FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آقا میون بحث دوران قدیمتون ! یادتونه تو فیفا 94 وقتی داور میخواست کارت زرد یا قرمز بده اگه بازیکن رو حرکت میدادی داور هم همین جوری کل زمین رو دنبال بازیکن میدوید و تا وای نمیستادی داور هم همین جوری دنبالت میدوید حالا هی تو بدو داور بدو :d

در ضمن تو فیفا 95 یه بازیکن آلمانی به نام برایان پلانک بود یعنی غولی بود این بازیکن چه شوت هایی که با این بازیکن تبدیل به گل میکردم

یاد اون دوران بخیر :x:((

اوه اوه اوه =)) گفتیا :))))))))))))))
اون عالی بود :))))))))))))))))))
یا بار با دوستام لیگ گذاشته بودیم نوبت بازی دو نفر دیگه بود من رفته بودم آب بخورم دیدم صدام میکنن که بدو بیا !
رفتم تو اتاق دیدم این داره میدوئه داورم دنبالش :)) همونجوری در حال دویدن میگفت علی تو رو خداااااااااااا تو رو خدا بگو چیکار کنم الان اخراجم میکنه؟ :))))))))))))))))))))
دمتون گرم این خاطره رو کلا یادم رفته بود ... یادم انداختین

من الان داشتم بازی می کردم گل زدم خورد به تیر رفت تو گل و اومد بیرون و اینجا بود که تکنولوژی خط دربازه رو توی تصویر آهسته نشون داد. چندین صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود داره من هم الان دیدم.

انلاینش چطوره!؟
میشه راحت بازی کرد یا نخرم و کنسول رو بفروشم!؟
چرا کنسول رو بفروشی اره انلاینش خیلی خوبه و با دوستات تو ایران میتونی بدون لگ بازی کنی اگر نت خوبی داشته باشی و پینگت خوب باشه با خارجیها هم به مشکل نمیخوری

اه اه اه حالم بهم خورد.
نظر کلیم راجع به بازی عوض شد.اشغال ترین فیفای تمام دورانه حس میکنم دارم PES روی PS2 بازی میکنم.
هر نوبیم میاد 4 تا سوراخ بازیو یاد گرفته گاید خونده دفاع و دروازبانم که ماشاالا هوش مصنوعی گوساله دارن.واقعا اعصاب خورد کن و حرص دراره...هر چی 14 خوب بود اصولی و منطقی بود این شده فیلم... حتی گلایی که خودم میزنم و میوفتم به جون حریفا! همش اکثرا از سوتی یه طرف بوده....سرعت بازی هم که کلا به کنار...بازیکنا هم که یه هویی میرن توی هم دیگه...رسما عصبی میکنه منو این بازی نه واسه ی برد و باخت سره اینکه هوش مصنوعیش روانیم میکنه! انقدر خنگه.
من تمام بازیام انلاین باوده تا الان اصلا وضعیت افلاینشو نمیدونم.
راستی یه سوال داشتم با یه یارو بازی میکردم اقا تا توپ میومد دست من لگ میشد خفن علامت لودینگ میومد اون زیر! طرف میتونه همچین کرمی بریزه بدونه اینکه قطع بشه؟
منم نامردی نکردم پای میکروفون از خجالتش درومدم و وصلت دادم :)) گفتم لگ میندازی گفت اره! بی ناموس...
خدا لعنتت کنه EA از دیشب دارم بازی میکنم تهش باید این اعصاب واسم بمونه:)) FIFA 14 کجایی که یادت به خیر...بد بختی رقیبم نداره این فیفا هر کاری کنن میفروشه!
خدا کنه یه پچی چیزی بده زودتر (امروز باید بده! چون واسه ی PC داده) این باگاش گرفته بشه! 2-3 باری رفتم دسترو پرت کنم وسط TV یاد قیمتش افتادم بیخیال شدم :))

آخرین ویرایش:
رسما گند زده EA . این چیه آخه ساخته :-& هر دفعه بازی می کنم فقط اعصابم خورد میشه، اگه خیلی زود یه آپدیت نده کلا یه سال نباید فیفا بازی کرد، تا حالا 4-5 بار از شدت عصبانیت دسته رو پرت کردم تو دیوار :دی

حیف دسته نیست بخاطر این فیفا بکوبی دیوار؟!:-/:d
خوبی این فیفا اینه که اگه بازی دیگه ای دارید میتونید راحت بشینید پاش تمومش کنید:dمن که چند روزه اینکارو میکنم.آپدیت درست حسابی نده شاید شاید بفروشمش.بیخیال فوتبال.......

شما اطلاعاتت مال قدیمه دوست عزیز !
اتفاقا الان pes اصلا اون دکمه رو نداره و مثل تاکتیکال فیفا با فاصله وایمیسته و باید پا بندازی تا توپو بگیری، باز فیفا حالت lagacy رو داره که به اون شکل قدیم پرس میکنه، اما pes الان حتی همینم نداره !
مشخصا این مدل رو کونامی از فیفا تقلید کرده ... تقلید تا جایی که باعث پیشرفت بشه خوبه اما نباید حالت قبلی خودش رو کلا حذف میکرد و باید حق انتخاب میذاشت به نظر من این ضعف pes هست که هر دو حالت رو نداره و فقط یه حالتو داره، اما فیفا هر دو حالتو داره ...
من شخصا چون 16 ساله که اون مدلی دفاع کردم و بهش عادت کردم نمیتونم عادت مو عوض کنم و پا انداختن رو با پرس کردن رو دو تا دکمۀ جدا بزنم
به همین خاطر رو lagacy بازی میکنم ولی زیاد تو پای حریف نمیرم و بیشتر با جهت آنالوگ بازیکن مو هدایت میکنم
معمولا هم چه اون موقع که pes بازی میکردم، چه این سالها که فیفا بازی میکنم دفاعم خوب بوده ...
پس همون دکمه ضربدر گرفتن به اون سادگی که فکر میکنی نیست ! اگه فقط دکمه رو نگه داری که عین آب خوردن دفاعت جا می مونه ...
باید بدونی چه لحظه ای ضربدر بزنی، چه لحظه ای با نفر دوم پرس کنی و ...

حالت legacy چیه و چطور باید فعالش کرد؟

یه آپدیت 222 مگی داده که بعید میدونم مشکلاتش حل بشه /:) مشکلاتی که فیفا داره با یه آپدیت 2 گیگی هم حل نمیشه .... دوستان حالا بیخال شید همش دارید از بازی بد میگید ول کنید .... دلیل اصلی اینکه فیفا داره کم کم پس رفت میکنه همین pes هست اگه کونامی بتونه امسال رو بتروکونه شرکت EA هم یه تکونی به خودش میده .... و حداقل یه آپدیت درست و حسابی میده

یه آپدیت 222 مگی داده که بعید میدونم مشکلاتش حل بشه /:) مشکلاتی که فیفا داره با یه آپدیت 2 گیگی هم حل نمیشه .... دوستان حالا بیخال شید همش دارید از بازی بد میگید ول کنید .... دلیل اصلی اینکه فیفا داره کم کم پس رفت میکنه همین pes هست اگه کونامی بتونه امسال رو بتروکونه شرکت EA هم یه تکونی به خودش میده .... و حداقل یه آپدیت درست و حسابی میده

داداش گلم برای کنسول این آپدیت اومده ؟؟
چه تغییراتی داشته ؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or