FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
من ی سوال دارم چون آنلاین تو عمرم بازی نکردم میپرسم ....مگه بازی آنلاین تهیش با بازی آفلاین فرق داره؟؟ آخه خیلی آنلاین بازها از باگ های عجیبی میگن که من تو آفلاین ندیدم اینجور چیزارو....یرنامه نویسی یا چیزای دیگش فرق داره؟؟؟؟

توی آنلاین شما با هوش مصنوعی بازی نمیکنید. هوش مصنوعی طبق قواعدی که براش مشخص شده عمل میکنه. اما کسایی که انلاین میزنن و دنبال برد هستن، راحت ترین راه رو برای گل زدن انتخاب میکنن. اونوقته که اگه بازی مشکل داشته باشه راحت مشخص میشه. الان موقعی که میخواید از وسط زمین شروع مجدد کنید، اگه یه کله برید سمت دروازه حریف احتمال گل زدن خیلی زیاده، با امثال رونالدو و بیل و نیمار کافیه تو فضا حرکت کنید و راحت موقعیت گل گیرتون میاد. یه باگ دیگه همون شوت پشت هیجده بود که بهتون گفتم. خلاصه وقتی میرید توی بخش آنلاین میبینید به جای فوتبال بازی کردن همه دارن از باگ های بازی استفاده میکنن برای گل زدن، به تجربه بازی شدیداً لطمه میزنه.

توی آنلاین شما با هوش مصنوعی بازی نمیکنید. هوش مصنوعی طبق قواعدی که براش مشخص شده عمل میکنه. اما کسایی که انلاین میزنن و دنبال برد هستن، راحت ترین راه رو برای گل زدن انتخاب میکنن. اونوقته که اگه بازی مشکل داشته باشه راحت مشخص میشه. الان موقعی که میخواید از وسط زمین شروع مجدد کنید، اگه یه کله برید سمت دروازه حریف احتمال گل زدن خیلی زیاده، با امثال رونالدو و بیل و نیمار کافیه تو فضا حرکت کنید و راحت موقعیت گل گیرتون میاد. یه باگ دیگه همون شوت پشت هیجده بود که بهتون گفتم. خلاصه وقتی میرید توی بخش آنلاین میبینید به جای فوتبال بازی کردن همه دارن از باگ های بازی استفاده میکنن برای گل زدن، به تجربه بازی شدیداً لطمه میزنه.
پس حق دارین خدایی ...خدا به دادتون برسه....مرگ بر ea ...من فکرم به اونجاش قد نمیداد....2 نفره پس چی من با داشام بازی میکنم آفلاین چرا اینطور نیست پس با مسی بردارم یا رونالدو و بیل ی تنه برم جلو بازیمم عالیه یا از راه دور شوت بزنم به قول شما بره تو گل راحت؟؟؟
من نظرم اینه که گروهی که بخش آنلاین ساختن تازه وارد بودن یا ناشی بازی در آوردن حاله شما هارو گرفتن ..من دیدم همیشه آخه تو بخش نام تهیه کنندگان بازی بخش هر گروه جدا از همه...خوده ea هم آگاهه مطمعن باشین به بخش آنلاینش ناشی بازی در آورده ...من نمیگم آفلاینش مشکل نداره داره اما زیاد بد هم نیست و بازی خوبه هنوز ....
امیدوارم ی آپدیت چند گیگی بدن مشکلات «لاین باز ها هم حل بشه...:x
بچسبین به اسسین فارکرای 4 و کالاف بچه ها و اونایی هم که دوست دارن pes من طرفداره فیفا هستم...خیلی خوب نیست تاپیکای دیگه خلوت ترن دیگه به قولی تا سال دیگه بازی همینه یکم شاید با آپدیت تغییر کنه جوش نزنین ...حیف نیست 1 2 ماه آینده و طوفان گیم رو از دست بدیم..بریزید تو تاپیکای دیگه نظر بدین البته مزاحه هر جا دوست دارین نظر بدین

با سلام خدمت دوستان میخواستم بپرسم چرا هنگام بازی آنلاین بازیکنای من حرکت نمی کنن و بازیکنای حریف دارن زمین رو جر میدن تا میخوام دریبل کنم توپ از دستم میره یا وقتی پاس میدم به بازیکن توپ از پاش فاصله میگیره اگه میشه راهنمایی کنید

بازی یه آشغاله به تمام معنا شده... غلط کردم گفتم بهترین فیفای ساخته شده اس:|
خودم دقیقا از یه بنده خدایی گل خوردم. بازی شروع شد با نیمار از وسط زمین دقیقا از نیم دایره که بازی شروع میشه حرکت کردم و با آنالوگ راست یکی دو تا دریبل زدم، بعد هم تک به تک و R1 و شوت و تمام گل...:|
تازه بنده خدا دو بار از این گل ها خورد و خودم هم درک میکنم چه حس بدی داری کلی زحمت بکشی گل بزنی بعد طرف مقابل از وسط زمین دریبل بزنه بکنه تو گل توپ رو...
مکانیزم توپ گیری فاجعه اس!

