FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگه نگفته بودی الان تو همین قسمتی که قرمز کردم داری همینو میگی.
من نه از ea قطع شدم.نه مشکله دیگه ای.
قضیه آرمان اصلا فرق داره هر دوتامون لگ داشتیم
بازی آقا drpersian من اصلا اوون لگی که با آرمان داشتمو احساس نکردم.نمدونم دیگه چطور بگم.مطمئن باشین اگه اذیت میشدم خودم قبله ایشون میگفتم که وضع خرابه بعدا بازی کنیم
لیگی که همش با این مسائل پر بشه که نمیشه.
اینجا ایرانه احتمالا نه؟ همه هم میدونیم وضع نت ما چجوریه
نیما هم یه حرف خوبی زد اگه احساس لگ کرد چرا همون اول نکشید بیرون؟!
میخواین من همه بازیامو میکنم بعد میکشم کنار امتیازامو میبخشم به drpersian خوبه ؟=))
همه میرزین سر من هر کی هم ندونه میگه من گناه کارم دیگه.

اقا لطفا 2 تا مساله رو با هم قاطی نکن بحث ارمان با drpersian کاملا جداس

واقعا من کشته این جسارتت تو post دادن هستم.
چند نفری شما ؟ هیممم ؟
یعنی واقعا کلمه speed با کلمات ping, delay ,... برابرن از نظر تو ؟
اگه به speed هست که همین net unlimit من از net شما speed بهتری داره ! حالا limited که بماند !

بعد از اوون هم شما اومدی تو پیغام خصوصی بنده رو به دروغ گویی متهم کردی

جدا از همه مسائل فیفا از نظر lag, delay یه بازی دو طرفه هست.اگه یه نفر لگ باشه طرف مقابلم لگ میزنه چطوریه که من زیاد لگ رو احساس نکردم خیلی کم بعد شما اینقدر لگ فجیع احساس کردی ؟
جالبه شما بازیه منو با دوستت دیدی . دیدی که من لگ دارم چرا پس اومدی بازی کردی ؟
ضمنا من 100 بار گفتم اوون سرویس unlimit من بود که ping جالبی نداره ولی متوجه نمیشی شما !

نکنه پیش خودت گفتی آره بیای با من بازی کنی اگه منو بردی که بردی ولی اگه من بردم بیای بگی آره لگی بودو فلان ؟ =))
تو که با دوستات چن نفری میاین بازی دیگرانو نگاه میکنین فردا نیای یه نفر دیگه رو بیاری جا خودت بازی کنه ؟ ;)

ببین من چی میگم شما چی میگی ؟! اصلاً اینا چه ربطی داره به لگ شما ! شما راست میگی همون لحطه speedtest میزاشتی !!!
من ویلگول گذاشتم که درک کنی گفتم تستم ! خودم ! آرمان و دستش ( که پیش هم بودن !!منم اصلاً آرمان و دوستشون و نمیشناسم از نزدیک) و من که دیروز ظهر پیش دوستم بودم !! ولی اینا اصلاً ربطی به این که سرعت شما خرابه نداره ! خلاضشم بهت گفتم که همه ماها و speed test دروغ میگن و شما 1 نفر راست میگی ! جالبه !
کسی که قوانین و نوشته گقت که جفتمون speedtest بزاریم که من pingam زیر 200 بود ! ولی شما اصلاً نزاشتی ! شما عجیب جرفو میپیچونی !
خلاضه قانونی که اول گقته شده اینه که هر موقع لگ باشه بازی بعداً انجام میشه با حفظ نتیجه !
من فردا میام قبل عصر بودی میزنیم نبودی باز فرداش میام به شرط این که speed شما خوب باشه باهات بازی میکنم اینم قانونی که علیرضا گفته میگه ! دلیلی هم نمیبینم با شما که الکی بحث و از اصل قضیه به فرع میکشونی بحث کنم . لطفاً میحوای جواب بدی به اصل متن دقت کن #:-s نه به این که من خونه کی بودم یا آرمان با کی بوده !!

جالب اینجاس که نمیدونم چرا تو گروه ما که این همه بازی انجام شده کسی مشکلی با کسی نداشته تا الان ولی همه با شما مشکل دارن !!

