FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سروزهای EA انصافاً خوب هستند مثلاً من با یه نت درب و داغون ث پر از TimeOut بتلفیلد بازی میکنم و مشکل لگ ندارم. البته بعضی موقع ها که دیگه اینترنت خیلی خیلی داغون میشه لگ ایجاد میشه که خیلی کم پیش میاد.
به نظر من با مشخصاتی که شما فرمودید نباید مشکل Lag داشته باشید چون Lag به خاطر Timeout ایجاد میشه. شما هم میگی که Timeout نداری.

با سپاس در صورت امکان آدرس سرور ea برای فیفا 15 بفرمایید پینگ کنم .

سلام
یه جا خوندم سوارز توی فیفا گاز میگیره میخواستم بدونم اگه درسته توی چه شرایطی گاز میگره (منظورم تیم داره میبازه یا داره میبره و....)
توی دمو بازی چند تا تیم و استادیوم هست اگه میشه اسم تیم ها و استادیوم را بگید

آخرین ویرایش:
سلام
یه جا خوندم سوارز توی فیفا گاز میگیره میخواستم بدونم اگه درسته توی چه شرایطی گاز میگره (منظورم تیم داره میبازه یا داره میبره و....)
میخواستم بدونم توی دمو چند تا تیم و استادیوم هست
زمانی بازی مساویه دادا فقط حواست باشه زمین حریف باید باشی !! :دی جدی گرفتی گاز گرفتنو!! ؟؟
یه عکس درست کردن که فتوشاپه و همچین چیزی نیس تو بازی
چند شب پیش تو شبکه ورزش یه برنامه مجریش تو یه قسمت گفت که همچین چیزی وحود داره تو بازی فیفا 15 ولی اینطوری نیس !!

من بازیو 3روزه که گرفتم...واقعا بدتر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم...ینی اگه قرار بشه با آپدیت درست باشه باید ی آپدیت 4-5 گیگی بدن چون بازی مشکلات عمیقی داره و به این سادگی ها حل نمیشه...هر کی توپو میگره میدوئه میرسه به دروازه و گل...البته این دویدن ی حسنی داره اونم اینه که ی نوستالوژی رو برام زنده میکنه...هر وقت یکی شروع میکنه به دویدن یاد روبرتو کارلوس تو PS1 میوفتم...:d

من بازیو 3روزه که گرفتم...واقعا بدتر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم...ینی اگه قرار بشه با آپدیت درست باشه باید ی آپدیت 4-5 گیگی بدن چون بازی مشکلات عمیقی داره و به این سادگی ها حل نمیشه...هر کی توپو میگره میدوئه میرسه به دروازه و گل...البته این دویدن ی حسنی داره اونم اینه که ی نوستالوژی رو برام زنده میکنه...هر وقت یکی شروع میکنه به دویدن یاد روبرتو کارلوس تو PS1 میوفتم...:d

باز این قضیه مهار کردن بازیکن بالاخره راه حل داره. بالاخره میشه تا پشت 18 قدم رفت توو پاش ولی این دروازه بان رو هیچ کاریش نمیشه کرد.
پاس عقب دادم به دروازه بان سانتر رو زدم. وایساد نگاه کرد تا از بغل پاش بره توو دروازه :|
اصن دروازه بانی این سری فجیهه

باز این قضیه مهار کردن بازیکن بالاخره راه حل داره. بالاخره میشه تا پشت 18 قدم رفت توو پاش ولی این دروازه بان رو هیچ کاریش نمیشه کرد.
پاس عقب دادم به دروازه بان سانتر رو زدم. وایساد نگاه کرد تا از بغل پاش بره توو دروازه :|
اصن دروازه بانی این سری فجیهه
دروازه بانا رو که نگو اصن...یارو توپو انداخت پشت دفاعم بعد دروازه بان اومد جلو که توپو دور کنه بعد توپ همینطوری ازش رد شد رفت تو گل...!!!!!!!!!!!
دروازه بانا عین آب خوردن دریبل میخورن...شده مث PES13 که با تغییر جهت دریبل میخوردن...
امروز من دورتمند بودم طرفم رئال...بازیو 9-6 بردم:|...طرف بازیو 3-2 جلو بود که من گل مساویو زدم شد 3-3...بازیو از وسط زمین شروع کرد با خامس دوید زد تو گلم...بعد من بازیو از وسط زمین شروع کردم با اومبامیانگ دویدم زدم تو گلش...همینطوری نفری 3 تا گل پشت سر هم زدیم بازی 6-6 شد...بعد دیگه نزاشتم بزنه و خودم 3 تا دیگه زدم...
نیومدم بگم من خیلی خوبم 9 تا زدم میخوام بگم بازی فاجعه اس که توی ی بازی میشه 15 تا گل زد...
پاس ها رو هم خیلی بد میندازن...ینی من میخوام به شخص A پاس بدم ولی خودش میده به B مخصوصا موقع شروع مجددا و ضربه های آزاد...

