FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان شماهم به وصل شدن سرورا مشکل دارید؟برایه من از ساعت 12 هر کار میکنم به سختی وصل میشه چند لحظه وصله بعد باز دیسکانکت میشه!شماهم همین مشکل دارید؟من اینترنتم از شاتل

وسط هفته میام بازی کنم 1-2 دست بعد برم بخوابم هی مسیج هی اینوایت بیا بازی بیا بازی:dمنم صبحش باس زود پاشم نمیتونم بمونم شرمنده میشم
دیشب تا 2 بیدار بودم بازی میکردم کسی نبود ماشالا:| منتظر اون امین لوزر بودم نیومد! منتظر سینا بودم گفته بودی بزنیم نیومدی که! رنگو هم که نبود:(یه آخر هفته باس باشید دیگه[-(:d

دوستان شماهم به وصل شدن سرورا مشکل دارید؟برایه من از ساعت 12 هر کار میکنم به سختی وصل میشه چند لحظه وصله بعد باز دیسکانکت میشه!شماهم همین مشکل دارید؟من اینترنتم از شاتل

نه من مشکلی نداشتم آقا نوید راحت وصل میشدم
منتظر تو هم بودم نبودی که:(

وسط هفته میام بازی کنم 1-2 دست بعد برم بخوابم هی مسیج هی اینوایت بیا بازی بیا بازی:dمنم صبحش باس زود پاشم نمیتونم بمونم شرمنده میشم
دیشب تا 2 بیدار بودم بازی میکردم کسی نبود ماشالا:| منتظر اون امین لوزر بودم نیومد! منتظر سینا بودم گفته بودی بزنیم نیومدی که! رنگو هم که نبود:(یه آخر هفته باس باشید دیگه[-(:d

من 1:30 اومدم هیچی نگفتی داشتی سیزن میزدی خو:|
امشب پاشو بیا به خدمتت میرسم:دی

حقیقتش منم فعلا چون خدمت میرم شیفتم 10شب تا 6 صبحه به بعدش چون اولین بارم انلاین دارم میزنم شوق و ذوق دارم بیشتر وقتا psn پلاسم،امروز صبحم با یکی از بچه ها داشتیم بازی میکردیم اواسط نیمه دوم پرید بیرون دیگه هر کار کردم وصل نشد که نشد!اخه بازی من از این شیریا گرفتم اکانت سوم هم هستم همش ترسم اینه چون اینجوریه به سرور وصل نمیشم!برایه همین پرسیدم ببینم مشکل عمومیه یا نه!تا امروز که مشکل نداشتم اما این دفعه مطمءنم اشکال از اینترنتم بود اخه چند لحظه بعدش چراغ مودمم قرمز شد!یعنی اینترنت قطعه!حالا اقا فرشاد بیا یکاری کنیم من شمارم براتون میفرستم حال کردی هر وقت وصل بودی حوصله داشتی منم نبودن یه اس بده اگر شرایطش داشتم حتمی میام اینجوری فکر کنم بهتره!

