EA: کنسول Wii U چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
wii-u-system-update.jpg

درود.

همین چند هفته پیش بود که شرکت DICE اعلام کرده بود هرگز انجین Frostbite 3 خود را در Wii U تست نخواهد کرد چون در تست ورژن Frostbite 2 این دستگاه خوب عمل نکرده است. گویا با امدن نسل جدید کنسول‌های PS4 و XBOX 720 سازندگان انگیزه‌ای برای ساخت بازی برای کنسول Wii U ندارند. دیروز بود که EA اعلام کرده بود برای این کنسول بازی نمی‌سازد زیرا فروش بازی چون FIFA 13 فقط 70 هزار تا بوده است! در همین راستا نیز بار دیگر از شرکت EA آقای Bob Summerwill، که سمت مهندس ارشد نرم‌افزار و معماری این شرکت را بر عهده دارد در صفحه Twitter خود کنسول Wii U را مورد حمله قرار داد و اذعان کرد: "این کنسول چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند و از کنسول 360ـی که 8 سال پیش آمده است نیز ضعیف تر می‌باشد."

وی بخش online/store این دستگاه بی استفاده و تبلت آن را نیز عجیب غریب خواند. وی که بعدا این سخنان را در صفحه Twitter پاک کرد اعلام نمود، شرکت نینتندو هنوز در دهه 90 گیر کرده است و عناوین third party هیچ گونه سود دهی در کنسول Wii u ندارند و فقط بازی‌های چون Mario و Zelda که خود شرکت تولید می‌کند برایشان سود دارد.

منابع معتبر!

EA Senior Engineer: 'The Wii U Is Crap'

[h=3]EA engineer says 'the Wii U is crap' - GameSpot.com[/h]
[h=3]EA Engineer: Wii U Is "Crap", Nintendo Is "Walking Dead" [/h]
http://www.gamefaqs.com/boards/631516-wii-u/66221784

http://mynintendonews.com/2013/05/1...wii-u-is-crap-less-powerful-than-an-xbox-360/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GUѦRDiAN
اگه قراره این جور بازی ها رو بده ، من صد سال سیاه نمیخوام.

Metroid_Other_M_Gameplay_perspectives.jpg

یحتمل منقد هایی هم که به این جور بازی های فانتزی بچه گونه سگایی نمره بالا میدن، در تلاش برای تجدید دوران خوش کودکی خودشون هستن
.
در جریان هستین که تو یه فروم خارجی‌ یا حداقل یه جایی‌ که ملت بهترین بازی تمام اعصار و قرون رو Crysis نمیدونن این خط دوم رو بگین چند صد صفحه‌ای باعث سرگرمی میشین دیگه؟

سه گانه‌ی متروید Prime به ترتیب متای 97 ، 92 و 90 رو داره.

حرف رو عوض نکن. گفتی فروش ماریو توی این نسل سقوط کرده منم امار فروشش رو بهت دادم. ربطش به فروش COD چیه خدا میدونه. فروش 10 میلیونی و 6.5 میلیونی به هیچ وجه "سقوط" به نظر نمیاد و یه موفقیت اقتصادی عالیه.
منم فرانچایز متروید رو می گم نه تریلوژی متروید رو. می خوای نمرات پایین به حساب نیاد می تونی به نینتندو بگی اسم شماره های فرعیش رو عوض کنه.
فروشش موفقیت اقتصادی باشه خب باشه، CoD الان جایگاه اول رو گرفته تو نسل حاضر. من دارم الان رو می گم.
با این روند گسترش بازی آنلاین هم مسلما بیشتر می شه فاصله CoD با ماریو.
ضمنا بحث ما در مورد Wii U که خودش آخه چقدر فروخته که بازیاش فروش زیاد داشته باشن؟ با این روند می خواد به کجا برسه؟
من امید داشتم تو E3 لاقل نینتندو کاری کنه که اونم خبری نیست انگار. فعلا می مونه انحصاریای خودش.
در جریان هستین که تو یه فروم خارجی‌ یا حداقل یه جایی‌ که ملت بهترین بازی تمام اعصار و قرون رو Crysis نمیدونن این خط دوم رو بگین چند صد صفحه‌ای باعث سرگرمی میشین دیگه؟
این بازی که عکسش رو گذاشتم یه بازی کاملا متوسطه و متاش هم اینو می گه.
متای 79 هم چون نینتندو ساخته می شه مقدس؟ اصلا چی استانداردهای این نسل رو رعایت کرده؟ بابابزرگ منم از رادیو جدید استفاده می کنه، اونوقت طرف بیاد به یاد بچگیش اینو بازی کنه مثلا؟

