FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
خاک تو سرشون کنه با این بازی بیرون دادنشون
اینا میخواستن طرفدارای pes رو هم بکشونن سمت فیفا گفتن بیا اینو ارکید کنیم ببینیم چی میشه
خیر سرم میام دفاع کنم مسی رو میاد با سرعت نور ازم رد میشه میره
نیمار و مسی کله میزنن رو سر کمپانی و جان تری ...منی که تو فیفا ۱۴ به زور گل میخوردم اینجا ۳-۴ تا رو راحت میخورم از مسی ...

من که میرم دوباره 14 میخرم

بازی که مسی رو کاورش باشه بایدم قهوه ای باشه)x

درود دوستان ، من چند شبی هست که به شدت با بخش آنلاین مشکل دارم ، نا با گیم پلی بلکه با لگ ، اونقدر شدیده که اصلأ نمیشه کاری کرد ، و وقتی 1 دست هم بازی میکنم طرف 10 - 15 تا گل میزنه من تا نیمش هم نمیتونم برم .
من پینگم رو بررسی کردم و با سرور لندن 180 - 185 هست ، مشکل از چی میتونه باشه به نظر شما ؟

آخرین ویرایش:
درود دوستان ، من چند شبی هست که به شدت با بخش آنلاین مشکل دارم ، نا با گیم پلی بلکه با لگ ، اونقدر شدیده که اصلأ نمیشه کاری کرد ، و وقتی 1 دست هم بازی میکنم طرف 10 - 15 تا گل میزنه من تا نیمش هم نمیتونم برم .
من پینگم رو بررسی کردم و با سرور لندن 180 - 185 هست ، مشکل از چی میتونه باشه به نظر شما ؟

دوستان علاوه بر مورد بالا متوجه شدم حتی وقتی به اینترنت متصل هستم و آفلاین هم بازی میکنم این لگ وجود داره نه تنها در بازی ، بلکه در تمام بخش ها ، در منو و در تمامی مُد های بازی ، مشکل از چی میتونه باشه ؟ آیا شخص دیگری چنین مشکلی داره ؟

دوستان علاوه بر مورد بالا متوجه شدم حتی وقتی به اینترنت متصل هستم و آفلاین هم بازی میکنم این لگ وجود داره نه تنها در بازی ، بلکه در تمام بخش ها ، در منو و در تمامی مُد های بازی ، مشکل از چی میتونه باشه ؟ آیا شخص دیگری چنین مشکلی داره ؟

من تو آفلاین همچین مشکلی حس نکردم ...
اگذم لگ بوده اینقدر جزیی بوده که متوجه نشدم

دروازه بان مشکلی نداره تو این سری خودش همه کار میکنه از خروج تا گرفتن توپ تا دفعش ...مثلث نگیر اگه میخوای بگیری بکنش از حالت semi تغییر بده به manuel تا خودتون هدایتش کنین برا خروج اینها...دست نزنی خودش خروج میکنه تو کرنر یا هر جایی...این مشکل تو 14 هم گاهی بروز میکرد اما الن رو حالت semi نباید کاری بهش داشته باشی..یادت باشه تو 14 تک با تک هم میشدی قطری با مهاجم میرفتی مثلث میگرفتی گلر راه میرفت کنارش تا بپره تو بیشتر مواقع اما الان کلا چون اتومات همه کارارو رو حالتsemi میکنه دست نزنی بهتر هم میشه...

