FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
من فكر ميكنم هم فيفا بايد يك آپديت بده و هم اينكه ما خودمون رو يك آپديت درست درمون بكنيم. دفاع سخت تر شده. مثل هر سال. ولي اين مي تونه توي آينده بازي رو بهتر بك

آخرین ویرایش:
هر سال تو آنلاین این خارجی ها میگردن ببینن باگ های بازی چیه دقیقا بر اساس همون باگ ها بازی میکنن یه خورده خلاقیت از خودشون نشون نمیدن درست حسابی بازی کنن
دقیقا
من دقیقه ۹۰ گل زدم و ۲-۱ جلو افتادم
بازی که شروع شد یه پاس رو به عقب داد بعد با L1مثلث انداخت وسط مدافعام بعد بجای اینکه دفاع کنترل کنه توپو، مهاجمش عین ‌سوپرمن دوتا مدافعو له کرد و زد تو گل
حالمو بهم زدن تو انلاین، صدرحمت به کریر

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

من دارم نسخه دمو رو فعلا بازی میکنم از دوستان یه سوال دارم آیا گیم پلی نسخه دمو با نسخه اصلی یکیه ؟؟؟!!

من وقتی با دورتمند بازی میکنم مثلا توپ رو میدم دست رویس یا بازیکن های سرعتی وقتی بخوام با سرعت حرکت کنم دیگه هیچکس جلو دارم نیست :( !!! یعنی به راحتی هر چه تمام تر طول زمین رو در مدت زمان بسیار کمی طی میکنم و یا میرم تو محوطه جریمه و یا این که میرم و سانتر میکنم نه از پرسینیگ خبری هست ، نه از دفاع منطقه ای !!! سرعت کلی بازی و پاس کاری به شدت بالا هستش

هی دارم با اسلایدر ها ور میرم ولی بازم مشکلات اصلی بازی رو نمیشه چی کاری کرد ! رفتم پلی استیشن 4 خریدم به عشق بازی فوتبال !!! ولی این نسخه دمو در بخش گیم پلی بدجوری زد تو برجکم:(( یعنی واقعا اگه گیم پلی نسخه اصلی هم همین گیم پلی نسخه دمو باشه میتونم با جرات بگم بد ترین فیفای هستش که در این چند سال اخیر بازی کردم !!! اونم بازی نسل بعدی که انتظار پیشرفت خیره کننده در بخش گیم پلی و هوش مصنوعی بازی داشتم !!!

سازندگان بازی مگه عوض شدن ؟ چرا زدن بازی رو انقدر آرکد کردن ، خدا بگم این گیمر نوب جماعت رو چکار کنه که همیشه ماباید از دست این ها عذاب بکشیم !!!

فیفایی که زمانی داشت به سوی یک بازی شبیه ساز سوق داده میشد واقعا چه بلایی سرش اومده که سازندگان بازی گیم پلی بازی رو انقدر فجیع نوب پسند کردن ؟؟؟!!! جوابش یعنی فروش بازی هستش ؟؟ به نظر من دلیل نمیشه چون فروش عالی فیفا چند سالی هستش که شروع شده !!!

من هنوز دارم فکر میکنم گیم پلی این بازی چرا این جوری شروع شده دریبل زدن راحت شده ، بازی سی پی یو به شدت افت کرده ، و سنگینی توپ چرا این طوری شده ؟؟؟!!!!

