آخرین ویرایش:
این مدل گل زدن روش خاصی داره یا شانسیه؟!
در ضمن من نوبم (یعنی بازی از بازی لذت میبرم!:d.)
[video=aparat;o3HGf]http://www.aparat.com/v/o3HGf[/video]
دوستان من با گیم پلی مشکلی ندارم . فقط 2 تا سوال دارم . این چمن ورزشگاه توی ذوق نمیزنه ؟؟ یه جوری غیر طبیعی نیست ؟ . چرا موقع کرنر یا ضربه ایستگاهی یه گیر کوچیک بیشتر اوقات موقع پر کردن خط داره ؟
دوستان من با گیم پلی مشکلی ندارم . فقط 2 تا سوال دارم . این چمن ورزشگاه توی ذوق نمیزنه ؟؟ یه جوری غیر طبیعی نیست ؟ . چرا موقع کرنر یا ضربه ایستگاهی یه گیر کوچیک بیشتر اوقات موقع پر کردن خط داره ؟
بچه ها قضیه این چیه . هرموقع هدفون میزارم پایین صفحه میاد
بچه ها همه اطلاعات غلط دادن! وقتی احساس میکنی موقعیتت برای اینجور شوتا خوبه R2 رو بگیر بعد شوت پر کن! مخصوصا تو دروازه خالیا این حرکت خیلی حال میده قشنگ تخریب میکنه! کلا R2 با شوت تو هر حالتی یه جور شوت میزنه بعضی حالتا مثل زلاتان با پشت پا شوت میزنهاین مدل گل زدن روش خاصی داره یا شانسیه؟!
در ضمن من نوبم (یعنی بازی از بازی لذت میبرم!:d.)
[video=aparat;o3HGf]http://www.aparat.com/v/o3HGf[/video]
چمن که خیلی خوبه. به نظرم مشکلی نداره. شاید با خراب شدنِ بیش از حدش مشکل دارید؟
اما اون گیر موقع ضربات ایستگاهی کاملاً واضحه و وجود داره. حتی وقتی شوت میکنید و توپ از کنار دروازه بیرون میره، یه لحظه استاتر داره تا دروازه بان بره توپ رو برداره. ولی خب، زیاد رو اعصاب نیست. اون لگ و گیری که توی صحنه های آهسته داره خیلی بیشتر رو مخه. فریم رو قشنگ روی 30 لاک نکردن، یه ثانیه روونِ روونه در حد 60 فریم، یه ثانیه بعد افت پیدا میکنه به 30 و باعث میشه لگ و گیر به وجود بیاد.
هر چی R2 میزنم میره تو فاز قیچی و کارای محیر العقول ولی این لگد عقرب نمیشه!بچه ها همه اطلاعات غلط دادن! وقتی احساس میکنی موقعیتت برای اینجور شوتا خوبه R2 رو بگیر بعد شوت پر کن! مخصوصا تو دروازه خالیا این حرکت خیلی حال میده قشنگ تخریب میکنه! کلا R2 با شوت تو هر حالتی یه جور شوت میزنه بعضی حالتا مثل زلاتان با پشت پا شوت میزنه
اون خراب شدن رو که من مشکلی باهاش ندارم و به نظرم خیلی هم خوبهدقیقا بخاطر خراب شدنش مشکل دارم . انگار پولیش نشده . و مشکل اساسیش اینه که وقتی به چمن نگاه میکنید انگار در حال رفرش شدنه و خطوط نامریی رو میبینید روی تلویزیون