اخه یه جاهایی واقعا نیازه جلو اوردن
تو 14 اکثرا تو پاس های عرضی خنگ میشدن
ولی الان توپ دقیقا روبروی دروازبانه..بازیکن حریف یکم نزدیکتره به توپ
اگه من بخوام دروازبان نیارم جلو که اون راحت توپو میگیره هر کاری میکنه باش
میارم جلو که مثلا بپره تو پاش تکل بزنه یا هرچیز دیگه
ولی تا الان همشون...چه بوفون چه دخیا چه نویر همشون مثل اسکلا میدوون جلو وهیچ کاری نمیکنن
اونم راحت با یه شوت ساده توپو میزنه تو گل
نمیدونم چطور شما میگی دروازبان مشکلی نداره
تازه این یکی از مشکلات دروازبانه
بماند که مثلا نویر شوتای پشت18 رو مثل دروازبانای اماتور دفع میکنه و اکثرا توپو میندازه تو خوده محوطه جلوی پای حریف
یا بیش ار اندازه گلایی رد وبدل میشه که دروازبان واکنشی نشون نمیده،بعضی توپا ازکنارشون میگذرن ولی مثل بز نگاشون میکنن فقط

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

من موندم فیفا چیش مشکل داره فیفا باز های قدیمی حرف منو میفهمن من برای بار اول با چند تا از بچه های این سایت انلاین زدم واقعا من موندم این همه بازی چرا میای فوتبال میزنی

حتی بلد نیست دفاع کنه فیفا بازی اسونی نیست مثل pes نیست تا دکمه ضربدرو بگیری بره تو پاش ما ایرانی ها همه چی اسون میخوایم دارم بازی میکنم طرف حتی نمیدونه مربع پا میندازه

بعضی از دوستان میگن کریس با مسی فضاین من یه سوال دارم واقعا نیستن اگه بازی مادرید این هفته دیده باشید مادرید 5 تا زد رونالدو هت ریک کرد این حرف هارو نمیزدید میگن فیفا

باگ داره نمیگم نداره ولی به چشم هم نمیاد با اپدیت های که بدن اونم درست میشه دوستان از الان میگم اونایی که از pes تعریف میکنن وقتی بازی بیاد بلد نباشن بازی کنن هی عیب میزارن رو بازی

من موندم فیفا چیش مشکل داره فیفا باز های قدیمی حرف منو میفهمن من برای بار اول با چند تا از بچه های این سایت انلاین زدم واقعا من موندم این همه بازی چرا میای فوتبال میزنی

حتی بلد نیست دفاع کنه فیفا بازی اسونی نیست مثل pes نیست تا دکمه ضربدرو بگیری بره تو پاش ما ایرانی ها همه چی اسون میخوایم دارم بازی میکنم طرف حتی نمیدونه مربع پا میندازه

بعضی از دوستان میگن کریس با مسی فضاین من یه سوال دارم واقعا نیستن اگه بازی مادرید این هفته دیده باشید مادرید 5 تا زد رونالدو هت ریک کرد این حرف هارو نمیزدید میگن فیفا

باگ داره نمیگم نداره ولی به چشم هم نمیاد با اپدیت های که بدن اونم درست میشه دوستان از الان میگم اونایی که از pes تعریف میکنن وقتی بازی بیاد بلد نباشن بازی کنن هی عیب میزارن رو بازی

آقا شما یه جوری حرف میزنی انگار ما تا حالا فیفا بازی نکرده بودیم :دی

نه برادر فیفا چند ساله که سیستم دفاعیش رو از اون حالت تک دکمه ای خارج کرده و تقریباً تمام فیفابازها هم چند ساله با این سیستم جدید آشنایی دارن. ولی اون Contain که توی دو سه سال قبل حداقل باعث میشد بازیکن با رعایت یه فاصله معقول بتونه جلوی نفوذ خیلی راحت حریف رو بگیره، عملاً بدون استفاده شده. قبلاً شما میتونستی با Contain کردن یه فاصله معقول بین خودتون و مهاجم ایجاد کنید، حالا شما میتونستی Gamble کنی و برای برای Standing Tackle و Sliding Tackle و اگه این کار رو به موقع انجام نمیدادی بازیکنت راحت دریبل میخورد.

