FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بازی به غیر از گیم پلی تو همه زمینه ها پیشرفت کرده من یکی فقط منتظر آپدیتم خدا کنه یه آپدیت درست درمون بدن گیم پلی از این وضع دربیاد وگرنه یکی از بهترین تفریحاتم خراب میشه:((

سومیین اسلایدر برای بخش آفلاین که جدیدترش کردم و بهبود پیدا کرده !

نکته : عدد های قرمز رنگ معنیش این هست که نسبت به اسلایدر قبلی که تو پست 2732 گذاشتم مقدارش تغییر کرده و جدید تر شده و اعداد سیاه رنگ نسبت به اسلایدر پست 2732 تغییری نکرده !

این اسلایدری که من تنظیمش کردم و بهش رسیدم تا حدود زیادی این مشکلات رو برطرف میکنه !

1 : برطرف شدن سبک بودن بیش از حد بازیکن ها و به همین سو سنگین تر شدن بازیکن ها در زمین و زمان پاسخوگویی سخت تر و عکس العمل طبیعی تر نسبت به فوتبال واقعی یعنی بازیکن ها دیگه در زمین لیز نمیخورن و انعطاف بدنیشون سخت تر و سنگین تر میشه پس بدین جهت بازیکن ها سخت میتونن دریبل بزنن و حرکان بدنیشون به فوتبال واقعی بیشتر شباهت پیدا میکنه این تنظیم مربوط میشه به گزینه First Touch Control که درسته برای استب کردن اولبه طراحی شده ولی یک خوبی دیگری هم که داره اگه مقدارش رو زیاد تر بکنیم علاوه بر استب کردن سخت تر اولیه توپ همون طور که گفتم وزن بازیکن ها و انعطاف بدنیشون رو هم تحت تاثیر قرار میده !

2 : سرعت پاس طبیعی نسبت به فوتبال واقعی و درصد خطای پاس بالا برای کسایی که دوست دارن بازیشون سخت و طبیعی باشه !

3 : سیستم دفاعی بهتر و پوشش بهتر از طریف سی پی یو در بخش دفاعی !

4: سرعت طبیعی کلی بازی در مقایسه با فوتبال واقعی .

5 : درصد خطای شوت بیشتر از طریق یوزر و سی پی یو و همچنین سرعت بهتر و طبیعی تر شوت زنی در بازی

6 :برطرف شدن سرعت بازیکنان سرعتی که میشد قبلا در بازی به راحتی مسافت بسیاری از زمین رو طی کرد !

UPDATE 3 :arrowd:

Game : FIFA 15 Next Gen
Controls :Assisted \Semi Sliders

Difficulty : Legendary World Class
Time :
10 Minutes
Speed : Slow

Game Sliders
Human/CPU

Sprint : 44/44
Acceleration : 50/50
Shot Error : 53/53
Pass Error :60/55
Shot Speed : 49/49
Pass Speed : 45/45
Injury Frequency :
65/65
Injury Severity :
35/35
GK Ability :
57/57
Marking : 53/53
Run Frequency : 40/40
Line Height : 52/52
Line Length :
52/52
Line Width : 45/45
Fullbacks : 52/52
Power Bar(user only) : 50
First Touch Control : 54/54

توجه :
:arrowu: کسایی که میخوان بازی خیلی سخت تر باشه میتونن ارور پاس سی پی یو رو هم 50 تا 52 انتخاب کنن و بازی سی پی یو جذاب تر میشه و موقیعت های بیشتری به دست میاره ..............

تنظیمات اسلایدر برای کسایی که زمان بازیشون در حالت آفلاین
6 یا 7 دقیقه هستش ! :arrowd:

Time :
6 Or 7 Minutes

Game Sliders
Human/CPU

Shot Error : 51/51
Pass Error :55/52
Injury Frequency :58/58
Injury Severity : 40/40
GK Ability :
55/55
Line Length :
52/52

آخرین ویرایش:
سرورهای بازی چطوره؟میشه راحت انلاین بازی کرد؟
Time out نداره که؟
در کل مثل 360 میشه راحت بازی کرد؟

هوم خوبه
داش نادر من با 512 مخابرات کارمیکنم و راضیم، البته بگم پورت فوروارد کردم و به شدت تو پینگ تاثیر مثبت داشته.

