FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
به جای اینکه اینقدر اه و ناله بکنین بیاین 4تا راه حل بدین واسه دفاع تا کمتر از طرف بازیکنای سرعتی دفاعتون مورد عنایت قرار بگیره:d! حالا من چندتا نکته میگم شاید بدردتون خورد توی دفاع:
اولین مشکل که به نظر همه خیلی باگه شروع بازی بعد از زدن گل یا بازی از وسط زمین هست که طرف به قوله خودتون گازش میگیره میره...حالا راه حل چیه؟! تو این وضعیت به صورت رندوم یکی از بازیکنا توپ میده به نفر کناریش حالا ممکنه توی 2دفعه نفر پاس دهنده تغییر کنه درکل این کسی که از این به اصطلاح باگ میخواد استفاد کنه توپ میده به مهاجمه سرعتی مثلا تو بارسا سوارز به مسی(البته سوارزم خوبه) و توی رئال بیل یا رونالدو و هممونم هم میدونم چی میشه طرف به صورت اریب میاد به سمت دروازه و 2تا زیدانی یا تو سرتوپ میزنه و گل! حالا برای اینکه جلوش بگیریم چیکار کنیم؟ نکته اول که خیلی مهمه اینه که خونسرد باشیم و دست نندازیم روی سرعت و الکی خودمون بندازیم دنبلش همون اول کار که حرکت کرد با سرعت بعد از 1.5یا2ثانیه بازیکنی که مقابلش قرار دارین به طرفش 1جهت بدین بدون دست گذاشتن روی سرعت و مربع راحت توپ میگیره یا فوقش خطای سد انجام میدین و جلوش میگیرین,مثلا حتی بازیکنی مثله اینیستا هم که قدرت فیزیکی و تکل پایینی داره طرف راحت 1خم 2خمش میکنه و توپ میگیره که اصلا کیف میکنی!:d حالا اگر این مورد جواب نداد با همون بازیکنی که باهاش دارین میرین سمتش باهاش حرکت کنید وتوی پاش نرین چون با سرتوپ راحت جاتون میزاره بعد پشت محوطه جریمه که به 4تا دفاع اصلیتون نزدیک شده با همون بازیکنی که دنبالش بودین برید توی پاش راحت توپ میگیرید چون به هر جهتی که بخواد حرکت کنه اون دفاعهای اصلیتون توپ ازش میگیرن به صورت اتوماتیک و حتی اگر توربو هم بسته باشه عمرا نمیتونه فرار کنه چون از 3جهت تحته فشاره و به هر جهت بخواد بره 90% توپشو دفاعها میگیرن! مگر اینکه طرف خیلی تکنیکش بالا باشه و در 1لحظه 2تا حرکت خیلی خفن بزنه 2تا دفاعه روبروش دریبل بزنه و بره که اون طرف دیگه خیلی نابغه هست!:d و اصلا نیازی به این حرکت چیپ و باگ گونه برای زدن گل نیازی نداره و توی جریانه بازی کارش انجام میده! ولی مهمترین نکته اینه که به هیچ وجه بازیکنی که اول باهاش دارین میدوید با بازیکنه دیگه ایی سوییچ نکنید مخصوصا با دفاع چون جاش سریع خالی میشه و اگر بخواهید جاش پر کنید باید به 1دفاع دیگه سوییچ کنید که کلا نظم دفاعیتون میخوره بهم و عمق خطه دفاعتون میشه اتوبان!:d پس به هیج وجه با دفاعتون بازی نکنید و بزارین cpu حرکتشون بده چون به احتمال 90% دریبل میخورین...پس کلا با دفاعتون حرکت نکنید و سعی کنید با هافکهاتون پرس کنید تا اخرین لحظات!
و نکته مهمه دیگه توی دفاع کردن بهتر مالکیت توپه بالاست! یعنی شما اگر 60-65% یا بالاتر توی بازی توپ داشته باشین به صورت اتوماتیک وقتی توپ از دست میدین بازیکنهاتون 1پرس وحشتناک انجام میدن و نظم دفاعیتون خیلی بالاتر از حد معمول میشه و در طرف مقابل بازیکنای اون تیم خیلی عجولن و پاسهای با ضریب خطای بالا و قدرت حمله توپ پایین تری دارند! که در نتیجه راحت میتونین 2باره توپ بگیرین و مکمله این کار هم قدرت بازیخونی بالاست یعنی وقتی طرف پاس میده به 1نفر شما بدونید که پاسه بعدی میخواد به کی بده وسریع برید روی پای بازیکنه 2وم و توپ بگیرین که البته این 2تا کار مالکیت و بازیخونی مقداری تمرین و مهارت میخواد که خودتون باید روش کار کنید و به مرور زمان با انجام بازیهای زیاد بدست میاد...
