FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این جناب دوست عزیزمون hesam3232 نیستش. اگر میشه کسی دیگه رو جایگزین کنید

من که بازیای مرحله گروهی رو تموم کردم #:-s:d
من که تو صدر گروهمم دیگه باید با دومایه گروهایه دیگه بازی کنم تو مرحله حذفی فک کنم !:d میخوایم راحت بیایم بالا :دی

شما اول جواب سوال اول من رو بده ببینم در چه شرایطی تاثیر داره!!!!;)

این موضوعی که تو گفتی تو هیچ جای قانون گفته نشده ....
وقتی نه تبصره ای داشته نه چیزه دیگه ای یعنی جامعیت داره به تمام مسایل.....
یعنی اگر هر اتفاقی اقتاده باشه که نشه بازی رو همون لحظه انجام داد پس در این صورت بازی باید 3-0 اعلام میشده...;;)

میشه یه بار دیگه سوال ـت رو تکرار کنی؟ :d

نوشته نشده چونکه بسته به شرایط ـش فرق می کنه ... حالا شما چجوری نتیجه گیری کردی که اون دوست ـمون نمیاد من نمی دونم ...

این جناب دوست عزیزمون hesam3232 نیستش. اگر میشه کسی دیگه رو جایگزین کنید

اسم ـش خط خورد ...

اين كيا اولد اسنيك هم نيستش :d
میاد ...
این مهران هم که هنوز نیومده ... ای خدااااااا:d

اینم میاد ...
من که بازیای مرحله گروهی رو تموم کردم #:-s:d
من که تو صدر گروهمم دیگه باید با دومایه گروهایه دیگه بازی کنم تو مرحله حذفی فک کنم !:d میخوایم راحت بیایم بالا :دی

حمید من خیلی دوست دارم بخورم به تو :d ... که انتقام ِ داداش ـمُ ازت بگیرم :d

بچه های گروه اخر که من توشم ببخشید چند روز نبودم اینترنتم تموم شده بود حالا هرکی خواست هماهنگ کنه بازی کنیم + این soheil_snake هم مثه اینکه نیست من ادش کردم ولی ادم نکرده !

آقا جان کسی lag داره گردنه ما نندازه خواهشا
من 2 تا isp دارم تو خونه یه net دارم که unlimited یه دونه هم دارم limited 512 که اصلا lag , latency , delay نداره
این limited رو امروز شارژ کردم.اتفاقا تست اینترنت بنده هم هست سرعت دانلود 130 kb و ping هم با باکو 150
.تا دقیقه 30 با آقای drpersian بازی 2-0 به نفع بنده بود که ایشون شروع کرده میگه لگ داریو فلان.بازیو متوقف کرد.اتفاقا یه بارگفتش که هنگ کرده که بعدشم off شدن.حالا خودتون قضاوت کنین.منم لگ داشتم ولی نه اونقدری که ایشون گفته.تقریبا راحت بازی میکردم.دیگه معلومه مشکل از کی بود.بازی رو کاری کرد نیمه تموم بشه!

ضمنا با arman_shippu... هم خواستم بازی کنم یه نیمه بازی کردیم lag ایشون وحشتناک بود خودشون گفتن نه بعدا میریم که Lag نباشه.من تست اینترنتم هست واضحه همه چی.

آخرین ویرایش:
من 2 تا isp دارم تو خونه یه net دارم که unlimited یه دونه هم دارم limited 512 که اصلا lag , latency , delay نداره
این limited رو امروز شارژ کردم.اتفاقا تست اینترنت بنده هم هست سرعت دانلود 130 kb و ping هم با باکو 150
.تا دقیقه 30 با dpersian بازی 2-0 به نفع بنده بود که ایشون شروع کرده میگه لگ داریو فلان.بازیو متوقف کرد.اتفاقا یه بار هم ایشون time out داده.حالا خودتون قضاوت کنین.منم داشتم ولی نه اونقدری که ایشون گفته.تقریبا راحت بازی میکردم.دیگه معلومه مشکل از کی بود.بازی رو کاری کرد نیمه تموم بشه!

ضمنا با arman_shippu... هم خواستم بازی کنم یه نیمه بازی کردیم lag ایشون وحشتناک بود خودشون گفتن نه بعدا میریم که Lag نباشه.من تست اینترنتم هست واضحه همه چی.

