FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب دوستان عزیز بازی های گروه 3 هم با کلی حاشیه :d به پایان رسید این هم جدول بازی هاس و رتبه هایی که دوستان کسب کردن تو این جدول و تیم اینتر با کمال ناباوری حذف شد:))

kingofsoccer D D W W W W W L 17

navidballack W D W W D L W L 14

dav3antiheroes L W D W L L W W 13

zangetsu W L L D W W L L 10

amirhhh D D L L L L L L 2

امیدوارم کسایی که از این گروه صعود کردن دور بعد حذف بشن و دل ما خنک شه!!!:d:))

جالب شد ... مثل اینکه آرتین قرار نیست تست بذاره ... یا شایدم نمی تونه بذاره ....

خب دوستان عزیز بازی های گروه 3 هم با کلی حاشیه :d به پایان رسید این هم جدول بازی هاس و رتبه هایی که دوستان کسب کردن تو این جدول و تیم اینتر با کمال ناباوری حذف شد:))

kingofsoccer D D W W W W W L 17

navidballack W D W W D L W L 14

dav3antiheroes L W D W L L W W 13

zangetsu W L L D W W L L 10

amirhhh D D L L L L L L 2

امیدوارم کسایی که از این گروه صعود کردن دور بعد حذف بشن و دل ما خنک شه!!!:d:))

وسط ِ دعوا اومدی تیکه نثار ـه ما می کنی؟ :d

جمع کن آقا اینترـتُ :d همون بهتر که حذف شدی :d

سوم جلو خود من ظهر با دوستم بازی کردی با user اون بعد speedet شما پایین بود گفتی speed نداری الان خواستی عکس messeng هم برات میزارم که باور کنی دوست عزیز !
lol مگه نگفتم اینترنت رو امروز شارژ کردم اوونی که شما دیدی نت unlimit بو که پینگش رو 1000 میچرخه

منم 2-0 با اون که گل دوم توی lag کامل زدی قبول دارم ! هر موقع speed داشتی من بازی میکتم باهات 2-0 شما از دقیقه 18 .
برادر من از match details بازی عکس گرقتم زده دقیقه 28 گل دوم زده شده چطور شما میگی 18 ؟
میخوای عکس رو up کنم؟

البته قطع نشده لگ بود و من messeg دادم گفتم لگ هستش قانون میگه بعداً باید بازی کنیم ! ایشون گفت نه بازی کن !!!!
به خاطر اینکه اونقدری که شما بعد از دریافت 2 گل احساس لگ شدید کردی من همچین احساسی نکردم.

این 2نفر وسط بازی از بازی خارج شدن؟

با آرمان که نه توافقی کشیدیم بیرون.
ولی با ایشون زورکی بود.بعد از گل دوم بازیو رها کردن.دیگه من نمیدونم.

بعدشم مگه همه ملت اینترنت خفن دارن و از دو جا سرویس دارم سعی کردم نت بهتر رو استفاده کنم.دیگه من نمیدونم چه کنم !
بازیه بنده همش به پاس هستش موندم اگه نت من اینقدر مشکل داشت چرا من لگ کمتری احساس کردم.!!!

آخرین ویرایش:
من نه جناب آرتین رو میشناسم با دکتر پرشین هم زیاد بازی نکردم
ولی:
به نظر من اگه دکتر پرشین لگ رو حس کرده باید همون اول بازی(5دقیقه ی اول) از بازی خارج میشده
نمیدونم چرا تا دقیقه ی 30 با هم بازی کردن بعد خارج شدن
علیرضا لطفا رسیدگی کن

جالب شد ... مثل اینکه آرتین قرار نیست تست بذاره ... یا شایدم نمی تونه بذاره ....

وسط ِ دعوا اومدی تیکه نثار ـه ما می کنی؟ :d

جمع کن آقا اینترـتُ :d همون بهتر که حذف شدی :d

علیرضا من امروز پیش همین ارمان رفیقم بودم که داشت با ارتین بازی میکرد.بازی فوق العاده لگ داشت و حتی نمیشد پاس کاری کرد...
حرفشون رو تایید میکنم در مورد لگ ولی در مورد اینترنت من خودم هر روز با این دوستمون ارمان بازی میکنم و مشکلی ندارم.