درکل دوستان موقع دفاع کردن هی بین بازیکناتون سوییچ نکنید و با 4 دفاع اصلی و مخصوصا 2دفاع میانیتون اصلا یا خیلی کم دفاع کنید و سوییچ کنید و سعی کنید تا پشت محوطه با cm یا cdm هاتون دفاع کنید و سعی کنین به جای اینکه برید توی پای حریف فضاها ببندین و در اخر هم ریلکس دفاع کنید:d یعنی هول نشین و بزارید خودش بیاد طرفتون تا شما برید طرفش
درمورد بخش انلاین هم توی سیزن چون 90% رئال برمیدارن راحت میتونید با برداشتن بایرن خفتشون کنید چون توی خط هافبک,دفاع و دروازبان کلا توی 1سطح دیگه قرار دارن! و توی خط حمله هم تقریبا 1لول از رئال پاینترن ولی با مالکیت توپ میتونید این مشکل راحت برطرف کنید...ولی بهترین گزینه توی سیزن استفاده از تیمهای 4-4.5ستاره است که سرعت بازی پایینه و حس 1فوتباله واقعی بیش از پیش بهت میده! یعنی زمانی با 1تیم 4ستاره گل میزنی اندازه 10تا گل 1تیم 5ستاره بهت حال میده! چون جون کندی تا گل زدی و همینجور دیمی گل نزدی:d
درمورد سرورا هم فکر نکنم مشکل از ea باشه چون الان چندروزی هست که شرکت زیرساخت زده dnsهای داخل کشور مورد لطف و عنایت خودش قرار داره(بیشتر افرادی که مخابرات دارن) و برای همین بعضی وقتها بدون لگ کیک میشین بیرون و باخت براتون میزنه...ولی توی ps3 اگر جلو باشی بازی حساب نمیکنه حالا چرا روی ps4 باخت میزنه دیگه خیلی عجیبه.شاید سرورای ps4 مشکل دارن... حالا این 3تا 4.2.2.4 و 8.8.8.8 یا 8.8.8.4 dns توی مودم و کنسولتون(پریماری و سکندری) بزنید شاید مشکله dc شدنتون حل شد...
والا شماها نمیدونم ولی برای من اگر روزی 1ساعت فیفا با تیم فوتبالی که طرفدارشم بازی نکنم شبم روز نمیشه:d حالا دیگه چطوری شماها 1سال میخواهید بازی بذارید کنار دیگه خیلی حرفه! البته افرادی که کلا فوتبال حرفه ای دنبال نمیکنن و زیاد براشون مهم نیست و جنبه ی سرگرمی داره براشون که خب حسابشون جداست از این قضیه,ولی دوستانی که عشقه فوتبالن و به غیر از فوتبال کمتر بازی روی کنسولشون انجام میدن دیگه ایوبم جلوشون کم میاره!:d به نظرم این سیر تغییر گیمپلی فیفا از نسخه WC روی نسل7 کلید خورده و گیمپلی 15 دنباله روی اون تغییرات هست و توی16 هم همچنان ادامه پیدا میکنه مگر اینکه فروش بازی خیلی افت کنه و بازخوردها و انتقادها خیلی شدید باشه(که حداقل نمرات نقدها این حرف نمیزنه) و ea باز برگرده سره گیمپلی 12تا14 که با توجه به فروش uk خیلی بعیده! و حالا حالاها بیس و هسته گیمپلی بازی همینی هست که میبینیم و تغییرات توی جزییات بیشتر میشه و بعید میدونم 2باره تغییر بده گیمپلی و هسته بازی به کلی عوض کنه توی16...در حال حاضر konami هم توان رقابت با ea توی تبلیغات نداره کلا مثاله فیل و فنجونه:d هرچقدر هم بتونه توی گیمپلی با فیفا رقابت کنه ولی توی قسمت انلاین و تبلیغات و مالکیت به هیچ عنوان توان رقابت با این غول نداره! پس ea از لحاظ رقیبشم احساس خطر نمیکنه...حالا ممکنه مثله سری cod فقط جهت پول دراوردن هرساله و دادن 1فیفا جدید سیر نزولی طی کنه یا همینجوری ثباتش حفظ کنه و به پیشرفتش ادامه بده!
1پیشنهادم بدم اگر دوست دارید از انلاین بازی کردن بیشتر لذت ببرید بیشتر فرندلی و با دوستاتون بازی کنید چون از قدیم گفتن لذتی در فرندلی هست در هیچ چیز نیست:d ولی بی شوخی فرندلی بیشتر بازی کنید اگر از خودتون قویتر هم باشن که چه بهتر هم 1چیزی از بازی طرف یاد میگیرین هم ترستون توی بازی و مخصوصا دفاع میریزه...ماشالله همه هم حرفه ای هستن عبدالله,ارین,سینا,علی و..... بازی درسته 1سری باگ خیلی روی مخ مثله دروازبانی داره(که با اپدیت راحت حل میشه) ولی نه دیگه درحدی باشه که نشه بازیش کرد و 1سال توی خماری16 بمونی,والا!:d

