FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
منظور از باگ چی هست؟
یعنی مثلا تنظیمات کنترلر مشکل داره یا نه مثلا سانتر نمیکنه؟ تو تمام نسخه ها تو بعضی حالت ها اگه یه بار مربع رو نگه داری بازیکن سانتر نمیکنه... اگه مشکل چیز دیگه هست که فکر میکنم از بازی باشه. به کابل هم بعید میدونم ربط داشته باشه.
نه منظورم کنترلر نیست. شما فکر کن توپ اون شده و گلر میخواد بازی رو شروع کنه. وقتی توپ رو پاس میدم همون اولش تصویر یه خورده رگه رگه میشه و بعد خوب میشه.

اسلایدر برای بخش آفلاین که خودم بعد از چندین و چند دست تونستم بهش برسم !

این اسلایدری که من تنظمیش کردم و بهش رسیدم تا حدود زیادی این مشکلات رو برطرف میکنه !

1 : برطرف شدن سبک بودن بیش از حد بازیکن ها و به همین سو سنگین تر شدن بازیکن ها در زمین و زمان پاسخوگویی سخت تر و عکس العمل طبیعی تر نسبت به فوتبال واقعی یعنی بازیکن ها دیگه در زمین لیز نمیخورن و انعطاف بدنیشون سخت تر و سنگین تر میشه پس بدین جهت بازیکن ها سخت میتونن دریبل بزنن و حرکان بدنیشون به فوتبال واقعی بیشتر شباهت پیدا میکنه این تنظیم مربوط میشه به گزینه First Touch Control که درسته برای استب کردن اولبه طراحی شده ولی یک خوبی دیگری هم که داره اگه مقدارش رو زیاد تر بکنیم علاوه بر استب کردن سخت تر اولیه توپ همون طور که گفتم وزن بازیکن ها و انعطاف بدنیشون رو هم تحت تاثیر قرار میده !

2 : سرعت پاس طبیعی نسبت به فوتبال واقعی و درصد خطای پاس بالا برای کسایی که دوست دارن بازیشون سخت و طبیعی باشه !

3 : سیستم دفاعی بهتر و پوشش بهتر از طریف سی پی یو در بخش دفاعی !

4: سرعت طبیعی کلی بازی در مقایسه با فوتبال واقعی .

5 : درصد خطای شوت بیشتر از طریق یوزر و سی پی یو و همچنین سرعت بهتر و طبیعی تر شوت زنی در بازی

6 :برطرف شدن سرعت بازیکنان سرعتی که میشد قبلا در بازی به راحتی مسافت بسیاری از زمین رو طی کرد !

UPDATE 2 :arrowd:

Game : FIFA 15 Next Gen
Controls :Assisted \Semi Sliders

Difficulty : Legendary World Class
Time : 10 Minutes
Speed : Slow

Game Sliders
Human/CPU

Sprint : 44/44
Acceleration : 50/50
Shot Error : 53/53
Pass Error :60/55
Shot Speed : 49/49
Pass Speed : 45/45
Injury Frequency : 70/70
Injury Severity : 40/40
GK Ability : 51/51
Marking : 53/53
Run Frequency : 40/40
Line Height : 52/52
Line Length : 53/53
Line Width : 45/45
Fullbacks : 52/52
Power Bar(user only) : 50
First Touch Control : 54/54

توجه : کسایی که میخوان بازی خیلی سخت تر باشه میتونن ارور پاس سی پی یو رو هم 50 تا 52 انتخاب کنن و بازی سی پی یو جذاب تر میشه و موقیعت های بیشتری به دست میاره ..............

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال میپرسم خدا وکیلی بی تعصب بگین
من یه فوتبال میخوام بگیرم هرزگاهی بازی کنم 14با 15 خیلی فرق کرده از لحاظ گرافیک و همه چی ؟ یا نه چون الان 14 رو میتونم 50 تومن بگیرم
ممنون میشم جواب بدین

دوستان یه سوال میپرسم خدا وکیلی بی تعصب بگین
من یه فوتبال میخوام بگیرم هرزگاهی بازی کنم 14با 15 خیلی فرق کرده از لحاظ گرافیک و همه چی ؟ یا نه چون الان 14 رو میتونم 50 تومن بگیرم
ممنون میشم جواب بدین
به نظر من 14 رو بگیر
نقل و انتقالاتم خودت میتونی انجام بدی (اگه آنلاین باشی که خودش آپدیت میکنه اصلا)
بازیش که 100% بهتره فقط مشکلش آپدیت نبودن لباس های تیمهاست ...

فیفا 14 تو سیزن اگه جلو بودی قطع میشد ارتباط نتیجه حساب نمیشد . ولی دیشب بازی کردم یکی 3-1 جلو بودم یه بازی دیگه هم 2-1 . ارتباط قطع شد و 3-0 :|

سرور فیفا هم مطمئن هستم مشکل داره , چون بعد از این اتفاق رفتم یو اف سی 2 ساعت آنلاین زدم بدون کمترین مشکل و قطع شدن !