ارزوی موفقیت کردم واست که........;;)

lol مگه نگفتم اینترنت رو امروز شارژ کردم اوونی که شما دیدی نت unlimit بو که پینگش رو 1000 میچرخه

برادر من از match details بازی عکس گرقتم زده دقیقه 28 دوم زده شده چطور شما میگی 18 ؟

به خاطر اینکه اونقدری که شما بعد از دریافت 2 گل احساس لگ شدید کردی من همچین احساسی نکردم.

با آرمان که نه توافقی کشیدیم بیرون.
ولی با ایشون زورکی بود.بعد از گل دوم بازیو رها کردن.دیگه من نمیدونم.

بعدشم مگه همه ملت اینترنت خفن دارن من در حد خودم تو شهر رشت با تعداد isp محدود از دو جا سرویس دارم سعی کردم نت بهتر رو استفاده کنم.دیگه من نمیدونم چه کنم !
بازیه بنده همش به پاس هستش موندم اگه نت من اینقدر مشکل داشت چرا من لگ کمتری احساس کردم.!!!

شما اول دلیل ـه تست نذاشتن ـتون رو بگید ما بدونیم ...

علیرضا من امروز پیش همین ارمان رفیقم بودم که داشت با ارتین بازی میکرد.بازی فوق العاده لگ داشت و حتی نمیشد پاس کاری کرد...
حرفشون رو تایید میکنم در مورد لگ ولی در مورد اینترنت من خودم هر روز با این دوستمون ارمان بازی میکنم و مشکلی ندارم.

ارزوی موفقیت کردم واست که........;;)

جناب آقای آرتین خان ایشون هم احیانا خالی می بندن یا اینکه رفاقت ِ دیرینه ای با Drpersian دارن؟ ممنون میشم یه جواب منطقی داشته باشی ...

مرسی :d

آرمان دوبار میخواست سرور بشه off میشد که نتونست !!!
به من گفت تو هر دوبار سرور شو.بعد من اینترنتم مشکل داره؟ اینترنت من اگه مشکل داره باعث میشه که اوون off بشه ؟! از اوون حرفا بودا.

جناب آقای آرتین خان ایشون هم احیانا خالی می بندن یا اینکه رفاقت ِ دیرینه ای با Drpersian دارن؟ ممنون میشم یه جواب منطقی داشته باشی ...
جوابشو دادم ! بعدم massage آرمان هست میخوای با عکس بزارم؟

والا نمیدونم ولی مثل اینکه شما رفاقت دیرینه ای داری با ایشون !
اگرم بحث خالی بندیه که من عکس دارم گل دوم دقیقه 28 زده شده ایشون با صراحت تمام میاد میگه دقیقه 18 ! هر چند اوون طوری که بازی پیش میرفت 10 دقیقه هم به نفع من بود.

این موقع شب مثل تهران نیست اینجا که پینگش خوب باشه من شهرستانم 10:30 الی 11
پینگ خراب میشه.منم اصرار داشتم تا پینگم خوبه بازی کنیم که ایشون نخواستن.

آخرین ویرایش:

مرسی :d

برای تایید حرفم هم اقا ارتین نشون به اون نشون که 2 بار بازی فریز کرد بعد ارمان واست پیام فرستاد که تو هر دو بازی رو invite کن.
بعد دقیقه ی 45 نیمه ی دوم بود من به ارمان گفتم بازی خیلی لگ داره اصلا نمیشه بازی کرد ازش (ضمیر ش منظورم ارتینه) بپرس چی کار کنیم؟؟؟;)

برای تایید حرفم هم اقا ارتین نشون به اون نشون که 2 بار بازی فریز کرد بعد ارمان واست پیام فرستاد که تو هر دو بازی رو invite کن.
آقا یعنی فریز کردن ایشونم مشکله منه ؟ واسه من فریز نکرد.

به خدا این بازیا ارزش این همه قشقلقو نداره.نمدونم چی بگم.

آخرین ویرایش:
آقا یعنی فریز کردن ایشونم مشکله منه ؟ واسه من فریز نکرد.

میشه دقیقا بگید من کجا گفتم مشکل از شماس که اینجوری جواب میدین؟؟؟؟)x

من اولین بارم نیست که دارم انلاین بازی میکنم میدونم که وقتی بازی فریز میشه اونی که فریز نشده lost connection میده سرور بهش.

