FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مهلت انجام بازی ها تا 31 ـم تمدید شد ... خواهشا تا اون موقع بازی ـهاتون رو انجام بدید که بریم سراغ ِ مرحله ی بعد.

سپهر (Agentspn) هم به گروه F اضافه شد.

آخرین ویرایش:
میگم اگه کسی رو کم آوردی علی می خوای من رو هم اضافه کن به اون گروه:|:دی

تو که پا نمیدی نـــــــــــامرد :((

:d
اگه نتم یاری می کرد که میومدم:|:دی البته تا فردا شب صبر کنید من ببینم اصلا بازیم در چه حدی هست و از شایان چند تا می خورم بعد صحبت میکنیم:|

نیما هر کاری میکنم کانکت نمیشه
ای پی رو succed میزنه ولی اینترنت کانکشن رو Faild میده
دانلود میتونم بکنم ولی sign in نمیشه
اعصابم ریخته به هم:(

یعنی نمیای لیگ؟:((

اگه نتم یاری می کرد که میومدم:|:دی البته تا فردا شب صبر کنید من ببینم اصلا بازیم در چه حدی هست و از شایان چند تا می خورم بعد صحبت میکنیم:|

بیا دو دست بباز جیگرت حال بیاد:دی

سلام ... دیر رسیدی :d ته دیگ ـش رو هم بالا کشیدن متاسفانه :d ایشالله دوره ی بعد ...

باز تو زر زدی؟:دی
حمید رو میندازی تو یه گروه وگرنه میزنم شل و پلت میکنم

آقا من چند روزی نبودم برگشتم. برو بچه های گروه یک از امشب و فردا در خدمتم.

صعودم مبارک ... بچه های دیگه گروه هم لیاقت داشتند واسه صعود و هادی تند تند ما رو اینو کرد و الکی شد اول . ولی تبریک . و اینکه دم همشون گرم که کل بازیا رو تا بیست و شیشم بازی کردن . منم رو حساب اینکه رو مشکلات شخصی . بازیام و اوایل بد باختم و روحیه دادم به تیم اول گروه . می خواستم از لیگ برم . فقط به احترام برگذار کنندگان لیگ و زحمت زیادشون موندو . و یه بار دیگه می گم این بازیا دوستانست . و هرکیم حذف بشه دلیل به بازی بدش نیست . و تشکر می کنم از بر گذار کنندگان . امید وارم بازی مرحله بعد و که با کینگ ساکر احتمالا دارم ببرم . هر کی یه بازی ای داره . و خیلیا سر لگ حذف شدن یا کلی چیز دیگه . حالا شانس با ما یار بود . ولی قول می دم به فینال برسم تا ثابت کنم یه مدت هم نتم ایراد داشت . هم فرم بازیا از دستم خارج شده بود و وقت نشدم و این مشکلات منجر به اباشت بهونه ها از ظرف اینجانب شد . به هر حال اینارو گفتم برای اینکه تشکر کنم و بگم دوستان دیگه هم لایق هستند . نه اینکه فکر کنید جدی گرفتم . دوستون دارم.

امید وارم بازی مرحله بعد و که با کینگ ساکر احتمالا دارم ببرم . هر کی یه بازی ای داره. ولی قول می دم به فینال برسم تا ثابت کنم یه مدت هم نتم ایراد داشت.
محمود چه خبرت ـه همه رو درو کردی :d اینقدر به خودت مطمئن نباش یهو دیدی 6 تاییت کردم :d اون موقع نمی تونی سرتُ بگیر بالا ها :d

صعودم مبارک ... بچه های دیگه گروه هم لیاقت داشتند واسه صعود و هادی تند تند ما رو اینو کرد و الکی شد اول . ولی تبریک . و اینکه دم همشون گرم که کل بازیا رو تا بیست و شیشم بازی کردن . منم رو حساب اینکه رو مشکلات شخصی . بازیام و اوایل بد باختم و روحیه دادم به تیم اول گروه . می خواستم از لیگ برم . فقط به احترام برگذار کنندگان لیگ و زحمت زیادشون موندو . و یه بار دیگه می گم این بازیا دوستانست . و هرکیم حذف بشه دلیل به بازی بدش نیست . و تشکر می کنم از بر گذار کنندگان . امید وارم بازی مرحله بعد و که با کینگ ساکر احتمالا دارم ببرم . هر کی یه بازی ای داره . و خیلیا سر لگ حذف شدن یا کلی چیز دیگه . حالا شانس با ما یار بود . ولی قول می دم به فینال برسم تا ثابت کنم یه مدت هم نتم ایراد داشت . هم فرم بازیا از دستم خارج شده بود و وقت نشدم و این مشکلات منجر به اباشت بهونه ها از ظرف اینجانب شد . به هر حال اینارو گفتم برای اینکه تشکر کنم و بگم دوستان دیگه هم لایق هستند . نه اینکه فکر کنید جدی گرفتم . دوستون دارم.

محمود چه خبرت ـه همه رو درو کردی :d اینقدر به خودت مطمئن نباش یهو دیدی 6 تاییت کردم :d اون موقع نمی تونی سرتُ بگیر بالا ها :d

محمود جون من خودم 4 تا از علی رضا خوردم این جوری شما باید 9 تا بخوری ازش که!!!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or