آخرین ویرایش:
من نه جناب آرتین رو میشناسم با دکتر پرشین هم زیاد بازی نکردم
ولی:
به نظر من اگه دکتر پرشین لگ رو حس کرده باید همون اول بازی(5دقیقه ی اول) از بازی خارج میشده
نمیدونم چرا تا دقیقه ی 30 با هم بازی کردن بعد خارج شدن
علیرضا لطفا رسیدگی کن

نیما جان از شما عجیبه این حرف و زدی یعنی تا حالا ندیدی تو ایران ping بعد 30 دقیقه بره بالا ؟! جالبه!

نیما جان از شما عجیبه این حرف و زدی یعنی تا حالا ندیدی تو ایران ping بعد 30 دقیقه بره بالا ؟! جالبه!

دقیقا میخواستم این نکته رو بگم یادم رفت
اگر واقعا بعد دقیقه ی 30 لگی شد 60دقیقه از ادامه ی 2 0 بازی کنید
ولی اگه از اول لگ داشت اون بحثش جداست

دلیلی هم نمیبینم با شما که الکی بحث و از اصل قضیه به فرع میکشونی بحث کنم
lol من بحث رو فرع میکشم یا شما که بعد دریافت دو گل بازی به فرع میکشی !

جالب اینجاس که نمیدونم چرا تو گروه ما که این همه بازی انجام شده کسی مشکلی با کسی نداشته تا الان ولی همه با شما مشکل دارن !!
قسمت اولش دلیلشو باید از خودت بپرسی
همه رو واسه من معنی کن ؟ کی مثلا ؟ من با چند نفر از گروه بازی کردم ؟ دیگه دروغ ... همرو با هم میاری وسط حرفت !

ولی اینا اصلاً ربطی به این که سرعت شما خرابه نداره
اینو واسه من معنی کن ؟ جون من ! 2 ساعت حرف زدم بازم همینو میگی !!! دیگه نمدونم چی بگم .نرود میخ آهنین در سنگ !

کسی که قوانین و نوشته گقت که جفتمون speedtest بزاریم که من pingam زیر 200 بود ! ولی شما اصلاً نزاشتی ! شما عجیب جرفو میپیچونی !
این قسمت Bold بالا رو میبینی شامل این قسمت هم میشه.وقتی میگم از ساعت 10:30 الی 11 محل زندگیه من این شهر Pingesh دچار نوسان میشه یعنی چی ؟
واضح تر از این بگم.وقتی ساعت 11 اومدم پینگ بگیرم ping باکو من اومد 400 و پینک London هم 430 داد.
واقعا آدم عرق میکنه میخواد با شما بحث کنه.!!!

اگر واقعا بعد دقیقه ی 30 لگی شد 60دقیقه از ادامه ی 2 0 بازی کنید
ولی اگه از اول لگ داشت اون بحثش جداست
نیما جان خودت میدونی که لگ و مسائل مرتبط با اوون تو فیفا واسه هر دو طرف هست.
حالا یه سوالی.پس چه جوریه که من چیزی خاصی ندیدم.ولی ایشون یهو متوجه شدن ؟

آخرین ویرایش:
جوابشو دادم ! بعدم massage آرمان هست میخوای با عکس بزارم؟

والا نمیدونم ولی مثل اینکه شما رفاقت دیرینه ای داری با ایشون !
اگرم بحث خالی بندیه که من عکس دارم گل دوم دقیقه 28 زده شده ایشون با صراحت تمام میاد میگه دقیقه 18 ! هر چند اوون طوری که بازی پیش میرفت 10 دقیقه هم به نفع من بود.
بحث ِ ما سر ـه کانکشن ِ شما و حامد ـه ... آرمان این وسط چیکارست؟

بله رفیق ـه قدیمی هستیم ... ازم خواست مشکل رو براش حل کنم که دارم اینکارُ می کنم، از نظ ِ شما ایرادی داره!؟

شما با اون 2 گل ـی که در اون شرایط زدی به کجا می خوای برسی؟ ... قله های اورست رو قرار ـه باهاش فتح کنید؟ به هر حال ...

اگه میگید مدرک ـی داری که ثابت می کنه دقیقه ی 28 بوده برام PM کن تا من باور کنم ... چون حرفات خیلی تناقص دارن ...

