FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بعله در صورتی خبر خوبیه که مثلا تازه یه هفته باشه مشکل پیدا کرده باشه نه اینکه از فیفا 13 تا الان کامنت های فیکس یور سرورس همیشه بیشترین لایک رو تو پیج فیفا بگیره....

ماکه نفهمیدیم آخر چه خبره تو این تاپیک#:-s سرور های ea از اول خراب بوده ،تازه خراب شده، قراره بعد خراب بشه نمیدونم دیگه والا@-)

خب بزارید منم یه انتقاد از بازی بکنم ! :دی برعکس همه انتقاد من از بخش آفلاینه !

رسما زدن توی نسخه 15 درجه لجندری نابود کردن ! من توی نسخه های قبل تقریبا 80% وقتم توی بخش Career میگذشت اما توی فیفا 15 برعکس شده . بخش آفلاینش اون مشکلات و باگ های حالت آنلاین نداره چون CPU منطقی بازی می کنه اما درجه سختی ها و هوش مصنوعی مدافعین کامیپوتر تغییراتی پیدا کرده که موجب شده عملا بازی اون سختی قبلُ روی لجندری نداشته باشه .

من الان با سمپدوریا توی لیگ ایتالیا اولم و واقعا چالش خاصی احساس نمی کنم ! اگر یادتون باشه مشکل من با نسخه دمو بازی هم همین بود . CPU در حمله خوب کار می کنه اما در دفاع نه . خیلی راحت با یک سری حرکت ترکیبی می تونیم تک به تک بشیم .

بخش آفلاین و حالت لجندری برای من خیلی مهمه . متاسفانه نه بخش Career توی فیفا 15 پیشرفت خاصی داشته نه هوش مصنوعی بازیکنان CPU روی درجه لجندری بهبود پیدا کرده .

اقا جوانمردی اینجا هست بیاد یکی دو دست FIFA 15 با من بزنه؟:دی
SALAH_EROSENNIN بیاین بازیم خوب نیست زیاد ولی در حدی هست که سرگرم بشیم هر دو طرف.

تله ست آقا گوش ندید !
مراسم گلریزون و گل بارون میگیره واستون .. این آدم واسه گیم اسپات و مجله گیم فا و بقیه مقاله و ریویو مینویسه .. زیر و بم همه بازیا رو هم بلده ! مثلن ازش تو دیابلو بپرسین فلان شخصیتی که زیاد هم مهم نیست چجوریاست و اینا .. این کلا تا عمه و فک و فامیل طرف رو آدرس میده بهتون . ضریب هوشیش هم باهم آنلاین تو سایت Iq چک کردیم 212 ئه .

تله ست آقا گوش ندید !
مراسم گلریزون و گل بارون میگیره واستون .. این آدم واسه گیم اسپات و مجله گیم فا و بقیه مقاله و ریویو مینویسه .. زیر و بم همه بازیا رو هم بلده ! مثلن ازش تو دیابلو بپرسین فلان شخصیتی که زیاد هم مهم نیست چجوریاست و اینا .. این کلا تا عمه و فک و فامیل طرف رو آدرس میده بهتون . ضریب هوشیش هم باهم آنلاین تو سایت Iq چک کردیم 212 ئه .

عبدالله اون برنامه که تو گفتی تا 140 بیشتر نبود که؟! :d خودت پاشو بیا بازی خب:bighug:

aboots_kabir

اقا منو اد کن : salah_erosennin با هم بزنیم. من نتم ضعیفه نمی تونم اد کنم فرند ریکوئست بده اکسپت کنم.

خب بزارید منم یه انتقاد از بازی بکنم ! :دی برعکس همه انتقاد من از بخش آفلاینه !

رسما زدن توی نسخه 15 درجه لجندری نابود کردن ! من توی نسخه های قبل تقریبا 80% وقتم توی بخش Career میگذشت اما توی فیفا 15 برعکس شده . بخش آفلاینش اون مشکلات و باگ های حالت آنلاین نداره چون CPU منطقی بازی می کنه اما درجه سختی ها و هوش مصنوعی مدافعین کامیپوتر تغییراتی پیدا کرده که موجب شده عملا بازی اون سختی قبلُ روی لجندری نداشته باشه .

