FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام امتحان کنید فوتبال بازی کنید نه باگ ببینید چه قدر زیبا می شه بازی به بازی حریف هم کاری نداشته باشید که باگ بازی می کنه یا فوتبال تو دفاع هم که l2( در تنظیمات کلاسیک) رو بگیرید بیاد عقب موفق باشید

من ultimate team آنلاین میزنم بسیار هم لذت بخش هست تا حالا season رو امتحان نکردم ولی به سرعت نت هم برمیگرده مثلا من هیچ وقت نمیتونم میزبان باشم و فکر میکنم بخاطر سرعت اینترنت من باشه .

کلاً تو آنلاین انگاری سرعت بازی از همه نظر میاد پایین که من فکر میکنم بخاطر نت هامون باشه

آقا ی عده دوست دارن بگن بازی خوبه منم یکیشون تو حالت آفلاین و لگندری خبری از حرفایی که شما میزنی نیست ...شما هم میگی به درد نمیخوره ناراحتی نداره منم میگم خیلی بهتر از 14 شده که فقط پشته دفاع میشد انداخت هوایی دفاع هم نه نمیگفت و تمام کرنرهارو من میزدم اما الان این خبرا نیست ...ی بارم گفتم شما سرعت پاسو بزار رو 45 بازی میشه فیفا 14 ...

اول بگم به همین برکت " لجندری " هست نه لگندری ! :دی

حرف شما کاملاً درسته . تو آفلاین مشکلات به چشم نمیاد . خود من یه هفته نت نداشتم وقتی خریدم بازیو و با اینکه تو ذوقم خورده بود نسبت به فیفا 14 و انتظارم از نسل جدید , اما زیاد مشکلات به چشم نیومد به جز دویدن های مریخی !
اما وقتی شروع به بازی آنلاین کردم .. خدا روز بد نبینه دیگه بچه ها اوضاع رو میدونن .

مسئله هم این هست همه میدونن تمرکز بازی های این سبکی رو بخش آنلاین هست ! بیشتر گیمر ها آنلاین بازی میکنن و لذت میبرن . آفلاین میتونم بگم نصف لذت آنلاین رو نداره .
بازی در بخش آنلاین خیلی مشکلات داره . ولی چه کنیم رقیب درست حسابی هم وجود نداره و باید با همین یجوری خوش بگزرونیم دیگه ... ( هرچند منم پیشنهادم مثل چند نفر دیگه هست , هرچند سطحی ولی خوب .. رئال یا بارسا انتخاب نکنید . من خودم رئالی هستم اما از روی اجبار و ضایع نشدن مسابقه تیمای دیگه برمیدارم )

------------------------------------------

دوستان تو بخش سیزن بازیکن رو از رزروی هام میارم رو نیمکت ، اما تو بازی انجام نشده ! یعنی فکر کنید برای مثال ایسکو رو نیمکت نباشه و تو رزروی ها باشه , من بخوام وسط بازی بیارمش راه نداره و طبق تغییرات اولیه نیومده رو نیمکت !

راه حلی دارید واسه این مورد ؟

سلام امتحان کنید فوتبال بازی کنید نه باگ ببینید چه قدر زیبا می شه بازی به بازی حریف هم کاری نداشته باشید که باگ بازی می کنه یا فوتبال تو دفاع هم که l2( در تنظیمات کلاسیک) رو بگیرید بیاد عقب موفق باشید
بابا تو رو خدا حرفای عاقل اندر صفیحانه نزنید...حریفم هی با رونالدو و مسی بدوئه بزنه تو گلم بعد من فوتبال بازی کنم...:|
من خودم تو سیزن فقط 2 تا باخت دادم و دیویژن 5 هستم ولی وقتی میبرم بهم حال نمیده چون گل های زشت میزنم...منظورم این نیست که گل های باگ میزنم منظورم اینه که گل های طبیعی کم میزنم...همش یا گلر سوتی میده یا دفاع حریف سوتی میده یا جلو دروازه شلوغ میشه و از این دست اتفاقا...گفتنش راحته ک L2 بگیری ولی تو بازی دست خودت نیست....
این حرفارم بزار کنار اگه قرار بود چشم هامونو ببندیم فوتبال بازی کنیم PES14 هم میشد بازی کرد...

- - -ویرایش - - -

بازی در بخش آنلاین خیلی مشکلات داره . ولی چه کنیم رقیب درست حسابی هم وجود نداره و باید با همین یجوری خوش بگزرونیم دیگه ... ( هرچند منم پیشنهادم مثل چند نفر دیگه هست , هرچند سطحی ولی خوب .. رئال یا بارسا انتخاب نکنید . من خودم رئالی هستم اما از روی اجبار و ضایع نشدن مسابقه تیمای دیگه برمیدارم )
بابا والا من دورتمند برمیدارم...از فیفا14 دورتمند برمیداشتم ولی با رئال هم میندازدم چون دورتمند 5 ستاره س...
بعدش هم این فقط درمورد رئال و بارسا صدق نمیکنه...هازارد تو چلسی یا لوکاس مورا تو پاریس هم همین شرایط رو دارن و فضایی میدوئن...
اومبامیانگ هم خوب میدوئه ولی به پای اونا نمیره3...

- - -ویرایش - - -

من ultimate team آنلاین میزنم بسیار هم لذت بخش هست تا حالا season رو امتحان نکردم ولی به سرعت نت هم برمیگرده مثلا من هیچ وقت نمیتونم میزبان باشم و فکر میکنم بخاطر سرعت اینترنت من باشه .
UT داستانش فرق داره...شاید مشکل تند دویدن رو نداشته باشه(که داره) ولی بقیه ی مشکلات از قبیل گلر رو داره...

خداییش تو واقعیتم کنترل همین هارارد و رونالدو و مسی وافعا برای هر مدافعی دشوار و شکنجه اوره ؟ چرا نباید تو بهترین حالت باشن؟ من یادمه تو 13 نمیشد با مسی کار کرد .
حالا فلسفه انلاین نمیدونم.

من چند تا بازی سیزن کردم همش به خاطر قطع شدن کانکشن باختم :| کلاً یه بازی تموم کردم که 5-2 بردم و دیگه بیخیال آنلاین شدم. البته آی اس پی اینترنت رو هم عوض کردم، گفتم شاید مشکل ازون باشه. اما اگه بعد از تعویض اینترنت هم نتونستم آنلاین بزنم کلاً بیخیال فیفا میشم :دی

من كه تروفي سيزن رو گرفتم ديگه گذاشتمش كنار اون قسمت رو
يعني اولين فيفايي هستش كه ذره اي لذت نميبرم
مسخره گل ميزني مسخره گل ميخوري ، پاسكاري ها احمقانه، يارو از زمين خودش X رو پر ميكنه يوهو ميبيني مهاجمش تك به تك شد
داوري رو مخ ، دروازه بان فلج مغزي ، كلا ديگه فيفا نميتونه ادعاي شبيه ساز داشته باشه ، كاملا آركيد شده، PES2015 پاسكاري هاش معقول تره
فقط اعصاب خورد ميكنه ، همه اينا توي Online Friendlies هم هست اما اونجا ميگيم ميخنديم يكم اروم ميشيم :d
فقط خواهشا ازين حرفاي چيپ كه بازي بلد نيستي و فيفا با نيستي نزنين !

بیشتر بازی کردم به بد بودن بازی پی بردم تنها چیزی که من از لذت میبرم لایسنس لیگ انگلیس هست بازی تو حالت آنلاین مسخره شده بازی ها پر گل اینم بگم تک توکی بازی ها جالب میشه ولی در کل تنها پیشرفتش گرافیک بازی بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or