آخرین ویرایش:
از اونجایی که به pes های آرکید نمره های بالای 7 داده...بابا منظور من این بود که بازی nba2k که شاهکاره تو گیم اسپات نمرش از فیفایی که امسال زیاد خوب نبوده بیشتره ولی تو آی جی ان نمرش از فیفا کمتره!!!
گیم اسپات بازی های آرکیدو دوست داره:خدا وکیلی اینو از کجات درآوردی الان![]()
خخخخخخخ
خودم هنو تو کفم چجوری مساوی کردم:d
من چون زیاد یوتی میزنم این چیزا رو دیدم ولی نکته قابل اشاره دیگه ای اینه که یه بازکن نقره ای و با اورال69 از انگلیس اسمش گفته میشه و قیافه اش درسته ولی یه بازیکن با اورال بالا از لیگ ایتالیا حتی اسمشو هم نمیگه چه برسه به درست بودن قیافه اشتوی بدترین شرایط آب و هوایی هم بازی کردی !بازی کردن توی این ورزشگاه با حالت آفتابی واقعا کم از شکنجه نداره ! اون سایه سقف استادیوم بشدت رو مخه
صحبت از استادیوم شد یک مشکل بزرگ فیفا 15 بالانس نبودن گرافیک بازیه . من ورزشگاه های ایتالیایی دیدم از نظر کیفیت مدلینگ عملا هیچ فرقی با نسخه 14 ندارن ، همین سن سیرو شما برید ببینید گرافیکش واقعا در حد نسل هفتمه و مشکل AA داخلش بیداد می کنه اما برعکس ورزشگاه های انگلیس خیلی خوب طراحی شدن
از اونجایی که من از بازی تو شب و چهارتا سایه زیر بازیکن ها بدم میاد کلن تو روز میزارم و ساعت هم 2 ظهر ... یه گزینه داره سینا تو همون تنظیمات بازی گزینش رو روی light بزاری اون مشکل سایه برطرف میشه.توی بدترین شرایط آب و هوایی هم بازی کردی !بازی کردن توی این ورزشگاه با حالت آفتابی واقعا کم از شکنجه نداره ! اون سایه سقف استادیوم بشدت رو مخه
صحبت از استادیوم شد یک مشکل بزرگ فیفا 15 بالانس نبودن گرافیک بازیه . من ورزشگاه های ایتالیایی دیدم از نظر کیفیت مدلینگ عملا هیچ فرقی با نسخه 14 ندارن ، همین سن سیرو شما برید ببینید گرافیکش واقعا در حد نسل هفتمه و مشکل AA داخلش بیداد می کنه اما برعکس ورزشگاه های انگلیس خیلی خوب طراحی شدن
یه سایت ایرانی بود این دوستمون سلطان 7پوش داشت نمیدونم هنوز سرپاست یا نه؟دوستان عزیز کسی اطلاع داره سایتی یا منبعی وجود داره که هر شب کاپ برگزار کنه ؟
البته خودم یک سایت آلمانی سراغ دارم به نام esl.eu که معروف هم هست. اما دنبال سایت های بیشتری هستم. کسی اطلاع داره راهنمایی کنه خیلی برام مهمه. مرسی.
انلاینش افتضاحه ولی افلاینشو چون من زیاد بازی نکردم نمیتونم نظر بدماخر نفهمیدیم انلاینش بد است یا افلاین؟؟؟
من چون زیاد یوتی میزنم این چیزا رو دیدم ولی نکته قابل اشاره دیگه ای اینه که یه بازکن نقره ای و با اورال69 از انگلیس اسمش گفته میشه و قیافه اش درسته ولی یه بازیکن با اورال بالا از لیگ ایتالیا حتی اسمشو هم نمیگه چه برسه به درست بودن قیافه اش![]()
این گوارین خیلی بازیکنه کارامدیه توی فیفا سرعتش خوبه به نسبت پستش شوتهاشم عالیه توپ گیری خوبیم داره و قدرت بدنی محشری هم داره کاملا خوراک یوتی هست ولی نمیدونم چرا الان چند ساله ea شادمغز قیافه اینو درست نمیکنه اسمشم بزور میگه بازیکن به این کارآمدی چرا نباید قیافه اش درست باشه اونوقت یه بازیکن نقره ای توی انگلیس باید هم اسمشو بگه هم قیافه اش درست باشهمصطفی دست گذاشتی رو نقطه ضعفم !لیگ ایتالیا خیلی خسته طراحی شده
مثلا نمی گم اینتر الان دیگه در حد اروپا تیم بزرگیه اما حداقل جزو 4 5 تیم برتر ایتالیا هست و طرفدار زیاد داره . این نامردا کلا قیافه 3 تا از بازیکنای اینتر درست کردن !
حالا بقیه تیما مثه فیورنتینا ، ناپولی ، میلان و .... بماند
![]()
از فیفا 08 تا به امروز از دید من فیفا 15 ضعیف ترین نسخه در بخش گیم پلی بوده بدون هیچ شک و تردیدی !!!درود ، EA طبق آخرین خبر اعلام کرده در نسخه جدید Need For Speed قراره از اتومبیلی جدید به اسم Aubameyang پرده برداره که سرعتی بیش از انواع اتومبیل های GT داره .
اتفاقأ دیشب با شخصی که بازی میکردم سوارش شده بود ، هی گاز میداد ، هی گاز میداد ،متاسفانه نهایتأ هر چقدر هم تلاش کردم ، هیچکس نتونست حتی به 500 متریش هم برسه .
البته خارج از شوخی باید گفت ، اگر سرعت تخیلی ، دریبل تخیلی ، پاس تخیلی ، شوت تخیلی ، سانتر های بلند تخیلی و دروازه بان های تخیلی رو میشد یکم راست و ریستشون کرد بازی میشد 20 از 20 .
من به نسخه آنلاین از 10 میدم 6 و به نسخه آفلاین از 10 میدم 8.5 ، با سپاس از همه .
پ.ن : با بایرن به دیویژن 2 رسیدم اما بعدش 3 شب تمام توش موندم و البته سقوط نیز نمودم ، اونم با باخت های کلاسیک روبه روی رئال ، بعد متوجه شدم ازدیویژن 2 به بعد ، هر تیمی بگیری تفاوتی نمیکنه چون بالا نمیری البته تا زمانی که بری سمت رئال و اونوقته که صعودت قطعی میشه . :d
پ.ن 2 : کلأ قصد EA از این همه تلاش برای ساخت و اجرای دیگر تیم ها رو متوجه نمیشم ، فکر میکنم اگر سالیانه فقط یه رئال قرار بدن درون نسخه جدید Fifa و منتشرش کنن ، خیلی به نفعشون هست .