FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من چون Free Trial ـم تموم شد (بازيو از كسی گرفته بودم) بازی آخرم رو با آقای امير لوكر نمی تونم انجام بدم و انصراف می دم.
متاسفانه تو گروه خودمم آخر شدم و حذف شدم:( به اميد قهرمانيم تو فيفا12 ;;):))

محمود جون من خودم 4 تا از علی رضا خوردم این جوری شما باید 9 تا بخوری ازش که!!!!:d
داداش حالش به این کل کل هاست . بعضی موقع ها هم کل کل هام ناخدا گاه الکیه . ولی جدیدا ستینگ دسته و نوع بازیم و اصلاح کردم . چون یه مدت نبودم خراب شده بود . خودم هم قبول دارم خوب نیستم الان . ولی از بازی های گروهیم الان بهترم . شیش تا نه . ولی زیر شیش تا می خورم . شیش تا نخوردم تا حالا . :d .شایدم خوردیما . ایشالله به زودی آزاد میشم میام همدیگرو میترکونیم.

داداش حالش به این کل کل هاست . بعضی موقع ها هم کل کل هام ناخدا گاه الکیه . ولی جدیدا ستینگ دسته و نوع بازیم و اصلاح کردم . چون یه مدت نبودم خراب شده بود . خودم هم قبول دارم خوب نیستم الان . ولی از بازی های گروهیم الان بهترم . شیش تا نه . ولی زیر شیش تا می خورم . شیش تا نخوردم تا حالا . :d .شایدم خوردیما . ایشالله به زودی آزاد میشم میام همدیگرو میترکونیم.
علیرضا خیلی گله . ولی از یکیم باخته بودشما باختی حالا همه باید ببازن ازش. البته بازیت خوبه خودتم . فعلا. می برم ایشالله

علیرضا kingkongsaker8090 هیچی نیست!:d
===========================
بچه های گروه یک من فردا هستمااا!

ور نزن :d

یه مشکل ـه فنی داره که باید حل بشه.

ببند نیشتو:|

مشکل فنی داره؟ ابله سایز جدول هارو بیار پایین بابا خیلی حجیم ان سیلای نتم پوسید

قبلنا اهل کل کل نبودی:دی
سری ا پیش داداشت بود؟:دی

محمود چه خبرت ـه همه رو درو کردی :d اینقدر به خودت مطمئن نباش یهو دیدی 6 تاییت کردم :d اون موقع نمی تونی سرتُ بگیر بالا ها :d

تو برو بمیر سیلابی مال این حرفا نیستی:>

100%:دی
پخمه س:دی

آخر نگفتی جایزه چی میدین؟=((

علیرضا خیلی گله . ولی از یکیم باخته بودشما باختی حالا همه باید ببازن ازش. البته بازیت خوبه خودتم . فعلا. می برم ایشالله

علیرضا تحویل بگیر......

100%:biggrin1:
پخمه س:biggrin1:

آخر نگفتی جایزه چی میدین؟=((
:))
==
یه PSN CARD 20 دلاری طرف هرچی حال کرد خودش واسه خودش بخره از psn. به علیرضا sheep گفته بودم تو پست اول تاپیک بگه.:d

من چون Free Trial ـم تموم شد (بازيو از كسی گرفته بودم) بازی آخرم رو با آقای امير لوكر نمی تونم انجام بدم و انصراف می دم.
متاسفانه تو گروه خودمم آخر شدم و حذف شدم:( به اميد قهرمانيم تو فيفا12 ;;):))
سهیل نکن اینکار ُ :d وگرنه در ِ لیگ ُ تخته می کنم :d

تو برو بمیر سیلابی مال این حرفا نیستی:>
100%:biggrin1:
پخمه س:biggrin1:
با همدیگه دست به تخریب ِ روحیه من زدین که نذارین گهرمان بشم؟ :d کور خوندین عزیزان ـم :d

یه PSN CARD 20 دلاری طرف هرچی حال کرد خودش واسه خودش بخره از psn. به علیرضا sheep گفته بودم تو پست اول تاپیک بگه.:d
مهدی میگم چیز کن :d ... بفرستش واسه من که جاش امن باشه :d چون ممکنه تو اول نشی بالا بکِشی ـش :d

مهدی میگم چیز کن :d ... بفرستش واسه من که جاش امن باشه :d چون ممکنه تو اول نشی بالا بکِشی ـش :d

الان منظورت اینه که تو قهرمانی ؟ :دی خجالت نمیکشی :دی ؟! مگه از جنازم رد بشی که اونم کور خوندی :دی

الان منظورت اینه که تو قهرمانی ؟ :دی خجالت نمیکشی :دی ؟! مگه از جنازم رد بشی که اونم کور خوندی :دی

بـــــــه آیدا کوچولو :d کجا بودی تا حالا؟ :d ... تو یه گروه آسون اول شدی شاخ ُ شونه میکشی؟ :d

قهرمانم

دوست دارم زود تر بازی فینال و انجام بم . زود تر بازی کنید دیگه :X رامتین ایرانین با قهرمانی می خواد پرچم ایران و ته فیفا رو به اهتزاز دراره .

بـــــــه آیدا کوچولو :d کجا بودی تا حالا؟ :d ... تو یه گروه آسون اول شدی شاخ ُ شونه میکشی؟ :d

نذار تواضع ام رو بشکنم :دی تو در حدی نیستی که بگی کی قهرمان میشه kun of suc*er :دی

این روزا همه قهرمان میشن شما چطور ؟! =))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or