آخرین ویرایش:
دقیقاهر سال تو آنلاین این خارجی ها میگردن ببینن باگ های بازی چیه دقیقا بر اساس همون باگ ها بازی میکنن یه خورده خلاقیت از خودشون نشون نمیدن درست حسابی بازی کنن
من چرا با اروپایی ها لگ ندارم اما با هرچی عربه لگ دارم ؟![]()
آقا به نظرتون بازیو بفروشم یا یه آپدیت میده؟
منظور از باگ چی هست؟دوستان سلام؛
امروز یه کنسول ریجن 3 خریدم، فیفا 15 رو هم باهاش خریدم. منتها وقتی میرم داخل بازی مثلا روی شروع مجدد ها و کرنر ها بازی دچار باگ میشه و مشکل پیدا میکنه. میخواستم ببینم این مشکل از خود بازیه یا باید کابل HDMI رو عوض کنم؟! اینم بگم که رو حالت افلاین این مشکل رو دارم. انلاین رو هنوز امتحان نکردم.
شیر اینترنت ما از سمت اروپا وارد شدهطبیعیه
دیدی طرف عربه یا امریکایی، باهاش بازی نکن
بفروش![]()
آپديت مگه چقدر ميتونه كارساز باشه وقتي فلسفه ي بازي تغيير كرده .ايشالا سال بعد!!وقتی وارد بازی شد چطوری باهاش بازی نکنیم ؟باخت حساب میکنه
رو چچ حسابی بفروشه ؟یه دلیلی بیار خب ...
من که احتمال زیادی میدم بازی درست میشه ، تجربه فیفا 14 اینو بهم میگه
اووو هنوز 3-4 تا آپدیت اساسی دیگه مونده که بده (طبق تجربه سال های قبل )
آپدیت 1.2 - 1.3 - 1.4 - 1.5
وقتی وارد بازی شد چطوری باهاش بازی نکنیم ؟باخت حساب میکنه
رو چچ حسابی بفروشه ؟یه دلیلی بیار خب ...
:arrowu:والا تفاوت آنچنانی با دمو نکرده.محوریت بازی رو همون سرعت بالای بازیکناست و پاس های تخیلی.هرچی که تو دمو تجربه کردی و هر حسی که به اون داشتی نسبت به نسخه ی اصلی خواهی داشت.فکر نکن نسخه اصلی رو بگیری فرقی بکنه واست. اولین آپدیت هم تغییری ایجاد نکرد تو این مشکلاتی که همه میگن .بازی ای که فروشش از قبل تضمین شده باشه همین میشه دیگه!! میگه هر چی زدم زدم.player بدون فوتبال نمیتونه سر کنه که.بالاخره با بازی میسازه و میخره......
متای فیفاهای قبلی رو ببین!! امیدوارم بفهمن چی درست کردن و نظرات رو ببینن و درستش کنن
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام اگه منظورتون تیک هست تنظیم تلویزیون رو بزارید رو حالت گیم بعد اگه رنگش خوب نبود در همون حالت گیم عوض کنید موفق باشیددوستان سلام؛
امروز یه کنسول ریجن 3 خریدم، فیفا 15 رو هم باهاش خریدم. منتها وقتی میرم داخل بازی مثلا روی شروع مجدد ها و کرنر ها بازی دچار باگ میشه و مشکل پیدا میکنه. میخواستم ببینم این مشکل از خود بازیه یا باید کابل HDMI رو عوض کنم؟! اینم بگم که رو حالت افلاین این مشکل رو دارم. انلاین رو هنوز امتحان نکردم.