دوستان یکی راهنمایی کنه بازیکنای دیگه تو پرسینگ شرکت نمی کنند؟چه کارکنم ...انقدر cpu پاس کاری می کنه دیگه حالم به هم می خوره...چون من التیمیت بازی می کنم نمی تونم تنظیمات رو دستکاری کنم

من موندم فیفا چیش مشکل داره فیفا باز های قدیمی حرف منو میفهمن من برای بار اول با چند تا از بچه های این سایت انلاین زدم واقعا من موندم این همه بازی چرا میای فوتبال میزنی

حتی بلد نیست دفاع کنه فیفا بازی اسونی نیست مثل pes نیست تا دکمه ضربدرو بگیری بره تو پاش ما ایرانی ها همه چی اسون میخوایم دارم بازی میکنم طرف حتی نمیدونه مربع پا میندازه

بعضی از دوستان میگن کریس با مسی فضاین من یه سوال دارم واقعا نیستن اگه بازی مادرید این هفته دیده باشید مادرید 5 تا زد رونالدو هت ریک کرد این حرف هارو نمیزدید میگن فیفا

باگ داره نمیگم نداره ولی به چشم هم نمیاد با اپدیت های که بدن اونم درست میشه دوستان از الان میگم اونایی که از pes تعریف میکنن وقتی بازی بیاد بلد نباشن بازی کنن هی عیب میزارن رو بازی

شما اطلاعاتت مال قدیمه دوست عزیز !
اتفاقا الان pes اصلا اون دکمه رو نداره و مثل تاکتیکال فیفا با فاصله وایمیسته و باید پا بندازی تا توپو بگیری، باز فیفا حالت lagacy رو داره که به اون شکل قدیم پرس میکنه، اما pes الان حتی همینم نداره !
مشخصا این مدل رو کونامی از فیفا تقلید کرده ... تقلید تا جایی که باعث پیشرفت بشه خوبه اما نباید حالت قبلی خودش رو کلا حذف میکرد و باید حق انتخاب میذاشت به نظر من این ضعف pes هست که هر دو حالت رو نداره و فقط یه حالتو داره، اما فیفا هر دو حالتو داره ...
من شخصا چون 16 ساله که اون مدلی دفاع کردم و بهش عادت کردم نمیتونم عادت مو عوض کنم و پا انداختن رو با پرس کردن رو دو تا دکمۀ جدا بزنم
به همین خاطر رو lagacy بازی میکنم ولی زیاد تو پای حریف نمیرم و بیشتر با جهت آنالوگ بازیکن مو هدایت میکنم
معمولا هم چه اون موقع که pes بازی میکردم، چه این سالها که فیفا بازی میکنم دفاعم خوب بوده ...
پس همون دکمه ضربدر گرفتن به اون سادگی که فکر میکنی نیست ! اگه فقط دکمه رو نگه داری که عین آب خوردن دفاعت جا می مونه ...
باید بدونی چه لحظه ای ضربدر بزنی، چه لحظه ای با نفر دوم پرس کنی و ...

شما انلاین بازی کن متوجه حرفم میشی
بعدم مگه چقد از وقتو میشه گذاشت پای افلاین بازی کردن
به جز کریر،
چیزیه که واقعیته شما اول بازیو کامل بازی کن بعد بیا فکت صادر کن که دروازبانا هیچ مشکلی ندارن
من انداره موهای سرم فیفا بازی کردم
زیاد اهل نظر دادن هم نیستم تو فروم ها
ولی واقعا این فیفا دیوانم کرده
همش در عجبم که واقعا این فیفاس که ایجور شده؟؟؟!!!
من و خیلی از دوستام تمام وقت بیکاریمون و با فیفا سر میکنیم
همه از یه سری قسمتاش ناراضین
که قسمتای کلیدی بازی هم هستن
خیلی از بچه های همینجا هم هستن
کوبیدن کجا بود داداش
چیزی که واقعیته و کاریش نمیشه کرد و فک نمیکنم با اپدیت هم بتونن تغییر انچنانی توش ایجاد کنن
از الان باید انتظار سال بعد رو کشید تا بلکه برگرده به ریشه ی فیفا که داشت به سمت شبیه ساز شدن حرکت میکرد نه الان که رفته به سمت ارکید شدن

