FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دادا وقتی فیفا ری...ده و تفاوت آنچنانی هم با فیفای 360 نداره و 360 هم دارم،اینو واس چی نگه دارم!؟pes هم که 720p میاد و اصلا خریدش توهینه به ایکس باکسه!
راستی میگن pes رو ps3 هم 720p میاد!!! یعنی عملا تفاوتی بین pes 15 نسخه ps3 و xbox one نیست!؟
رو 360 هم 720p میاد!؟

720 رو نسل هشتم nature هست و با 720 نسل هفتم فرق داره!

مث که امسال فیفا رو زدن خراب کردن!
من که منتظر نسخه کامپیوترشم!ولی خب قصدم این بود برم ps4 بگیرم بخاطر فیفا ولی خب انگار ارزش نداره.
گیم پلی فیفا 14 خیلی خوب بود نمیدونم چه بلایی سرش اوردن!!:-(

- - -ویرایش - - -

gamespot:
fifa15........8
nba2k15......9
ign:
fifa15......8.3
nba2k15.....7.8
قابل توجه دوستانی که gamespot رو قبول ندارن:|

والا نمره های خوبی بهش دادن!

- - -ویرایش - - -

تا این حد!؟!؟!؟

دادا همه تو تاپیک ps4 دارن بازی رو میکوبن،تو تاپیک 360 هم میگن ایرادهای نسل جدید از 360 بیشتره و ارزش خرید نداره!!!
یعنی شما میگی با داشتن فیفا 15 360 بازم فیفا 15 وان رو بگیرم؟

منم ميگم بازي تو وان چنگي به دل نميزنه بدارين نسخه از ٢٠١٠ به بعد

بازى تو بخش آنلاين باگ زياد داره ضايع تريناشم اين بازيكناى سرعتى و بهم ريختن دفاع ست كه خيلى بازيو آركيد كرده و اكثر موقع ها كنترل بازى بطور كامل از دستت خارج ميشه،تنها راه اينه كه تو بخش inst مدافعا و هافبكاى كناريو كارى كنين كاملا تو دفاع كمك كنند ابنجورى خيلى بهتر ميشه، ولى در كل تيماى ٤،٤/٥ ستاره خيلى بالانس ترن.
تو بخش آفلاين بازى خيلى بهتره و يكم سرعت بازيكنا و سرعت پاسكارى و شوت ها رو پايين بيارين و پاس ارور هم ببرين بالا سنگينى توپ عالى ميشه و بازيا از حالت سرعتى تخيلى درمياد.

دوستان عزیز کسی اطلاع داره سایتی یا منبعی وجود داره که هر شب کاپ برگزار کنه ؟
البته خودم یک سایت آلمانی سراغ دارم به نام esl.eu که معروف هم هست. اما دنبال سایت های بیشتری هستم. کسی اطلاع داره راهنمایی کنه خیلی برام مهمه. مرسی.

بخاطر دلایل کاملا قانع کننده بن شدم فقط خدارو شاکرم که چند نفر هارد کور بعد من اومدن و ایرادایی که من گفتمو باز بارها گفتن یه عده که هر سال کاسه داغتر از اش میشن و میان الکی طرفداری میکنن و توی پ خ لینک این تاپیکو میدن که بیان لایک بزنن و به به چه چه الکی کنن دیگه این طرفا پیداشون نمیشه
راستی بازی رو الان 5 6 روزی هست 100%تروفی کردم(معادل1000 اچیمنت 360)مثه فیفا12و13و14

gamespot:
fifa15........8
nba2k15......9
ign:
fifa15......8.3
nba2k15.....7.8
کلا گیم اسپات بازی های آرکیدو دوست داره...
دوستان توجه کنید که سایت هایی مثل ign و gamespot و غیره بیشتر قسمت آفلاین بازی رو نگاه میکنن و فیفا15 هم تو قسمت آفلاین بازیه قابل قبولیه و اصلا جای تعجب نداره که متاش بالای 8ته...

دوستان توجه کنید که سایت هایی مثل ign و gamespot و غیره بیشتر قسمت آفلاین بازی رو نگاه میکنن و فیفا15 هم تو قسمت آفلاین بازیه قابل قبولیه و اصلا جای تعجب نداره که متاش بالای 8ته...