دیشب هوس تورنمنت کردم رفتم لیگ انگیس رو انتخاب کردم و تیم من سیتی رو برداشتم چون همه خواب بودن و نمیشد با صدای بلند بازی کرد یه هدفون هواوی y511 :d برداشتم زدم تو دسته تایم رو گذاشتم رو 5 دقیقه و درجه سختی بازی رو هم روی لگندری اولین بازی خوردم به نیوکاسل و 1-0 برنده شدم دومین بازی با لیور پول 2-2 کردم و سومین بازی ...خلاصه سرتون رو درد نیارم میخاستم بگم کیفیت بازی و مخصوصا جو ورزشگاه ها و صدای تماشاچی ها به حدی بالاست که کلا همه مشکلات فیفا 15 رو تو اون لحظه از یاد بردم رو لگندری اصلا باگ های دروازبان و الکی مارپیچ رفتن یک نفر مشاهده نشد خلاصه که اگه یه کم دیدتون رو مثبت کنید نسبت به بازی در کنار معایب محاسن خیلی خیلی زیادی داره خدا وکیلی همین کاری که من کردم رو یک بار امتحان کنید مطمئن باشید مشتری میشید:d

امروز به سرورا فیفا وصل نشد هرکار کردم , البته بازی آنلاین میشد انجام بدم فقط کاتالوگ و گرفتن پوینت قطع بود ! واسه کس دیگه ای هم این مشکل وجود داره ؟

و یه مورد دیگه تا حالا یه بار هم نشده وقتی وارد بازی میشم به سرورا وصل بشه همون ابتدا . حتما تو منو باید یه بار R3 بزنم که وصل بشه ! DNS رو دستی زدم و uPnp هم disable کردم تو تنظیمات مودم . به نظرتون مشکل از کجاس ؟

امروز 2 دست بازی کردم بسی حال کردم دوستان عزیز بیاین تیم دورتموند یا ارسنال یا چلسی بگرین میبنین چقدر بازی باحال شده امروز با یه اجنبی بازی کردم بازیمون 4-1 به نفع اوشون شده
خیلی بازی جالبی شده بود پاسکاری ها تمیز انجام میدادیم واقعا دروازه بانان عالی بودند به این نتیجه رسدم که اگه برین تیم مثل مادرید یا بارسلون بردارید بازی مسخره میشه

