آخرین ویرایش:
من ی سوال دارم چون آنلاین تو عمرم بازی نکردم میپرسم ....مگه بازی آنلاین تهیش با بازی آفلاین فرق داره؟؟ آخه خیلی آنلاین بازها از باگ های عجیبی میگن که من تو آفلاین ندیدم اینجور چیزارو....یرنامه نویسی یا چیزای دیگش فرق داره؟؟؟؟
پس حق دارین خدایی ...خدا به دادتون برسه....مرگ بر ea ...من فکرم به اونجاش قد نمیداد....2 نفره پس چی من با داشام بازی میکنم آفلاین چرا اینطور نیست پس با مسی بردارم یا رونالدو و بیل ی تنه برم جلو بازیمم عالیه یا از راه دور شوت بزنم به قول شما بره تو گل راحت؟؟؟توی آنلاین شما با هوش مصنوعی بازی نمیکنید. هوش مصنوعی طبق قواعدی که براش مشخص شده عمل میکنه. اما کسایی که انلاین میزنن و دنبال برد هستن، راحت ترین راه رو برای گل زدن انتخاب میکنن. اونوقته که اگه بازی مشکل داشته باشه راحت مشخص میشه. الان موقعی که میخواید از وسط زمین شروع مجدد کنید، اگه یه کله برید سمت دروازه حریف احتمال گل زدن خیلی زیاده، با امثال رونالدو و بیل و نیمار کافیه تو فضا حرکت کنید و راحت موقعیت گل گیرتون میاد. یه باگ دیگه همون شوت پشت هیجده بود که بهتون گفتم. خلاصه وقتی میرید توی بخش آنلاین میبینید به جای فوتبال بازی کردن همه دارن از باگ های بازی استفاده میکنن برای گل زدن، به تجربه بازی شدیداً لطمه میزنه.
گرینه 1 و 5 البته برای آنلایندر این برهه حساس تاریخ 5 کار میشه انجام داد:
1-خودمون رو بزنیم به اون راه و از بازی لذت ببریم
2-کلا بازی رو بزاریم کنار و بیخیالش بشیم
3-هی بازی کنیم و هی حرص بخوریم و نق بزنیم
4-سعی کنیم راه کار هایی برای باگهای بازی پیدا کنیم و خودمون رو با بازی وفق بدیم
5-به امید یه آپدیت تپل از طرف سازندگان بازی بمونیم
تو یکی از سایت های خارجی نوشته بود تو آپدیت جدید باگ از وسط زمین شروع می کنند مثل جت میرند گل میزنند رو برطرف می کننددوستان ea اعلام کرده که آپدیت جدید برای pc داده شده و برای ps4 , xbox1 به زودی داده میشه
لیست اصلاحیه ها هم ایناست :
• Added the latency indicator to FIFA 15 Ultimate Team so fans can view health of connection before entering an online match.
• Improved set-piece cameras in Online Seasons for Guest players.
• Corrected home crowds in Match Day Live matches.
• Fixed occurrences where the player would be unable to progress at the end of a FUT match due to the post-match menus not appearing.
• Fix to hospitality upgrades in Career Mode and Pro Clubs.
• Addressed exploit where players could infinitely switch kick-takers on set-pieces
• Fixed occurrence where changes to the Subs and/or Reserves are not brought into Season matches
که به نظر تغییرات خیلی جزیی خواهد بود . پس دلتونو به آپدیت خوش نکنید
تو یکی از سایت های خارجی نوشته بود تو آپدیت جدید باگ از وسط زمین شروع می کنند مثل جت میرند گل میزنند رو برطرف می کنند
به امید آن روز:d
دوستان ea اعلام کرده که آپدیت جدید برای pc داده شده و برای ps4 , xbox1 به زودی داده میشه
• Added the latency indicator to FIFA 15 Ultimate Team so fans can view health of connection before entering an online match.
• Fixed occurrences where the player would be unable to progress at the end of a FUT match due to the post-match menus not appearing.
• Addressed exploit where players could infinitely switch kick-takers on set-pieces
• Fixed occurrence where changes to the Subs and/or Reserves are not brought into Season matches
دمت گرم بابت خبر امیدوارم این باگ های که دوستان ازش گله مند هستن رفع بشهفعلا به صورت رسمی همینا اعلام شده که نوشتم. فعلا تو این آپدیتی که میاد اون اصلاحیه ها نیست. شاید بعدا شایدم هیچ وقت :d
دمت گرم بابت خبر امیدوارم این باگ های که دوستان ازش گله مند هستن رفع بشه
فقط یه سوال یوزرت مال 2088 هست دوتا پستت مال امروز
چطور پسووردش یادت مونده![]()
![]()
![]()
![]()
وای این منو خیلی اذیت کرد.خدا رو شکر داره درست میشه.دوستان ea اعلام کرده که آپدیت جدید برای pc داده شده و برای ps4 , xbox1 به زودی داده میشه