آخرین ویرایش:
سرورهای بازی چطوره؟میشه راحت انلاین بازی کرد؟
Time out نداره که؟
در کل مثل 360 میشه راحت بازی کرد؟
من موندم فیفا چیش مشکل داره فیفا باز های قدیمی حرف منو میفهمن من برای بار اول با چند تا از بچه های این سایت انلاین زدم واقعا من موندم این همه بازی چرا میای فوتبال میزنی
حتی بلد نیست دفاع کنه فیفا بازی اسونی نیست مثل pes نیست تا دکمه ضربدرو بگیری بره تو پاش ما ایرانی ها همه چی اسون میخوایم دارم بازی میکنم طرف حتی نمیدونه مربع پا میندازه
بعضی از دوستان میگن کریس با مسی فضاین من یه سوال دارم واقعا نیستن اگه بازی مادرید این هفته دیده باشید مادرید 5 تا زد رونالدو هت ریک کرد این حرف هارو نمیزدید میگن فیفا
باگ داره نمیگم نداره ولی به چشم هم نمیاد با اپدیت های که بدن اونم درست میشه دوستان از الان میگم اونایی که از pes تعریف میکنن وقتی بازی بیاد بلد نباشن بازی کنن هی عیب میزارن رو بازی
شما انلاین بازی کن متوجه حرفم میشی
بعدم مگه چقد از وقتو میشه گذاشت پای افلاین بازی کردن
به جز کریر،
چیزیه که واقعیته شما اول بازیو کامل بازی کن بعد بیا فکت صادر کن که دروازبانا هیچ مشکلی ندارن
من انداره موهای سرم فیفا بازی کردم
زیاد اهل نظر دادن هم نیستم تو فروم ها
ولی واقعا این فیفا دیوانم کرده
همش در عجبم که واقعا این فیفاس که ایجور شده؟؟؟!!!
من و خیلی از دوستام تمام وقت بیکاریمون و با فیفا سر میکنیم
همه از یه سری قسمتاش ناراضین
که قسمتای کلیدی بازی هم هستن
خیلی از بچه های همینجا هم هستن
کوبیدن کجا بود داداش
چیزی که واقعیته و کاریش نمیشه کرد و فک نمیکنم با اپدیت هم بتونن تغییر انچنانی توش ایجاد کنن
از الان باید انتظار سال بعد رو کشید تا بلکه برگرده به ریشه ی فیفا که داشت به سمت شبیه ساز شدن حرکت میکرد نه الان که رفته به سمت ارکید شدن
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
من به بیکاریتون کاری ندارم برا من بازی عالیه من از تولید کنندگانش تشکر میکنم شما فک کن ما یک ساله کلا گیم بازی میکنیم..:d..برا من آفلاین باز عالیه..
دوستان یکی راهنمایی کنه بازیکنای دیگه تو پرسینگ شرکت نمی کنند؟چه کارکنم ...انقدر cpu پاس کاری می کنه دیگه حالم به هم می خوره...چون من التیمیت بازی می کنم نمی تونم تنظیمات رو دستکاری کنم
دوست خوبم کسی قرار نیست کسی رو راضی و قانع کنه.دوستان از همتون یه خواهش عاجزانه دارم:
1-اونایی که با بازی حال میکنن سعی نکنن اونایی رو که با بازی حال نمیکنن رو راضی کنند.
2-اونایی هم که با بازی حال نمیکنن سعی نکنن اونایی رو که با بازی حال میکنن رو قانع کنند.
به خدا دیگه این بحث خیلی خسته کننده شده تو این تاپیک(بازم شرمنده که اینجا فتوا صادر کردم مخلص همگی)