متای 79 هم چون نینتندو ساخته می شه مقدس؟
تا جایی‌ که می‌دونم "بازی ها" حالت جمع داره و وقتی‌ با "فانتزی" و "بچگونه" ترکیب می‌شه تو اینجور بحث‌ها شامل حال قریب به همهٔ بازی‌های نینتندو می‌شه.فقط قسمت قرمز مورد نظرم بود

متای 79 هم در نظر من در بد بینانه‌ترین حالت خوب هست نه متوسط.

منم فرانچایز متروید رو می گم نه تریلوژی متروید رو. می خوای نمرات پایین به حساب نیاد می تونی به نینتندو بگی اسم شماره های فرعیش رو عوض کنه.
فروشش موفقیت اقتصادی باشه خب باشه، CoD الان جایگاه اول رو گرفته تو نسل حاضر. من دارم الان رو می گم.
با این روند گسترش بازی آنلاین هم مسلما بیشتر می شه فاصله CoD با ماریو.
ضمنا بحث ما در مورد Wii U که خودش آخه چقدر فروخته که بازیاش فروش زیاد داشته باشن؟ با این روند می خواد به کجا برسه؟
من امید داشتم تو E3 لاقل نینتندو کاری کنه که اونم خبری نیست انگار. فعلا می مونه انحصاریای خودش.

متای 79 هم چون نینتندو ساخته می شه مقدس؟ اصلا چی استانداردهای این نسل رو رعایت کرده؟ بابابزرگ منم از رادیو جدید استفاده می کنه، اونوقت طرف بیاد به یاد بچگیش اینو بازی کنه مثلا؟
پس منم بگم آنچارتد بازی بدیه گند خورده بهش چون تا نسخه روی ویتا براش آمده که متای ضعیفی داشتند این درسته؟منم فرنچیز آنچارتد رو میگم نه 3 نسخه PS3 رو. این حرف درسته؟نه. پس منم نمی‌تونم حرف تو رو قبول کنم. منم بگم Halo ضعیفه چون آخرین نمرش متای خوبی نداشت و نمرات پایین داشت این درسته؟
ما داریم درمورد متروید Prime حرف می‌زنیم که متروی پلتفرمینگ و مترویی که تیم نینجا ساخته که جز سری اصلی هم نیست

منظورت از اینکه هیچکس نمیتونه زیر سوال ببره رو نمیفهمم ؟!!! مگه Retro معصومه تو زمینه ی بازیسازی ؟ هرچیزی یه جایگاهی داره و تو جایگاه خودش دارای ارزشه نه بیشتر. متروید برای طرفداران خودش و توی سبک خودش و برای کنسول نینتندو بازیه عالی ای هست و متای زیر 80 نمیگیره. ولی همین بازی اگه مالتی پلتفرم بود چی؟ بیشتر از 60-70 نمیتونه باشه.چرا؟چون اون کسی که نقد میکنه و نمره میده به قول دوستمون که اشاره کرد ، مخاطب بازی رو در نظر میگیره و نقد میکنه و حتی خودش هم جزء همون مخاطبه ولی برای من که این بازی رو یه بار بیشتر بازی نکردم چی؟ بله بایوشاک باید با بقیه ی شوتر ها مقایسه بشه چون همه ی فاکتورهای یه شوتر خوب رو از جمله گیم پلی ، داستان و ایده ی تکرار نشدنی ( یکی از فلسفی ترین و زیباترین داستان هایی که تا حالا یه بازی داشته ) و گرافیک خوبی داره ولی تو ذهن من یکی نمیگنجه که بیام متروید رو با BF3 یا Bioshock یا Halo مقایسه کنم.حالا اگه شما دوست داری اینکارو بکن و نتیجه اش هم برای خودت محترم.
همینطور عنوان های دیگه مثل زلدا که این بازی برای من ارزش بالایی داره ولی دیگه دوره ی آفلاین بازی کردن نیست.همون آفلاین بازی کردن هم الان دیگه طوری شده که در حین بازی بتونی با دوستات چت صوتی داشته باشی. ارتباط بین گیمرها چیزی حیاتی شده امروزه چیزی که wii توش خیلی ضعف داره و شاید اصلا نداره. سیاست های نینتندو با سونی و مایکرو بطورکلی جداست و دیگه همه میدونن که نینتندو بازار کژوال رو میخواد داشته باشه واین به این معنی نیست که هرکی wii u داره کژواال بازه و بچه ــست . نه ، ولی خیلی های دیگه اینجوری هستند و نینتندو میخرن که صبح بتونن 10 دقیقه باهاش ورزش داشته باشن نه اینکه بشینن cod بازی کنن. همونطر که تو موسیقی ما سبک های مختلف از جمله راک ، پاپ ، بلوز ، رپ داریم و به طرفداراشون نمیشه خرده گرفت که چرا این سبک رو گوش میدن ، گیم هم به همین شکل هست ولی از اونجایی که هیچ گروه رپی به Hall of Fame راه پیدا نمیکنه چون مخصوص راک هست ، هیچکدوم از بازیهای اختصاصی نینتندو نمیتونن پا جای پای بازیهای دیگه بگذارند.هر چیزی در جای خودش دارای ارزش هست.

