FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها خواهش میکنم دیگه بحث و جنجال و حرف هایه بیهوده رو بزارید کنار و به فکر بازیهاتون باشید
بزارید با خوشی لیگو تموم کنیم که بازم لیگ بزاریم کلا یذره حال کنیم از این بد بختیامون یه چند ساعت دور باشیم:دی
به قول هادی(بره بمیره:دی)یه بازیه 6 7 دقیقه ایه ناقابل ارزش این حرف هارو نداره بخدا نداره اگه بخوایم دوستی هامون با یه بازیه ساده از بین بره میخوام 100سال لیگ نداشته باشیم
من بخدا خودم میخواستم بخاطر یکی از رفیقام تو گروهمون انصراف بدم که اون صعود کنه
دیگه خود دانید بازم خواستید بیاید بخاطر یه برد مسخره با هم بگو مگو کنید

من از حامد عزیز هم میخوام دوباره برگرده و اگه چیزی از من دیده منو ببخشه

تو مرد باش دست به تاپیک من بزن تا از وسط دو نصف ـت کنم :d ... قوانین دست ِ من ـه و هر قر و اَدایی بخوام باهاش درمیارم :d ضمنا بازی های مرحله ی حذفی بصورت ضربدری خواهد بود نفله :d

چرا جک میگی باید قرعه کشی کنین وگرنه من هم انصراف میدم:d

من شده رای گیری بزارم نمیزارم به خواسته شومت برسی:| بازی ها به صورت قرعه کشی خواهد بود و تیم های اول هر گروه تو سید یک و تیم های دوم هم تو سید دو خواهند بود:| دقیقا مثل CL، اگه اطلاعات کافی در مورد این جام نداری حداقل اسم لیگت رو عوض کن!

یه جوری قرعه کشی کن تا نوید و علیرضا همون دور اول حذف شن به ریششون بخندیم.
توجه:درصورت نداشتن ریش سریع تر ریش بگذارید

بچه ها خواهش میکنم دیگه بحث و جنجال و حرف هایه بیهوده رو بزارید کنار و به فکر بازیهاتون باشید
بزارید با خوشی لیگو تموم کنیم که بازم لیگ بزاریم کلا یذره حال کنیم از این بد بختیامون یه چند ساعت دور باشیم:دی
به قول هادی(بره بمیره:دی)یه بازیه 6 7 دقیقه ایه ناقابل ارزش این حرف هارو نداره بخدا نداره اگه بخوایم دوستی هامون با یه بازیه ساده از بین بره میخوام 100سال لیگ نداشته باشیم

به خدا همین رو بگو دیگه یه لیگ مسخره با یه مدیریت افتضاح که این حرفا رو نداره:d

اقا گروه 1 .. 3نفر نیستن .. اگه نیان که دیگه 100 % من حذف شدم .. کسی نیست جایگزین کنین ؟

تو لال شو برو بازی ـاتُ بکن بچه :d

چرا جک میگی باید قرعه کشی کنین وگرنه من هم انصراف میدم:d

می خوای انصراف بدی؟ :d باشه خیالی نیست بازی هات رو 3-0 حساب می کنم می فرستمت تـَه ِ جدول که حالت جا بیاد :d

یه جوری قرعه کشی کن تا نوید و علیرضا همون دور اول حذف شن به ریششون بخندیم.
توجه:درصورت نداشتن ریش سریع تر ریش بگذارید

یکی از ما فینال ـست ِ ببین کی گفتم! :d

اقا گروه 1 .. 3نفر نیستن .. اگه نیان که دیگه 100 % من حذف شدم .. کسی نیست جایگزین کنین ؟

2 نفر هستن البته ... نیان هم بازی هاشون 3-0 به نفع شماست ...