دیشب هوس تورنمنت کردم رفتم لیگ انگیس رو انتخاب کردم و تیم من سیتی رو برداشتم چون همه خواب بودن و نمیشد با صدای بلند بازی کرد یه هدفون هواوی y511 :d برداشتم زدم تو دسته تایم رو گذاشتم رو 5 دقیقه و درجه سختی بازی رو هم روی لگندری اولین بازی خوردم به نیوکاسل و 1-0 برنده شدم دومین بازی با لیور پول 2-2 کردم و سومین بازی ...خلاصه سرتون رو درد نیارم میخاستم بگم کیفیت بازی و مخصوصا جو ورزشگاه ها و صدای تماشاچی ها به حدی بالاست که کلا همه مشکلات فیفا 15 رو تو اون لحظه از یاد بردم رو لگندری اصلا باگ های دروازبان و الکی مارپیچ رفتن یک نفر مشاهده نشد خلاصه که اگه یه کم دیدتون رو مثبت کنید نسبت به بازی در کنار معایب محاسن خیلی خیلی زیادی داره خدا وکیلی همین کاری که من کردم رو یک بار امتحان کنید مطمئن باشید مشتری میشید:d

داداش ما از اولشم گفتیم رو آفلاین و سختی لگندری بازی مشکل نداره... ی عده هم با سرعت رسیدن پاس مشکل دارن بکنن 46 اینا شبیه 14 میشه...شوتشم سخته براشون زدنش ارورشو کم کنن...آنلاین بازی نکردم تا ببینم مشکلاتش چیه اما آفلاین بهترین فیفا هست و تو حالت لگندری با سرعت در رفتنو اینا الکی برا ما اتفاق نیفتاده.... نمیگم بازی مشکلات نداره اما دوست ندارم مشکلاتشو همش بگم تا بازی تا ی سال بی مزه بشه یکی نیامد بگه اون موقع که فیفا امتیاز میداد قدرته بازیکنارو میداد بیرون بهشون برمیخورد داد سر میدادن لیورپول چرا ضعیفه یکی نگفت لیورپول امسال تا الان هیچی نبوده پس فیفا درست درک داشت یا پیکه اوضاش رو میبینین که اومدن گفتن چرا پیکه اینجوریه....ی منچستر که چون بازیکن تازه زیاد خرید مجبور بود اورال تیمیشو ببره بالا که تو دفاعش الان برا من با آپدیت آخر ترکیبات 75 که نشون میده فیفا بلده کارشو...و چلسی جوری ساخته که چلسی مانند بازی میکنه فیزیکی و متمرکز به دیگو کاستا...یکی نیامد بگه گلر ها تو حالت افسا نه ای آفلاین عالی رفلکس دارن و تو حالت semi دیگه هیچ موقع لازم نیست خودتو اذیت کنی مثلث بگیری چون همیشه خوبن البته بعضی ها تا گل میخورن میگن دروازه بانه ضعیف شدن خوب گاهی گلر ها هم نمیپرن یا گند میزنن تو خروج ها بنده شخصا کلن تو نزدیک 2 هفته بازی 1 گل زاویه بسته اونم با مارتین آلبریتون لستر تو کریر مودم به گلر استوک زدم اونم عجیب شانسی پر کردم خورد تیر بالا رفت تو گل که واقعی هم بود میخوردن....یکی نیامد بگه بازی صدا گذاریش عالیه من که صداشو رو سینما خانوادگی میزارم کیف میکنم...یکی نیامد بگه بازی پاسکاریش سرعت رسیدن توپ به هم تیمی بالا رفته نه سرعت بازی ی بار خدایی بزارین رو 45 ببینین میشه فیفا 14 همه میگن سرعت بازی بالا رفته در حالی که اینطور نیست آنچنان با ی بار تجربه و سرعت بازیو پایین بردن میفهمین سرعت رسیدن پاس شما یا cpu به هم تیمی بالا رفته که تو واقعیت هم اینه...
یکی نیامد بگه از هر 100 تا ی کو دو دفاع دنبال بازیکن عالی میره تو 90 تاش و توپ پشته دفاع رو سر میزنه....
یکی از شوت خوب بازی نگفت که ارورش خوب نسبتا بالاتر رفته تا کمتر زیادی شوتامون از هرجا گل بشه و بازم میگم ارورشو کم کنین تا بشه 14 همش از کنج گل بزنین بگین به به عجب بازی ...
یکی از کرنر ها که 4تا حالت خوب داره نگفت که تو محوطه جمع میشن یا با یکی میشه رفت این ور اونور نه کرنر همه ضربات...یکی از کاشته های جذاب بازی نگفت که عالین عالی...یکی از چهره کمک داور ها نگفت خوبن...
تنها تنها مشکل ناخوشایند و عادت نشده بازی برا دوستدار هاش سرعت رسیدن پاس به هم تیمی تو حالت آفلاین و با کم کردنش و رو 45 گذاشتن حله....
راجبه بزن در بریم با سرعت بنده بار ها رو حالت افسا نه ای از کناره دریبل زدم رد شدم بارها کوبیدنم زمین 50 50 هستن پس جو نسازین تو حالت آفلاین که اصله بازیه بازی تو هر بازی به تعداد انگشتان کف ی دست باگ نمیگیره...
یکی کاش کاش میگفت 20 تا استادیوم خوب ساخته کاش میگفت چمناش عالین سر توپ زدناش هنوزم محشره ...سرعت مانور بازی رفته بالا عالی شده ...
یکی نگفت تو حالت all out attack ی دفاع وسط میشه اتومات مهاجم و این عالیه برا دقیقه 80 به بعد کافیه ی مهاجم جا دفاع بیارین دیگه لازم به تغییر سیستم نیست...
اما ی چیزیو قبول دارم پاس عمقی زمینی کاراییش زیاد شده یکم گاهی هم زیادی خوب میندازن شاید از 10 تا پاش 1 2 تاش زیادی عجیب میرن اما بازی شیرینه تو آفلاین و حالت لگندریش

