FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام به دوستان عزيز
با توجه به تاريخ عضويت من تو سايت و تعداد پستام مشخصه كه كلا خيلي اهل پست دادن نيستم،ولي دلم نيومد يه پست ندم اينجا.
اول از همه ميخواستم تشكر كنم از نيما و Politician به خاطر زحماتي كه براي برگزاري ليگ ميكشن و تا حالا به نحو خوبي هم برگزارش كردن. بعضي رفتارها اصلا درست نيست،بالاخره از همه بچه ها سن و سالي گذشته و زشته به خاطر يه بازي اينقدر همديگرو متهم كنيم. من هم با آرتين بازي كردم و مشكلي نداشتم ،همونطور كه قبلآ با dr.persian هم بازي كردم و مشكلي نبود.اين جور مسائل ممكنه پيش بياد ولي مهم طرز برخورد ما هستش كه تو يه جامعه كوچيك مجازي دور هم جمع شديم براي سرگرمي.

نكته بعدي كه ميخاستم بگم در مورد اين انصراف ها از ليگ هستش.دقيقآ همين وضع پارسال هم پيش اومد،توي ليگ قبلي هم بعضي از دوستان بعد از چند باخت ديگه ادامه به بازي ها ندادند. من پارسال با اختلاف فاحشي صدر جدول بودم كه ديگه بعضي ها ادامه ندادن.(هر چند با اكثر دوستان بالاي جدول بازي كرده بودم)
امسال هم همينطور داره ميشه ، دوستاي عزيزي كه از اول گفتن و ثبت نام كردن اصلا كار درستي نيست كه وقتي اميدشون كم رنگ ميشه كلآ به بازي ها ادامه ندن.
موفق باشين

امكان داره كه 27م باز تمديد بشه؟آخه بعضيا هنوز تشريف فرمانشدن :d

علیرضا امروز 25مُ هست فردا هم که عیده و بچه ها ممکنه نباشن... حالا تکلیف اونهایی که هنوز بازی نکردن چی میشه؟؟؟

سلام به دوستان عزيز
با توجه به تاريخ عضويت من تو سايت و تعداد پستام مشخصه كه كلا خيلي اهل پست دادن نيستم،ولي دلم نيومد يه پست ندم اينجا.
اول از همه ميخواستم تشكر كنم از نيما و Politician به خاطر زحماتي كه براي برگزاري ليگ ميكشن و تا حالا به نحو خوبي هم برگزارش كردن. بعضي رفتارها اصلا درست نيست،بالاخره از همه بچه ها سن و سالي گذشته و زشته به خاطر يه بازي اينقدر همديگرو متهم كنيم. من هم با آرتين بازي كردم و مشكلي نداشتم ،همونطور كه قبلآ با dr.persian هم بازي كردم و مشكلي نبود.اين جور مسائل ممكنه پيش بياد ولي مهم طرز برخورد ما هستش كه تو يه جامعه كوچيك مجازي دور هم جمع شديم براي سرگرمي.

نكته بعدي كه ميخاستم بگم در مورد اين انصراف ها از ليگ هستش.دقيقآ همين وضع پارسال هم پيش اومد،توي ليگ قبلي هم بعضي از دوستان بعد از چند باخت ديگه ادامه به بازي ها ندادند. من پارسال با اختلاف فاحشي صدر جدول بودم كه ديگه بعضي ها ادامه ندادن.(هر چند با اكثر دوستان بالاي جدول بازي كرده بودم)
امسال هم همينطور داره ميشه ، دوستاي عزيزي كه از اول گفتن و ثبت نام كردن اصلا كار درستي نيست كه وقتي اميدشون كم رنگ ميشه كلآ به بازي ها ادامه ندن.
موفق باشين

علی جان هدف ِ من هم فقط سرگرمی ـه نه چیزه دیگه ... اگه می بینی دارم جدی و محکم برخورد می کنم دلیل ـش اینه که محیط رو از هر لحاظ امن کنم و اجازه ندم کسی بیاد محیط رو بهم بریزه ...

خوشبختانه وقتی به این روش لیگ برگزار شده پایان پذیر بوده ... حداقل مزیت ـش اینه که بچه هایی که قدرتمند هستن تا پای فینال بازی هاشون رو انجام میدن.

امكان داره كه 27م باز تمديد بشه؟آخه بعضيا هنوز تشريف فرمانشدن :d

ممکنه 2-3 روز تمیدید بشه ...

