آخرین ویرایش:
پس وقتی 90% بچه ها که بازی فیفا رو جویدن و عمرشون رو پاش گزاشتن و روی بخش اصلی فیفا تمرکز دارن ( آنلاین ) میان انتقاد میکنن و نظرشون رو میگن شما سریع نیا بگو همه چیز عالیه و ... هرکس نظری داره , شما هی میای میگی من آنلاین رو که شما حرفشو میزنید تو عمرم بازی نکردم ولی بهترین بازی هست و آفلاینش فلان و فلانه
اوکی حاجی فهمیدیم بازی آفلاین روی " لگندری " حرف نداره !!!
این بازی آرکید هست . هر پاسی بدی میرسه به هم تیمی . دو سه تا جهت بدی حریف رو دریبل کردی . دویدن که چیزی نگم بهتره .
کم مونده بود مثل قدیمای PES بیان اون پرکردن قدرت پاس و سانتر هم بردارن دیگه ! یعنی قشنگ همین یه کار رو در راستای آرکید شدن انجام ندادن .
الان باز از تغییر تنظیمات و ... نگید . حرف ما روی بخش مهم و پرطرفدار آنلاین ـه .
سلام پس شما لابد فیفاهای قبلی رو بازی نکردید گه می گید بهترین بازی ورزشی یا شایدم تا حالا فوتبال ندیدیدحاجی من نیستم من سیدم من از بازی راضیم و از سازندگانش متشکرم بخش آنلاین رو بد ساختن ...بازی بهترین بازی ورزشی تاریخ به نظرم منم تو عمرم بازی قشنگتر از این ندیدم...همه چیز عالیه از خروج گلر ها تا شوتای جالبش...چقدر خوشحال هستم بازی واقعیتر شده و اون شوتای مزخرف قطری رو برداشتن و اون ضربات سر رو ..بازی هم عالیه و هم قابل تقدیر...اونیم که دوست نداره خوب نداره ایراد نداره...اما ادعایه من زیاد بلدم یا چندین ساله گیم بازم رو بازیو مطرح نکنین که بچه بازی میشه بحث ..من بازم میگم بازی به بهترین نحو برا ی تغییر اساسی و بهتر تو سالهای آینده تغییر وضعیت داده و اون هسته 2011 که به بازی اضافه شد در حال تغییر هستش و این نسخه درسته ی بازی اصلی محسوب میشه اما کاملا مشخصه یک آزمایش برای 2 سال آینده محسوب میشه البته من خوشحالم که فهمیدن باید تغییر میدادن خیلی چیزارو و تغییر ی بازی بزرگ مثل این نیاز به ی زمان بلند مدت داره ....الان که ما اینجا نظر میدیم اونا دارن کار رو برا ساخت بعدیش و حتی بعدترش آماده میکنن...شما هم بخش پر طرفدارتو به رخ نکش زیاد چیز آنچنانی نیست و با خرید ی اکانت میشه هرکی بازیش کنه مهم اینه وقتی 2 نفر تو یجا نشستن کنار هم بازی کردن بردن و باختن خیلی چیزا معلوم میشه تو ی شرایط مساوی از بزرگی تلوزیون تا نرمال بودن همه چیزه بازی...
سلام پس شما لابد فیفاهای قبلی رو بازی نکردید گه می گید بهترین بازی ورزشی یا شایدم تا حالا فوتبال ندیدید
من تا دیروز پیس بازارو مسخره میکردم به پیس 13 میگفتم ماشین سواری
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بله من بعد از فیفا 96که شوت میزدم از پشت محوطه جریمه برعکس گل میشد میگفت ایشتیمب بازی دیگه نکردم...یادته میرفتیم تو سیتینگش یا نه داورو حذف میکردیم رو گلر تکل میزدیم توپ میوفتاد بعد گل میکردیمش یا اینکه دقیقا از وسط زمین شوت میزدیم از بالا دست گلر گل میشد من ی فیفا قدیمیتره هم یادمه گل میزدیم میدویید کنار زمین با دکمه های دسته نارنجک شیپور میزدیم و انقدر کوچولو بود بازیکناش یادته یادته سگا ی فوتبال داشت اوت نداشت تو ی محوطه بسته بود توپ میخورد به دیوار برمیگشت؟؟؟خوب الان بعد از سال ها پیشرفت بازی برا من محسوسه
...