- - -ویرایش - - -

آقا در مورد توپ گیری به ما کمک کنید به اضافه این که چه جوری کاشته رو از زیر دیوار دفاعی رد کنیم:|

اگه tactical deffence بازی میکنی ضربدر بگیر میره دنبالش وقت مناسب مربع بزن پا میندازه کلن تو ناکتیکال دفاع با مربع پا میندازه اگه lagecy deffence میزنی با l2 بگیر وضربدر برو سمتش یهو l2 ول کن میره روش میگیره یا کلنl2 نگیر پوششی کار نمیکنه ضربدر خالی بگیر یرو دنبالش که اکثرن تو سختی لگندری دریبل میخوری
l1 دسته پایین نسبتا کم پر کنی از زیر میزنه شوتو...
برادرskill games بازیو بازی کنی همه چیو یاد میگیری و توضیح داده همه جور چیزیو

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. من امروز پي اس ٤ گرفتم. فيفا هم گرفتم. وقتي خواستم برم تو سيزن. صفحه سياه تار شد رفت تو استور، دو روز رايگان پلاس داد، قبول كه كردم صفحه سيزن باز شد. حالا اگر اين دو روز تموم بشه براي سيزن حتما بايد عضو پلاس بود؟

سلام دوستان. من امروز پي اس ٤ گرفتم. فيفا هم گرفتم. وقتي خواستم برم تو سيزن. صفحه سياه تار شد رفت تو استور، دو روز رايگان پلاس داد، قبول كه كردم صفحه سيزن باز شد. حالا اگر اين دو روز تموم بشه براي سيزن حتما بايد عضو پلاس بود؟
آره باید ی اکانت بخری 1 ماهه یا 3 ماهه یا 12 ماهه psn برا آمریکا ساختی اکانت آمریکا بخر برا انگلیس ساختی براuk بخر...
من خودم تا حالا نخریدم نمیتونم بگم از کجا بخری بهتره...این 2روزه رو لذت ببر مفت:d

این مدل گل زدن روش خاصی داره یا شانسیه؟!
در ضمن من نوبم (یعنی بازی از بازی لذت میبرم!:d.)
[video=aparat;o3HGf]http://www.aparat.com/v/o3HGf[/video]

کسی بلده به ما هم بگه ! :-" البته من یک روشی توی ذهنم هست که مطمین نیستم با اون میشه یا نه.:دی

این مدل گل زدن روش خاصی داره یا شانسیه؟!
در ضمن من نوبم (یعنی بازی از بازی لذت میبرم!:d.)
[video=aparat;o3HGf]http://www.aparat.com/v/o3HGf[/video]

تو این نسخه خیلی حرکات جالب اضافه شده که اینم یکیشه
روش خواصی نداره به طور کاملا شانسی گیمر فقط شوت زده و بازیکن با توجه به موقعیت توپ اون حرکت انجام داده

Sent from my LG G2 using tapatalk pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or