می خوای انصراف بدی؟ :d باشه خیالی نیست بازی هات رو 3-0 حساب می کنم می فرستمت تـَه ِ جدول که حالت جا بیاد :d

حذف شدن چه با 0 امتیاز چه با 10 امتیاز که فرقی نمیکنه ;;)
تو برو ریش بذار ما یه سوژه واسه خندیدن داشته باشیم.:)):|

به تو چه سیلابی؟:دی

آره تو فینالیستی وقتی خوردی به من سلاخیت کردم اونموقع میفهمی

دوستان گروه ما من امروز زیاد آنلاین میشم بیاین بازی کنیم تموم بشه بره چون من فردا نیستم . گفتم اطلاع بدم حرفی پیش نیاد.
از foozolsanj عزیز هم میخوام یکم بیشتر آنلاین بشه که بازی کنیم.
mehran هنوز نیومده و فردا هم دور اول تموم میشه طبق حرف دوستمون که قوانین و نوشتن پس وضعیت به چه صورتی میشه ؟

دوستان گروه ما من امروز زیاد آنلاین میشم بیاین بازی کنیم تموم بشه بره چون من فردا نیستم . گفتم اطلاع بدم حرفی پیش نیاد.
از foozolsanj عزیز هم میخوام یکم بیشتر آنلاین بشه که بازی کنیم.
mehran هنوز نیومده و فردا هم دور اول تموم میشه طبق حرف دوستمون که قوانین و نوشتن پس وضعیت به چه صورتی میشه ؟

من با ایلیا و امیر بازی کردم بهداد هم که یه مدته نیست شما هم که گفتی تا بقیه بازی نکنن بازی نمیکنی من پس با کی بازی میکردم؟:دی

من با ایلیا و امیر بازی کردم بهداد هم که یه مدته نیست شما هم که گفتی تا بقیه بازی نکنن بازی نمیکنی من پس با کی بازی میکردم؟:دی
نیما هر کاری میکنم کانکت نمیشه
ای پی رو succed میزنه ولی اینترنت کانکشن رو Faild میده
دانلود میتونم بکنم ولی sign in نمیشه
اعصابم ریخته به هم:(

من الان 2 ساعتی آنلاین بودم کسی نبود.
امروز تا آخر شب بازم میام.
من فردا و پس فردا نیستم احتمال خیلی زیاد - امروز بیاین بازی کنیم تموم بشه.

الان من چهارم ـم با دو بازی کمتر، اگه هر دو رو ببرم 18 امتیازه می شم و با تیم دوم هم امتیاز.
ولی اون تفاضل ـش خیلی بالاتر از من ـه و عملا من هیچ شانسی واسه صعود ندارم چون تیم دوم دیگه بازی نداره که گل خورده داشته باشه.

در هر حال تیم سوم اگه ببره صعود می کنه، ولی به خاطر این که فوتبال ـه ما پاکی خودشو نشون بده من هر دو بازی رو می برم :دی !

فقط امیدوارم دوستان بعدا با نام نیک از من یاد کنن، بگن امین یه مـــرد بود، مـــرد! :دی

الان من چهارم ـم با دو بازی کمتر، اگه هر دو رو ببرم 18 امتیازه می شم و با تیم دوم هم امتیاز.
ولی اون تفاضل ـش خیلی بالاتر از من ـه و عملا من هیچ شانسی واسه صعود ندارم چون تیم دوم دیگه بازی نداره که گل خورده داشته باشه.

در هر حال تیم سوم اگه ببره صعود می کنه، ولی به خاطر این که فوتبال ـه ما پاکی خودشو نشون بده من هر دو بازی رو می برم :دی !

فقط امیدوارم دوستان بعدا با نام نیک از من یاد کنن، بگن امین یه مـــرد بود، مـــرد! :دی
امین جون تو همیشه مردی. دادا:d

من فردا باید برم تهران ممکنه تا 2 روزم نیام.این همگروهی های من نمیان
گفتم بهشون بیاین بازی کنیم.شمارمم دادم بهشون.هیچ خبری نیس ازشون.چی کار کنم؟

امین جون ما از الان بهت میگیم مرد واسه اون حرفای قبلی ام از تو و حسین معذرت می خوام سر دفاعی بازی کردن حسین اعصابم خورد بود ;)>:d<

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or