FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
اين شوت به ضربه عقرب معروفهو از خيلي وقت پيش تو فيفا هستش. كاملا به موقعيت بازيكن وو توپ بستگي داره. ولي اون دكمه ايي كه باهاش شوت قدرتي ميزنيم رو هم بايد نگه داريم. به ندرت پيش مياد كه يك همچين گلي زده بشه. اكثر مواقه قيچي ميزنه. رو يوتوب بزن scorpoin kick كلي برات مياره

دوستان من با گیم پلی مشکلی ندارم . فقط 2 تا سوال دارم . این چمن ورزشگاه توی ذوق نمیزنه ؟؟ یه جوری غیر طبیعی نیست ؟ . چرا موقع کرنر یا ضربه ایستگاهی یه گیر کوچیک بیشتر اوقات موقع پر کردن خط داره ؟

این مدل گل زدن روش خاصی داره یا شانسیه؟!
در ضمن من نوبم (یعنی بازی از بازی لذت میبرم!:d.)
[video=aparat;o3HGf]http://www.aparat.com/v/o3HGf[/video]

وقتی توپ رو هواس اول L2 رو نگهدار بعد شوت کن , برگردون قیچی پشت پا ,از این قرتی بازیا رو L2 انجام میده :دی

دوستان من با گیم پلی مشکلی ندارم . فقط 2 تا سوال دارم . این چمن ورزشگاه توی ذوق نمیزنه ؟؟ یه جوری غیر طبیعی نیست ؟ . چرا موقع کرنر یا ضربه ایستگاهی یه گیر کوچیک بیشتر اوقات موقع پر کردن خط داره ؟

درود ، هیچکدام رو من احساس نکردم ، البته مورد نخست سلیقه ای هست اما مورد دوم برای من پیش نیامده .

پ.ن : دوستان رئال مادرید بیش از حد ، یعنی یه جورایی فضایی قوی نیست ؟؟؟

چمن که خیلی خوبه. به نظرم مشکلی نداره. شاید با خراب شدنِ بیش از حدش مشکل دارید؟

اما اون گیر موقع ضربات ایستگاهی کاملاً واضحه و وجود داره. حتی وقتی شوت میکنید و توپ از کنار دروازه بیرون میره، یه لحظه استاتر داره تا دروازه بان بره توپ رو برداره. ولی خب، زیاد رو اعصاب نیست. اون لگ و گیری که توی صحنه های آهسته داره خیلی بیشتر رو مخه. فریم رو قشنگ روی 30 لاک نکردن، یه ثانیه روونِ روونه در حد 60 فریم، یه ثانیه بعد افت پیدا میکنه به 30 و باعث میشه لگ و گیر به وجود بیاد.

نمیخوام 2باره بحث چمن راه بیافته ولی به نظر منم چمن زیادی خراب میشه...ینی در حدی که نیمه دوم دیگه نمیشه بهش نگاه کرد...ای کاش خراب شدن جمن ی ذره طبیعی تر بود...

بچه ها قضیه این چیه . هرموقع هدفون میزارم پایین صفحه میاد

یه سری فرمان های صوتی توی بازی هست، که با میکروفون دستور میدید و توی بازی اجرا میشه. مثل تغییر شیوه دفاعی و ... . این که چه دستور صوتی چه کاری میکنه رو نمیدونم، توی نت بگردید پیدا میشه به راحتی.

این مدل گل زدن روش خاصی داره یا شانسیه؟!
در ضمن من نوبم (یعنی بازی از بازی لذت میبرم!:d.)
[video=aparat;o3HGf]http://www.aparat.com/v/o3HGf[/video]
بچه ها همه اطلاعات غلط دادن! وقتی احساس میکنی موقعیتت برای اینجور شوتا خوبه R2 رو بگیر بعد شوت پر کن! مخصوصا تو دروازه خالیا این حرکت خیلی حال میده قشنگ تخریب میکنه! کلا R2 با شوت تو هر حالتی یه جور شوت میزنه بعضی حالتا مثل زلاتان با پشت پا شوت میزنه

بچه ها همه اطلاعات غلط دادن! وقتی احساس میکنی موقعیتت برای اینجور شوتا خوبه R2 رو بگیر بعد شوت پر کن! مخصوصا تو دروازه خالیا این حرکت خیلی حال میده قشنگ تخریب میکنه! کلا R2 با شوت تو هر حالتی یه جور شوت میزنه بعضی حالتا مثل زلاتان با پشت پا شوت میزنه

