FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
همین drpersian همین دیشب تو یکی از پستاش اشاره کرد که من مدام بهش گفتم بازی کن.
ولی خودش میگفت نه برو بیرون left بده ولی من تا دقیقه آخر تو بازی موندم که همچین زمانی رسید نگن من کشیدم بیرون.چند بار ازش خواستم ادامه بده
من میخواستم بازیو ادامه بدم.ولی ایشون همش message میداد بازی نمیکرد.دیگه تصمیم با خودتونه.این اظهارات من

آرتین و حامد @:

با حفظ نتیجه ی 2-0 و انجام ِ یک بازی تا دقیقه ی 62 به بازی ـتون ادامه می دین ... همین ُ بس! دیگه حرفی ندارم ...

آرتین و حامد @:

با حفظ نتیجه ی 2-0 و انجام ِ یک بازی تا دقیقه ی 62 به بازی ـتون ادامه می دین ... همین ُ بس! دیگه حرفی ندارم ...

( خواهشاً این پست من پاک نشه چون بی احترام به کسی نبوده)
من 30 دقیقه پیش به ایشون pm دادم که ادامه 2-0 بازی کنیم ایشون گفتن نه بازی دوم بازی کنیم !
واقعاً برای بقیه دوستانی که منو نمیشاسن و پینک 194 منو که 2 تا page قبل گذاشتم ندیدن و با اینکه پینک 365 آرتین و دیدن و میگن که 3-0 باید به نفع آرتین بشه تاسف میخورم!!!!

من از الان با اینکه نتیجه خوبی تا الان از لیگ گرفتم انصراف میدم ! همیشه این لیگ بچه بازی میشه !(امسال هم به درخواست یکی از دوستان شرکت کردم)
الان یاد پیغام یکی از دوستان میوفتم که به من گفت آرتین پارسال هم همین کار و انجام داده ! من سنم اجازه این بچه بازی ها رو نمیده و موفق باشه آرتین .
واقعا فقط از علیزضا معذزت خواهی میکنم و همین.

من 30 دقیقه پیش به ایشون pm دادم که ادامه 2-0 بازی کنیم ایشون گفتن نه بازی دوم بازی کنیم !

بله گفتی که البته منم گفتم بازیه دوم رو انجام میدیم تا تکلیف بازیه اول معلوم بشه.گفتم فعلا بازیه دوم رو انجام میدیم.بعدا تو فروم تکلیفه اوونو مشخص میکنم.
همه این اتفاقاتم قبل پست politician مبنی بر انجام دوباره بازی افتاده.

الان یاد پیغام یکی از دوستان میوفتم که به من گفت آرتین پارسال هم همین کار و انجام داده ! من سنم اجازه این بچه بازی ها رو نمیده و موفق باشه آرتین .

یا خدا

وای خدایا من چی بگم به خدا دیگه زبونم بند اومد از بس تو دروغ گویی

من اصلا فیفا 10 نداشتم.لیگ پارسالم شرکت نکردم.من پارسال با کی این کارو کردم ؟ wtf !!!

خدا به راه راست هدایتت کنه ! دیگه نمیدونم چی بگم!!!

اگرم بحث سن که رفتارت گویا همه چی هست پس سنو وسط نکش که ...

فقط خواهشا بگو کی گفته من اصلا تو لیگ پارسال بودم که بخوام دبه کرده باشم خیلی جالبه !

آقا اصلا پروفایل ea هم هست فبفا 10 واسه ps3 توش ثبت نشده.

چطور همچین دروغی سر هم کردی؟ تهمت و دروغ تا چه حد آخه.خجالت داره به خدا.

آخرین ویرایش:
( خواهشاً این پست من پاک نشه چون بی احترام به کسی نبوده)
اون پست صفحه قبل شما هم ویرایش شده بود به خاطر جملات ناشایستی که گفته بودید. این پست مشکلی نداره و جنبه انتقادی داره!

