FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا این لیگ تموم شد یک لیگ دیگه بزاریم از هر نفر هم 2 ت بگیریم واسه جوایز هیجان بیشتری هم داره نه؟ :)

داداش NAT Type ـه من 3 هست . مودمم هم ZyXel هست ، میتونم اینکار رو بکنم ؟
آره با مودمت آشنایی ندارم :d زنگ بزن شرکت یا پشتیبانی ـه مودمت بهت می گن چی کار کنی ;)
اقا این لیگ تموم شد یک لیگ دیگه بزاریم از هر نفر هم 2 ت بگیریم واسه جوایز هیجان بیشتری هم داره نه؟ :)
تازه مرحله اصلی ـه لیگ شروع شده کجای کاری؟

البته بعضی روتر ها هم مثل D-link یه گزینه دارن به اسم ـه UPNP که اگه enable کنین بعد تو ps3 هم enable کنین می تونین NAT رو type 1 کنین
از کجا نوعش رو عوض کنیم؟من هر دو رو فعال کردم.

آقا یه راه هست 50 درصد ممکنه فریز قبل بازی درست شه

برید هاسپیتالی ستینگ رو آف کنید بعد همه ی سیو های فیفاتونو پاک کنید
هرچی که هست رو پاک کنید(بجز آپدیت خود بازی که 30 مگ بد)
بعد تاکتیکاتونو دوباره بسازید یعنی همه چی از اول انجام بدبد

آقا من میخوام اینتر بردارم .( شوخی) :d عجب تیم گاویه !! الان داشتم با امین بازی میکردم ، با اتوئو میومد توپ رو از همه میگرفت !
در ضمن من به هیچ روشی نمیتونم نتیجه رو بذارم . ایمیلی که به PSN دادم غلط بوده از اول . پسوورد هم یادم رفته . :d یا به بزرگی خودتون قبول کنید نتیجه رو بدون مدرک ، یا حریف ما لطف کنه بذاره . :|
آقا یه راه هست 50 درصد ممکنه فریز قبل بازی درست شه

برید هاسپیتالی ستینگ رو آف کنید بعد همه ی سیو های فیفاتونو پاک کنید
هرچی که هست رو پاک کنید(بجز آپدیت خود بازی که 30 مگ بد)
بعد تاکتیکاتونو دوباره بسازید یعنی همه چی از اول انجام بدبد
تجربه نشون داده اینکارا تو هیچ بازی جواب نمیده . :d

• Like
Reactions: Politiciλn
آقا من میخوام اینتر بردارم .( شوخی) :d عجب تیم گاویه !! الان داشتم با امین بازی میکردم ، با اتوئو میومد توپ رو از همه میگرفت !
در ضمن من به هیچ روشی نمیتونم نتیجه رو بذارم . ایمیلی که به PSN دادم غلط بوده از اول . پسوورد هم یادم رفته . :d یا به بزرگی خودتون قبول کنید نتیجه رو بدون مدرک ، یا حریف ما لطف کنه بذاره . :|

تجربه نشون داده اینکارا تو هیچ بازی جواب نمیده . :d

نتایجو اینجا میزنه
http://www.ea.com/intl/football/profile/match-history/PS3/kia_old_snake

فیفا فرق داره
مثلا دو نفر میرن بازی کنن اگه یکیشون آرسنال ورداره قبل اینکه بازی شروع بشه تو آرنا فریز میکنه
ولی اگه اونی که آرسنال ورداشته بره یه تیم دیگه ورداره بازی فریز نمیکنه
این یه باگه که از خوده فیفا ا مشکله کانکشن نیست از بیخ ایراد داره

• Like
Reactions: Politiciλn

برو اینجا :d ا کیا بردی؟ :d

اعتبارت رو چک کن :d

• Like
Reactions: I AM XBOX
عليرضا اين دوره گروهي كي تموم ميشه چند وقت ديگه ماه رمضون شروع ميشه مجبور ميشيم بازيهارو زير نور انجام بديم:))=)):d

عليرضا اين دوره گروهي كي تموم ميشه چند وقت ديگه ماه رمضون شروع ميشه مجبور ميشيم بازيهارو زير نور انجام بديم:))=)):d

چی بگم والا ... دوستان باید دست بجنبونن وگرنه بعید نیست این اتفاق بیفته ... :d

دوستان دارم بهتون میگم آخرین مهلت دوشنبه ـست ... بازی هاتون ُ انجام بدید تا به مشکل برنخوریم ...

اره دوستان پیشکسوت تون میخواد بیاد سریع تر بازی هارو تموم کنید تو ماه رمضان یک لیگ تشکیل میدیم با جوایز ارزنده یک دستگاه پراید میدیم :d

اره دوستان پیشکسوت تون میخواد بیاد سریع تر بازی هارو تموم کنید تو ماه رمضان یک لیگ تشکیل میدیم با جوایز ارزنده یک دستگاه پراید میدیم :d
اره خیلی عالی میشه:d
دقيقا نظرمنم همينه:d
فقط افراد گشاد رو راه نديد تا ليگ زود تمومشه ما به پرايد برسيم:d:d
چی بگم والا ... دوستان باید دست بجنبونن وگرنه بعید نیست این اتفاق بیفته ... :d

دوستان دارم بهتون میگم آخرین مهلت دوشنبه ـست ... بازی هاتون ُ انجام بدید تا به مشکل برنخوریم ..
عليرضا نميشه واسه دوستانه گشاد و حال ندار يه جريمه چيزي مثه منع شدن از ليگ بعدي يا كسر امتيازي چيزي درنظر بگيري؟:d
فك كنم اينارو شناسايي كني و توي ليگ بعدي راهشون ندي ليگ بعدي يه هفته اي تمومه :d

دقيقا نظرمنم همينه:d
فقط افراد گشاد رو راه نديد تا ليگ زود تمومشه ما به پرايد برسيم:d:d

عليرضا نميشه واسه دوستانه گشاد و حال ندار يه جريمه چيزي مثه منع شدن از ليگ بعدي يا كسر امتيازي چيزي درنظر بگيري؟:d
فك كنم اينارو شناسايي كني و توي ليگ بعدي راهشون ندي ليگ بعدي يه هفته اي تمومه :d
واسه ليگ بعدی یه مبلغی به عنوان حق ورود تو لیگ بگیریم واسه جوایز موافقین؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or