اون موقع که ما کلوپ داشتیم سال 75 ته اول نیروی هوایی نبش کوچه رضا علی سگا بعد شد سونی 1 شما کجا بودی یادش بخیر ...کلا ی عده اینجا فاز منفین راجبه بازیا...آره برادر من کلا اولین بازیه عمرمه این فیفا 15 ...شما هر جور فک کنی قابل احترامی
بعدشم من ی جمله ای مینویسم سریع جوابشو نده چون عادت دارم بعد از ارسال ویرایش کنم ی عادته.. بعد جمله من با شما یکی نمیشه تو نقل قول و شما فکرت جاهای دیگه میره آخه چون من تا مینویسم شما سریع نقل قول میزنی و دیگه تا نیای بیرون جمله من قبلیه میمانه... ...
من مخلص اون آرسنالتم هستم
من اینجا همتونو دوست دارم هم با اونی که بحث میکنم هم با کسی که کاری به هم نداریم همه برا من محترما...هرکی نظری داد من گفتم نه یا هرچی ناراحت نشه ....ی بازی ارزشه این چیزارو نداره..انشاله سال بعد بهتر از این بشه تا انتقاداشم کمتر بشه...pes هم خوب شد میخرم بازیش میکنم بحث تعصب نیست ....
فقط برین تو تاپیک pes یکم نگاه کنین و بیاین اینجا هم نگاه کنین میبینین منتقد شدید فیفا تو این تاپیک طرفدار سنگینه pes تو تاپیک خودشه و نشون میده قصدو قرض که هیچ ی جو سازی وجود داره...
یادش به خیر فیفا 96
خوب دقیق یادته ها برادر من حافظم قد نمیده دیگه اونجاهاش...اسمه id پی سی انتو برام بفرست درخواست دوستی بفرستم...ولی هیچ کدوم اون صدای نارنجکه بعد از گل نمی چسبید تو اون تلوزیونای قدیمی آخ آخیادش به خیر فیفا 96اولین فیفایی بود که اسم واقعی بازیکنا رو مینوشت ... البته نقطۀ گلش پشت 18 نبود، بلکه کنار 18 قدم بود لب خط کناری ...
فیفا 94 و 95 نقطۀ گلش پشت 18 بود ... فقط تو فیفا 95 شوت ها کات هم میرفت ولی 94 کات نداشت ...
اونم که میگی توپو میزدن به دیوار فیفا 97 بود که علاوه بر فوتبال معمولی، فوتبال داخل سالن هم داشت که توپو میزدن به دیوار اوت نمیشد
البته سال 97 کونامی هم یه فوتبال تو سگا داد که بهش میگفتن فوتبال گزارشگریگرافیکش نسبت به اون زمان خیلی بالا بود که باعث شد دیگه خیلیا فیفا 97 بازی نکنن و اون بازی سالنی زیاد معروف نشد
شبی که من fifa 96 رو خریدم ، دقیقأ یادمه شبی بود که ایران با استرالیا توی ملبورن 2 -2 مساوی کردن و ایران رفت بالا ، الان که بهش فکر میکنم برام جالبه که اولین روز تجربه فوتبالی من با یکی از بهترین تجربیات فوتبالی ایران یکی شده ، این هیچوقت از خاطرم نمیره .
خوب دقیق یادته ها برادر من حافظم قد نمیده دیگه اونجاهاش...اسمه id پی سی انتو برام بفرست درخواست دوستی بفرستم...ولی هیچ کدوم اون صدای نارنجکه بعد از گل نمی چسبید تو اون تلوزیونای قدیمی آخ آخ
- - -ویرایش - - -
شما هم پی سی انتو بده پخ کن برا من کلا تو عمرم آنلاین هیچی بازی نکردم باید برم ی اکانت بخرم بیام ببرمتون خوشحال میشم با دوستان خاطره بازی مثل شما ها دوست بشم...
