shahabsalehi
کاربر سایت
شما اول جواب سوال اول من رو بده ببینم در چه شرایطی تاثیر داره!!!!
این موضوعی که تو گفتی تو هیچ جای قانون گفته نشده ....
وقتی نه تبصره ای داشته نه چیزه دیگه ای یعنی جامعیت داره به تمام مسایل.....
یعنی اگر هر اتفاقی اقتاده باشه که نشه بازی رو همون لحظه انجام داد پس در این صورت بازی باید 3-0 اعلام میشده...
این جناب دوست عزیزمون hesam3232 نیستش. اگر میشه کسی دیگه رو جایگزین کنید
میاد ...اين كيا اولد اسنيك هم نيستش :d
این مهران هم که هنوز نیومده ... ای خدااااااا:d
من که بازیای مرحله گروهی رو تموم کردم #:d
من که تو صدر گروهمم دیگه باید با دومایه گروهایه دیگه بازی کنم تو مرحله حذفی فک کنم !:d میخوایم راحت بیایم بالا
اگه دوم بشی شاید تو قرعه کشی باهام بیفتی Who Is Your Dadash ?:dحمید من خیلی دوست دارم بخورم به تو :d ... که انتقام ِ داداش ـمُ ازت بگیرم :d
آقا جان کسی lag داره گردنه ما نندازه خواهشا
من 2 تا isp دارم تو خونه یه net دارم که unlimited یه دونه هم دارم limited 512 که اصلا lag , latency , delay نداره
این limited رو امروز شارژ کردم.اتفاقا تست اینترنت بنده هم هست سرعت دانلود 130 kb و ping هم با باکو 150
.تا دقیقه 30 با dpersian بازی 2-0 به نفع بنده بود که ایشون شروع کرده میگه لگ داریو فلان.بازیو متوقف کرد.اتفاقا یه بار هم ایشون time out داده.حالا خودتون قضاوت کنین.منم داشتم ولی نه اونقدری که ایشون گفته.تقریبا راحت بازی میکردم.دیگه معلومه مشکل از کی بود.بازی رو کاری کرد نیمه تموم بشه!
ضمنا با arman_shippu... هم خواستم بازی کنم یه نیمه بازی کردیم lag ایشون وحشتناک بود خودشون گفتن نه بعدا میریم که Lag نباشه.من تست اینترنتم هست واضحه همه چی.
من 2 تا isp دارم تو خونه یه net دارم که unlimited یه دونه هم دارم limited 512 که اصلا lag , latency , delay نداره
این limited رو امروز شارژ کردم.اتفاقا تست اینترنت بنده هم هست سرعت دانلود 130 kb و ping هم با باکو 150
.تا دقیقه 30 با آقای drpersian بازی 2-0 به نفع بنده بود که ایشون شروع کرده میگه لگ داریو فلان.بازیو متوقف کرد.اتفاقا یه بار هم ایشون time out داده.حالا خودتون قضاوت کنین.منم لگ داشتم ولی نه اونقدری که ایشون گفته.تقریبا راحت بازی میکردم.دیگه معلومه مشکل از کی بود.بازی رو کاری کرد نیمه تموم بشه!
ضمنا با arman_shippu... هم خواستم بازی کنم یه نیمه بازی کردیم lag ایشون وحشتناک بود خودشون گفتن نه بعدا میریم که Lag نباشه.من تست اینترنتم هست واضحه همه چی.
.تا دقیقه 30 با dpersian بازی 2-0 به نفع بنده بود که ایشون شروع کرده میگه لگ داریو فلان.بازیو متوقف کرد.اتفاقا یه بار هم ایشون time out داده.حالا خودتون قضاوت کنین.منم داشتم ولی نه اونقدری که ایشون گفته.تقریبا راحت بازی میکردم.دیگه معلومه مشکل از کی بود.بازی رو کاری کرد نیمه تموم بشه!
لنمی دونم چرا همیشه عادت داریم همه چیز رو به بدترین شکل ـه ممکن بیان کنیم ...
همه می دونیم که تست با سرور ـه باکو پَشیزی ارزش نداره و نمی تونه اونطور که باید و شاید ـه نت ِ ما رو ارزیابی کنه ...
در مورد DrPersian هم باید بگم که تا اونجایی که من اطلاع دارم کانکشن ـش هیچ مشکلی نداره و من هر وقت باهاش بازی کردم کوچیک ـترین لگ ـی رو احساس نکردم ...
حالا هم طوری نشده ... اگه الان لگ دارین که هیچ ... فردا ادامه همون بازی رو انجام بدید ... ضمنا حریف ِ شما گفته که دقیقه ی 18 بوده که بازی قطع شده ...