فیزیک توپ که در فیفا 14 واقعا خیلی خیلی خوب شده بو و پیشرفت بسیار عالی کرده بود :-/ چرا دیگه فیزیک توپ رو زدن داغون کردن )x !! پارسال اگه یادتون باشه روی فیزیک واقی توپ هنگام شوت زدن تبلیغ میکردن و واقعا هم در نسخه اصلی فیفا 14 فیزیک توپ خیلی خوب بود ! من هنوز واقعا در بخش گیم پلی این بازی تو شوک هستم

گرافیک و اتمسفر و صدا گذاری و حاشیه ها و صحنه های آهسته و خلاصه همه چیز بازی واقعا پیشرفت عالی کرده ولی خیلی چیز هایی که به گیم پلی بازی مربوط میشه مثل فیزیک توپ و سرعت بازی و هوش مصنوعی و کلا موضوعات مربوط به گیم پلی بازی واقعا این گیم پلی فیفا 15 بد جوری زد تو برجکم واقعا حالم گرفتست بدجوری هم گرفته =((

امیداوارم تو نسخه اصلی با اومدن آپدیت ها مشکلات برطرف بشه که البته فکر نکنم خیلی از مشکلات برطرف بشه چون سازندگان بازی اصلا زدن گیم پلی بازی رو ترکوندن یعنی واقعا هنوز تو شوکم :((

آخرین ویرایش:
سلام
ببین خوده بازی این مشکلای پرسینگ رو خیلی کمتر داره و cpu اجازه نمیده راحت سرعتو بگیری و بری گل بزنی
تو بخش افلاین مشکلات خیلی کمه،اگه نخوام بگم نیس
واسه سنگینه توپ هم قبلا گفتم،اونایی ک مشکل دارن باش و فکر میکنن توپ سبکه،واسه بخش افلاین راحت میشه درستش کرد،باید تو اسلایدرا pass speed و shot speed رو کم کنی،رو 45یا 40 بزار خیلی خوب میشه و سنگینیه توپ حس میشه

:arrowu:والا تفاوت آنچنانی با دمو نکرده.محوریت بازی رو همون سرعت بالای بازیکناست و پاس های تخیلی.هرچی که تو دمو تجربه کردی و هر حسی که به اون داشتی نسبت به نسخه ی اصلی خواهی داشت.فکر نکن نسخه اصلی رو بگیری فرقی بکنه واست. اولین آپدیت هم تغییری ایجاد نکرد تو این مشکلاتی که همه میگن .بازی ای که فروشش از قبل تضمین شده باشه همین میشه دیگه!! میگه هر چی زدم زدم.player بدون فوتبال نمیتونه سر کنه که.بالاخره با بازی میسازه و میخره......
متای فیفاهای قبلی رو ببین!! امیدوارم بفهمن چی درست کردن و نظرات رو ببینن و درستش کنن

87535557523746391625.jpg

35525399261423990371.jpg

26073725824750488971.jpg

85660121293602411185.jpg

اسلایدر های خودم برای فیفا 15 ..........

Game : FIFA 15 Next Gen
Controls :Assisted \Semi Sliders

Difficulty : Legendary World Class
Time : 10 Minutes
Speed : Slow

Game Sliders
Human/CPU

Sprint : 45/45
Acceleration : 49/49
Shot Error : 53/53 52/52
Pass Error :60/55 60/60
Shot Speed : 49/49
Pass Speed : 45/45
Injury Frequency : 70/70
Injury Severity : 40/40
GK Ability : 51/51
Marking : 53/53
Run Frequency : 40/40
Line Height : 52/52
Line Length : 53/53
Line Width : 45/45
Fullbacks : 52/52
Power Bar(user only) : 50
52/52 First Touch Control : 54/54

توجه : این اسلایدر ها با توجه به مرور زمان و تجربه بیشتر از بازی میتونن تغییراتی بکنن خصوصا با آپدیت هایی که از سوی تیم فیفا میاد این اسلایدر ها هم میتونن تغییراتی بکنن ...

نکته : این اسلایدر ها برای مدت زمان 10 دقیقه تا 15 دقیقه طراحی شدن ..............

