FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
حالت legacy چیه و چطور باید فعالش کرد؟

حالت lagacy مدل دفاع کردن رو مثل قدیم میکنه، یعنی دکمۀ پرس رو که نگه میداری به سمت حریف حمله ور میشه و با فاصله واینمیسته، در ضمن دکمۀ پا انداختن و دکمۀ پرس دیگه جدا نیست و مثل قدیم هر دوش با نگه داشتن همون دکمۀ پرس انجام میشه ...
تا فیفا 14 توی قسمت کنتلر ستینگ بود ولی از فیفا 15 تو قسمت کنترل های کمکی هست (همونجا که مثلا تعویض نشانگر رو میذاری رو Auto یا manual یا Air ball ... توی اون منو گزینۀ آخر دو حالت داره: tactical و lagacy) که اگه بذاری روی lagacy مدل پرس کردن مثل قدیم میشه

حالت lagacy مدل دفاع کردن رو مثل قدیم میکنه، یعنی دکمۀ پرس رو که نگه میداری به سمت حریف حمله ور میشه و با فاصله واینمیسته، در ضمن دکمۀ پا انداختن و دکمۀ پرس دیگه جدا نیست و مثل قدیم هر دوش با نگه داشتن همون دکمۀ پرس انجام میشه ...
تا فیفا 14 توی قسمت کنتلر ستینگ بود ولی از فیفا 15 تو قسمت کنترل های کمکی هست (همونجا که مثلا تعویض نشانگر رو میذاری رو Auto یا manual یا Air ball ... توی اون منو گزینۀ آخر دو حالت داره: tactical و lagacy) که اگه بذاری روی lagacy مدل پرس کردن مثل قدیم میشه
ممنون از پاسختون. توي آنلاين هم ميشه فعالش كرد؟

من نميدونم اصرار بعضي از دوستان مبني بر اين كه بازي بهترين نسخه در اين سري هست به چه دليلي هست. البته از بعضي جهات درسته و اين موارد حاشيه ايش و بعضي از ويژگي هاي گيم پليش واقعا براي من كه خيلي عالي بود. ولي در بقيه موارد كه بيشتر حرف ها را دوستان گفتن واقعا ميره رو اعصاب، بازي فراتر از آركيد شده و نميدونم اين چه بلايي بود سر فيفا آوردن. بعد نميدونم ميگيد از سايت هاي معتبر نمره خوبي گرفته. البته بعضي از سايت هاي معتبر نسبت به نسخه قبليش نمره كمتري بهش دادن، ولي دوستاني كه رو نمره مانور ميدن، فيفا 15 بعد از فيفا 06 كم ترين متا تو نسخه هاي بعديشو داره فيفا 06 متاش 80 شد و اين 15 شده 81. يعني 9 سال بود كه بازي چنين متايي نداشت. ما داريم ترول ميكنيم، 40 50 تا منتقد هم يعني چيزي حاليشون نيست. 81 البته نمره خوبيه، ولي براي سري كه متاي 90 هم داشته زياد جالب نيست. بابا به خدا منم فن سرسخت اين سري هستم و قبلا هر كي از بازي كوچيك ترين ايرادي ميگرفت ميفتادم به جونش. ولي نميتونم چشممو بر روي مشكلات بازي كه ببندنم.