بازی فراتر از افتضاحه
یعنی فیفا14 در برابر 15 خدا بود
من البته pc بازی میکنم ولی خوب دیدم اینجا بحث داغه گفتم نظرمو اینجا بدم
تو انلاین هر درپیتی میاد رئال برمیداره و گازش بگیر برو مگر میشه گرفت دقیقه 1 بازی به راحتی میشه گل زد . یه بازی که خیلی جالب بود 4 گل به همین صورت زدم من :دی
همه بازی ها پر گل . دروازبان های فراتر از فاجعه دیروز 5-6 گل به همین صورت تو انلاین رد و بدل شد . دروازبان طرف شوتم رو گرفت کامل بعد چند ثانیه ول شد از دستش رفت تو گل!! اصلا یه سوتی هایی میدن خندم میگیره وسط بازی کاش فیلم گرفتم میذاشتم ببینید چه افتضاحین
ضربه کاشته ها به راحتی از هر فاصله میشه گل کرد .
دفاع ها بعضی موقع ها موقع دوییدن محکم میخورن بهم میفتن و یارو راحت تک به تک میشه
اما فاجعه بار ترین قسمت بازی داوراشه که کلا عین اب خوردن پنالتی میگیرن دیروز تو 5 بازی انلاین 10 پنالتی رد و بدل شد . طرف باد لباسش میگیره به طرف میفته پنالتی
گیم پلی فاجعس . همون فیفا14 رو گرافیکشو درست میکردن 4 تا توپ جمع کن هم میذاشتن تو بازی خیلی بهتر از این 15 مسخره بود .
در ضمن صفحات قبلی خوندم که میگفتن کسایی که میگن 15 مزخرفه و راحت گل میخورن نوب هستن و بازی بلد نیستن و ... من خودم season فیفا 14 رنکم 80 بود از 1200 بازی 900 برد و 300 باخت داشتم . الان هم فیفا15 ، 55 برد و 25 باخت داشتم که ازاین 25 تا 17 تاش DC شدم که جا داره بگم EA علاوه بر گیم پلی با این سرورای افتضاح گند زده به بازی . انلاین تا حالا 10 بازی جلو بودم از طرف یهو دیسی میشه بردم میزنه به اسم طرف اینترنت هم هیچ مشکلی نداره تازه اگرم مشکل داشت تو فیفا14 جلو بودیم دیسی میشدیم باخت حساب نمیکرد
تا الان که حیف پولی که دادیم بابت خرید ارجینال ... فقط اعصابمون خرد کرده مگر اینکه اپدیتی بدن این گند جمع کنن
مزخرف بودن فیفا15 ربطی به نوب بودن یا حرفه ای بودن نداره . باخت تو فیفا14 به صد برد تو فیفا15 شرف داره که همش با باگ و ... بدست میاد

آخرین ویرایش:
خب من تازه تونستم نسخه دمو رو بازی کنم و هنوز نسخه اصلی بازی رو نگرفتم !

درباره گرافیک بازی اصلا و ابدا انتظار چنین گرافیک رو نداشتم یعنی فکر میکردم گرافیک بازی پیشرفت خوبی کرده ولی وقتی بازی رو گرفتم و در حالت های مختلف شب و روز و هوای بارانی و برفی بازیش کردم واقعا از دیدن این همه پیشرفت در بخش گرافیک بازی تعجب کردم !!

نمای کلی بازی به شدت شفاف و زنده و جذاب هستش ، کیفیت چمن بازی واقعا بی نظیره خصوصا در کیفیت چمن بازی در شب هم عالی شده ، از خراب شدن چمن بازی بگیرین تا انعکاس طبیعی نور بر روی چمن بازی و کیفیت چمن بازی در حالت گیم پلی و همین طور در نمای کات سن ها عالی هستش ، کلا هر چی درباره چمن بازی بگم کم گفتم ، بافت های پوست ها و کیفیت چهرها و تکون خوردن موی بازیکن ها و کیفیت لباس بازیکن ها هم قابل قبول هستش و پیشرفت خوبی کرده در بخش مدلینگ هم بازی نسبت به فیفا های قبلی واقعا پیشرفت خوبی کرده ولی هنوز جای بهتر شده داره و مدلینگ در بخش سرشونه ها کمی ضعیف هستش و بعضی از بازیکن ها احساس میکنی یه چند سالی بدنسازی رفتن ولی باز میگم مدلینگ بازیکن ها امسال واقعا بهتر شده ولی نمره قبولی کاملی دریافت نمیکنه و مشکلاتی به هر حال داره ، نور پردازی بازی واقعا پیشرفت قابل توجهی کرده چه در روز و چه در شب چه در هوای بارانی و چه در هوای برفی ! کیفیت گرافیکی بازی در هوای بارانی به طرز عجیبی عالی شده یعنی در سال های قبل هر وقت میخواستم در هوای بارانی بازی کنم حالم به هم میخورد چون بازی به شدت افت گرافیک پیدا میکرد و کیفیت بارش باران هم بسیار مصنوعی بود ولی بازی کردن در هوای بارانی فیفا 15 واقعا لذت بخش و جذاب هستش از تاثیرات نور بر روی باران بگیرین تا کثیف شدن لباس بازیکن ها و چمن خیس بازی و بارش طبیعی باران در بازی و نور پردازی بالای بازی در هوای بارانی و خراب شدن چمن در هوای بارانی و خیلی موارد دیگه که بازی در این هوا لذت بخش شده ، هوای برفی بازی هم همین داستان رو داره و در کل من به بخش گرافیک بازی نمره بالایی میدم ، نمیگم گرافیک کلی بازی کاملا نسل بعدی هستش ولی میشه گفت گرافیک کلی بازی در بسیاری از بخش ها نسل بعدی شده و بازی پیشرفت و جهش بزرگی در این بخش کرده .

بخش صدا گذاری بازی هم پیشرفت کرده و کیفیت صدای تماشاگر ها و صدا های ریز و جو و اتمسفر رویایی بازی و گزارش گری بازی و صحنه های آهسته باری و یکپارچگی بازی و قطع نشدن بازی و زنده بودن و پویا بودن بازی و فیلم برداری طبیعی بازی و کارگردانی طبیعی تلوزیونی و خوشحالی طبیعی بازیکن ها بعد از گل و لرزش دوربین بعد از گل زدن و احساسات بازیکن ها و خیلی موارد دیگه که همگی کاملا نسل بعدی شده یعنی تیم فیفا در این بخش کاملا بازی رو به نسل بعد سوق داده و از توانایی های سخت افزاری نسل بعد در به نمایش آوردن جزئیات اتمسفر و جو ورزشگاه استفاده تمام کرده و من کامل ترین نمره رو در این بخش به فیفا 15 میدم .....

اما گیم پلی بازی !!! من کلا آفلاین باز هستم و نظراتم رو دارم در بخش گیم پلی آفلاین بازی میدم و هنوز هم نسخه اصلی بازی رو نگرفتم و نظری هم درباره گیم پلی بخش آنلاین نمیتونم بدم .

به نظرم گیم پلی بازی در بخش آفلاین واقعا تفاوت بزرگی نسبت به سال های قبل نکرده یعنی انقلاب و تحولی که در خور شخصیت و قدرت کنسول های نسل بعد باشه من ندیدم ، ببینید اشتباه برداشت نکنین گیم پلی بازی پیشرفت کرده نسبت به سال قبل ولی ما باید دو چیز رو از هم جدا کنیم معنی پیشرفت با تحول یا انقلاب خیلی فرق داره !!!

بله اگه بخوایم بگیم بازی پیشرفت کرده ، درسته و بازی باز هم بهتر شده با تمامی مشکلاتی که داره ولی باز هم بازی پیشرفت قابل توجهی کرده !

ولی اگه بخوایم بازی در بخش گیم پلی از توانایی های سخت افزاری کسنول های نسل بعد استفاده بهینه ای کرده باید بگم جواب از دید من منفی هستش ! هنوز من قابلیت های فردی بازیکن ها رو تو فیفا حتی در این نسل جدید آن چنان نمیتونم حس کنم یعنی دیگه باید شاهد تفاوت های فردی و رفتاری بسیار زیاد تری نسبت به بازیکن ها مختلف شاهد باشیم ، دوستان بد برداشت نکنن کنسول های نسل جدید و قدرتشون انتظارات رو چه بخوایم و چه نخوایم بالا میبره شما توجه کنین تیم فیفا در نسل قبل هر سال در بخش گیم پلی قابلیت های زیادی رو در بازی اضافه میکرد مثل حرکت 360 درجه ، تاکتیکال دیفندینگ ،کاستوم تاکتیک ، موتر فیزیک ایمکت انجین ، ارور پاس ، اسلایدر ها ،استپ اولیه ، تفاوت حرکتی بازیکن هایی در وزن و حمل توپ مثل تفاوت حرکنی بازیکنی مثل مرتساکر با بازیکنی مثل اینیستا ، شخص سازی بازیکن ها مثل قابلیت ها شوت زنی و دریبلینگ و خیلی از قابلیت های فردی دیگه بازیکن ها !!!

پس فیفا در نسل قبل خصوصا از فیفا 08 تا فیفا 12 واقعا شاهکار کرد و هر سال قابلیت های گیم پلی جدیدی به بازی اضافه میکرد ولی از نسخه فیفا 13 تا به امروز هیچ قابلیت و تحول جدیدی در بخش گیم پلی به بازی اضافه نشده تمامی این قابلیت های قدیمی به تکامل رسیده و حتی بعضی از این قابلیت ها به خاطر فروش بالایی بازی و همه پسند شدن بازی به سوی آرکد شدن در بازی پیش رفته !!!