آخرین ویرایش:
دوستان سلام؛

امروز یه کنسول ریجن 3 خریدم، فیفا 15 رو هم باهاش خریدم. منتها وقتی میرم داخل بازی مثلا روی شروع مجدد ها و کرنر ها بازی دچار باگ میشه و مشکل پیدا میکنه. میخواستم ببینم این مشکل از خود بازیه یا باید کابل HDMI رو عوض کنم؟! اینم بگم که رو حالت افلاین این مشکل رو دارم. انلاین رو هنوز امتحان نکردم.
منظور از باگ چی هست؟
یعنی مثلا تنظیمات کنترلر مشکل داره یا نه مثلا سانتر نمیکنه؟ تو تمام نسخه ها تو بعضی حالت ها اگه یه بار مربع رو نگه داری بازیکن سانتر نمیکنه... اگه مشکل چیز دیگه هست که فکر میکنم از بازی باشه. به کابل هم بعید میدونم ربط داشته باشه.

شیر اینترنت ما از سمت اروپا وارد شده :دی طبیعیه :دی
دیدی طرف عربه یا امریکایی، باهاش بازی نکن :دی

بفروش :دی

وقتی وارد بازی شد چطوری باهاش بازی نکنیم ؟ :-/ باخت حساب میکنه

رو چچ حسابی بفروشه ؟ :دی یه دلیلی بیار خب ...

من که احتمال زیادی میدم بازی درست میشه ، تجربه فیفا 14 اینو بهم میگه

اووو هنوز 3-4 تا آپدیت اساسی دیگه مونده که بده (طبق تجربه سال های قبل )
آپدیت 1.2 - 1.3 - 1.4 - 1.5

من که احتمال زیادی میدم بازی درست میشه ، تجربه فیفا 14 اینو بهم میگه

اووو هنوز 3-4 تا آپدیت اساسی دیگه مونده که بده (طبق تجربه سال های قبل )
آپدیت 1.2 - 1.3 - 1.4 - 1.5
آپديت مگه چقدر ميتونه كارساز باشه وقتي فلسفه ي بازي تغيير كرده .ايشالا سال بعد!!

اکثراً از روی یوزنیم قابل شناسایی هستن :دی اونایی هم که نیستن باید بسازی دیگه :دی
اون بفروش رو هم طبق تجربه خودم گفتم، اگه دیجیتالی نخریده بودم میفروختم :دی

:arrowu:والا تفاوت آنچنانی با دمو نکرده.محوریت بازی رو همون سرعت بالای بازیکناست و پاس های تخیلی.هرچی که تو دمو تجربه کردی و هر حسی که به اون داشتی نسبت به نسخه ی اصلی خواهی داشت.فکر نکن نسخه اصلی رو بگیری فرقی بکنه واست. اولین آپدیت هم تغییری ایجاد نکرد تو این مشکلاتی که همه میگن .بازی ای که فروشش از قبل تضمین شده باشه همین میشه دیگه!! میگه هر چی زدم زدم.player بدون فوتبال نمیتونه سر کنه که.بالاخره با بازی میسازه و میخره......
متای فیفاهای قبلی رو ببین!! امیدوارم بفهمن چی درست کردن و نظرات رو ببینن و درستش کنن

87535557523746391625.jpg

35525399261423990371.jpg

26073725824750488971.jpg

85660121293602411185.jpg

سلام ماشالله هرسال متاش می اد پایین تر ممنون از متاها

- - -ویرایش - - -

دوستان سلام؛

امروز یه کنسول ریجن 3 خریدم، فیفا 15 رو هم باهاش خریدم. منتها وقتی میرم داخل بازی مثلا روی شروع مجدد ها و کرنر ها بازی دچار باگ میشه و مشکل پیدا میکنه. میخواستم ببینم این مشکل از خود بازیه یا باید کابل HDMI رو عوض کنم؟! اینم بگم که رو حالت افلاین این مشکل رو دارم. انلاین رو هنوز امتحان نکردم.
سلام اگه منظورتون تیک هست تنظیم تلویزیون رو بزارید رو حالت گیم بعد اگه رنگش خوب نبود در همون حالت گیم عوض کنید موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or