FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
واقعا وضعیت بازی دردناکه! تو سیزن با یکی بازی کردم تو 13 دقیقه اول 3 تا من زدم 3 تا اون!
امروز با یه طرفی بازی کردم، یه باگی توی بازی پیدا کرده بود که از فاصله دور با R1 شوت داخل پا میزد، مستقیم میخورد به تیر عمودی و میرفت تو گل :biggrin1:
دو تا گل همین شکلی بهم زد، من نامردی نکردم مثل خودش 2 تا گل پشت هیجده زدم :biggrin1: کلاً خنده دار شده بود بازی، مثل فوتبال 96ـه سگا شده بود که قشنگ یه سری جاها بود که میشد صد در صد گل بزنی :biggrin1:
این شوتای پشت 18 که خیلی جالبن! نیرو تا آخر میگیری میزنی زاویه مخالف راحت میره تو گل!

دوستان عزیز کسی اطلاع داره سایتی یا منبعی وجود داره که هر شب کاپ برگزار کنه ؟
البته خودم یک سایت آلمانی سراغ دارم به نام esl.eu که معروف هم هست. اما دنبال سایت های بیشتری هستم. کسی اطلاع داره راهنمایی کنه خیلی برام مهمه. مرسی.

Sent from my iPhone using Tapatalk

دادا وقتی فیفا ری...ده و تفاوت آنچنانی هم با فیفای 360 نداره و 360 هم دارم،اینو واس چی نگه دارم!؟pes هم که 720p میاد و اصلا خریدش توهینه به ایکس باکسه!
راستی میگن pes رو ps3 هم 720p میاد!!! یعنی عملا تفاوتی بین pes 15 نسخه ps3 و xbox one نیست!؟
رو 360 هم 720p میاد!؟

كي ميگه رييي...فيفا ١٥؟

آقا یکی بیاد به ما بگه ارزش داره بخاطر فیفا 15 برم PS4 بخرم؟؟؟:d:|
من رو ایکس باکس 360 که بازی کردم،بازیش خیلی آسون شده بودو خیلیم راحت!هر بازی 7.8 تا گل رد و بدل میشد!!ا:-s
حالا تو این نسل جدید هم همینطوره؟؟؟

من رو ایکس باکس 360 که بازی کردم،بازیش خیلی آسون شده بودو خیلیم راحت!هر بازی 7.8 تا گل رد و بدل میشد!!ا:-s
بله متاسفانه یک سال باید زجر بکشیم

کسی که آفلاین بازی میکنه : واااای بازی عالی شده، جز بهترین فیفا های تاریخ به حساب میاد.
کسی که آنلاین بازی میکنه : بازی واقعا مزخرف شده، کلی باگ داره، افتضاحه.

منم روز اول که آفلاین بازی کردم گفتم خیلی بازی خوبیه،ولی وقتی سه دست آنلاین بازی کردم به عمق فاجعه پی بردم. لطفا هر کسی نظر میده بگه در مورد بخش آنلاین یا‌ آفلاین بازی صحبت میکنه تا بقیه افرادی که بازی رو ندارن تو خرید گمراه نشن.

آخرین ویرایش:
یه نکته جالب که دیدم این دریبلینگ های مسخره اس... واقعا فکر نمیکنم بازیکنایی مثل مانژوکیچ (!) و یورنته بتونن اینجوری دریبل بزنن...

به خاطر گرافیک و ... می ارزه ولی به خاطر گیم پلی نه مگر اینکه یه آپدیتی بیاد اوضاع رو بهتر کنه!

یکی از رو مخ ترین سویچ شدن به صورت اتوماتیک روی بازیکن هست هی من به صورت دستی بازیکن رو عوض میکنم از اونور هم به صورت اتومات میره رو یه بازیکن دیگه بارها شده وقتی گل میزن طرف توپ رو ور میداره میاد سمت دروازه من اونقدر بازکن تند تند عوض میشه که طرف براحتی گل میزنه میشه مثل فیفا 12 کار کرد که فقط به صورت دستی اینکا رو انجام بدم ؟؟؟؟

یکی از رو مخ ترین سویچ شدن به صورت اتوماتیک روی بازیکن هست هی من به صورت دستی بازیکن رو عوض میکنم از اونور هم به صورت اتومات میره رو یه بازیکن دیگه بارها شده وقتی گل میزن طرف توپ رو ور میداره میاد سمت دروازه من اونقدر بازکن تند تند عوض میشه که طرف براحتی گل میزنه میشه مثل فیفا 12 کار کرد که فقط به صورت دستی اینکا رو انجام بدم ؟؟؟؟
تو قسمت
Change cursor ..game setting assistance رو بذار روی manual

به نظرم واسه ي يه بازي نسل هشتم حجم بازي حداقل بايد ٢٠-٣٠ گيگ باشه نه ١٥ گيگ . گرافيك بازي خوبه ولي مي تونه يه چيز شاهكار هم درست كرد واسه فيفا هاي بعدي ، ميشه كلي قابليت و داستان به كرير مود اضافه كرد . در كل يه اقتباس فوتبالي از nba 2k15 بكنن واسه فيفا ١٦ :) ببينن شبيه ساز واقعي به چي مي گن :)
ميشه يه مد داستاني واسه كرير بزارن مثلا مراسم توپ طلا و ... تو بازي باشه و يكم سناريو داشته باشه ، گيم پلي رو هم به يه ثبات خوب برسونن و با آپديت هاي مختلف بهترش كنن . اميدوارم سال ديگه اين وضعيت رو نبينيم كه هر كي يجوري از بازي زده شه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or