FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من اصلا از شاخ و شونه کشیدن خوشم نمیاد ولی نمیذارید که .... :دی
فک کنم اگه بری تو تاپیک نتایج میبینی چند تا از من خوردی حالا قهرمانی پیشکش :دی
هادی جون . با یه گل بهار نمیشه
قبل اون 2تا بازی . چندین روز بود که دست به دسته هم نزده بودم که حتی اندازه پر کردن و نوئ استفاده از شوتا از دستم که عادت کرده بود خارج شد. دیگه یه ثانیه تاخیر و ایناش و اینکه اول صبحی نخواستم به اینوایتت نه بگم و ناشتا ... حتی از عصبیت و گیجی آخراشو شل بازی کردم ... که بعد گلت یه ذره طبیعی بود ...

در آخر باید بگم... خیلیا خوبن . من ام اچ فیفا و هادی که تو باشی رو ... حد اقل تو این لیگ خیلی قبول دارم ... و کارتون درست بوده و تبریک . آدم کلا بعضی موقع ها ... مخصوصا موقع هایی که تو اوج نیست... ناخداگاه می ره تو فاز بهونه ... ولی چه دوستانه چه تو لیگ /.. به من بخوری منفجرت می کنم . مرد متواضع :d

انصافا تو این چند وقته اخیر بهترین بازیکنی که تو فیفا دیدم همین هادی بوده.بازیش خیلی پیشرفت کرده نسبت به قبل!بر عکس اکثر بچه ها که سر قشنگی دریبل میزن دقیقا به موقع و با فکر دریبل میزنه .خیلی خوشم اومده از بازیش...
البته زیاد موقعیت از دست میده.:d
==========

آقا این جناب کیا که به گروه 6 اضافه کردین تا الان 1 بازی هم نکرده.لیست دوستاش هم پر شده،خودش هم من رو اد نکرده.اصلا خبر داره اسمش به لیگ اضافه شده؟اگر فردا روز آخر نیست؟

• Like
Reactions: idahadi21
آقا این جناب کیا که به گروه 6 اضافه کردین تا الان 1 بازی هم نکرده.لیست دوستاش هم پر شده،خودش هم من رو اد نکرده.اصلا خبر داره اسمش به لیگ اضافه شده؟اگر فردا روز آخر نیست؟

آقا من امشب اددت میکنم ، اگه هستی بيا بازی کنیم . :d ببخشید دوستان اگه الاف شدن . :d

عليرضا جون اين كيا رفته تويه گروه ديگه:d
گروه ما(4) 5 نفرست كسي اضافه نشده؟:d
ما با كيا بازي كرديم بعد فهميديم رفته تويه گروه ديگه:d

هادی جون . با یه گل بهار نمیشه
قبل اون 2تا بازی . چندین روز بود که دست به دسته هم نزده بودم که حتی اندازه پر کردن و نوئ استفاده از شوتا از دستم که عادت کرده بود خارج شد. دیگه یه ثانیه تاخیر و ایناش و اینکه اول صبحی نخواستم به اینوایتت نه بگم و ناشتا ... حتی از عصبیت و گیجی آخراشو شل بازی کردم ... که بعد گلت یه ذره طبیعی بود ...

در آخر باید بگم... خیلیا خوبن . من ام اچ فیفا و هادی که تو باشی رو ... حد اقل تو این لیگ خیلی قبول دارم ... و کارتون درست بوده و تبریک . آدم کلا بعضی موقع ها ... مخصوصا موقع هایی که تو اوج نیست... ناخداگاه می ره تو فاز بهونه ... ولی چه دوستانه چه تو لیگ /.. به من بخوری منفجرت می کنم . مرد متواضع :d
در هر صورت هادی قهرمانه با میلانش همه تونو منفجر می کنه:d

والا قرار بود امروز باشه ... که به لطف دوستان نیست.
اگه این جوابت باشه برا هر تمدید که لیگ تا 100 روز دیگه تموم نمی شه ... باو یه تهدیدی چیزی :d
مثلا هرکی نیاد بازی از لیگ کیک میشه ! :دی باو یه کاری بکن دیگه خسته شدیم بسکه تو مرحله گروهی موندیم #:-s:d

اگه این جوابت باشه برا هر تمدید که لیگ تا 100 روز دیگه تموم نمی شه ... باو یه تهدیدی چیزی :d
مثلا هرکی نیاد بازی از لیگ کیک میشه ! :دی باو یه کاری بکن دیگه خسته شدیم بسکه تو مرحله گروهی موندیم #:-s:d

کی رو تهدید کنم و به چه دلیل؟ 2-3 نفر که رفتن مسافرت که گفتن شنبه برمیگردن و بازی هاشون رو انجام میدن ... بعضی از بچه ها هم که می خوان بازی کنن نمی تونن با هم بازی کنن ... نت ـشون با هم نمی سازه :d

دیگه نمی دونم چیکار کنم ... بیام رفیقام ُ خط بزنم از دست ـم ناراحت میشن خب :d

علیرضا اونایی که نتشون به هم نمی خوره به خاطر ـه NAT شونه NAT جفتشون اگه type 2 یا type 3 باشه نمیتونن که اگه به شرکت ـه اینترنتشون زنگ بزنن می تونن برا چند دقیقه لا اقل یا تا آخر قرار داد NAT type ـه شون رو type 1 کنن
دوستان سؤالی بود pm بدین
البته بعضی روتر ها هم مثل D-link یه گزینه دارن به اسم ـه UPNP که اگه enable کنین بعد تو ps3 هم enable کنین می تونین NAT رو type 1 کنین

علیرضا اونایی که نتشون به هم نمی خوره به خاطر ـه NAT شونه NAT جفتشون اگه type 2 یا type 3 باشه نمیتونن که اگه به شرکت ـه اینترنتشون زنگ بزنن می تونن برا چند دقیقه لا اقل یا تا آخر قرار داد NAT type ـه شون رو type 1 کنن
دوستان سؤالی بود pm بدین
البته بعضی روتر ها هم مثل D-link یه گزینه دارن به اسم ـه UPNP که اگه enable کنین بعد تو ps3 هم enable کنین می تونین NAT رو type 1 کنین
داداش NAT Type ـه من 3 هست . مودمم هم ZyXel هست ، میتونم اینکار رو بکنم ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or