داداش حالش به این کل کل هاست . بعضی موقع ها هم کل کل هام ناخدا گاه الکیه . ولی جدیدا ستینگ دسته و نوع بازیم و اصلاح کردم . چون یه مدت نبودم خراب شده بود . خودم هم قبول دارم خوب نیستم الان . ولی از بازی های گروهیم الان بهترم . شیش تا نه . ولی زیر شیش تا می خورم . شیش تا نخوردم تا حالا . :d .شایدم خوردیما . ایشالله به زودی آزاد میشم میام همدیگرو میترکونیم.محمود جون من خودم 4 تا از علی رضا خوردم این جوری شما باید 9 تا بخوری ازش که!!!!:d
علیرضا خیلی گله . ولی از یکیم باخته بودشما باختی حالا همه باید ببازن ازش. البته بازیت خوبه خودتم . فعلا. می برم ایشاللهداداش حالش به این کل کل هاست . بعضی موقع ها هم کل کل هام ناخدا گاه الکیه . ولی جدیدا ستینگ دسته و نوع بازیم و اصلاح کردم . چون یه مدت نبودم خراب شده بود . خودم هم قبول دارم خوب نیستم الان . ولی از بازی های گروهیم الان بهترم . شیش تا نه . ولی زیر شیش تا می خورم . شیش تا نخوردم تا حالا . :d .شایدم خوردیما . ایشالله به زودی آزاد میشم میام همدیگرو میترکونیم.
ور نزن :d
یه مشکل ـه فنی داره که باید حل بشه.
داداش حالش به این کل کل هاست . بعضی موقع ها هم کل کل هام ناخدا گاه الکیه . ولی جدیدا ستینگ دسته و نوع بازیم و اصلاح کردم . چون یه مدت نبودم خراب شده بود . خودم هم قبول دارم خوب نیستم الان . ولی از بازی های گروهیم الان بهترم . شیش تا نه . ولی زیر شیش تا می خورم . شیش تا نخوردم تا حالا . :d .شایدم خوردیما . ایشالله به زودی آزاد میشم میام همدیگرو میترکونیم.
محمود چه خبرت ـه همه رو درو کردی :d اینقدر به خودت مطمئن نباش یهو دیدی 6 تاییت کردم :d اون موقع نمی تونی سرتُ بگیر بالا ها :d
علیرضا kingkongsaker8090 هیچی نیست!:d
===========================
بچه های گروه یک من فردا هستمااا!
داداش حالش به این کل کل هاست . بعضی موقع ها هم کل کل هام ناخدا گاه الکیه . ولی جدیدا ستینگ دسته و نوع بازیم و اصلاح کردم . چون یه مدت نبودم خراب شده بود . خودم هم قبول دارم خوب نیستم الان . ولی از بازی های گروهیم الان بهترم . شیش تا نه . ولی زیر شیش تا می خورم . شیش تا نخوردم تا حالا . :d .شایدم خوردیما . ایشالله به زودی آزاد میشم میام همدیگرو میترکونیم.
علیرضا خیلی گله . ولی از یکیم باخته بودشما باختی حالا همه باید ببازن ازش. البته بازیت خوبه خودتم . فعلا. می برم ایشالله
===========================
بچه های گروه یک من فردا هستمااا!
سهیل نکن اینکار ُ :d وگرنه در ِ لیگ ُ تخته می کنم :dمن چون Free Trial ـم تموم شد (بازيو از كسی گرفته بودم) بازی آخرم رو با آقای امير لوكر نمی تونم انجام بدم و انصراف می دم.
متاسفانه تو گروه خودمم آخر شدم و حذف شدم به اميد قهرمانيم تو فيفا12
تو برو بمیر سیلابی مال این حرفا نیستی
با همدیگه دست به تخریب ِ روحیه من زدین که نذارین گهرمان بشم؟ :d کور خوندین عزیزان ـم :d100%:biggrin1:
پخمه س:biggrin1:
مهدی میگم چیز کن :d ... بفرستش واسه من که جاش امن باشه :d چون ممکنه تو اول نشی بالا بکِشی ـش :dیه PSN CARD 20 دلاری طرف هرچی حال کرد خودش واسه خودش بخره از psn. به علیرضا sheep گفته بودم تو پست اول تاپیک بگه.:d
مهدی میگم چیز کن :d ... بفرستش واسه من که جاش امن باشه :d چون ممکنه تو اول نشی بالا بکِشی ـش :d
الان منظورت اینه که تو قهرمانی ؟ خجالت نمیکشی ؟! مگه از جنازم رد بشی که اونم کور خوندی
بـــــــه آیدا کوچولو :d کجا بودی تا حالا؟ :d ... تو یه گروه آسون اول شدی شاخ ُ شونه میکشی؟ :d
نذار تواضع ام رو بشکنم تو در حدی نیستی که بگی کی قهرمان میشه kun of suc*er
این روزا همه قهرمان میشن شما چطور ؟!
جون تو منم اصلاً رو اوج نیستم.:dموافقم سیرابی
حیف که تو روزهایه اوجم نیستم وگرنه لهتون میکردم