آخرین ویرایش:
سلام
یه سوال داشتم
با نت یه مگ ( سرعن دانلود 100 ) و پینگ 150 الی 200 برای سرورهای خارجی تقریبا بدون تایم اوت میشه فیفا رو روون و بدون لگ داخل لایو بازی کرد ؟
دوستان این لگ و تیک زدن هایی ک رخ میده برای جفت طرف هست یا فقط من؟
سانتر خوب میخواید کنید r1 بگیرید و جهت بدید ب بیرون محوطه جریمه . . البته اکثر موقع ها اگه با پای خیر تخصصی بازیکنی سانتر کنید توپ میره تو اوت![]()
شما اگه نتیجه رو جلو باشی، موقع قطع شدن شما رو بازنده حساب نمیکنه و اصلاً بازی رو حساب نمیکنه.افتضاحه آقا افتضاح.مخصوصا آنلاين .گلرا در حد ميثاق معمارزاده كافيه تك به تك ميشي با گلر بري تو عرض بشوتي .سيستم پاس دادنش افتضاح تر آدم ياده pes12 ميوفته سريع و تخيلي كلا فيفا هر سال عجيب بهتر از سال قبلش ميشد ولي امسال و نميزونم چرا گند زدن .اين همه منتظر مونديم واسه همچين بازيي.امسال ريسك كردن با اين بازيشون مطمئنم فيفا 16 كلي تغيير ميكنه مثه فيفا13 كه اومدن استپاشو عوض كردن بعد ديدن چه گندي زدن سال بعد درستش كردن.بعضي از دوستان ميگن آفلاينش خيلي بهتره من زياد آفلاين بازي نكردم آنلاين بازي ميكنم كه به جز باگ سروراش اعصاب نزاشتن واسه آدم به يارو 6تا هم ميزني باز بايد ترس اينو داشته باشي قطع نشه واست ما كه كلا ٢٣ تا باخت داريم ٢٠ تاش سر قطع شدن بوده
سلام
یه سوال داشتم
با نت یه مگ ( سرعن دانلود 100 ) و پینگ 150 الی 200 برای سرورهای خارجی تقریبا بدون تایم اوت میشه فیفا رو روون و بدون لگ داخل لایو بازی کرد ؟
چرا 2/3 بار من جلو بودم دقیقه 70 به بعد بازی هم بود که من رو بازنده حساب کرد ... یه بار هم ثانیه 7 بازی بود که 3_0 بازنده کرد منوشما اگه نتیجه رو جلو باشی، موقع قطع شدن شما رو بازنده حساب نمیکنه و اصلاً بازی رو حساب نمیکنه.
r1 که دکمه دویدنهاگر هم جاشو با R2 عوض کرده باشید باز هم فکر نمیکنم موقع سانتر کاری بکنه، البته اگه L1 رو موقع سانتر نگه دارید سانتر رو با سرعت بیشتری انجام میده.
من یه بار فقط برام قطع شده که 3-2 جلو بودم.منو برنده کرد و رفتم دیویژن بهتر:dچرا 2/3 بار من جلو بودم دقیقه 70 به بعد بازی هم بود که من رو بازنده حساب کرد ... یه بار هم ثانیه 7 بازی بود که 3_0 بازنده کرد منو![]()
ضربات کرنر خیلی خوب شده و 4 تا تاکتیک خیلی خوب واسه کرنر زدن گذاشتن قبلا از اینکه این موضوع رو بدونم واقعا نمی تونستم کاری کنم ولی الان براحتی موقعیت گل میتونم درست کنم ... حتما استفاده کنید
دوستان بازی جلوی دورتموند _ چلسی _ رئال واقعا عذاب آوره آدم صاف میشه جلوی این تیما :d رونی رو خیلی ضعیف درست کردن ولی یکی مثل رودریگز تا رفت رئال خفن درستش کردن نمیدونم چرا بازیکنای رئال رو اینجور غیر عادی درست کردن ... طرف رئال رو برمیداره دفاع رو هم رو حالت اتوبوسی میذاره با رونالدو همش دفاع حریف رو دور میزنه بعد کلی هم ادعای بازیش میشه ...
یه سوال
برا دیویژن و سیزن
امتیازت به سبز برسه در امانی؟
یا اگه به طلایی برسه چی؟
یکی توضیح بده لطفا!
فاکتورهای دیگه ای هم توی آنلاین بازی کردن مطرحه، نباید اینترنتتون پکت لاسِ زیادی داشته باشه. وضعیت پینگتون از سرورهای خود بازی باید خوب باشه. از نظر سرعت دانلود همون 100 کیلوبایت زیاد هم هست، شما سرعت دانلودت 50 کیلوبایت هم باشه ولی وضعیت اینترنتت خوب باشه مشکلی نداری. من خودم با اینترنتی که توی طول روز در حد 6-7 مگابیت سرعت دانلود داشت اصلاً نمیتونستم بازی کنم و مجبور شدم ISP رو عوض کنم.
چرا 2/3 بار من جلو بودم دقیقه 70 به بعد بازی هم بود که من رو بازنده حساب کرد ... یه بار هم ثانیه 7 بازی بود که 3_0 بازنده کرد منو![]()
ضربات کرنر خیلی خوب شده و 4 تا تاکتیک خیلی خوب واسه کرنر زدن گذاشتن قبلا از اینکه این موضوع رو بدونم واقعا نمی تونستم کاری کنم ولی الان براحتی موقعیت گل میتونم درست کنم ... حتما استفاده کنید
دوستان بازی جلوی دورتموند _ چلسی _ رئال واقعا عذاب آوره آدم صاف میشه جلوی این تیما :d رونی رو خیلی ضعیف درست کردن ولی یکی مثل رودریگز تا رفت رئال خفن درستش کردن نمیدونم چرا بازیکنای رئال رو اینجور غیر عادی درست کردن ... طرف رئال رو برمیداره دفاع رو هم رو حالت اتوبوسی میذاره با رونالدو همش دفاع حریف رو دور میزنه بعد کلی هم ادعای بازیش میشه ...