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

من به بیکاریتون کاری ندارم برا من بازی عالیه من از تولید کنندگانش تشکر میکنم شما فک کن ما یک ساله کلا گیم بازی میکنیم..:d..برا من آفلاین باز عالیه..

آخرین ویرایش:
دیروز با بچه ها چند دست بازی کردیم و همگی به تفاهم رسیدیم که استفاده از R3 رو تو بازی ممنوع کردیم و بازی یه مقدار طبیعی تر شد.
گلرها رو بلایی سرشون اوردن ادم ارزو میکنه نیلسون واقعی رو بتونی بزاری جای بوفون :d

این اسلایدری که من تنظیمش کردم و بهش رسیدم تا حدود زیادی این مشکلات رو برطرف میکنه !

1 : برطرف شدن سبک بودن بیش از حد بازیکن ها و به همین سو سنگین تر شدن بازیکن ها در زمین و زمان پاسخوگویی سخت تر و عکس العمل طبیعی تر نسبت به فوتبال واقعی یعنی بازیکن ها دیگه در زمین لیز نمیخورن و انعطاف بدنیشون سخت تر و سنگین تر میشه پس بدین جهت بازیکن ها سخت میتونن دریبل بزنن و حرکان بدنیشون به فوتبال واقعی بیشتر شباهت پیدا میکنه این تنظیم مربوط میشه به گزینه First Touch Control که درسته برای استب کردن اولبه طراحی شده ولی یک خوبی دیگری هم که داره اگه مقدارش رو زیاد تر بکنیم علاوه بر استب کردن سخت تر اولیه توپ همون طور که گفتم وزن بازیکن ها و انعطاف بدنیشون رو هم تحت تاثیر قرار میده !

2 : سرعت پاس طبیعی نسبت به فوتبال واقعی و درصد خطای پاس بالا برای کسایی که دوست دارن بازیشون سخت و طبیعی باشه !

3 : سیستم دفاعی بهتر و پوشش بهتر از طریف سی پی یو در بخش دفاعی !

4: سرعت طبیعی کلی بازی در مقایسه با فوتبال واقعی .

5 : درصد خطای شوت بیشتر از طریق یوزر و سی پی یو و همچنین سرعت بهتر و طبیعی تر شوت زنی در بازی

6 :برطرف شدن سرعت بازیکنان سرعتی که میشد قبلا در بازی به راحتی مسافت بسیاری از زمین رو طی کرد !

UPDATE :arrowd:

Time :
10 Minutes

Game Sliders
Human/CPU

Shot Error : 53/53
Pass Error :60/55
Injury Frequency :
65/65
Injury Severity :
35/35
GK Ability :
57/57
Line Length :
52/52

توجه :
:arrowu: کسایی که میخوان بازی خیلی سخت تر باشه میتونن ارور پاس سی پی یو رو هم 50 تا 52 انتخاب کنن و بازی سی پی یو جذاب تر میشه و موقیعت های بیشتری به دست میاره ..............

تنظیمات اسلایدر برای کسایی که زمان بازیشون در حالت آفلاین
6 یا 7 دقیقه هستش ! :arrowd:

Time :
6 Or 7 Minutes

Game Sliders
Human/CPU

Shot Error : 51/51
Pass Error :55/52
Injury Frequency :58/58
Injury Severity : 40/40
GK Ability :
55/55
Line Length :
52/52

من به بیکاریتون کاری ندارم برا من بازی عالیه من از تولید کنندگانش تشکر میکنم شما فک کن ما یک ساله کلا گیم بازی میکنیم..:d..برا من آفلاین باز عالیه..