امروز هم ادامه ی بازی اول رو با حفظ ِ نتیجه ی 2-0 به نفع ِ شما و بعد از اون بازی برگشت به شرطی که کانکشن ـت مشکلی نداشه باشه انجام بدید ...

این موقع شب مثل تهران نیست اینجا که پینگش خوب باشه من شهرستانم 10:30 الی 11
پینگ خراب میشه.منم اصرار داشتم تا پینگم خوبه بازی کنیم که ایشون نخواستن.

پینـگ ـت مشکل داشت بازی نمی کردی ... نمیشد؟

علیرضا باهاش بازی کنم صحت حرفاش رو تصدیق کنم:d;)؟

نه قربونت لازم نیست :d

وقتی از تست گرفتن طفره رفته میشه همه چیز رو بر اساس ِ حدس هم فهمید ...

لیگی که همش با این مسائل پر بشه که نمیشه.
اینجا ایرانه احتمالا نه؟ همه هم میدونیم وضع نت ما چجوریه
نیما هم یه حرف خوبی زد اگه احساس لگ کرد چرا همون اول نکشید بیرون؟!

کیه که ندونه؟ ولی ما که نمی تونیم تاخیر ِ چند ثانیه ای رو تحمل کنیم چه کنیم؟

من خودم به چشم دیدم که اوائل ِ بازی نه لگی بوده و نه مشکلی ... ولی بعد از چند ثانیه لگ ِ چند ثانیه ای وارد بازی میشد ، اونم به این دلیل که پینگ ِ طرف ِ مقابل به شدت میرفت بالا ...

تو که با دوستات چن نفری میاین بازی دیگرانو نگاه میکنین فردا نیای یه نفر دیگه رو بیاری جا خودت بازی کنه ؟ ;)

از این به بعد بهتره بیشتر مواظب ِ حرف زدن ـت باشی! فکر نکن با یه Smile مسخره می تونی هر چی که بخوای بگی ...

حالا یه سوالی.پس چه جوریه که من چیزی خاصی ندیدم.ولی ایشون یهو متوجه شدن ؟

حتما عادت داری ...

پینـگ ـت مشکل داشت بازی نمی کردی ... نمیشد؟
وقتی نمیدونی حتی چه ساعتی بازی کردیم چه طور اینقدر مطمئن حرف میزنی ؟
اول برو ببین کی بازی کردیم.بعد اینطور مطمئن جبهه بگیر.
شما با اون 2 گل ـی که در اون شرایط زدی به کجا می خوای برسی؟ ... قله های اورست رو قرار ـه باهاش فتح کنید؟ به هر حال ...
بنده 2 گل رو در هیچ شرایط خاصی نزدم.اگه مشکل بود میخواست همون اول بیاد بیرون بگه مشکل هست به من ربطی نداره.چرا نگفت؟

از این به بعد بهتره بیشتر مواظب ِ حرف زدن ـت باشی! فکر نکن با یه Smile مسخره می تونی هر چی که بخوای بگی ...
والا من با smile چیزیو معنی نکردم یا فشار حرفمو واسه طرف کم نکردم.لازمم به توصیه شما نبود که طرز حرف زدنمو درست کنم چون نه ناظمی نه چیز دیگه این همه مدت اینجا عضوم خودم طرز حرف زدن بلدم.حرف منو بد متوجه شدی واسه خودت برداشت تمسخر آمیز کردی.وقتی همه پیش هم هستن.شما بگو این وسط از کجا باید دونست طرف خودش بازی میکنه یا کسه دیگه ؟
ضمنا به رفیقت بگو که به من میگه میکشی زیر توپ فقط یعنی چی ؟ توهین نیست این نه ؟ گل اولو که سانتر خورد.گل دومم پاس عمق هوایی از زمین خودش فرستادم! اینم زیر توپ کشیدنه ؟ میخواد من اصلا از دایره استفاده نکنم ؟ lol .تهمت هم که میزنی. الانم بایدم بگی من بد حرف میزنی.
من بازیم پاس هستش با یکم lag نمیتونم بازی کنم و نمیکنم (چون مشکل شماس نه من) شما بزن زیرشی با lag هم مشکلی نداری !
توهین نیست ؟

این سوال منو چرا طفره میرین؟ رفیقت اگه بازیو منو با دوستش دید لگ دارم واسه چی اومد با من بازی کرد اوون موقع؟ اصرار هم میکرد
به خاطره یه ذره لگ این بساط و راه انداختی.نمدونم چی میخوان انگار بدن
این همه آدم با دوبرابر این لگ بازی دیروز بازی میکنن.این کارا چیه؟ این چه وضعیه؟ 2 تا گل خورد سریع لگه فلانه ؟ اگه این لگ داشت منم داشتم.

