آخرین ویرایش:
آقا میون بحث دوران قدیمتون ! یادتونه تو فیفا 94 وقتی داور میخواست کارت زرد یا قرمز بده اگه بازیکن رو حرکت میدادی داور هم همین جوری کل زمین رو دنبال بازیکن میدوید و تا وای نمیستادی داور هم همین جوری دنبالت میدوید حالا هی تو بدو داور بدو :d
در ضمن تو فیفا 95 یه بازیکن آلمانی به نام برایان پلانک بود یعنی غولی بود این بازیکن چه شوت هایی که با این بازیکن تبدیل به گل میکردم
یاد اون دوران بخیر![]()
چرا کنسول رو بفروشی اره انلاینش خیلی خوبه و با دوستات تو ایران میتونی بدون لگ بازی کنی اگر نت خوبی داشته باشی و پینگت خوب باشه با خارجیها هم به مشکل نمیخوریانلاینش چطوره!؟
میشه راحت بازی کرد یا نخرم و کنسول رو بفروشم!؟
شما اطلاعاتت مال قدیمه دوست عزیز !
اتفاقا الان pes اصلا اون دکمه رو نداره و مثل تاکتیکال فیفا با فاصله وایمیسته و باید پا بندازی تا توپو بگیری، باز فیفا حالت lagacy رو داره که به اون شکل قدیم پرس میکنه، اما pes الان حتی همینم نداره !
مشخصا این مدل رو کونامی از فیفا تقلید کرده ... تقلید تا جایی که باعث پیشرفت بشه خوبه اما نباید حالت قبلی خودش رو کلا حذف میکرد و باید حق انتخاب میذاشت به نظر من این ضعف pes هست که هر دو حالت رو نداره و فقط یه حالتو داره، اما فیفا هر دو حالتو داره ...
من شخصا چون 16 ساله که اون مدلی دفاع کردم و بهش عادت کردم نمیتونم عادت مو عوض کنم و پا انداختن رو با پرس کردن رو دو تا دکمۀ جدا بزنم
به همین خاطر رو lagacy بازی میکنم ولی زیاد تو پای حریف نمیرم و بیشتر با جهت آنالوگ بازیکن مو هدایت میکنم
معمولا هم چه اون موقع که pes بازی میکردم، چه این سالها که فیفا بازی میکنم دفاعم خوب بوده ...
پس همون دکمه ضربدر گرفتن به اون سادگی که فکر میکنی نیست ! اگه فقط دکمه رو نگه داری که عین آب خوردن دفاعت جا می مونه ...
باید بدونی چه لحظه ای ضربدر بزنی، چه لحظه ای با نفر دوم پرس کنی و ...
یه آپدیت 222 مگی داده که بعید میدونم مشکلاتش حل بشهمشکلاتی که فیفا داره با یه آپدیت 2 گیگی هم حل نمیشه .... دوستان حالا بیخال شید همش دارید از بازی بد میگید ول کنید .... دلیل اصلی اینکه فیفا داره کم کم پس رفت میکنه همین pes هست اگه کونامی بتونه امسال رو بتروکونه شرکت EA هم یه تکونی به خودش میده .... و حداقل یه آپدیت درست و حسابی میده
هیچ فرقی نکردهداداش گلم برای کنسول این آپدیت اومده ؟؟
چه تغییراتی داشته ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk