آخرین ویرایش:
من ultimate team آنلاین میزنم بسیار هم لذت بخش هست تا حالا season رو امتحان نکردم ولی به سرعت نت هم برمیگرده مثلا من هیچ وقت نمیتونم میزبان باشم و فکر میکنم بخاطر سرعت اینترنت من باشه .
سلام در ریبون ستینگ تیم ستینگ اپدیت اسکواد موفق باشیددوستان شاید سوالم ابتدایی باشه اما میخام بدونم چطور میتونم بازیکنان تیمم رو بروز کنم؟ مثلا رئال مادرید
آقا ی عده دوست دارن بگن بازی خوبه منم یکیشون تو حالت آفلاین و لگندری خبری از حرفایی که شما میزنی نیست ...شما هم میگی به درد نمیخوره ناراحتی نداره منم میگم خیلی بهتر از 14 شده که فقط پشته دفاع میشد انداخت هوایی دفاع هم نه نمیگفت و تمام کرنرهارو من میزدم اما الان این خبرا نیست ...ی بارم گفتم شما سرعت پاسو بزار رو 45 بازی میشه فیفا 14 ...
بابا تو رو خدا حرفای عاقل اندر صفیحانه نزنید...حریفم هی با رونالدو و مسی بدوئه بزنه تو گلم بعد من فوتبال بازی کنم...سلام امتحان کنید فوتبال بازی کنید نه باگ ببینید چه قدر زیبا می شه بازی به بازی حریف هم کاری نداشته باشید که باگ بازی می کنه یا فوتبال تو دفاع هم که l2( در تنظیمات کلاسیک) رو بگیرید بیاد عقب موفق باشید
بابا والا من دورتمند برمیدارم...از فیفا14 دورتمند برمیداشتم ولی با رئال هم میندازدم چون دورتمند 5 ستاره س...بازی در بخش آنلاین خیلی مشکلات داره . ولی چه کنیم رقیب درست حسابی هم وجود نداره و باید با همین یجوری خوش بگزرونیم دیگه ... ( هرچند منم پیشنهادم مثل چند نفر دیگه هست , هرچند سطحی ولی خوب .. رئال یا بارسا انتخاب نکنید . من خودم رئالی هستم اما از روی اجبار و ضایع نشدن مسابقه تیمای دیگه برمیدارم )
UT داستانش فرق داره...شاید مشکل تند دویدن رو نداشته باشه(که داره) ولی بقیه ی مشکلات از قبیل گلر رو داره...من ultimate team آنلاین میزنم بسیار هم لذت بخش هست تا حالا season رو امتحان نکردم ولی به سرعت نت هم برمیگرده مثلا من هیچ وقت نمیتونم میزبان باشم و فکر میکنم بخاطر سرعت اینترنت من باشه .
دوستان نگران نباشد یک پچ عظیم و حلال مشکلات در راه هست.