اقعاً برای بقیه دوستانی که منو نمیشاسن و پینک 194 منو که 2 تا page قبل گذاشتم ندیدن و با اینکه پینک 365 آرتین و دیدن و میگن که 3-0 باید به نفع آرتین بشه تاسف میخورم!!!!
دوست عزیز بهتره حداقل مواظب حرف زدنتون با من باشی چون من هم تا یک جایی چیزی نمیگم و با طرف مقابلم با احترام صحبت می کنم.
شما اگه قراره با یکم لگی که پینگ 300-400 میده از بازی خارج بشی که دیگه هیچی. اگه اشتباه نکنم تو قوانین هم اومده که اگر دو طرف با رضایت از بازی خارج نشند نتیجه به نفع شخصی هست که تو بازی مونده و خارج نشده. من نه شما رو میشناسم نه آرتین رو، اصلا هم برام فرقی نداره که جفتتون حذف بشید یا هر دو صعود کنید!

من از الان با اینکه نتیجه خوبی تا الان از لیگ گرفتم انصراف میدم ! همیشه این لیگ بچه بازی میشه !(امسال هم به درخواست یکی از دوستان شرکت کردم)
والا من نه سال پیش تو لیگ بچه بازی دیدم(با اینکه به دلایلی به پایان نرسید) نه سال قبل ترش که شایان قهرمان شده بود. امسال هم تا الان هیچ مشکلی به جز مشکل شما و آرتین نبوده که این قدر جدی باشه پس بهتری هرچیزی رو که آدم به ذهنش میرسه ننویسه و پیاده نکنه.

جالبه چون یکی از دوستان من هم به من PM داده و گفتش که شما با دیدن ذره ای لگ در بازی یا در بعضی مواقع و در شرایط خاص(که بهتره نگم چه شرایطی) از بازی خارج میشید. جالبه که به جز علی همه رو اینجا بچه خطاب کنید، چون هم میگید این لیگ بچه بازی هست و هم سنتون اجازه این بچه بازی ها رو نمیده. نکنه بحث منطقی بچه بازی شده و خبر نداشتیم؟!

در کل من کاری به کارتون ندارم و هر کاری می خواید بکنید. نظرم رو هم صفحه قبل گفتم. حالا شما می خوای برو، می خوای بمون یا هر کاری دوست داری بکن اما دقت کن که چه چیزی رو می نویسی چون اگر پست بعدی شما اینجوری بخواد به کسی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم اهانت کنه مجبور میشم که به نحوه دیگه ای وارد عمل بشم.

موفق باشید

بله گفتی که البته منم گفتم بازیه دوم رو انجام میدیم تا تکلیف بازیه اول معلوم بشه.گفتم فعلا بازیه دوم رو انجام میدیم.بعدا تو فروم تکلیفه اوونو مشخص میکنم.
همه این اتفاقاتم قبل پست politician مبنی بر انجام دوباره بازی افتاده.

یا خدا

وای خدایا من چی بگم به خدا دیگه زبونم بند اومد از بس تو دروغ گویی

من اصلا فیفا 10 نداشتم.لیگ پارسالم شرکت نکردم.من پارسال با کی این کارو کردم ؟ wtf !!!

خدا به راه راست هدایتت کنه ! دیگه نمیدونم چی بگم!!!

اگرم بحث سن که رفتارت گویا همه چی هست پس سنو وسط نکش که ...

فقط خواهشا بگو کی گفته من اصلا تو لیگ پارسال بودم که بخوام دبه کرده باشم خیلی جالبه !

آقا اصلا پروفایل ea هم هست فبفا 10 واسه ps3 توش ثبت نشده.

چطور همچین دروغی سر هم کردی؟ تهمت و دروغ تا چه حد آخه.خجالت داره به خدا.

اقایون ببخشید وسط دعوا مزاحم میشم میتونید بگید که این WTF که میگن یعنی چی؟؟؟
من چند بار شنیدم ولی معنیش رو نمیدونم.
به شدت منتظر جوابم:d

واقعا مسخرس که به خاطر یه بازی اینطوری دعوا راه انداختین .... من به عنوان فرد بی طرف میگم... ihatefifa از لیگ انصراف نده ... یه بازی 6-7 دقیقه ای ناقابل این حرفا رو نداره ...

