آخرین ویرایش:
حالت legacy چیه و چطور باید فعالش کرد؟
ممنون از پاسختون. توي آنلاين هم ميشه فعالش كرد؟حالت lagacy مدل دفاع کردن رو مثل قدیم میکنه، یعنی دکمۀ پرس رو که نگه میداری به سمت حریف حمله ور میشه و با فاصله واینمیسته، در ضمن دکمۀ پا انداختن و دکمۀ پرس دیگه جدا نیست و مثل قدیم هر دوش با نگه داشتن همون دکمۀ پرس انجام میشه ...
تا فیفا 14 توی قسمت کنتلر ستینگ بود ولی از فیفا 15 تو قسمت کنترل های کمکی هست (همونجا که مثلا تعویض نشانگر رو میذاری رو Auto یا manual یا Air ball ... توی اون منو گزینۀ آخر دو حالت داره: tactical و lagacy) که اگه بذاری روی lagacy مدل پرس کردن مثل قدیم میشه
من نميدونم اصرار بعضي از دوستان مبني بر اين كه بازي بهترين نسخه در اين سري هست به چه دليلي هست. البته از بعضي جهات درسته و اين موارد حاشيه ايش و بعضي از ويژگي هاي گيم پليش واقعا براي من كه خيلي عالي بود. ولي در بقيه موارد كه بيشتر حرف ها را دوستان گفتن واقعا ميره رو اعصاب، بازي فراتر از آركيد شده و نميدونم اين چه بلايي بود سر فيفا آوردن. بعد نميدونم ميگيد از سايت هاي معتبر نمره خوبي گرفته. البته بعضي از سايت هاي معتبر نسبت به نسخه قبليش نمره كمتري بهش دادن، ولي دوستاني كه رو نمره مانور ميدن، فيفا 15 بعد از فيفا 06 كم ترين متا تو نسخه هاي بعديشو داره فيفا 06 متاش 80 شد و اين 15 شده 81. يعني 9 سال بود كه بازي چنين متايي نداشت. ما داريم ترول ميكنيم، 40 50 تا منتقد هم يعني چيزي حاليشون نيست. 81 البته نمره خوبيه، ولي براي سري كه متاي 90 هم داشته زياد جالب نيست. بابا به خدا منم فن سرسخت اين سري هستم و قبلا هر كي از بازي كوچيك ترين ايرادي ميگرفت ميفتادم به جونش. ولي نميتونم چشممو بر روي مشكلات بازي كه ببندنم.
خوب امروز برای نسخه pc اپدیت منتشر میشه وبه زودی برای ps4 میاد که مهترین اونا پایین اوردن سرعت بازی و بازیکنهای سرعتی هستش.
من امروز بعد از بازي كردن با يكي از بچه هاي سايت به اين نتيجه رسيدم كه اين بازى پر مشكلهمن هيچ وقت ١٠ تا گل از كسى نخوردم و واسه همه حريف سر سختى بودم اما اين آقا به من ١٠ تا گل زد !!
![]()
خود اون عزيزى كه من باهاش بازى ميكردم هم موافق اين موضوع بود كه از روى باگ گل ميزد شما چرا شدى آتيش بياره معركه من موندم !بازی که بی مشکل نیست قبول، ولی شما هم یه ذره به خودتم شک کنی بد نیستا![]()
خود اون عزيزى كه من باهاش بازى ميكردم هم موافق اين موضوع بود كه از روى باگ گل ميزد شما چرا شدى آتيش بياره معركه من موندم !
من امروز بعد از بازي كردن با يكي از بچه هاي سايت به اين نتيجه رسيدم كه اين بازى پر مشكلهمن هيچ وقت ١٠ تا گل از كسى نخوردم و واسه همه حريف سر سختى بودم اما اين آقا به من ١٠ تا گل زد !!
![]()
من ی سوال دارم چون آنلاین تو عمرم بازی نکردم میپرسم ....مگه بازی آنلاین تهیش با بازی آفلاین فرق داره؟؟ آخه خیلی آنلاین بازها از باگ های عجیبی میگن که من تو آفلاین ندیدم اینجور چیزارو....یرنامه نویسی یا چیزای دیگش فرق داره؟؟؟؟صبح 6-7 دست آنلاین سیزن زدم به مرز جنون رسیدم
یه بازی 5-1 میبردم، یه بازی 4 تا میخوردم
یه سری مواقع اصلاً بازی از دستتون خارج میشه، طرف میخواد بازی رو شروع کنه مستقیم میدوه سمت دروازه و هر کاری میکنید نمیشه جلوشو گرفت، گل میخورید تا میاید بازی رو شروع کنید طرف یه توپ گیری میکنه و دوباره میدوه و میره توپو میزنه تو گل. خلاصه تا به خودتون بیاید میبینید 2 تا خوردید و بازی از دستتون خارج شده
جالب این جاست حتی وقتی خودتون همین بلا رو سر حریف میارید، باز هم حال نمیده و احساس میکنید کار خاصی نکردید
در کل هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر از بازی زده میشم.
در ضمن این سرورای بازی خیلی خوب شدن، من توی 6 بازی که کردم کلاً تیک نزد.
امروز با یه طرفی بازی کردم، یه باگی توی بازی پیدا کرده بود که از فاصله دور با R1 شوت داخل پا میزد، مستقیم میخورد به تیر عمودی و میرفت تو گل
دو تا گل همین شکلی بهم زد، من نامردی نکردم مثل خودش 2 تا گل پشت هیجده زدمکلاً خنده دار شده بود بازی، مثل فوتبال 96ـه سگا شده بود که قشنگ یه سری جاها بود که میشد صد در صد گل بزنی
![]()