دیشب هوس تورنمنت کردم رفتم لیگ انگیس رو انتخاب کردم و تیم من سیتی رو برداشتم چون همه خواب بودن و نمیشد با صدای بلند بازی کرد یه هدفون هواوی y511 :d برداشتم زدم تو دسته تایم رو گذاشتم رو 5 دقیقه و درجه سختی بازی رو هم روی لگندری اولین بازی خوردم به نیوکاسل و 1-0 برنده شدم دومین بازی با لیور پول 2-2 کردم و سومین بازی ...خلاصه سرتون رو درد نیارم میخاستم بگم کیفیت بازی و مخصوصا جو ورزشگاه ها و صدای تماشاچی ها به حدی بالاست که کلا همه مشکلات فیفا 15 رو تو اون لحظه از یاد بردم رو لگندری اصلا باگ های دروازبان و الکی مارپیچ رفتن یک نفر مشاهده نشد خلاصه که اگه یه کم دیدتون رو مثبت کنید نسبت به بازی در کنار معایب محاسن خیلی خیلی زیادی داره خدا وکیلی همین کاری که من کردم رو یک بار امتحان کنید مطمئن باشید مشتری میشید:d
داداش ما از اولشم گفتیم رو آفلاین و سختی لگندری بازی مشکل نداره... ی عده هم با سرعت رسیدن پاس مشکل دارن بکنن 46 اینا شبیه 14 میشه...شوتشم سخته براشون زدنش ارورشو کم کنن...آنلاین بازی نکردم تا ببینم مشکلاتش چیه اما آفلاین بهترین فیفا هست و تو حالت لگندری با سرعت در رفتنو اینا الکی برا ما اتفاق نیفتاده.... نمیگم بازی مشکلات نداره اما دوست ندارم مشکلاتشو همش بگم تا بازی تا ی سال بی مزه بشه یکی نیامد بگه اون موقع که فیفا امتیاز میداد قدرته بازیکنارو میداد بیرون بهشون برمیخورد داد سر میدادن لیورپول چرا ضعیفه یکی نگفت لیورپول امسال تا الان هیچی نبوده پس فیفا درست درک داشت یا پیکه اوضاش رو میبینین که اومدن گفتن چرا پیکه اینجوریه....ی منچستر که چون بازیکن تازه زیاد خرید مجبور بود اورال تیمیشو ببره بالا که تو دفاعش الان برا من با آپدیت آخر ترکیبات 75 که نشون میده فیفا بلده کارشو...و چلسی جوری ساخته که چلسی مانند بازی میکنه فیزیکی و متمرکز به دیگو کاستا...یکی نیامد بگه گلر ها تو حالت افسا نه ای آفلاین عالی رفلکس دارن و تو حالت semi دیگه هیچ موقع لازم نیست خودتو اذیت کنی مثلث بگیری چون همیشه خوبن البته بعضی ها تا گل میخورن میگن دروازه بانه ضعیف شدن خوب گاهی گلر ها هم نمیپرن یا گند میزنن تو خروج ها بنده شخصا کلن تو نزدیک 2 هفته بازی 1 گل زاویه بسته اونم با مارتین آلبریتون لستر تو کریر مودم به گلر استوک زدم اونم عجیب شانسی پر کردم خورد تیر بالا رفت تو گل که واقعی هم بود میخوردن....یکی نیامد بگه بازی صدا گذاریش عالیه من که صداشو رو سینما خانوادگی میزارم کیف میکنم...یکی نیامد بگه بازی پاسکاریش سرعت رسیدن توپ به هم تیمی بالا رفته نه سرعت بازی ی بار خدایی بزارین رو 45 ببینین میشه فیفا 14 همه میگن سرعت بازی بالا رفته در حالی که اینطور نیست آنچنان با ی بار تجربه و سرعت بازیو پایین بردن میفهمین سرعت رسیدن پاس شما یا cpu به هم تیمی بالا رفته که تو واقعیت هم اینه...
یکی نیامد بگه از هر 100 تا ی کو دو دفاع دنبال بازیکن عالی میره تو 90 تاش و توپ پشته دفاع رو سر میزنه....
یکی از شوت خوب بازی نگفت که ارورش خوب نسبتا بالاتر رفته تا کمتر زیادی شوتامون از هرجا گل بشه و بازم میگم ارورشو کم کنین تا بشه 14 همش از کنج گل بزنین بگین به به عجب بازی ...
یکی از کرنر ها که 4تا حالت خوب داره نگفت که تو محوطه جمع میشن یا با یکی میشه رفت این ور اونور نه کرنر همه ضربات...یکی از کاشته های جذاب بازی نگفت که عالین عالی...یکی از چهره کمک داور ها نگفت خوبن...
تنها تنها مشکل ناخوشایند و عادت نشده بازی برا دوستدار هاش سرعت رسیدن پاس به هم تیمی تو حالت آفلاین و با کم کردنش و رو 45 گذاشتن حله....
راجبه بزن در بریم با سرعت بنده بار ها رو حالت افسا نه ای از کناره دریبل زدم رد شدم بارها کوبیدنم زمین 50 50 هستن پس جو نسازین تو حالت آفلاین که اصله بازیه بازی تو هر بازی به تعداد انگشتان کف ی دست باگ نمیگیره...
یکی کاش کاش میگفت 20 تا استادیوم خوب ساخته کاش میگفت چمناش عالین سر توپ زدناش هنوزم محشره ...سرعت مانور بازی رفته بالا عالی شده ...
یکی نگفت تو حالت all out attack ی دفاع وسط میشه اتومات مهاجم و این عالیه برا دقیقه 80 به بعد کافیه ی مهاجم جا دفاع بیارین دیگه لازم به تغییر سیستم نیست...
اما ی چیزیو قبول دارم پاس عمقی زمینی کاراییش زیاد شده یکم گاهی هم زیادی خوب میندازن شاید از 10 تا پاش 1 2 تاش زیادی عجیب میرن اما بازی شیرینه تو آفلاین و حالت لگندریش
- - -ویرایش - - -
آقا در مورد توپ گیری به ما کمک کنید به اضافه این که چه جوری کاشته رو از زیر دیوار دفاعی رد کنیم
اگه tactical deffence بازی میکنی ضربدر بگیر میره دنبالش وقت مناسب مربع بزن پا میندازه کلن تو ناکتیکال دفاع با مربع پا میندازه اگه lagecy deffence میزنی با l2 بگیر وضربدر برو سمتش یهو l2 ول کن میره روش میگیره یا کلنl2 نگیر پوششی کار نمیکنه ضربدر خالی بگیر یرو دنبالش که اکثرن تو سختی لگندری دریبل میخوری
l1 دسته پایین نسبتا کم پر کنی از زیر میزنه شوتو...
برادرskill games بازیو بازی کنی همه چیو یاد میگیری و توضیح داده همه جور چیزیو