من فقط الکی بحث نمیکنم
اول اینکه دقیقه زیر 20 بود
دوم اینجا من با 90% بچه ها بازی کردم برین بپرسین توی این 2 سال کسی با من مشکل lag داشته یا نه !
سوم جلو خود من ظهر با دوستم بازی کردی با user اون بعد speedet شما پایین بود گفتی speed نداری الان خواستی عکس messeng هم برات میزارم که باور کنی دوست عزیز !
همه میدونن من مشکل speed ندارم شما مشکل خودتو به ما ننداز لطفاً
منم 2-0 با اون که گل دوم توی lag کامل زدی قبول دارم ! هر موقع speed داشتی من بازی میکتم باهات 2-0 شما از دقیقه 18 .
من بازیم پاس هستش با یکم lag نمیتونم بازی کنم و نمیکنم (چون مشکل شماس نه من) شما بزن زیرشی با lag هم مشکلی نداری !

.تا دقیقه 30 با آقای drpersian بازی 2-0 به نفع بنده بود که ایشون شروع کرده میگه لگ داریو فلان.بازیو متوقف کرد.اتفاقا یه بار هم ایشون time out داده.حالا خودتون قضاوت کنین.منم لگ داشتم ولی نه اونقدری که ایشون گفته.تقریبا راحت بازی میکردم.دیگه معلومه مشکل از کی بود.بازی رو کاری کرد نیمه تموم بشه!

این 2نفر وسط بازی از بازی خارج شدن؟

.تا دقیقه 30 با dpersian بازی 2-0 به نفع بنده بود که ایشون شروع کرده میگه لگ داریو فلان.بازیو متوقف کرد.اتفاقا یه بار هم ایشون time out داده.حالا خودتون قضاوت کنین.منم داشتم ولی نه اونقدری که ایشون گفته.تقریبا راحت بازی میکردم.دیگه معلومه مشکل از کی بود.بازی رو کاری کرد نیمه تموم بشه!

نمی دونم چرا همیشه عادت داریم همه چیز رو به بدترین شکل ـه ممکن بیان کنیم ...

همه می دونیم که تست با سرور ـه باکو پَشیزی ارزش نداره و نمی تونه اونطور که باید و شاید ـه نت ِ ما رو ارزیابی کنه ...

در مورد DrPersian هم باید بگم که تا اونجایی که من اطلاع دارم کانکشن ـش هیچ مشکلی نداره و من هر وقت باهاش بازی کردم کوچیک ـترین لگ ـی رو احساس نکردم ...

حالا هم طوری نشده ... اگه الان لگ دارین که هیچ ... فردا ادامه همون بازی رو انجام بدید ... ضمنا حریف ِ شما گفته که دقیقه ی 18 بوده که بازی قطع شده ...

نمی دونم چرا همیشه عادت داریم همه چیز رو به بدترین شکل ـه ممکن بیان کنیم ...

همه می دونیم که تست با سرور ـه باکو پَشیزی ارزش نداره و نمی تونه اونطور که باید و شاید ـه نت ِ ما رو ارزیابی کنه ...

در مورد DrPersian هم باید بگم که تا اونجایی که من اطلاع دارم کانکشن ـش هیچ مشکلی نداره و من هر وقت باهاش بازی کردم کوچیک ـترین لگ ـی رو احساس نکردم ...

حالا هم طوری نشده ... اگه الان لگ دارین که هیچ ... فردا ادامه همون بازی رو انجام بدید ... ضمنا حریف ِ شما گفته که دقیقه ی 18 بوده که بازی قطع شده ...
ل

البته قطع نشده لگ بود و من messeg دادم گفتم لگ هستش قانون میگه بعداً باید بازی کنیم ! ایشون گفت نه بازی کن !!!!

اینم تست الان کانکشن من !
البته واسه اینکه بعداً حرفی نباشه این تست datak منه تست شاتلم حتی بهتر از اینه !
1385680057.png

هر موقع شما pinget خوب بود بیا بازی کنیم , بدون لگ گفتم بازی من پاس هستش مثل شما یزن زیرش نیست و با لگ بازی نمیکنم هیچ وقت چون مشکل از شماس ! هر موقع speedet خوب بود بیا 2-0 ( گل دوم هم لگ کامل بود ولی قبول) از دقیقه 18 بزنیم ! دیگه هم چیری نمیگم قکر کنم بقیه دوستان هم حق و به من بدن !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or