با توجه به انصراف ِ حامد و 3 تیم ـه شدن گروه Kia_Old_Snake ، F به این گروه منتقل شد ...

اگه آخر سر امتیاز دو نفر برابر شد به تفاضل گل نگاه میکنیم یا بازی رو در رو ؟

بابا این چه وضعیتیه؟واسه چی همه دارن انصراف میدن؟من از علیرضا درخواست دارم دکتر رو برگردونه.
شخصا فکر نکنم دکترپرشین برای عقب موندگی دو گل از بازی بیاد بیرون.انقدر بازیش خوب هست که بتونه از دو گل برگرده.من با آرمان و دکتر بازی کردم.هر دو نتشون خیلی خوب بود.به نظر من چون آرتین با هر دوی اینها مشکل داشته احتمالا اون روز نتش مشکل داشته.بهتره همون 60 دقیقه مونده رو بازی کنن.

خووبه والا دلیل پیدا شد از این به بعد هر کی از من ببازه یا عقب بیفته یه دلیل خوب پیدا کرده میاد اینجا میگه net این خراب بود نزاشت من بازی کنم.همه هم ازش طرفداری میکنن Lol .
دیگه چند تا تست پشت سر هم گذاشتم ثبات net من رو به خوبی نشون داد.دیشبم تو ساعات مجانی(1 تا 6 صبح) که ping وضع داغونی داره با نیما بازی کردم.صبر کنید خودش میاد میگه همه چیو تکلیف بهونه گرفتنا الکی سر ping ... اینا هم معلوم میشه.

آخرین ویرایش:
اگه آخر سر امتیاز دو نفر برابر شد به تفاضل گل نگاه میکنیم یا بازی رو در رو ؟
اولین معیار تفاضل ـه گل و دومین، بازی رو در رو خواهد بود ...

بابا این چه وضعیتیه؟واسه چی همه دارن انصراف میدن؟من از علیرضا درخواست دارم دکتر رو برگردونه.
شخصا فکر نکنم دکترپرشین برای عقب موندگی دو گل از بازی بیاد بیرون.انقدر بازیش خوب هست که بتونه از دو گل برگرده.من با آرمان و دکتر بازی کردم.هر دو نتشون خیلی خوب بود.به نظر من چون آرتین با هر دوی اینها مشکل داشته احتمالا اون روز نتش مشکل داشته.بهتره همون 60 دقیقه مونده رو بازی کنن.

بهش گفتم ... حامد از تصمیم ـش برنمی گرده ...

خووبه والا دلیل پیدا شد از این به بعد هر کی از من ببازه یا عقب بیفته یه دلیل خوب پیدا کرده میاد اینجا میگه net این خراب بود نزاشت من بازی کنم.همه هم ازش طرفداری میکنن Lol .
دیگه چند تا تست پشت سر هم گذاشتم ثبات net من رو به خوبی نشون داد.دیشبم تو ساعات مجانی(1 تا 6 صبح) که ping وضع داغونی داره با نیما بازی کردم.صبر کنید خودش میاد میگه همه چیو تکلیف بهونه گرفتنا الکی سر ping ... اینا هم معلوم میشه.
چه فرقی داره؟بالاخره که باید بازی انجام بشه.حالا چه تو یک مرحله چه ده مرحله!بالاخره همیشه پیش میاد مواقعی که وضع نت خوب نیست.من تو این دو سه سال که فیفا بازی میکنم سه تا isp داشتم(صبا،شاتل،مخابرات) و هیچ کدومشون ثبات نداشتن.یک هفته خوبن ولی یک شب به فنا میرن.

اینم در نظر بگیر که من هیچکدومتون رو نمیشناسم(مگر اینکه 7-8 دست فیفا آدمها رو با هم آشنا کنه) و حتی از دکتر هم باختم ولی به نظر من حرف دکتر منطقی تره.

من دیروز با آرتین بازی کردم نه لگ داشت نه پینگ بد بود راحت بازی کردیم
بازیش هم خیلی خوب بود در حد سید 1 بود
من باهاش دوستی هم ندارم که بخوام ازش دفا کنم حقیقتو گفتم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or