همون L2 درسته

آقا یکی به من توضیح بده که چرا تو سیزن نمیتونم میزبان بشم همش دارم خارج از خونه بازی میکنم که به نظرم خیلی تاثیر داره رو بازیکنام .. وقتی گل میخورم اشتباهات بازیکنام بیشتر میشه ..... کسی مشکل منو داره؟؟؟؟

چمن که خیلی خوبه. به نظرم مشکلی نداره. شاید با خراب شدنِ بیش از حدش مشکل دارید؟

اما اون گیر موقع ضربات ایستگاهی کاملاً واضحه و وجود داره. حتی وقتی شوت میکنید و توپ از کنار دروازه بیرون میره، یه لحظه استاتر داره تا دروازه بان بره توپ رو برداره. ولی خب، زیاد رو اعصاب نیست. اون لگ و گیری که توی صحنه های آهسته داره خیلی بیشتر رو مخه. فریم رو قشنگ روی 30 لاک نکردن، یه ثانیه روونِ روونه در حد 60 فریم، یه ثانیه بعد افت پیدا میکنه به 30 و باعث میشه لگ و گیر به وجود بیاد.

دقیقا بخاطر خراب شدنش مشکل دارم . انگار پولیش نشده . و مشکل اساسیش اینه که وقتی به چمن نگاه میکنید انگار در حال رفرش شدنه و خطوط نامریی رو میبینید روی تلویزیون

هر چی R2 میزنم میره تو فاز قیچی و کارای محیر العقول ولی این لگد عقرب نمیشه!
همون L2 درسته

R2 هستش ، چون من رو Alternate بازی میکنم R2 هست ، این تصویر واسه Classic ـه. (شوتش هم ببین که دایرس)

دقیقا بخاطر خراب شدنش مشکل دارم . انگار پولیش نشده . و مشکل اساسیش اینه که وقتی به چمن نگاه میکنید انگار در حال رفرش شدنه و خطوط نامریی رو میبینید روی تلویزیون
اون خراب شدن رو که من مشکلی باهاش ندارم و به نظرم خیلی هم خوبه :دی ولی اون مشکلی که میگی علت داره، اینا به هر دلیلی نتونستن چمن رو در نماهای نزدیک به صورت کامل سه بعدی طراحی کنن. حالا یا حوصله نداشتن، یا توان کنسول در اون حد نبوده یا میخواستن یه چیزی بذارن که سال بعد اضافه شه :دی واسه همین وقتی که دوربین میاد به نماهای نزدیک چمن، در حد 2-3 متر جلوتر سه بعدیه و اگه دقت کنی بعد از اون دو سه متر چمن مثل پارکت میمونه و اصلاً سه بعدی نیست :دی البته یه LOD به خوردش دادن که مات و تار بشه تا یه مقدار این مشکل رو مخفی کنن. حالا وقتی که دوربین حرکت میکنه، این مرز سه بعدی بودن و نبودن چمن هم تغییر میکنه و واسه همین احساس میکنی داره ریفرش میکنه :دی حالا برو تو بازی دقت کن، قشنگ متوجه میشی :ی مثلاً جاهایی که دروازه بان میخواد شروع مجدد کنه، به چمن نگاه کن، فقط تا چند متر سه بعدیه و باقیش صافه صافه :دی

افتضاحه آقا افتضاح.مخصوصا آنلاين .گلرا در حد ميثاق معمارزاده كافيه تك به تك ميشي با گلر بري تو عرض بشوتي .سيستم پاس دادنش افتضاح تر آدم ياده pes12 ميوفته سريع و تخيلي كلا فيفا هر سال عجيب بهتر از سال قبلش ميشد ولي امسال و نميزونم چرا گند زدن .اين همه منتظر مونديم واسه همچين بازيي.امسال ريسك كردن با اين بازيشون مطمئنم فيفا 16 كلي تغيير ميكنه مثه فيفا13 كه اومدن استپاشو عوض كردن بعد ديدن چه گندي زدن سال بعد درستش كردن.بعضي از دوستان ميگن آفلاينش خيلي بهتره من زياد آفلاين بازي نكردم آنلاين بازي ميكنم كه به جز باگ سروراش اعصاب نزاشتن واسه آدم به يارو 6تا هم ميزني باز بايد ترس اينو داشته باشي قطع نشه واست ما كه كلا ٢٣ تا باخت داريم ٢٠ تاش سر قطع شدن بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or