پاسای نیم متری و یک متری رو هم با l1 و مثلث میدن
راستی شما که با جناب غفاری بازی بارسا و پاریس رو انالیز کردید و مارو با علم روز انالیز فوتبال اشنا کردید
وقتی بارسا عقب بود چرا ماسچرانو و دنی الوز از خط دفاعی پاس بلند 70 متری نمیدادن مسی تک به تک بشه ؟؟؟
چرا وقتی تیم پاریسی با اون تعداد دفاع متراکم بازی میکرد مسی نیومد عقب یه شوت کات دار بزنه سه جاف ؟؟
یا مثلا توپ و نرسوند نیمار اونم گازشو بگیره از وسط همه رد بشه و تغییر مسیر بده و بزنه تو گل
یا رو شروع مجدد از نیمه یکیشون توپ و بر میداشت میزد به قلب دشمن و تنهایی میرفت تو گل
اینیستا چرا انقدر عذاب میکشید یه پاس عمقی بده به مهاجم ها ؟؟؟ پاس و پر میکرد رو زمین از وسط 10 نفر میرسید دیگه توپ نه؟ اخه تو فیفا 15 میرسه
من خیلی وقته پست های شما رو می بینم ... توی 14 هم فقط ناراضی بودین (تاپیک 14) --- شما اگر انقدر با فیفا مخالفین می کوبین چرا اصلا می خرینش ؟ چرا انقدر میاین این تاپیک ؟ ببخشید یادم نبود فکر می کنید گنده فیفا این! معذرت --- پاس از دفاع که حتی خود مدافع اون رو برای مهاجم ارسال میکنه توی فوتبال واقعی جر ویژگی های یک مدافع محسوب میشه "مدافع بلند زن" ... یعنی تیم وقتی گیر میکنه از این نوع توپ ها استفاده می کنن ولی EA بدبخت نمیتونه بیاد بگه بازیکنای انلاین چطوری بازیکنن دیگه شما که انقدر میاین ایراد میگیرید اینو باید بدونید ، تازه توی این شماره اومدن کاری کردن که خیلی تاکید می کنم خیلی از این L+1 مثلث ها به مقصد نمیرسه ... من حرفی ندارم که بازی باگ داره نداره فقط میگم از بالای منبر پایین بیاین که گند زدین به این تاپیک ...
من که یاد ندارم بارسا پاس 70 متری به هم دیگه بدن همیشه پاس کوتاه بوده چون سبکشونه !!!
توقع ندارید که بهشون تلفن بزنم در مورد بازی صحبت کنیم .. معنیه فروم همینه ...
سینا جون شما فکر میکنی خیلی رویایی بازی میکنی ؟
منم منم کردن خیلی خوب نیست ... من بازیم از شما به مراتب بهتره ... شما خودت از ترس همین باگها افتادی رو تیمهای 3 ستاره ... بازیکن بودی با اینترت با رئال بازی میکردی میفهمیدی باگ چیه
امار سیزن و بقیه جاهارم برای همین میزنن که سطح مردمو بدونی بعد بیای کری بخونی
اولین چیزی که واسه من مهمه تو انتخاب دوستام اخلاقه که شما نداریش وگرنه تا حالا هزاربار 6 تا خورده بودی
بعدشم شما هی نگو من از 2010 فیفا میزدم شما 2012 از pes تشریف اوردی
در مورد مشکلات بازی ما مینویسیمشون عزیزم
نگفتیم به ما میزنن ... شما جوگیر نشو ... ما میگیم این مشکلات هست
ادد میکنم من رئال شما اینتر ... امیدوارم بتونی دفاعت و جمع کنی هر چند اصلا و ابدا از شما خوشم نمیاد
این امر کاملا به بازی برمیگرده بله...!اینکه حریف مقابل شما از زمین خودش پاس بلند 70 متری میده و شما نمی تونید دفاعتون پوشش بدید تقصیر بازیه ؟ اینکه نیمار جلو شما سرش میندازه پایین میزنه تو قلب دفاع و شما نمیتونید جلوش بگیرید تقصیر بازیه ؟
اولا به شما ربطی نداره من چی میخرم چی نمیخرم ... این تاپیک مال عشاق فیفا نیست برای همس چه موافق چه مخالف همه تاپیکها همینه ... صحبت منم منطقی بود اگه جواب منطقی ندارید هیچی نگید بهتره
مورد بعدی اینه که دفاع بلند زن ؟؟؟ مرسی که مارو با یه واژه جدید تو فوتبال اشنا کردید ( همین کافیه که بحثی با شما نشه ) دفاع بلند زن ؟
خوشم میاد ی عده میگن بازی آشغاله غیر مستقیم بازیشم میکنن و پر طرفدارترین تاپیک بازی ها همین بازی آشغاله هستالبته با این تفاوت که بازیکن صاحب توپ با توتی 75 متر فاصله نداره و تو مسیر پاسش هم 7.8 تا هویج ناظر حضور ندارن