پس وقتی 90% بچه ها که بازی فیفا رو جویدن و عمرشون رو پاش گزاشتن و روی بخش اصلی فیفا تمرکز دارن ( آنلاین ) میان انتقاد میکنن و نظرشون رو میگن شما سریع نیا بگو همه چیز عالیه و ... هرکس نظری داره , شما هی میای میگی من آنلاین رو که شما حرفشو میزنید تو عمرم بازی نکردم ولی بهترین بازی هست و آفلاینش فلان و فلانه

اوکی حاجی فهمیدیم بازی آفلاین روی " لگندری " حرف نداره !!!

این بازی آرکید هست . هر پاسی بدی میرسه به هم تیمی . دو سه تا جهت بدی حریف رو دریبل کردی . دویدن که چیزی نگم بهتره .

کم مونده بود مثل قدیمای PES بیان اون پرکردن قدرت پاس و سانتر هم بردارن دیگه ! یعنی قشنگ همین یه کار رو در راستای آرکید شدن انجام ندادن .

الان باز از تغییر تنظیمات و ... نگید . حرف ما روی بخش مهم و پرطرفدار آنلاین ـه .

دوستان یکی راهنمایی کنه بازیکنای دیگه تو پرسینگ شرکت نمی کنند؟چه کارکنم ...انقدر cpu پاس کاری می کنه دیگه حالم به هم می خوره...چون من التیمیت بازی می کنم نمی تونم تنظیمات رو دستکاری کنم

اگه بخوای جلوی cpu پرس از جلو کنی ریسک کار دفاعیت خیلی بالا میره ولی اگه اصرار داری، تو استراتژی پرسینگ و اگرسشن رو بیار نزدیک 100% و با دو تا دکمۀ contain و secondry press سعی کن بازیکن صاحب توپ رو محاصره کنی
یا با secondry press برو سمت بازیکن صاحب توپ و بازیکن اصلی تو ببر سمت کسی که فکر میکنی ممکنه بهش پاس بدن

دوستان از همتون یه خواهش عاجزانه دارم:
1-اونایی که با بازی حال میکنن سعی نکنن اونایی رو که با بازی حال نمیکنن رو راضی کنند.
2-اونایی هم که با بازی حال نمیکنن سعی نکنن اونایی رو که با بازی حال میکنن رو قانع کنند.
به خدا دیگه این بحث خیلی خسته کننده شده تو این تاپیک(بازم شرمنده که اینجا فتوا صادر کردم مخلص همگی:x)

دوستان از همتون یه خواهش عاجزانه دارم:
1-اونایی که با بازی حال میکنن سعی نکنن اونایی رو که با بازی حال نمیکنن رو راضی کنند.
2-اونایی هم که با بازی حال نمیکنن سعی نکنن اونایی رو که با بازی حال میکنن رو قانع کنند.
به خدا دیگه این بحث خیلی خسته کننده شده تو این تاپیک(بازم شرمنده که اینجا فتوا صادر کردم مخلص همگی:x)
دوست خوبم کسی قرار نیست کسی رو راضی و قانع کنه.
اینجا فرومه و جایی برای تبادل اطلاعات و دادن نظر راجب بازیها.
هر کسی میتونه نظرشو راجبه بازی تو تاپیکش اعلام کنه و سرش بحث کنه.
در کل جدی نگیر زیاد ;)

دوستان من دو سه روزه میخوام فیفا 15 انلاین بازی کنم اما نمیشه و تعداد افراد انلاین رو 0 میزنه و وقتی سرچ میکنم هیچ کسی رو پیدا نمیکنه.گلد دارم و اکانت اورجینم دارم و فیفا 14 بدون مشکل انلاین بازی میکنم.توضیح میدین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or