ممنون بابت این جمله ;) واقعا حرف خوبی زدی
سری متروید Prime‌همیشه متای بالایی داشتند جزء برترین شوترها هستند و نمیشه زیر سوالشون برد این مشکل شما است که با این نوع سبک کنار نمیایی نه مشکل من. وقتی نمی‌تونید به بقیه مخاطب‌های کنسول‌هایی دیگه احترام بذارید انتظار دیگه‌ای ازتون نمی‌ره. خیلی رک بگم من دوست دارم آفلاین بازی کنم به هیچ کسی هم مربوط نیست. جای پای بقیه؟ کدوم بقیه میشه مثال بزنید که بالاتر از متا 99 تو جهان دارم نیایید بگید تعدادنقدش کمه که سفسطتتون رو نشون میده. شما متروید رو به عنوان بهترین شوتر نمیشناسی به من مربوط نیست ولی وقتی مجلات بزرگ می‌شناسند. این طور نشون مید‌دید که اصلا بازی‌های نینتندو رو بازی نکردید فقط یک نظری سطحی دادید. فعلا که هیچ بازی جای تو پای زلدا و ماریو تو سبکشون نگذاشته.

شما خجالت نمی کشی به کسی که بهت توهین نکرده تیکه می ندازی؟ یه امروز رو بنده وقت آزاد داشتم گفتم روی بعضی افراد بی اطلاع که مخالفاشون رو ترول خطاب می کنن رو کم کنم که کردم. اگه بلد بودی، اطلاع داشتی عوض تیکه های مسخره جواب حرفای منطقیم رو می دادی.
کسیم توهین نکرد! یعنی نهایت منطق تون همینه که تهمت بزنید؟
نینتندو شرکت بزرگیه ولی از اونجایی که هیچ چیز خالی از اشکال نیست ایراداتی هم داره.
بیخیال. طرف خودش میگه توهین نکنید به عقیده همدیگه, بعد کسی رو که نظرش با خودش یکی نیست رو بچه خطاب میکنه. بیخیال...

پس منم بگم آنچارتد بازی بدیه گند خورده بهش چون تا نسخه روی ویتا براش آمده که متای ضعیفی داشتند این درسته؟منم فرنچیز آنچارتد رو میگم نه 3 نسخه PS3 رو. این حرف درسته؟نه. پس منم نمی‌تونم حرف تو رو قبول کنم. منم بگم Halo ضعیفه چون آخرین نمرش متای خوبی نداشت و نمرات پایین داشت این درسته؟
ما داریم درمورد متروید Prime حرف می‌زنیم که متروی پلتفرمینگ و مترویی که تیم نینجا ساخته که جز سری اصلی هم نیست

سری متروید Prime‌همیشه متای بالایی داشتند جزء برترین شوترها هستند و نمیشه زیر سوالشون برد این مشکل شما است که با این نوع سبک کنار نمیایی نه مشکل من. وقتی نمی‌تونید به بقیه مخاطب‌های کنسول‌هایی دیگه احترام بذارید انتظار دیگه‌ای ازتون نمی‌ره. خیلی رک بگم من دوست دارم آفلاین بازی کنم به هیچ کسی هم مربوط نیست. جای پای بقیه؟ کدوم بقیه میشه مثال بزنید که بالاتر از متا 99 تو جهان دارم نیایید بگید تعدادنقشد کمه که سفسطتتون رو نشون میده. شما متروید رو به عنوان بهترین شوتر نمیشناسی به من مربوط نیست ولی وقتی مجلات بزرگ می‌شناسند. این طور نشون مید‌دید که اصلا بازی‌های نینتندو رو بازی نکردید فقط یک نظری سطحی دادید.