من نميدونم اصرار بعضي از دوستان مبني بر اين كه بازي بهترين نسخه در اين سري هست به چه دليلي هست. البته از بعضي جهات درسته و اين موارد حاشيه ايش و بعضي از ويژگي هاي گيم پليش واقعا براي من كه خيلي عالي بود. ولي در بقيه موارد كه بيشتر حرف ها را دوستان گفتن واقعا ميره رو اعصاب، بازي فراتر از آركيد شده و نميدونم اين چه بلايي بود سر فيفا آوردن. بعد نميدونم ميگيد از سايت هاي معتبر نمره خوبي گرفته. البته بعضي از سايت هاي معتبر نسبت به نسخه قبليش نمره كمتري بهش دادن، ولي دوستاني كه رو نمره مانور ميدن، فيفا 15 بعد از فيفا 06 كم ترين متا تو نسخه هاي بعديشو داره فيفا 06 متاش 80 شد و اين 15 شده 81. يعني 9 سال بود كه بازي چنين متايي نداشت. ما داريم ترول ميكنيم، 40 50 تا منتقد هم يعني چيزي حاليشون نيست. 81 البته نمره خوبيه، ولي براي سري كه متاي 90 هم داشته زياد جالب نيست. بابا به خدا منم فن سرسخت اين سري هستم و قبلا هر كي از بازي كوچيك ترين ايرادي ميگرفت ميفتادم به جونش. ولي نميتونم چشممو بر روي مشكلات بازي كه ببندنم.

شاید بعضی ها بخوان خودشونو گول بزنن
ولی چیزی که خیلی بده اینه که فقط گیمرها سرشون موند بیکلاه این وسط
فیفا که بدباشه خوب باشه فروششو میکنه
فقط جماعت گیمر ضرر کرده که باید یه سال بدون یه فوتبال درست حسابی سرکنه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

من امروز بعد از بازي كردن با يكي از بچه هاي سايت به اين نتيجه رسيدم كه اين بازى پر مشكله من هيچ وقت ١٠ تا گل از كسى نخوردم و واسه همه حريف سر سختى بودم اما اين آقا به من ١٠ تا گل زد !!

من امروز بعد از بازي كردن با يكي از بچه هاي سايت به اين نتيجه رسيدم كه اين بازى پر مشكله من هيچ وقت ١٠ تا گل از كسى نخوردم و واسه همه حريف سر سختى بودم اما اين آقا به من ١٠ تا گل زد !!

بازی که بی مشکل نیست قبول، ولی شما هم یه ذره به خودت شک کنی بد نیستا:-"

راجبه خوده بازی کاری ندارم اینکه بازی خوبه یا بده و در کل چیه اما راجب اینکه میگین فیفا نمره هاش چی بوده تو نسل جدید و قدیم بهترین مرجع سایت gamefly که سخت نمره میدن چون گیمر های عضو کشور آمریکا نمره میدن و اعضای سایت حالا نمیگیم آمریکاییا معتبرن اما میگم در کل فیفا ها قبلی هم بالا 8.3 ندادن سالیان پیش به بازی برا من کاملا ملاکتره و کسانی که مدعی هستن فیفا های قبلی امتیاز بیشتری داشتن بهتره بگم فیفا 14 ps4 از همین سایت 8 گرفته و نسخه پلی 3 هم 8 گرفته اما نسخه فعلی فیفا 15 8.2 گرفته و برا ps3 فیفا 15 7.3 گرفته ...این نمرات تا نزدیک 2 3 ماه اولیه بعد از عرضه بازی تغییر میکنه و نهایت بگیره 7.8 در کمترین حالتش و میتونین امتیاز کل بازیها رو از چندین سال پیش تا الان ببینین تو هر پلتفرمی پس جو ندین امتیاز همه نسخه های فیفا بالاتر از این بوده همشون از 8 تا 8.3 هست نمره هاشون تو نسل 7 و نسل الان ی دونه 08 بهش 7.5دادن ...
pes هم زیر 7 میگرفته تو نسل 7 ببینین بازیاش...این سایت کلا ی بازی ps4 بالا 9 داده اونم tlou که نشون میده نمره الکی بده نیست...
http://www.gamefly.com/rent-games/Browse/?pf=1225&genre=2135#axzz3FNNMBxes
http://www.gamefly.com/rent-games/Browse/?pf=1080&genre=1455&page=7#axzz3FNNMBxes
کافیه با جابه جایی هر صفحش امتیاز هر بازیو تو چندین سال اخیر ببینین از ورزشی تا اکشن یا هرچیزی ببینین شوخی نداره 2 هم میده به بازیا به nba live 14 ps4 داده 3.8......
من از فیفا 15 انتظارم بیشتر بود اما خوب میخوان ی تغییراتی بدن که کل گیم پلی رو دست خوش تغییراتی کردن جهت تست بازی ...امسال رو مجبوریم با نقاط ضعفش کنار بیایم چون دیگه فیفا الان حواشی بازیشو درست کرده و فکرش برا گیم پلی بازتره...امیدوارم اونییم که تو بخش آنلاین از باگاش مینالن براشون ی آپدیت خوب تهیه ببینه ea...