اما امسال اون Contain رسماً شده پشمک، کل بازی باید با همون Standing Tackle توپ گیری کنی و قطع ارتباط، بله اگه خیلی خیلی خیلی دقت کنی میتونی جلوی یه سری توپا رو بگیری، ولی هر چقدر هم که خوب کار کنی، چون اون مهاجمه که تصمیم میگیره و بعد شما باید عکس العمل نشون بدی، همیشه یه گام از مهاجم عقب تری. حالا وقتی که Contain که خودش اتوماتیک تا یه حدی عکس العمل نشون میداد به حرکت مهاجم دیگه کاربردی نداره، عملاً شما همیشه باید سریع به حرکت مهاجم واکنش نشون بدی. حالا شما فاکتور سرعت رو به صورت تخیلی به این مقوله اضافه کن، کافیه یه اپسیلون اشتباه کنی و میبینی مهاجم 3 ازت فاصله گرفته، حالا شما بدو دنبال مسی و نیمار و رونالدو تا برسی بهشون.

نه آقا، همیشه Manualـتر کردن کارها توی بازیهای شبیه ساز به معنی بهتر بودن نیست، بعضی وقتا مثل این فیفا باعث میشه لذت بازی از بین بره و شما بیشتر از این که با بازی حال کنی، در حال حرص خوردن باشی. من این حرفا رو هم قبول ندارم که "شما بلد نیستی دفاع کنی" و "بیا با من بازی کن چنان عمق رو میبندم که فلان بشه" و ... . شما هر کاری هم که بکنی، تا حد زیادی مقابل بازیکنای Agile و سرعتی به مشکل برمیخوری.

خلاصه فکر نکنید هر کی از بازی بد میگه فیفا بازی نکرده، یا طرفداره PESـه. به شخصه 4 ساله PES رو نخریدم و بیش از چند تا بازی دستگرمی هم بازی نکردم. ولی این فیفا بازی خیلی خوبی نیست. مشکل داره شدید و هر چقدر هم که سعی کنید طرفداری کنید نمیتونید انکارش کنید. نمرات بازی و اعتراضات گیمرها تو همه سایتا نشون دهنده همین مشکلاته.

اخه یه جاهایی واقعا نیازه جلو اوردن
تو 14 اکثرا تو پاس های عرضی خنگ میشدن
ولی الان توپ دقیقا روبروی دروازبانه..بازیکن حریف یکم نزدیکتره به توپ
اگه من بخوام دروازبان نیارم جلو که اون راحت توپو میگیره هر کاری میکنه باش
میارم جلو که مثلا بپره تو پاش تکل بزنه یا هرچیز دیگه
ولی تا الان همشون...چه بوفون چه دخیا چه نویر همشون مثل اسکلا میدوون جلو وهیچ کاری نمیکنن
اونم راحت با یه شوت ساده توپو میزنه تو گل
نمیدونم چطور شما میگی دروازبان مشکلی نداره
تازه این یکی از مشکلات دروازبانه
بماند که مثلا نویر شوتای پشت18 رو مثل دروازبانای اماتور دفع میکنه و اکثرا توپو میندازه تو خوده محوطه جلوی پای حریف
یا بیش ار اندازه گلایی رد وبدل میشه که دروازبان واکنشی نشون نمیده،بعضی توپا ازکنارشون میگذرن ولی مثل بز نگاشون میکنن فقط

من نمیدانم شما آنلاین بازی میکنی یا آفلاین من آفلاین بازی میکنم و تو عمرم آنلاین نزدم و به جرات تو حالت سختی لگندری کاری به مثلث ندارم برا دروازبان و گلرم راضیم اگه منظور این باشه چرا گل میخوره باید گفت گل نخوره که باید شک کرد...مثل بز هم برا من وجود نداشته وقتی ی توپ برا تک به تک دفاع حریف میندازه گلر لستر هم کاسپر اشمایکل برا دفعش گاهی بدونه میرسه خودکار تا بیرون محوطه میاد دنبالش میزنه زیرش کرنرها هم همینطور ...حسم میگه بیشتر شما داری میکوبی تا انتقاد همه میدانن گلرها سخت گل میخورن تو این سرس ی عده اون اول داد سر میدادن زاویه بسته میخورن والله من که نزدم تا الان از گوشه دروازه وقتی جلو رفتم شوت زدم ...کلا شما مثلث نگیر بهترین عکس العمل هارو خواهی دید ...همه میدانن گلر این سری سخت شوت گل میخورن تو حالت لگندری مثل بز نگاه کردن ی نوع جو سازیه...اگه آنلاین بازی اطلاع ندارم شنیدم بعضی ها ناراضین تو این بخش ...شما مدعی تو 90درصد با این لحن گلرها هیچ کاری نمیکنن شما یا رو آمانور بازی میکنی یا اگه رو کنترل گلر حساسی semi رو بکن manuel برو با مثلث لذت ببر ...یا اینکه کلا ی چیزی شنیدین همش دارین الکی جو میسازین...