تیم فیفا اومده هسته اصلی بازی رو در نسخه جدید به سوی نیمه آرکد شدن سوق داده ! یعنی گیمر وفتی میره در بخش آنلاین این تفاوت ها رو بیشتر احساس میکنه ولی حتی این موضوع نیمه آرکد شدن بازی در بخش آفلاین هم نمود زیادی پیدا کرده و شانسی که آوردیم اینه که اسلایدر ها در بازی هستن تا بتوینم بازی رو در بخش آفلاین طوری تنطیم کنیم که بازی رو از حالت آرکد شدن در بیاریم مثلا خود من ارور پاس رو میذارم روی 54 و ارور شوت رو هم بالاترمیبرم و خلاصه اسلایدر ها رو با توجه به سلیقه ای که دارم عوض میکنم و حتی سرعت بازی رو هم کمتر میکنم یعنی سرعت رو میذارم 45 و استارت رو میذارم روی 49 و ............

فیزیک توپ در بازی نسبت به سال قبل خیلی فرق کرده یعنی یه طور عجیب و غریبی شده !!! یعنی فیزیک تو در بخش چرخش و شعاع حرکتی کاملا پیشرفت کرده نسبت به سال قبل ولی در بخش وزن و سنگینی توپ به نظر من که نسبت به سال قبل پسرفت کرده !!! .............

پاس ها در بازی آرکد تر شدن و دوستانی که میخوان درصد خطای پاس ها بیشتر بشه باید برین سراغ اسلایدر ها

شوت ها در بازی با توجه به این که فیزیک توپ در بخش سنگینی و وزن توپ افت کرده کمی آزار دهنده شدن ولی در بخش چرخش و طبیعی بودن حرکت و شعاع توپ لذت بخش تر و طبیعی تر شده !!!

دریبلینگ در بازی راحت تر شده ......

سی پی یو بیشتر خطا میکنه نسبت به سال های قبل

دروازه بان ها هم با توجه به تغییراتی که امسال کردن و انیمیشن ها جدید و هوش جدیدی که دارن کاملا مشخه که تیم سازنده باید روش کار بکنه و با آپدیت ها مشکلشون رو رفع کنن !! دروازه بان ها در بعضی اوقات واقعا عالین و در بعضی اوقات یک خنگ به تمام معنا هستش اصولا این بخش فکر کنم با توجه به آپدیت های جدید تری که بیان مشکلش رفع بشه حالا چقدر رو واقعا نمیدونم !!

انیمیشن های بازی پیشرفت بسیار خوبی کردن و انیمشین های حرکتی و پا به توپ ضیعف و بی کیفیت از بازی برداشته شدن و به جاش انیمیشن های با کیفت تر دربازی گذاشته شدن

تنوع انیمیشن ها و مقدارشون در بازی واقعا بی نظیر هستش و بازی پر از انیمیشن های مختلف هستش

خلاصه این نسخه از فیفا هم اومد و بازی با توجه به تمامی مشکلاتی که داره ولی در کنارش یک عالمه خصوصیات عالی و پیشرفت های قابل قبول هم داره یعنی در مجموع بخوایم حساب کنیم و بازی رو در کفه ترازو بذاریم به نظر من بخش های مثبت و قابل قبول بازی بسیار بسیار بسیار بیشتر از نکات منفی بازی هستش و در کل بازی نمره قابل قبولی دریافت میکنه ! و شاید بخشی که خیلی بشه بهش انتقاد کرد نسبت به بخش های دیگه همین بخش گیم پلی بازی هستش که به نظر من تیم فیفا در سال های آینده باید یک دگرگونی و ایده و فکر و تحول جدید و شاید باید یک شوک جدید و نفس تازه به بخش گیم پلی بازی بدن .............

فقط امیدوارم فیفا در سال بعد در بخش گیم پلی یک تحول بزرگی داشته باشه و ما شاهد یک ویژگی کاملا جدید در بخش گیم پلی بازی باشیم و هوش مصنوعی بازی هر چه بیشتر از حالت ماشینی به حالت هوش انسانی تر سوق داده بشه ( که البته هر سال در این بخش بازی پیشرفت های خوبی کرده ولی باز هم جای کار داره ) .................