آخرین ویرایش:
صبح 6-7 دست آنلاین سیزن زدم به مرز جنون رسیدم :دی
یه بازی 5-1 میبردم، یه بازی 4 تا میخوردم :دی
یه سری مواقع اصلاً بازی از دستتون خارج میشه، طرف میخواد بازی رو شروع کنه مستقیم میدوه سمت دروازه و هر کاری میکنید نمیشه جلوشو گرفت، گل میخورید تا میاید بازی رو شروع کنید طرف یه توپ گیری میکنه و دوباره میدوه و میره توپو میزنه تو گل. خلاصه تا به خودتون بیاید میبینید 2 تا خوردید و بازی از دستتون خارج شده :دی
جالب این جاست حتی وقتی خودتون همین بلا رو سر حریف میارید، باز هم حال نمیده و احساس میکنید کار خاصی نکردید :دی
در کل هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر از بازی زده میشم.

در ضمن این سرورای بازی خیلی خوب شدن، من توی 6 بازی که کردم کلاً تیک نزد.

امروز با یه طرفی بازی کردم، یه باگی توی بازی پیدا کرده بود که از فاصله دور با R1 شوت داخل پا میزد، مستقیم میخورد به تیر عمودی و میرفت تو گل :دی
دو تا گل همین شکلی بهم زد، من نامردی نکردم مثل خودش 2 تا گل پشت هیجده زدم :دی کلاً خنده دار شده بود بازی، مثل فوتبال 96ـه سگا شده بود که قشنگ یه سری جاها بود که میشد صد در صد گل بزنی :دی

آخرین ویرایش:
صبح 6-7 دست آنلاین سیزن زدم به مرز جنون رسیدم :دی
یه بازی 5-1 میبردم، یه بازی 4 تا میخوردم :دی
یه سری مواقع اصلاً بازی از دستتون خارج میشه، طرف میخواد بازی رو شروع کنه مستقیم میدوه سمت دروازه و هر کاری میکنید نمیشه جلوشو گرفت، گل میخورید تا میاید بازی رو شروع کنید طرف یه توپ گیری میکنه و دوباره میدوه و میره توپو میزنه تو گل. خلاصه تا به خودتون بیاید میبینید 2 تا خوردید و بازی از دستتون خارج شده :دی
جالب این جاست حتی وقتی خودتون همین بلا رو سر حریف میارید، باز هم حال نمیده و احساس میکنید کار خاصی نکردید :دی
در کل هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر از بازی زده میشم.

در ضمن این سرورای بازی خیلی خوب شدن، من توی 6 بازی که کردم کلاً تیک نزد.

امروز با یه طرفی بازی کردم، یه باگی توی بازی پیدا کرده بود که از فاصله دور با R1 شوت داخل پا میزد، مستقیم میخورد به تیر عمودی و میرفت تو گل :دی
دو تا گل همین شکلی بهم زد، من نامردی نکردم مثل خودش 2 تا گل پشت هیجده زدم :دی کلاً خنده دار شده بود بازی، مثل فوتبال 96ـه سگا شده بود که قشنگ یه سری جاها بود که میشد صد در صد گل بزنی :دی
من ی سوال دارم چون آنلاین تو عمرم بازی نکردم میپرسم ....مگه بازی آنلاین تهیش با بازی آفلاین فرق داره؟؟ آخه خیلی آنلاین بازها از باگ های عجیبی میگن که من تو آفلاین ندیدم اینجور چیزارو....یرنامه نویسی یا چیزای دیگش فرق داره؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or