حتما عادت داری ...
مثلا فک کردی من چقدر فیفا آنلاین زدم که میگی عادت دارم ؟ ... !
میگید مدرک ـی داری که ثابت می کنه دقیقه ی 28 بوده برام PM کن تا من باور کنم ... چون حرفات خیلی تناقص دارن ...
من عکس رو up میکنم.ولی بعدش هم معلوم میشه که کسی که به راحتی دقیقه 28 رو با دقیقه 18 عوض میکنه چقدر صداقت داره.

الان خیالت راحت شد ؟
خوب شد این عکسو گرفتم والا سر همینم باید الان 2 ساعت بحث میکردم.
دیروزم هی به من میگفت برو از بازی بیرون بیا بیرون...

قضیه خیلی ساده هست ! به خاطر یه لگ خیلی خیلی ناچیز ((اگه غیر این بود نمیتونستم 2تا گل بزنم ))
که تو بازی های آنلاین اوونم با وضعیت اینترنت ایران چیز عادی هست.
دیدن 2 تا گل خوردن تا دقیقه 28 احتمالا فک کردن من noob هستم واسشون سنگین تموم شده شروع کردن به من توهین کردنو ! متهم کردن به دروغ گویی ! و و و ...
این بازی چقدر ارزش داره که اینقدر حرس میخورین.

آخرین ویرایش:
وقتی نمیدونی حتی چه ساعتی بازی کردیم چه طور اینقدر مطمئن حرف میزنی ؟
اول برو ببین کی بازی کردیم.بعد اینطور مطمئن جبهه بگیر.
به من اصلا ربطی نداره چه ساعتی بوده ... شما اصلا بشین 4 صبح بازی کن ... ولی با کانکشن ـه درست حسابی ...

بنده 2 گل رو در هیچ شرایط خاصی نزدم.اگه مشکل بود میخواست همون اول بیاد بیرون بگه مشکل هست به من ربطی نداره.
به شما ربطی نداره؟ مشکل از نت ِ شما بوده ... پس به عمه ی من ربط داره!؟

والا من با smile چیزیو معنی نکردم یا فشار حرفمو واسه طرف کم نکردم.لازمم به توصیه شما نبود که طرز حرف زدنمو درست کنم چون نه ناظمی نه چیزی.حرف منو بد متوجه شدی واسه خودت برداشت تمسخر آمیز کزدی.وقتی همه پیش هم هستن.شما بگو این وسط از کجا باید دونست طرف خودش بازی میکنه یا کسه دیگه ؟
نقل قول:
کسی که نخواد درست بشه ناظم ُ اینا هم کاریش نمی تونن بکنن ...

برداشت من از حرف شما هم تمسخرآمیز نیست ... توهین آمیزـه ... کاملا هم مشخص ـه منظورت چیه.

از سبک بازی ِ حریف میشه فهمید ...

دیگه هم لازم نیست این بحث ادامه پیدا کنه ... چون با تست نذاشتن ـت همه چیز رو روشن کردی ...

الان خیالت راحت شد ؟

قضیه خیلی ساده هست ! به خاطر یه لگ خیلی خیلی ناچیز ((اگه غیر این بود نمیتونستم 2تا گل بزنم ))
که تو بازی های آنلاین اوونم با وضعیت اینترنت ایران چیز عادی هست.
دیدن 2 تا گل خوردن تا دقیقه 28 احتمالا فک کردن من noob هستم واسشون سنگین تموم شده شروع کردن به من توهین کردنو ! متهم کردن به دروغ گویی ! و و و ...
این بازی چقدر ارزش داره که اینقدر حرس میخورین.