خسته نباشن با این بازی و سروراشون . Pes13 :-&

تاپیکی نیست که دوستان برای بازی آنلاین خودشون معرفی کرده باشن ؟ اصلا کسی آنلاین هم بازی میکنه ؟
فیفا 14 تو سیزن اگه جلو بودی قطع میشد ارتباط نتیجه حساب نمیشد . ولی دیشب بازی کردم یکی 3-1 جلو بودم یه بازی دیگه هم 2-1 . ارتباط قطع شد و 3-0
yahoo_22.gif

سرور فیفا هم مطمئن هستم مشکل داره , چون بعد از این اتفاق رفتم یو اف سی 2 ساعت آنلاین زدم بدون کمترین مشکل و قطع شدن !

خسته نباشن با این بازی و سروراشون . Pes13
yahoo_31.gif
من امروز بازی میکردم که مشکلی نداشت از اینترنتتونه

تاپیکی نیست که دوستان برای بازی آنلاین خودشون معرفی کرده باشن ؟ اصلا کسی آنلاین هم بازی میکنه ؟

من امروز بازی میکردم که مشکلی نداشت از اینترنتتونه
بازیو با توجه به نتیجه میزنه
من یه بار 3-1 جلو بودم برد من زدم.
یه بار 2-2 بودم ولی حملات حریف بیشتر بود به نفعه اون زد
من:aboots_kabir

- - -ویرایش - - -

آنلاین بازی کنی یا آفلاین بازی کن ؟؟؟
هر دو بازی میکنم

کلا نظرات تاپیک بالانس نیست یا شوره یا بی نمک برای خرید یا فروش بازی اینجا نمیتونید درست مشاوره بشید نظرات متفاوته واسه همینم گیج میشید ولی به نظر من بازیه بدی نیست تازه آپدیت های متعددی مثل سال های قبل براش ارائه میشه که مشکلات بازی رو رفع میکنه به هر حال تصمیم با خودتونه:)

بازیو با توجه به نتیجه میزنه
من یه بار 3-1 جلو بودم برد من زدم.
یه بار 2-2 بودم ولی حملات حریف بیشتر بود به نفعه اون زد
من:aboots_kabir

- - -ویرایش - - -

هر دو بازی میکنم
خوب توی Fifa 14 هم اینجوری بود تا جایی که من یادمه
idarkn3ss2554 ریکوست دادم

کلا نظرات تاپیک بالانس نیست یا شوره یا بی نمک برای خرید یا فروش بازی اینجا نمیتونید درست مشاوره بشید نظرات متفاوته واسه همینم گیج میشید ولی به نظر من بازیه بدی نیست تازه آپدیت های متعددی مثل سال های قبل براش ارائه میشه که مشکلات بازی رو رفع میکنه به هر حال تصمیم با خودتونه
yahoo_1.gif
فیفا ۱۵ خیییییلی بهتر از ۱۴ هست من تعجب میکنم از صحبت بعضی ها

فیفا 14 تو سیزن اگه جلو بودی قطع میشد ارتباط نتیجه حساب نمیشد . ولی دیشب بازی کردم یکی 3-1 جلو بودم یه بازی دیگه هم 2-1 . ارتباط قطع شد و 3-0 :|

خسته نباشن با این بازی و سروراشون . Pes13 :-&
هر چیم باشه سرور EA عالیه

آخرین ویرایش:
نه منظورم کنترلر نیست. شما فکر کن توپ اون شده و گلر میخواد بازی رو شروع کنه. وقتی توپ رو پاس میدم همون اولش تصویر یه خورده رگه رگه میشه و بعد خوب میشه.
فکر کنم با یه HDMI دیگه حل میشه... البته اگه کابل توی بازی های دیگه بامبول در نمیاره مشکلی یه چیز دیگه اس منتهی یه چک بکن:دی

نمیدونم چرا بعضی دوستان اینقدر تعصبی نگاه میکنن . والا ما هم از زمان سگا فیفا بازی میکردیم تا همین الان و باش زندگی کردیم .

اینترنت ما خرابه .. عالیه سرورا EA .

عکس رو همین الان اتفاقی تو آخرین پست EA دیدم که ملت مثل همیشه اعتراض کردن به سرورا EA ( همونطور که میبینید طرف خارجی بوده . ایران نیست ! )

خب اگه ایراد از سرور های ea باشه که خبر خوبیه واسه ما، خودشون مشکلش رو رفع میکنن تا ابد که نمیمونه همینطور.

بعله در صورتی خبر خوبیه که مثلا تازه یه هفته باشه مشکل پیدا کرده باشه نه اینکه از فیفا 13 تا الان کامنت های فیکس یور سرورس همیشه بیشترین لایک رو تو پیج فیفا بگیره....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or