در این برهه حساس تاریخ 5 کار میشه انجام داد:
1-خودمون رو بزنیم به اون راه و از بازی لذت ببریم
2-کلا بازی رو بزاریم کنار و بیخیالش بشیم
3-هی بازی کنیم و هی حرص بخوریم و نق بزنیم
4-سعی کنیم راه کار هایی برای باگهای بازی پیدا کنیم و خودمون رو با بازی وفق بدیم
5-به امید یه آپدیت تپل از طرف سازندگان بازی بمونیم

در این برهه حساس تاریخ 5 کار میشه انجام داد:
1-خودمون رو بزنیم به اون راه و از بازی لذت ببریم
2-کلا بازی رو بزاریم کنار و بیخیالش بشیم
3-هی بازی کنیم و هی حرص بخوریم و نق بزنیم
4-سعی کنیم راه کار هایی برای باگهای بازی پیدا کنیم و خودمون رو با بازی وفق بدیم
5-به امید یه آپدیت تپل از طرف سازندگان بازی بمونیم
گرینه 1 و 5 البته برای آنلاین
آفلاین و کریر مد من مشکل خاصی ندارم

دوستان ea اعلام کرده که آپدیت جدید برای pc داده شده و برای ps4 , xbox1 به زودی داده میشه
لیست اصلاحیه ها هم ایناست :

• Added the latency indicator to FIFA 15 Ultimate Team so fans can view health of connection before entering an online match.
• Improved set-piece cameras in Online Seasons for Guest players.
• Corrected home crowds in Match Day Live matches.
• Fixed occurrences where the player would be unable to progress at the end of a FUT match due to the post-match menus not appearing.
• Fix to hospitality upgrades in Career Mode and Pro Clubs.
• Addressed exploit where players could infinitely switch kick-takers on set-pieces
• Fixed occurrence where changes to the Subs and/or Reserves are not brought into Season matches

که به نظر تغییرات خیلی جزیی خواهد بود . پس دلتونو به آپدیت خوش نکنید

دوستان ea اعلام کرده که آپدیت جدید برای pc داده شده و برای ps4 , xbox1 به زودی داده میشه

• Added the latency indicator to FIFA 15 Ultimate Team so fans can view health of connection before entering an online match.
• Fixed occurrences where the player would be unable to progress at the end of a FUT match due to the post-match menus not appearing.
• Addressed exploit where players could infinitely switch kick-takers on set-pieces
• Fixed occurrence where changes to the Subs and/or Reserves are not brought into Season matches

تو یکی از سایت های خارجی نوشته بود تو آپدیت جدید باگ از وسط زمین شروع می کنند مثل جت میرند گل میزنند رو برطرف می کنند
به امید آن روز:d

تو یکی از سایت های خارجی نوشته بود تو آپدیت جدید باگ از وسط زمین شروع می کنند مثل جت میرند گل میزنند رو برطرف می کنند
به امید آن روز:d

فعلا به صورت رسمی همینا اعلام شده که نوشتم. فعلا تو این آپدیتی که میاد اون اصلاحیه ها نیست. شاید بعدا شایدم هیچ وقت :d

فعلا به صورت رسمی همینا اعلام شده که نوشتم. فعلا تو این آپدیتی که میاد اون اصلاحیه ها نیست. شاید بعدا شایدم هیچ وقت :d
دمت گرم بابت خبر امیدوارم این باگ های که دوستان ازش گله مند هستن رفع بشه
فقط یه سوال یوزرت مال 2088 هست دوتا پستت مال امروز
چطور پسووردش یادت مونده
71945_blink.gif

389420_rofl.gif

389420_rofl.gif

389420_rofl.gif

دمت گرم بابت خبر امیدوارم این باگ های که دوستان ازش گله مند هستن رفع بشه
فقط یه سوال یوزرت مال 2088 هست دوتا پستت مال امروز
چطور پسووردش یادت مونده
71945_blink.gif

389420_rofl.gif

389420_rofl.gif

389420_rofl.gif

قربونت داداش:d
امیدوارم درست شه ، چون من میخواستم بازیو بگیرم ولی با این اوصاف بیخیالش میشم حداقل ذهنیتم همچنان خوب بمونه نسبت به فیفا.
در رابطه با سوالتم اونجور که یادمه تو همون 6 سال پیش فعالیت داشتم تو سایت ، احتمالا اون پستا و تاپیکا کلا نیست شدن:))
پسوردمم ریکاوری کردم

Fixed occurrence where changes to the Subs and/or Reserves are not brought into Season matches

وای این منو خیلی اذیت کرد.خدا رو شکر داره درست میشه.

امروز یه اتفاقه عجیب و غریب برام افتاد میخوام خودکشی کنم..
هفته ی آخره لیگه انگلیس بود تیمم چلسی با یه برده 1-0 هم قهرمان میشد...
بعد داور 4 دقیقه وقته تلف شده گرفت....
حریفمم همینجور توپی بود که میفرستاد رو دروازه..
دیگه خیالم راحت شده بود از برد توپو دفاعهام دفع کردن یهو دسترو ول کردم...بعد دیدم وقت تلف شده 5 دقیقه شده :-o
تو این وسط یه بازیکنشون از وسطه زمین سانتر کرد رو دروازه یکی از بازیکناشون هد زد رفت تو گل...
ینی دارم میسوزم...مگه میشه آخه یه دفه وقته اضافه عوض بشه؟؟
رو حالت لجندری داشتم قهرمان میشدم ولی نزاشت...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or