آخرین ویرایش:
آقا یکی به من توضیح بده که چرا تو سیزن نمیتونم میزبان بشم همش دارم خارج از خونه بازی میکنم که به نظرم خیلی تاثیر داره رو بازیکنام .. وقتی گل میخورم اشتباهات بازیکنام بیشتر میشه ..... کسی مشکل منو داره؟؟؟؟
شما هم حواستون به چه چیزاییه وا!!!فکر کنم میدونید بازیکنا زیر شورتشون یه شرت دیگه دارن یا نه؟اون خراب شدن رو که من مشکلی باهاش ندارم و به نظرم خیلی هم خوبهولی اون مشکلی که میگی علت داره، اینا به هر دلیلی نتونستن چمن رو در نماهای نزدیک به صورت کامل سه بعدی طراحی کنن. حالا یا حوصله نداشتن، یا توان کنسول در اون حد نبوده یا میخواستن یه چیزی بذارن که سال بعد اضافه شه
واسه همین وقتی که دوربین میاد به نماهای نزدیک چمن، در حد 2-3 متر جلوتر سه بعدیه و اگه دقت کنی بعد از اون دو سه متر چمن مثل پارکت میمونه و اصلاً سه بعدی نیست
البته یه LOD به خوردش دادن که مات و تار بشه تا یه مقدار این مشکل رو مخفی کنن. حالا وقتی که دوربین حرکت میکنه، این مرز سه بعدی بودن و نبودن چمن هم تغییر میکنه و واسه همین احساس میکنی داره ریفرش میکنه
حالا برو تو بازی دقت کن، قشنگ متوجه میشی :ی مثلاً جاهایی که دروازه بان میخواد شروع مجدد کنه، به چمن نگاه کن، فقط تا چند متر سه بعدیه و باقیش صافه صافه
![]()
هر چی R2 میزنم میره تو فاز قیچی و کارای محیر العقول ولی این لگد عقرب نمیشه!
R2 هستش ، چون من رو Alternate بازی میکنم R2 هست ، این تصویر واسه Classic ـه. (شوتش هم ببین که دایرس)
خوب داداش من رو سر سانتر کنی هد میزنه دیگه!!!باید سانتر های کوتاه کنی و وقتی از سر بازیکن پایین تر اومد توپ بزنیR2 و L2 توی Classic و Alternate کاراییشون فرقی نداره که.
نزدیک 10 تا بازی همش سانتر کردم با L2 ) R2 هم امتحان کردم) فقط هد زدندیگه خیلی لطف می کردن هد شیرجه ای میزدن نه برگردون نه عقرب نه قیچی...
تو تنطیمات سانتر رو بزارین روی semi باشه اونوقت به مقداری که پر میکنید دکمه رو میشه جایی که میخاید و مهاجم حضور داره براش فرستاد.با سلام من تو سانتر کردن مشکل دارو هر چی سانت میکنم رو سر بازیکن نمیره میخواستم ببینم برای سانتر دقیق باید چه دکمه هایی رو باید بگیرم اینم که تو ضربه های ایستگاهی دفاع ها با چه دکمه بلند میشن هر کاری میکنم دفاع فقط تو ضربه های ایستگاهی فقط میچرخن وتوب از بالا سر دفاع میره تو گل ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام من تو سانتر کردن مشکل دارم هر چی سانتر میکنم رو سر بازیکن نمیره میخواستم ببینم برای سانتر دقیق باید چه دکمه هایی رو باید بگیرم اینم که تو ضربه های ایستگاهی دفاع ها با چه دکمه بلند میشن هر کاری میکنم دفاع فقط تو ضربه های ایستگاهی فقط میچرخن وتوب از بالا سر دفاع میره تو گل ممنون میشم راهنمایی کنید
کدوم گزینه برای سانتر هست میشه تنظیمات دقیق دسته رو لطف کنید بگید رو چی تنظیم کنم که بتونم هم خوب توب بگیرم همو کارای دیگهتو تنطیمات سانتر رو بزارین روی semi باشه اونوقت به مقداری که پر میکنید دکمه رو میشه جایی که میخاید و مهاجم حضور داره براش فرستاد.
برای پریدن دیوار دفاعی مثلث رو باید زد فقط موقع درست باید زد که زود یا دیر نشه.
اينجا خلوته ولى اكثر بچه هاى تو لايو دارن بازى ميكنناين نسخه اينجا چقد خلوته!!!!