من نمیدانم شما آنلاین بازی میکنی یا آفلاین من آفلاین بازی میکنم و تو عمرم آنلاین نزدم و به جرات تو حالت سختی لگندری کاری به مثلث ندارم برا دروازبان و گلرم راضیم اگه منظور این باشه چرا گل میخوره باید گفت گل نخوره که باید شک کرد...مثل بز هم برا من وجود نداشته وقتی ی توپ برا تک به تک دفاع حریف میندازه گلر لستر هم کاسپر اشمایکل برا دفعش گاهی بدونه میرسه خودکار تا بیرون محوطه میاد دنبالش میزنه زیرش کرنرها هم همینطور ...حسم میگه بیشتر شما داری میکوبی تا انتقاد همه میدانن گلرها سخت گل میخورن تو این سرس ی عده اون اول داد سر میدادن زاویه بسته میخورن والله من که نزدم تا الان از گوشه دروازه وقتی جلو رفتم شوت زدم ...کلا شما مثلث نگیر بهترین عکس العمل هارو خواهی دید ...همه میدانن گلر این سری سخت شوت گل میخورن تو حالت لگندری مثل بز نگاه کردن ی نوع جو سازیه...اگه آنلاین بازی اطلاع ندارم شنیدم بعضی ها ناراضین تو این بخش ...

شما انلاین بازی کن متوجه حرفم میشی
بعدم مگه چقد از وقتو میشه گذاشت پای افلاین بازی کردن
به جز کریر،
چیزیه که واقعیته شما اول بازیو کامل بازی کن بعد بیا فکت صادر کن که دروازبانا هیچ مشکلی ندارن
من انداره موهای سرم فیفا بازی کردم
زیاد اهل نظر دادن هم نیستم تو فروم ها
ولی واقعا این فیفا دیوانم کرده
همش در عجبم که واقعا این فیفاس که ایجور شده؟؟؟!!!
من و خیلی از دوستام تمام وقت بیکاریمون و با فیفا سر میکنیم
همه از یه سری قسمتاش ناراضین
که قسمتای کلیدی بازی هم هستن
خیلی از بچه های همینجا هم هستن
کوبیدن کجا بود داداش
چیزی که واقعیته و کاریش نمیشه کرد و فک نمیکنم با اپدیت هم بتونن تغییر انچنانی توش ایجاد کنن
از الان باید انتظار سال بعد رو کشید تا بلکه برگرده به ریشه ی فیفا که داشت به سمت شبیه ساز شدن حرکت میکرد نه الان که رفته به سمت ارکید شدن

آقا شما یه جوری حرف میزنی انگار ما تا حالا فیفا بازی نکرده بودیم :دی

نه برادر فیفا چند ساله که سیستم دفاعیش رو از اون حالت تک دکمه ای خارج کرده و تقریباً تمام فیفابازها هم چند ساله با این سیستم جدید آشنایی دارن. ولی اون Contain که توی دو سه سال قبل حداقل باعث میشد بازیکن با رعایت یه فاصله معقول بتونه جلوی نفوذ خیلی راحت حریف رو بگیره، عملاً بدون استفاده شده. قبلاً شما میتونستی با Contain کردن یه فاصله معقول بین خودتون و مهاجم ایجاد کنید، حالا شما میتونستی Gamble کنی و برای برای Standing Tackle و Sliding Tackle و اگه این کار رو به موقع انجام نمیدادی بازیکنت راحت دریبل میخورد.