اگه علیرضا بهم اجازه بده من یه دست با شما بازی کنم ببینم کانکشن شما چه طوره>>
چون هرکی با من تا الان تو هر ساعتی بازی کرده میدونه من هیچ لگی ندارم..

علیرضا باهاش بازی کنم صحت حرفاش رو تصدیق کنم:d;)؟

اینجوری 2 کار یکی میشه هم من انتقام حذفم رو از یکی دیگه میگیرم :d هم.......
دلیل دوم رو خودم هم نمیدونم!!!!

میشه دقیقا بگید من کجا گفتم مشکل از شماس که اینجوری جواب میدین؟؟؟؟

من اولین بارم نیست که دارم انلاین بازی میکنم میدونم که وقتی بازی فریز میشه اونی که فریز نشده lost connection میده سرور بهش.

اگه نگفته بودی الان تو همین قسمتی که قرمز کردم داری همینو میگی.
من نه از ea قطع شدم.نه مشکله دیگه ای.
قضیه آرمان اصلا فرق داره هر دوتامون لگ داشتیم
بازی آقا drpersian من اصلا اوون لگی که با آرمان داشتمو احساس نکردم.نمدونم دیگه چطور بگم.مطمئن باشین اگه اذیت میشدم خودم قبله ایشون میگفتم که وضع خرابه بعدا بازی کنیم
لیگی که همش با این مسائل پر بشه که نمیشه.
اینجا ایرانه احتمالا نه؟ همه هم میدونیم وضع نت ما چجوریه
نیما هم یه حرف خوبی زد اگه احساس لگ کرد چرا همون اول نکشید بیرون؟!
میخواین من همه بازیامو میکنم بعد میکشم کنار امتیازامو میبخشم به drpersian خوبه ؟=))
همه میرزین سر من هر کی هم ندونه میگه من گناه کارم دیگه.

چالبه تست کانکشن من , خودم , آرمان و دوستشون که شاهد بودن و من که شاهد بازی دوستم بودم با آرتین همه دروغ میگن ولی آرتین راست میگه :)) عزیز قبول کن speed شما داغونه !
شما که میگی بازی هستش و چیزه خاصی نیست پس نگو همه ما دروغ میگیم شما راست میگی من 2-0 از همون دقیقه 28 باهات میزنم به شرطی که لگ نباشه فقط همین ! دلیلشم قبلاً نوشتم !
منی که speed و ping خوبه دلیلی نداره با شما که همه میگن مشکل داری بازی کنم !
قانون لیگ هم میگه تا زمانی که لگ باشه بازی به وقت دیگه موکول میشه . حالا شما نت خودتو درست کن بیا بازی کنیم.

speed شما داغونه !

خودم , آرمان و دوستشون که شاهد بودن و من که شاهد بازی دوستم بودم

واقعا من کشته این جسارتت تو post دادن هستم.
چند نفری شما ؟ هیممم ؟
یعنی واقعا کلمه speed با کلمات ping, delay ,... برابرن از نظر تو ؟
اگه به speed هست که همین net unlimit من از net شما speed بهتری داره ! حالا limited که بماند !

بعد از اوون هم شما اومدی تو پیغام خصوصی بنده رو به دروغ گویی متهم کردی

جدا از همه مسائل فیفا از نظر lag, delay یه بازی دو طرفه هست.اگه یه نفر لگ باشه طرف مقابلم لگ میزنه چطوریه که من زیاد لگ رو احساس نکردم خیلی کم بعد شما اینقدر لگ فجیع احساس کردی ؟
جالبه شما بازیه منو با دوستت دیدی . دیدی که من لگ دارم چرا پس اومدی بازی کردی ؟
ضمنا من 100 بار گفتم اوون سرویس unlimit من بود که ping جالبی نداره ولی متوجه نمیشی شما !

نکنه پیش خودت گفتی آره بیای با من بازی کنی اگه منو بردی که بردی ولی اگه من بردم بیای بگی آره لگی بودو فلان ؟ =))
تو که با دوستات چن نفری میاین بازی دیگرانو نگاه میکنین فردا نیای یه نفر دیگه رو بیاری جا خودت بازی کنه ؟ ;)

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or