FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام خیلیا تمجید کردن از 15 خیلی ها هم انتقاد حالا من دوتا سوال داشتم ممنون میشم دوستان نظرشونو بگن . 1 .اگه الان برگردین به موقعی که 14 تازه اومده بود و با الان 15 مقایسش کنید کدومو انتخاب میکنید؟ 2 جدای مشکلات واقعا 15 ارزش بازی کردنو داره که بخوام بگیرمش یا نه ؟ ممنون از همه دوستان.

سلام خیلیا تمجید کردن از 15 خیلی ها هم انتقاد حالا من دوتا سوال داشتم ممنون میشم دوستان نظرشونو بگن . 1 .اگه الان برگردین به موقعی که 14 تازه اومده بود و با الان 15 مقایسش کنید کدومو انتخاب میکنید؟ 2 جدای مشکلات واقعا 15 ارزش بازی کردنو داره که بخوام بگیرمش یا نه ؟ ممنون از همه دوستان.
نظر من رو بخوای100درصد فیفا 15 بخاطر چند دلیل گرافیک بهتر لایسنس کامل لیگ جزیره
اما تنها مشکلی که 15 داره ارکید شدنش و افتضاح شدن تو بخش آنلاین که کاملا رو مخه

نظر من رو بخوای100درصد فیفا 15 بخاطر چند دلیل گرافیک بهتر لایسنس کامل لیگ جزیره
اما تنها مشکلی که 15 داره ارکید شدنش و افتضاح شدن تو بخش آنلاین که کاملا رو مخه
بخش آنلاینشو که من استفاده نمیکنم به احتمال زیاد . منظورتون از ارکید شدن دقیقا چیه ؟

من یه سوالی از دوستان دارم این همه ایراد که میگیرید ( حالا چه درست چه نادرست ) بهتر نیست به خود ea اینها رو انتقال بدید تا شاید یه فکری براش بکنه وگرنه اینجا این بحثها رو انجام میدید فایده ایم براتون داشته........

خالی میشیم :دی آرامش پیدا میکنیم :دی
طرف 200 تومن پول داده، اینجوری شده بازی، حالش گرفته دیگه :دی
من نمیدونم ایا این امکان وجود داره این مشکلات را به ea گزارش کرد یا خیر !!! ولی اگر امکان داشته باشه بهتر هست متنی را حاوی این مشکلات لیست کرده و بهشون اعلام کنیم
هرچند من خودم از بازی دارم لذت میبرم......:دی

دوستان من یه مشکل عجیب دارم،وقتی برای حریف پنالتی میشه دروازه بانم هیچ حرکتی نمیکنه. با استیکر چپ حرکت میکنه ولی با استیکر راست دایو نمیزنه! کسی میدونه مشکل از کجاست؟

دوستان من یه مشکل عجیب دارم،وقتی برای حریف پنالتی میشه دروازه بانم هیچ حرکتی نمیکنه. با استیکر چپ حرکت میکنه ولی با استیکر راست دایو نمیزنه! کسی میدونه مشکل از کجاست؟
دیر میزنی ;) که مثلن بعد از دیدن جهت بپری :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or