آخرین ویرایش:
نه منظورم کنترلر نیست. شما فکر کن توپ اون شده و گلر میخواد بازی رو شروع کنه. وقتی توپ رو پاس میدم همون اولش تصویر یه خورده رگه رگه میشه و بعد خوب میشه.منظور از باگ چی هست؟
یعنی مثلا تنظیمات کنترلر مشکل داره یا نه مثلا سانتر نمیکنه؟ تو تمام نسخه ها تو بعضی حالت ها اگه یه بار مربع رو نگه داری بازیکن سانتر نمیکنه... اگه مشکل چیز دیگه هست که فکر میکنم از بازی باشه. به کابل هم بعید میدونم ربط داشته باشه.
به نظر من 14 رو بگیردوستان یه سوال میپرسم خدا وکیلی بی تعصب بگین
من یه فوتبال میخوام بگیرم هرزگاهی بازی کنم 14با 15 خیلی فرق کرده از لحاظ گرافیک و همه چی ؟ یا نه چون الان 14 رو میتونم 50 تومن بگیرم
ممنون میشم جواب بدین
من امروز بازی میکردم که مشکلی نداشت از اینترنتتونهفیفا 14 تو سیزن اگه جلو بودی قطع میشد ارتباط نتیجه حساب نمیشد . ولی دیشب بازی کردم یکی 3-1 جلو بودم یه بازی دیگه هم 2-1 . ارتباط قطع شد و 3-0 ![]()
سرور فیفا هم مطمئن هستم مشکل داره , چون بعد از این اتفاق رفتم یو اف سی 2 ساعت آنلاین زدم بدون کمترین مشکل و قطع شدن !
خسته نباشن با این بازی و سروراشون . Pes13 ![]()
بازیو با توجه به نتیجه میزنهتاپیکی نیست که دوستان برای بازی آنلاین خودشون معرفی کرده باشن ؟ اصلا کسی آنلاین هم بازی میکنه ؟
من امروز بازی میکردم که مشکلی نداشت از اینترنتتونه
هر دو بازی میکنمآنلاین بازی کنی یا آفلاین بازی کن ؟؟؟
خوب توی Fifa 14 هم اینجوری بود تا جایی که من یادمهبازیو با توجه به نتیجه میزنه
من یه بار 3-1 جلو بودم برد من زدم.
یه بار 2-2 بودم ولی حملات حریف بیشتر بود به نفعه اون زد
من:aboots_kabir
- - -ویرایش - - -
هر دو بازی میکنم
فیفا ۱۵ خیییییلی بهتر از ۱۴ هست من تعجب میکنم از صحبت بعضی هاکلا نظرات تاپیک بالانس نیست یا شوره یا بی نمک برای خرید یا فروش بازی اینجا نمیتونید درست مشاوره بشید نظرات متفاوته واسه همینم گیج میشید ولی به نظر من بازیه بدی نیست تازه آپدیت های متعددی مثل سال های قبل براش ارائه میشه که مشکلات بازی رو رفع میکنه به هر حال تصمیم با خودتونه![]()
هر چیم باشه سرور EA عالیهفیفا 14 تو سیزن اگه جلو بودی قطع میشد ارتباط نتیجه حساب نمیشد . ولی دیشب بازی کردم یکی 3-1 جلو بودم یه بازی دیگه هم 2-1 . ارتباط قطع شد و 3-0
سرور فیفا هم مطمئن هستم مشکل داره , چون بعد از این اتفاق رفتم یو اف سی 2 ساعت آنلاین زدم بدون کمترین مشکل و قطع شدن !
خسته نباشن با این بازی و سروراشون . Pes13![]()
فکر کنم با یه HDMI دیگه حل میشه... البته اگه کابل توی بازی های دیگه بامبول در نمیاره مشکلی یه چیز دیگه اس منتهی یه چک بکننه منظورم کنترلر نیست. شما فکر کن توپ اون شده و گلر میخواد بازی رو شروع کنه. وقتی توپ رو پاس میدم همون اولش تصویر یه خورده رگه رگه میشه و بعد خوب میشه.
خب اگه ایراد از سرور های ea باشه که خبر خوبیه واسه ما، خودشون مشکلش رو رفع میکنن تا ابد که نمیمونه همینطور.