آره با مودمت آشنایی ندارم :d زنگ بزن شرکت یا پشتیبانی ـه مودمت بهت می گن چی کار کنیداداش NAT Type ـه من 3 هست . مودمم هم ZyXel هست ، میتونم اینکار رو بکنم ؟
تازه مرحله اصلی ـه لیگ شروع شده کجای کاری؟اقا این لیگ تموم شد یک لیگ دیگه بزاریم از هر نفر هم 2 ت بگیریم واسه جوایز هیجان بیشتری هم داره نه؟
الان به کجا رسیدین ؟آره با مودمت آشنایی ندارم :d زنگ بزن شرکت یا پشتیبانی ـه مودمت بهت می گن چی کار کنی
تازه مرحله اصلی ـه لیگ شروع شده کجای کاری؟
الان به کجا رسیدین ؟
تجربه نشون داده اینکارا تو هیچ بازی جواب نمیده . :dآقا یه راه هست 50 درصد ممکنه فریز قبل بازی درست شه
برید هاسپیتالی ستینگ رو آف کنید بعد همه ی سیو های فیفاتونو پاک کنید
هرچی که هست رو پاک کنید(بجز آپدیت خود بازی که 30 مگ بد)
بعد تاکتیکاتونو دوباره بسازید یعنی همه چی از اول انجام بدبد
آقا من میخوام اینتر بردارم .( شوخی) :d عجب تیم گاویه !! الان داشتم با امین بازی میکردم ، با اتوئو میومد توپ رو از همه میگرفت !
در ضمن من به هیچ روشی نمیتونم نتیجه رو بذارم . ایمیلی که به PSN دادم غلط بوده از اول . پسوورد هم یادم رفته . :d یا به بزرگی خودتون قبول کنید نتیجه رو بدون مدرک ، یا حریف ما لطف کنه بذاره .
تجربه نشون داده اینکارا تو هیچ بازی جواب نمیده . :d
آقا من میخوام اینتر بردارم .( شوخی) :d عجب تیم گاویه !! الان داشتم با امین بازی میکردم ، با اتوئو میومد توپ رو از همه میگرفت !
در ضمن من به هیچ روشی نمیتونم نتیجه رو بذارم . ایمیلی که به PSN دادم غلط بوده از اول . پسوورد هم یادم رفته . :d یا به بزرگی خودتون قبول کنید نتیجه رو بدون مدرک ، یا حریف ما لطف کنه بذاره .
عليرضا اين دوره گروهي كي تموم ميشه چند وقت ديگه ماه رمضون شروع ميشه مجبور ميشيم بازيهارو زير نور انجام بديم:d
اره خیلی عالی میشه:dاره دوستان پیشکسوت تون میخواد بیاد سریع تر بازی هارو تموم کنید تو ماه رمضان یک لیگ تشکیل میدیم با جوایز ارزنده یک دستگاه پراید میدیم :d
اره دوستان پیشکسوت تون میخواد بیاد سریع تر بازی هارو تموم کنید تو ماه رمضان یک لیگ تشکیل میدیم با جوایز ارزنده یک دستگاه پراید میدیم :d
دقيقا نظرمنم همينه:dاره خیلی عالی میشه:d
عليرضا نميشه واسه دوستانه گشاد و حال ندار يه جريمه چيزي مثه منع شدن از ليگ بعدي يا كسر امتيازي چيزي درنظر بگيري؟:dچی بگم والا ... دوستان باید دست بجنبونن وگرنه بعید نیست این اتفاق بیفته ... :d
دوستان دارم بهتون میگم آخرین مهلت دوشنبه ـست ... بازی هاتون ُ انجام بدید تا به مشکل برنخوریم ..
واسه ليگ بعدی یه مبلغی به عنوان حق ورود تو لیگ بگیریم واسه جوایز موافقین؟دقيقا نظرمنم همينه:d
فقط افراد گشاد رو راه نديد تا ليگ زود تمومشه ما به پرايد برسيم:d:d
عليرضا نميشه واسه دوستانه گشاد و حال ندار يه جريمه چيزي مثه منع شدن از ليگ بعدي يا كسر امتيازي چيزي درنظر بگيري؟:d
فك كنم اينارو شناسايي كني و توي ليگ بعدي راهشون ندي ليگ بعدي يه هفته اي تمومه :d