سلام اين dtn تاثير داره؟چطوري مينونم بهينه كنمش؟
dtn یا dnf منظورتون هست؟dnf یعنی did not finish که مربوط به اینه که قبل سوت طرف از بازی میاد بیرون.مثلا زیاد گل میخوره بازی رو قطع میکنه.برای همین شما میتونی تنظیم کنی که با این افراد بازی نکنی.

- - -ویرایش - - -

دیشب داشتم با یکی بازی میکردم حواسم به آیدیش نبود.بعد وسط بازی دیدم یکی داره داد میزنه بیا شام.اونم داد میزد نمیخوام اه :))اسمش سهیل بود چون تو گیمیر تگش یه soheil دیدم.حالا هر کی هست بیاد اعتراف کنه چرا شما نمیخوره آخه؟:))

بابا ما خیلی وقته فیفا بازی میکنییم
ولی خداوکیلی این فیفا15 خیلی بده..یعنی هیچجوری تو کت من یکی نمیره
متاسفانه یه عده از بچه ها هرکس تو تاپیک از فیفا انتقاد میکنه سریع محکومش میکنن به نوب بودن
در صورتی که من با7.8 سال فیفا بازی کردن هیچجوری نمیتونم اینو حضم کنم
مسخره بازی شده
اومدن گوششو درس کنن زدن کورش کردن
والا فقط مشکل سانت و ال1 مثلث فیفا14 ک حل میکردن..چیزای دیگه پیشکش
یه سال چطور سر کنیم با این

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

بابا ما خیلی وقته فیفا بازی میکنییم
ولی خداوکیلی این فیفا15 خیلی بده..یعنی هیچجوری تو کت من یکی نمیره
متاسفانه یه عده از بچه ها هرکس تو تاپیک از فیفا انتقاد میکنه سریع محکومش میکنن به نوب بودن
در صورتی که من با7.8 سال فیفا بازی کردن هیچجوری نمیتونم اینو حضم کنم
مسخره بازی شده
اومدن گوششو درس کنن زدن کورش کردن
والا فقط مشکل سانت و ال1 مثلث فیفا14 ک حل میکردن..چیزای دیگه پیشکش
یه سال چطور سر کنیم با این

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

آقا ی عده دوست دارن بگن بازی خوبه منم یکیشون تو حالت آفلاین و لگندری خبری از حرفایی که شما میزنی نیست ...شما هم میگی به درد نمیخوره ناراحتی نداره منم میگم خیلی بهتر از 14 شده که فقط پشته دفاع میشد انداخت هوایی دفاع هم نه نمیگفت و تمام کرنرهارو من میزدم اما الان این خبرا نیست ...ی بارم گفتم شما سرعت پاسو بزار رو 45 بازی میشه فیفا 14 ...

آقا ی عده دوست دارن بگن بازی خوبه منم یکیشون تو حالت آفلاین و لگندری خبری از حرفایی که شما میزنی نیست ...شما هم میگی به درد نمیخوره ناراحتی نداره منم میگم خیلی بهتر از 14 شده که فقط پشته دفاع میشد انداخت هوایی دفاع هم نه نمیگفت و تمام کرنرهارو من میزدم اما الان این خبرا نیست ...ی بارم گفتم شما سرعت پاسو بزار رو 45 بازی میشه فیفا 14 ...
خب عزیز مگه چقد آدم میتونه آفلاین بازی کنه...؟
من که خودم اکثرا آنلاینم و به غیر از مود کریر هیچ مود آفلاین دیگه ای رو بازی نمیکنم ولی وقتی میرم سیزن بازی میکنم به جای لذت بردن فقط اعصابم خرد میشه...تو بازی انقد اتفاقات مسخره و خارج از دنیای فوتبال و واقعیت میافته که آدمو عصبی میکنه...اینی که میگم فرقی نمیکنه ببری یا ببازی چون بازی طبیعی نیست بردنش هم حال نمیده...

خب عزیز مگه چقد آدم میتونه آفلاین بازی کنه...؟
من که خودم اکثرا آنلاینم و به غیر از مود کریر هیچ مود آفلاین دیگه ای رو بازی نمیکنم ولی وقتی میرم سیزن بازی میکنم به جای لذت بردن فقط اعصابم خرد میشه...تو بازی انقد اتفاقات مسخره و خارج از دنیای فوتبال و واقعیت میافته که آدمو عصبی میکنه...اینی که میگم فرقی نمیکنه ببری یا ببازی چون بازی طبیعی نیست بردنش هم حال نمیده...
من ultimate team آنلاین میزنم بسیار هم لذت بخش هست تا حالا season رو امتحان نکردم ولی به سرعت نت هم برمیگرده مثلا من هیچ وقت نمیتونم میزبان باشم و فکر میکنم بخاطر سرعت اینترنت من باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or