اما امسال اون Contain رسماً شده پشمک، کل بازی باید با همون Standing Tackle توپ گیری کنی و قطع ارتباط، بله اگه خیلی خیلی خیلی دقت کنی میتونی جلوی یه سری توپا رو بگیری، ولی هر چقدر هم که خوب کار کنی، چون اون مهاجمه که تصمیم میگیره و بعد شما باید عکس العمل نشون بدی، همیشه یه گام از مهاجم عقب تری. حالا وقتی که Contain که خودش اتوماتیک تا یه حدی عکس العمل نشون میداد به حرکت مهاجم دیگه کاربردی نداره، عملاً شما همیشه باید سریع به حرکت مهاجم واکنش نشون بدی. حالا شما فاکتور سرعت رو به صورت تخیلی به این مقوله اضافه کن، کافیه یه اپسیلون اشتباه کنی و میبینی مهاجم 3 ازت فاصله گرفته، حالا شما بدو دنبال مسی و نیمار و رونالدو تا برسی بهشون.

نه آقا، همیشه Manualـتر کردن کارها توی بازیهای شبیه ساز به معنی بهتر بودن نیست، بعضی وقتا مثل این فیفا باعث میشه لذت بازی از بین بره و شما بیشتر از این که با بازی حال کنی، در حال حرص خوردن باشی. من این حرفا رو هم قبول ندارم که "شما بلد نیستی دفاع کنی" و "بیا با من بازی کن چنان عمق رو میبندم که فلان بشه" و ... . شما هر کاری هم که بکنی، تا حد زیادی مقابل بازیکنای Agile و سرعتی به مشکل برمیخوری.

خلاصه فکر نکنید هر کی از بازی بد میگه فیفا بازی نکرده، یا طرفداره PESـه. به شخصه 4 ساله PES رو نخریدم و بیش از چند تا بازی دستگرمی هم بازی نکردم. ولی این فیفا بازی خیلی خوبی نیست. مشکل داره شدید و هر چقدر هم که سعی کنید طرفداری کنید نمیتونید انکارش کنید. نمرات بازی و اعتراضات گیمرها تو همه سایتا نشون دهنده همین مشکلاته.

داداش کلا این چند روزه هر کی انتقاد کرده یه عده محکومش کردن به نوب بودن یا فن پیس بودن
واقعا ادم چجور میتونه چشماشو رو مشکلات اساسی بازی ببنده
خیلی چیزا خوب شده ولی وقتی چند جای اساسی مشکل داشته باشه عملا انگار کاری نکردن ،چون اون مشکلات مدام رو اعصاب ادم راه میرن
میگی دفاع ها راحت دریبل میخورن بازی همش شده سرعت
یکی میگه اسلایدرهای کنترل بازی رو تغییر بده!
یکی میگه رئال بارسا بایرن نگیر با کسیم که اینارو گرفته بازی نکن!
یکی میگه تیمو بزار رو الترا دفنسیو 3.5.2 بازی کن!
یکی میگه سعی کن فوتبال قشنگ بازی کنی از باگ بازی استفاده نکن تو بازی ترکیبی انجام بده!
همه جوابارو در نظر بگیریم بیشتر میشه به این نتیجه رسید که یه عده دارن خودشونو با مشکلات بازی وفق میدن و حاضر نیستن مشکلاتو قبول کنن.بازی مشکل داره و تنها کسایی که ضرر کردن من و تویه gamerهستیم
من تا دیروز پیس بازارو مسخره میکردم به پیس 13 میگفتم ماشین سواری
با رونالدو میشد سه بار زمینو دور زد همه رو دریبل کرد
اونا واسه توجیه میگفتن رونالدو تو واقعیت فلانه بهمانه که واقعا جواب خنده داریه
حالا یه عده اینجا هم دارن همین جوابارو میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or