من الان با سمپدوریا توی لیگ ایتالیا اولم و واقعا چالش خاصی احساس نمی کنم ! اگر یادتون باشه مشکل من با نسخه دمو بازی هم همین بود . CPU در حمله خوب کار می کنه اما در دفاع نه . خیلی راحت با یک سری حرکت ترکیبی می تونیم تک به تک بشیم .

بخش آفلاین و حالت لجندری برای من خیلی مهمه . متاسفانه نه بخش Career توی فیفا 15 پیشرفت خاصی داشته نه هوش مصنوعی بازیکنان CPU روی درجه لجندری بهبود پیدا کرده .
اسلایدری که تو پست 2732 نوشتم رو خوندی و امتحان کردی ؟؟؟

بازی تو این حالتی که گذاشتم و تنظیم کردم در بخش آفلاین بهتر میشه .........

آخرین ویرایش:
همه ی باگها به کنار
این دروازبانارو کجای دلم بزارم
یارو پاس تو عمق میده با دروازبانم تک به تک میشه
مثلث میگیرم که دروازبان بیاد جلو
میاد جلو اما نقش هویج بازی میکنه
نه میپره تو پاش
نه اگه بیرون محوطه باشه تکل میزنه
اصلا شکست عاطفی خوردم
من قبلا سال12ماه پای فیفا بودم
چرا امسال اینکارو کردن
یکسال چجوری با این سر کنم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

همه ی باگها به کنار
نه میپره تو پاش
اصلا شکست عاطفی خوردم
چرا امسال اینکارو کردن

دروازه بان مشکلی نداره تو این سری خودش همه کار میکنه از خروج تا گرفتن توپ تا دفعش ...مثلث نگیر اگه میخوای بگیری بکنش از حالت semi تغییر بده به manuel تا خودتون هدایتش کنین برا خروج اینها...دست نزنی خودش خروج میکنه تو کرنر یا هر جایی...این مشکل تو 14 هم گاهی بروز میکرد اما الن رو حالت semi نباید کاری بهش داشته باشی..یادت باشه تو 14 تک با تک هم میشدی قطری با مهاجم میرفتی مثلث میگرفتی گلر راه میرفت کنارش تا بپره تو بیشتر مواقع اما الان کلا چون اتومات همه کارارو رو حالتsemi میکنه دست نزنی بهتر هم میشه...

همه ی باگها به کنار
نه میپره تو پاش
اصلا شکست عاطفی خوردم
چرا امسال اینکارو کردن

واقعا دروازه بانا رو مخن

یکی اینکه راحتت با R1 + مربع از بیرون محوطه گل میخورن.یکی دیگه که برای من پیش اومد این بود که یه تو داشت میومد طرف نویر با مثلث رفتم سمت توپ ولی فقط از کنار توپ رد شد.اصلا دفع توپ نکرد تا رفت تو گل !)x

یه چیزی هم خیلی اعصاب خورد کنه.داری آنلاین Season میزنی با خارجیه.بعد جلو هم افتادی حالا نت یا سرور مشکل پیدا کنه و بازی بیاد بیرون...بازی رو 3-0 به نفع اون میکنه :| برای من که معمولا نتم قطع میشه این مشکل پیش میاد

نه میپره تو پاش
داش سعی کن دکمه مثلثو فقد موقع سیو کردن بزنی،دروازبانو باش نکش جلو،بزار خودش غلط خودشو بکنه، اینجور بهتر جواب میگیری
البته شکی نیس ک این ی باگه
----------------------------

الله وکیلی گزارشگری بازی بی نقص ترین و بی عیب ترین قسمت بازیه
چیزایی ک مارتین تایلر میگه محشره،اینکه حرفه ناتمومشو بعدا با عذر خواهی ادامه میده و راجب بکگراند تیما حرفای جالبی میزنه و.....
اوج این قسمتو تو بخش کرییر میتونین ببینین...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or