علیرضا امروز 25مُ هست فردا هم که عیده و بچه ها ممکنه نباشن... حالا تکلیف اونهایی که هنوز بازی نکردن چی میشه؟؟؟

شما فعلا با اونایی که توی گروه ـتون هستن و فعال ـن بازی کنید، بقیه تا فردا پس فردا میان ...

جدول ِ تمامی ِ گروه ها (به جز گروه F) با آخرین نتایجی که بدست اومده Update شد ...

اگه مشکلی در امتیازات و بقیه موارد دیدید به من سریعا اطلاع بدید تا درست ـش کنم.

=))=))=))=))=))
گروه F چرا 4 نفرست و هیشکیم بازی نکرده؟ اونوقت گروه ما 6 نفرست و همه بازی کردن مام که الکی مساوی دادیم :(:(:(
علیرضا مرسی از زحماتت>:d<

=))=))=))=))=))
گروه F چرا 4 نفرست و هیشکیم بازی نکرده؟ اونوقت گروه ما 6 نفرست و همه بازی کردن مام که الکی مساوی دادیم :(:(:(
علیرضا مرسی از زحماتت>:d<

یکی از عضوهای این گروه نت ِ فوق العاده استثنایی داره ... به طوری که با پینگ ـه خودش تمام ِ بازی ها رو تحت الشعاع قرار داده ... بگذریم ... :d

شهاب بی خودی خوشحال نباش :d یکی از گزینه ی حدف شدن تو دور ـه بعد خودتی :d فقط کافیه بخوری به شایان تا از بازی ها ساقط بشی :d

آقا من کی باید قرعه کشی کنم:دی به شدت منتظر قرعه کشی مرحله حذفی هستم:دی

شما ببند کلا :d ... قرعه کشی ـی در کار نخواهد بود :d
اگر قرعه کشی نباشه من لیگتون رو تحریم می کنم:دی اسمش رو گذاشتید CL بعد قرعه کشی نداره؟ من با نیما در این مورد صحبت کردم و نظر تو اصلا برامون مهم نیست:|

اگر قرعه کشی نباشه من لیگتون رو تحریم می کنم:دی اسمش رو گذاشتید CL بعد قرعه کشی نداره؟ من با نیما در این مورد صحبت کردم و نظر تو اصلا برامون مهم نیست:|
تو مرد باش دست به تاپیک من بزن تا از وسط دو نصف ـت کنم :d ... قوانین دست ِ من ـه و هر قر و اَدایی بخوام باهاش درمیارم :d ضمنا بازی های مرحله ی حذفی بصورت ضربدری خواهد بود نفله :d

تو مرد باش دست به تاپیک من بزن تا از وسط دو نصف ـت کنم :d ... قوانین دست ِ من ـه و هر قر و اَدایی بخوام باهاش درمیارم :d ضمنا بازی های مرحله ی حذفی بصورت ضربدری خواهد بود نفله :d
من شده رای گیری بزارم نمیزارم به خواسته شومت برسی:| بازی ها به صورت قرعه کشی خواهد بود و تیم های اول هر گروه تو سید یک و تیم های دوم هم تو سید دو خواهند بود:| دقیقا مثل CL، اگه اطلاعات کافی در مورد این جام نداری حداقل اسم لیگت رو عوض کن!

3 تا گروه 4 نفره داریم از این گروه ها هم 2 نفر صعود میکنه از گروه ما که 6 نفره هم 2 نفر .........
اگه فکری برای این هم بکنید واقعا خیلی خوب میشه .......... مرسی از زحماتتون

3 تا گروه 4 نفره داریم از این گروه ها هم 2 نفر صعود میکنه از گروه ما که 6 نفره هم 2 نفر .........
اگه فکری برای این هم بکنید واقعا خیلی خوب میشه .......... مرسی از زحماتتون

برای این موضوع خیلی دیر شده و کاری نمیشه کرد ... البته گروه ِ شما گروه ِ بسیار آسونی ـه نسبت به بقیه ی گروه ها ...

یکی از عضوهای این گروه نت ِ فوق العاده استثنایی داره ... به طوری که با پینگ ـه خودش تمام ِ بازی ها رو تحت الشعاع قرار داده ... بگذریم ...
هنوزم میخوای خوش مزگی کنی؟
مشکل تو چیه؟
تو مثلا مسئول برگزاری لیگ هستی بعد این وسط دائم داری همه چیو به حاشیه میکشی
حرف منو قبول نداری .حرف نیما رو هم قبول نداری؟
دارم تمام سعیمو میکنم بر عکس خودت بهت بی احترامی نکنم.
دیگه هر چیزی حدی داره.
رعایت کن.

2روزه دارم میام یه نفر نیس بازی کنیم.!!!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or