آقا میون بحث دوران قدیمتون ! یادتونه تو فیفا 94 وقتی داور میخواست کارت زرد یا قرمز بده اگه بازیکن رو حرکت میدادی داور هم همین جوری کل زمین رو دنبال بازیکن میدوید و تا وای نمیستادی داور هم همین جوری دنبالت میدوید حالا هی تو بدو داور بدو :d
در ضمن تو فیفا 95 یه بازیکن آلمانی به نام برایان پلانک بود یعنی غولی بود این بازیکن چه شوت هایی که با این بازیکن تبدیل به گل میکردم
یاد اون دوران بخیر![]()
بله من بعد از فیفا 96که شوت میزدم از پشت محوطه جریمه برعکس گل میشد میگفت ایشتیمب بازی دیگه نکردم...یادته میرفتیم تو سیتینگش یا نه داورو حذف میکردیم رو گلر تکل میزدیم توپ میوفتاد بعد گل میکردیمش یا اینکه دقیقا از وسط زمین شوت میزدیم از بالا دست گلر گل میشد من ی فیفا قدیمیتره هم یادمه گل میزدیم میدویید کنار زمین با دکمه های دسته نارنجک شیپور میزدیم و انقدر کوچولو بود بازیکناش یادته یادته سگا ی فوتبال داشت اوت نداشت تو ی محوطه بسته بود توپ میخورد به دیوار برمیگشت؟؟؟خوب الان بعد از سال ها پیشرفت بازی برا من محسوسه
...
اون موقع که ما کلوپ داشتیم سال 75 ته اول نیروی هوایی نبش کوچه رضا علی سگا بعد شد سونی 1 شما کجا بودی یادش بخیر ...کلا ی عده اینجا فاز منفین راجبه بازیا...آره برادر من کلا اولین بازیه عمرمه این فیفا 15 ...شما هر جور فک کنی قابل احترامی
بعدشم من ی جمله ای مینویسم سریع جوابشو نده چون عادت دارم بعد از ارسال ویرایش کنم ی عادته.. بعد جمله من با شما یکی نمیشه تو نقل قول و شما فکرت جاهای دیگه میره آخه چون من تا مینویسم شما سریع نقل قول میزنی و دیگه تا نیای بیرون جمله من قبلیه میمانه... ...
من مخلص اون آرسنالتم هستم
من اینجا همتونو دوست دارم هم با اونی که بحث میکنم هم با کسی که کاری به هم نداریم همه برا من محترما...هرکی نظری داد من گفتم نه یا هرچی ناراحت نشه ....ی بازی ارزشه این چیزارو نداره..انشاله سال بعد بهتر از این بشه تا انتقاداشم کمتر بشه...pes هم خوب شد میخرم بازیش میکنم بحث تعصب نیست ....
فقط برین تو تاپیک pes یکم نگاه کنین و بیاین اینجا هم نگاه کنین میبینین منتقد شدید فیفا تو این تاپیک طرفدار سنگینه pes تو تاپیک خودشه و نشون میده قصدو قرض که هیچ ی جو سازی وجود داره...
حاجی من نیستم من سیدم من از بازی راضیم و از سازندگانش متشکرم بخش آنلاین رو بد ساختن البته مزاح کردم:d ...بازی بهترین بازی ورزشی تاریخ به نظرم اینم مزاحه چون nba 2kهمیشه بهترین بوده چرا چون مثل فوتبال زیاد انفعال توش نداره ..... منم تو عمرم بازی قشنگتر از این ندیدم اینم شوخیه...همه چیز عالیه از خروج گلر ها تا شوتای جالبش...چقدر خوشحال هستم بازی واقعیتر شده و اون شوتای مزخرف قطری رو برداشتن و اون ضربات سر رو ..بازی هم
سلام الان دیدم ویرایش کردید