FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آقا یکی به من توضیح بده که چرا تو سیزن نمیتونم میزبان بشم همش دارم خارج از خونه بازی میکنم که به نظرم خیلی تاثیر داره رو بازیکنام .. وقتی گل میخورم اشتباهات بازیکنام بیشتر میشه ..... کسی مشکل منو داره؟؟؟؟

واسه منم همینطوره تو هر 10 تا بازی نهایتاً 2تاشو میزبانم،فکر کنم مال تحریماست:dاین مورد با آپدیت هم حل نمیشه ، ایشالا تو مذاکرات ظریف بتونه یه کاری بکنه:))

- - -ویرایش - - -

اون خراب شدن رو که من مشکلی باهاش ندارم و به نظرم خیلی هم خوبه :دی ولی اون مشکلی که میگی علت داره، اینا به هر دلیلی نتونستن چمن رو در نماهای نزدیک به صورت کامل سه بعدی طراحی کنن. حالا یا حوصله نداشتن، یا توان کنسول در اون حد نبوده یا میخواستن یه چیزی بذارن که سال بعد اضافه شه :دی واسه همین وقتی که دوربین میاد به نماهای نزدیک چمن، در حد 2-3 متر جلوتر سه بعدیه و اگه دقت کنی بعد از اون دو سه متر چمن مثل پارکت میمونه و اصلاً سه بعدی نیست :دی البته یه LOD به خوردش دادن که مات و تار بشه تا یه مقدار این مشکل رو مخفی کنن. حالا وقتی که دوربین حرکت میکنه، این مرز سه بعدی بودن و نبودن چمن هم تغییر میکنه و واسه همین احساس میکنی داره ریفرش میکنه :دی حالا برو تو بازی دقت کن، قشنگ متوجه میشی :ی مثلاً جاهایی که دروازه بان میخواد شروع مجدد کنه، به چمن نگاه کن، فقط تا چند متر سه بعدیه و باقیش صافه صافه :دی
شما هم حواستون به چه چیزاییه وا!!!فکر کنم میدونید بازیکنا زیر شورتشون یه شرت دیگه دارن یا نه؟:>

هر چی R2 میزنم میره تو فاز قیچی و کارای محیر العقول ولی این لگد عقرب نمیشه!

R2 هستش ، چون من رو Alternate بازی میکنم R2 هست ، این تصویر واسه Classic ـه. (شوتش هم ببین که دایرس)

R2 و L2 توی Classic و Alternate کاراییشون فرقی نداره که.

نزدیک 10 تا بازی همش سانتر کردم با L2 ) R2 هم امتحان کردم) فقط هد زدن :| دیگه خیلی لطف می کردن هد شیرجه ای میزدن نه برگردون نه عقرب نه قیچی...

R2 و L2 توی Classic و Alternate کاراییشون فرقی نداره که.

نزدیک 10 تا بازی همش سانتر کردم با L2 ) R2 هم امتحان کردم) فقط هد زدن :| دیگه خیلی لطف می کردن هد شیرجه ای میزدن نه برگردون نه عقرب نه قیچی...
خوب داداش من رو سر سانتر کنی هد میزنه دیگه!!!باید سانتر های کوتاه کنی و وقتی از سر بازیکن پایین تر اومد توپ بزنی

واسه منم همینطوره تو هر 10 تا بازی نهایتاً 2تاشو میزبانم،فکر کنم مال تحریماست:dاین مورد با آپدیت هم حل نمیشه ، ایشالا تو مذاکرات ظریف بتونه یه کاری بکنه:))

سلام برای اینترنت است من که اصلا هیچ وقت تو فیفا 15 میزبان نمی شم چون پینگ افتضاحی دارم

با سلام من تو سانتر کردن مشکل دارم هر چی سانتر میکنم رو سر بازیکن نمیره میخواستم ببینم برای سانتر دقیق باید چه دکمه هایی رو باید بگیرم اینم که تو ضربه های ایستگاهی دفاع ها با چه دکمه بلند میشن هر کاری میکنم دفاع فقط تو ضربه های ایستگاهی فقط میچرخن وتوب از بالا سر دفاع میره تو گل ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام من تو سانتر کردن مشکل دارو هر چی سانت میکنم رو سر بازیکن نمیره میخواستم ببینم برای سانتر دقیق باید چه دکمه هایی رو باید بگیرم اینم که تو ضربه های ایستگاهی دفاع ها با چه دکمه بلند میشن هر کاری میکنم دفاع فقط تو ضربه های ایستگاهی فقط میچرخن وتوب از بالا سر دفاع میره تو گل ممنون میشم راهنمایی کنید
تو تنطیمات سانتر رو بزارین روی semi باشه اونوقت به مقداری که پر میکنید دکمه رو میشه جایی که میخاید و مهاجم حضور داره براش فرستاد.
برای پریدن دیوار دفاعی مثلث رو باید زد فقط موقع درست باید زد که زود یا دیر نشه.

با سلام من تو سانتر کردن مشکل دارم هر چی سانتر میکنم رو سر بازیکن نمیره میخواستم ببینم برای سانتر دقیق باید چه دکمه هایی رو باید بگیرم اینم که تو ضربه های ایستگاهی دفاع ها با چه دکمه بلند میشن هر کاری میکنم دفاع فقط تو ضربه های ایستگاهی فقط میچرخن وتوب از بالا سر دفاع میره تو گل ممنون میشم راهنمایی کنید

تو ضربه ایستگاهی دفاع با دکمۀ مثلث میپره
ولی فقط یه بار میپره، باید به موقع بزنی، زود بزنی قبل از ضربه میپره و برمیگرده پایین ;)

تو تنطیمات سانتر رو بزارین روی semi باشه اونوقت به مقداری که پر میکنید دکمه رو میشه جایی که میخاید و مهاجم حضور داره براش فرستاد.
برای پریدن دیوار دفاعی مثلث رو باید زد فقط موقع درست باید زد که زود یا دیر نشه.
کدوم گزینه برای سانتر هست میشه تنظیمات دقیق دسته رو لطف کنید بگید رو چی تنظیم کنم که بتونم هم خوب تو‍ب بگیرم همو کارای دیگه

دوستان این لگ و تیک زدن هایی ک رخ میده برای جفت طرف هست یا فقط من؟:|

سانتر خوب میخواید کنید r1 بگیرید و جهت بدید ب بیرون محوطه جریمه . . البته اکثر موقع ها اگه با پای خیر تخصصی بازیکنی سانتر کنید توپ میره تو اوت:دی

سلام
یه سوال داشتم
با نت یه مگ ( سرعن دانلود 100 ) و پینگ 150 الی 200 برای سرورهای خارجی تقریبا بدون تایم اوت میشه فیفا رو روون و بدون لگ داخل لایو بازی کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or