آخرین ویرایش:
سلام اقایونی که این قدر از بازی بد می گن ایا الان بازی فوتبالی بهتر از فیفا 15 هست ؟ اگه هست که بفرمایید برید بازی کنید اگرم نیست اینقدر زجه و ناله نکنید همینی که هست خیلی مشکل دارید بازی رو بفروشید به سلامت فکر نکنید منم می گم بازی خیل عالی هست نه اما بازی می کنم که از بازی لذت ببرم چند صفحه هست بعضی ها دارن می نالن مگه مجبوری بازی کنی

سلام اقایونی که این قدر از بازی بد می گن ایا الان بازی فوتبالی بهتر از فیفا 15 هست ؟ اگه هست که بفرمایید برید بازی کنید اگرم نیست اینقدر زجه و ناله نکنید همینی که هست خیلی مشکل دارید بازی رو بفروشید به سلامت فکر نکنید منم می گم بازی خیل عالی هست نه اما بازی می کنم که از بازی لذت ببرم چند صفحه هست بعضی ها دارن می نالن مگه مجبوری بازی کنی
یعنی چون در حال حاضر بازی فوتبالی بهتر از فیفا15 نیست یعنی باید بیایم از بازی خوبی بگیم و از بدیاش نگیم؟؟ :-/

بعدشم هرکسی نظری داره حالا یکی مثبت یکی منفی ,باید همه بیان نظرشونو بگن حالا هرچقدرم که میخوان زجه و ناله کنن!

سلام
جسارتاً یه چیزی خدمت دوستان بگم تاپیک هر بازی مربوط میشه به عکس ها تریلر ها توضیحات آپدیت ها و اخبار مربوط به اون بازی ونه به به و چه چه کردن ونه پیف پیف و اَه اَه کردن درمورد اون بازی که کلا تو بازیسنتر تو هیچ تاپیکی این رعایت نمیشه.

یعنی حرفایی که میزنن تو این تایپک یه چند نفر اصلا رو اعصاب ادم میرن
..حالا خوبه بازی اینقدر بده اینا از صبح تا شب که تو این تایپکن بعد هم بازی میکنن آخه ..نکته جالب اینه بعد میان یه سری حرف کاملا دروغ رو اینجا مینویسن
شک ندارم اینا یه درصد هم بلد نیستن چی به چیه و همه چیو اسمشو میزارن باگ بازی و اینجا مینویسن

اگه روز اول یه نفر انتقاد نمیکرد مطمئنم کسی دیگه حرفی نمیزد ..ولی دیدن دو نفر روز اول انتقاد کردن اینا هم واسه ما شدن منتقد ..خوب تو خودت بلدی یه بازی بسازی که این همه ادعا داری ؟؟ فقط میگه بازی مزخرفه اینه اونه..خدای دمه EA بازم گرم یه بازی ساخته ادم نمیتونه ایراد بگیره..اون پیس اومده بازی ساخته ادم نمیدونه کجاشو بگه خوبه ..گرافیکش که انگاری بازیکنا بالای 40 سالن همه چین و چروک دارن ..گیم پلی که دیگه بیخیال بحث نکنیم ..بعد همونا که اونجا به به میکنن واسه اون بازی میان اینجا فیفا رو نقد میکنن که بیخوده گرافیکش کمه !!!!!!!

اونایی که متوجه ان حرفاشون کاملا مشخصه ..اون دسته ام که فقط یاد گرفتن حرف بی ربط بزنن بزار تو همون فاز بمونن ..ولی اگه بازی بده رو اعصاب دیگران نرین با حرفاتون ..چون ما میفهمیم این بازی چیه ولی دو نفر دیگه خواست بخره با حرفایی که یه دونشم قبول ندارم اونارو دلسرد نکنین
این فیفا بهترین فیفاس ..بهترین فیفا

نه دارم الکی دفاع میکنم نه هیچی فقط واقعیتو میگم چون سعی کردم گیم پلی پارسال رو فراموش کنم و بفهمم چی به چیه ..نه اینکه دفاع بلد نیستم بکنم بنویسم به اسم مشکل بازی ..
این بازیو یاد بگیری میفهمی حرفم راسته یا نه

یه دونه از اون چیزایی که اینا روش مانور میدن هم باگ نیس بلکه به نوع بازی هر کی برمیگرده که خودشون به اصطلاح هاردکورن ولی یه ذره هم بلد نیستن و همه چیو مینویسن به حساب بازی ..به جا اینکارا برن بازی یاد بگیرن و با حرفاشون رو مخ ملت نرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or