الان این عکس چه چیزی رو ثابت می کنه؟ ... اینکه یه بازی Full Time ـه ... و نتیجه اش هم 3-0 ـه. می تونی این عکس ُ برام تشریح کنی!؟

شما نگران ما نباش ... به حرص خوردن عادت داریم ولی به لگ داشتن نه!

به شما ربطی نداره؟ مشکل از نت ِ شما بوده ... پس به عمه ی من ربط داره!؟
lol ... این حرفایی که میزنی همه نشان تجربیاته زیادت تو آنلاینه.بیشتر ادامه نده.مایه خنده میشه.

کسی که نخواد درست بشه ناظم ُ اینا هم کاریش نمی تونن بکنن ...
البته خب من این مدت اشتباه کردم خواستم میخ رو تو سنگ فرو کنم.واقعا هم بعضیا اصلاح شدنی نیستن.

الان این عکس چه چیزی رو ثابت می کنه؟ ... اینکه یه بازی Full Time ـه ... و نتیجه اش هم 3-0 ـه. می تونی این عکس ُ برام تشریح کنی!؟

چون ما 90 دقیقه بازی کردیم.ایشون از دقیقه 28 شروع کرد به message دادن به من بازی هم همینطوری ادامه پیدا کرده.بازیه اصلی تا دقیقه 28 بوده.
نمیدونم تا کی میخوای این اتهاماته بیخود خودتو ادامه بدی.
ولی یه چیزی مشخصه واسه کسی که نخواد چیزیو قبول کنه چشم بسته از رفیقش طرفداری کنه قوی ترین مدارکم بیاری بازم تاثیری نداره.عزیز من میخوای دوستتو بیاری بالا بیار دیگه این کارا چیه؟

ولی به لگ داشتن نه!
آفرین به isp شما که اصلا تا حالا لگ ندیدی ! ماشالا.

شما با اون 2 گل ـی که در اون شرایط زدی به کجا می خوای برسی؟
شما که این حرفو میزنی
دقت کن این رفیق عزیزت دقیقه 3 گل خورده.
اگه مشکل بود همون دقیقه 5 میگفت دیگه.
حالا 2 تا گل من در شرایط ... بود ؟ lol

vs
شما با اون 2 گل ـی که در اون شرایط زدی به کجا می خوای برسی

حرف کدومتون رو باور کنم هیممم ؟؟
حرف اول ما ihatefifa
دوم مال politician

خودتون تناقص رو مشاهده کنین.

هر جا به نفعتون باشه میگین لگه هر جا نباشه میگین نبود.lol

آخرین ویرایش:
lol ... این حرفایی که میزنی همه نشان تجربیاته زیادت تو آنلاینه.بیشتر ادامه نده.مایه خنده میشه.
تا شما هستید چه نیازی هست؟

البته خب من این مدت اشتباه کردم خواستم میخ رو تو سنگ فرو کنم.واقعا هم بعضیا اصلاح شدنی نیستن.
آفرین ... معلوم ـه خوب خودت رو شناختی!

چون ما 90 دقیقه بازی کردیم.ایشون از دقیقه 28 شروع کرد به message دادن به من بازی هم همینطوری ادامه پیدا کرده.بازیه اصلی تا دقیقه 28 بوده.
نمیدونم تا کی میخوای این اتهاماته بیخود خودتو ادامه بدی.
ولی یه چیزی مشخصه واسه کسی که نخواد چیزیو قبول کنه چشم بسته از رفیقش طرفداری کنه قوی ترین مدارکم بیاری بازم تاثیری نداره.عزیز من میخوای دوستتو بیاری بالا بیار دیگه این کارا چیه؟
می خواستم دوست ـم رو بیارم بالا یه Slug Connection ـی مثل ـه تو رو نمی داختم تو گروه ـش!

تا شما هستید چه نیازی هست؟
جواب بچگانه !
آفرین ... معلوم ـه خوب خودت رو شناختی!
جواب بچگانه تر ! آفرین اصلا بیا آیینه آیینه هر چی بگی به خودت بر میگرده ! lol =))
می خواستم دوست ـم رو بیارم بالا یه Slug Connection ـی مثل ـه تو رو نمی داختم تو گروه ـش!
بدون شرح ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or