بابا منظور من این بود که بازی nba2k که شاهکاره تو گیم اسپات نمرش از فیفایی که امسال زیاد خوب نبوده بیشتره ولی تو آی جی ان نمرش از فیفا کمتره!!!

گیم اسپات بازی های آرکیدو دوست داره:خدا وکیلی اینو از کجات درآوردی الان:))

gamespot:
fifa15........8
nba2k15......9
ign:
fifa15......8.3
nba2k15.....7.8

نمره فیفا تو gamefly هم 8.2 شده و nba از دیروز تا به امروز سقوط داشته و از 9 به 8.6 رسیده....
نمیدانم اینا چطور نمره میدن به بازیا منم آنلاین فیفا رو بازی نکردم که نظر بدم اما بخش آفلاینش مثله همه fifa های دیگه تو این سایت 8به بالا گرفته ....
اوضای افتضاح آنلاین هم باید حل بشه اگر نه ساله دیگه هست....من بعد نزدیک ی ماه بازی کم کم داره دستم میاد.... اما اینکه میگین آنلاین باگ داره زیاد یا باید بازیش نکنین آنلاین یا اینکه به بسته دانلودی امید ببندین یا امید ندارین آلاینش مشکلش حل بشه بفروشینش ....نمره 8.2 هم که gamefly داده و بقیه هم 8 تا 8.3 دادن در یک نگاه منطقی به نظر میاد اگر کریر باز هستین یا آفلاین باز....
و سرعت و دفاع های بد تو بخش آفلاین به چشم نمیاد البته اونم مشکلاتی داره آفلاین....
nba جاش اینجا نیست اما هرسال بهترین بازی ورزشی بود تو این 4 5 سال اخیر اگه بازیش میکردین البته ساختن بازی بسکتبال راحتره فک کنم چون فوتبال با 22 نفره است و زمینش بزرگتره ...
ی سوال pes مگه آنلاین نداره؟؟
اگه داره خوب ی عده امسال برین سمتش شاید آنلاینش خوب باشه...بشخصه البته گیم پلیشو دیدم یجوریه بخصوص هنوز سر توپاش خشکه البته شاید...

یکی به ما بگه بالاخره خارجیا با شعورن یا نه وقتی از فیسبوک میارین اینجا میگین بازی run run و آشغاله و به به چه چه میزنین حالا سایتای تخصصی بازی بهش 8 به بالا دادن مثل فیفاهای دیگه باید بگیم نفهمن.:d
یا اونا رشوه گرفتن از ea یا ما ها صنعت گیمو داریم تو دنیا جلو میبریم....=))
تو این چند روزه خیلیا هم بازی نکرده و عشقه pes اومدن اینجا همه جوره گفتنو رفتن هرکی هم آنلاینه بازیو بازی کرده بود مشکلاتشو میگفت اونا هم میامدن جو میساختن جوری که بازی آفلاینشم پر از آشغاله ....
باید منطق داشت آفلاین بازی خوبه و تغییراتش زمان بره تا به دله آدم بشینه..این ی نظره شخصیه پس سر این حرف بحث راه نندازین

من نمیدونم این تعصبهای بیجا از کجا میاد مگه فیفا مال پدر ادمه بیاد کشکی ازش طرفداری کنه والله از فیفاجام جهانی2010 افریقادارم فیفا میزنم(این نسخه رو روی 360 بازی کردم)ولی یه بار نشد بیام ازش بد بگم حتی فیفا12 که سیستم دفاعی عوض شد و من همش گل میخوردم ولی امسال تا این لحظه خدایی انلاین بازی جای هیچگونه طرفداری نداره

تو ده دقیقه اول هر بازی انلاین 3 تا گل حداقل رد و بدل میشه=))
ولی کریر بیشتر حال میده باز نسبت به سیزن
آقا من هنو النیمیت نرفتم.از سیزن بهتره؟

تو ده دقیقه اول هر بازی انلاین 3 تا گل حداقل رد و بدل میشه=))
ولی کریر بیشتر حال میده باز نسبت به سیزن
آقا من هنو النیمیت نرفتم.از سیزن بهتره؟
از سیزن جذابتره
ولی گل بیشتر ردو بدل میشه چون تیمها شخصی سازی هستن امروز من 5گل از یکی خوردم بعد خوردن گل 5م یهو 5تا زدم و بازی مساوی شد:))
توی بقیه فیفاها محال بود همچین چیزی اتفاق بیوفته:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or