Uncharted: GA یه متای 80 گرفته، فرانچایز متروید کاری ندارم شماره های بیشتری داره ولی نمره هایی که گذاشتم رو خودت ببین چقدر بدتر از 80 هست. حرفی که زدی از پایه غلطه.
ماریو و زلدا رو می شه گفت عالین ولی متروید رو نه. متروید خوبه و دیگه بهترین fps نیست اونطور که شما می گی. بهترین fps پلتفرم های نینتندوئه. همون تریلوژیش هم به پای fps های پلتفرم های دیگه نمی رسه با اینکه خوبه. (از لحاظ متا)
پس این بازی و سبک fps رو بیخیال شید بهتره. دست به دامن مقایسه با بازی های بی ربط هم نشید. همینطور فروش و موفقیت 3DS و DS و Wii رو به وضع الان Wii U ربط ندید چون هیچی حل نمی شه با این کار.

اگه قراره این جور بازی ها رو بده ، من صد سال سیاه نمیخوام.

Metroid_Other_M_Gameplay_perspectives.jpg

یحتمل منقد هایی هم که به این جور بازی های فانتزی بچه گونه سگایی نمره بالا میدن، در تلاش برای تجدید دوران خوش کودکی خودشون هستن.

دوست عزیز کراش رو هم که رو ps2 بازی میکردیم باید به این منطق شما فراموش کنیم؟

سری متروید Prime‌همیشه متای بالایی داشتند جزء برترین شوترها هستند و نمیشه زیر سوالشون برد این مشکل شما است که با این نوع سبک کنار نمیایی نه مشکل من.
اینکه من از متروید خوشم نمیاد مشکل من حساب میشه؟ چیزی به نام سلیقه هم وجود داره. مشکل از شماست که دوست داری سلیقه ی شخصیتو به بقیه تحمیل کنی
وقتی نمی‌تونید به بقیه مخاطب‌های کنسول‌هایی دیگه احترام بذارید انتظار دیگه‌ای ازتون نمی‌ره.
الان من تو پستم بی احترامی کردم؟ فکر کنم فارسی نوشته بودم. خداروشکر که انقدر خوب برداشت میکنید.
خیلی رک بگم من دوست دارم آفلاین بازی کنم به هیچ کسی هم مربوط نیست.
کی گفت به ما مربوطه؟ هرجور دوست داری بازی کن و خیلی رک میگم که از آفلاین بازی کردن خوشم نمیاد.
جای پای بقیه؟ کدوم بقیه میشه مثال بزنید که بالاتر از متا 99 تو جهان دارم نیایید بگید تعدادنقدش کمه که سفسطتتون رو نشون میده.
جا پای بقیه منظورم این نبود که تکیه بر جای بزرگان نتوان زد !!! میگم من نمیتونم metroid رو هم رده با شوترهایی مثل Halo , BF3 , COD Mw2 , KillZone ببینم. حالا میخوای باز بگی کدوم بهتره؟ تو این زمینه به نتیجه نمیرسی.
شما متروید رو به عنوان بهترین شوتر نمیشناسی به من مربوط نیست ولی وقتی مجلات بزرگ می‌شناسند.
بهترین شوتر؟ Btch plz !!!
این طور نشون مید‌دید که اصلا بازی‌های نینتندو رو بازی نکردید فقط یک نظری سطحی دادید. فعلا که هیچ بازی جای تو پای زلدا و ماریو تو سبکشون نگذاشته.
فکر نمیکنم تو قسمت پلتفرم ها ی من نینتندو باشه !! گفتم یه بار بازی کردم ولی برای خودم نبوده. در مورد جمله ی آخر هم که چیزی ندارم بگم چون قبلا توضیح دادم.
در کل که موفق باشی و از آفلاین بازی کردنت میتونی لذت ببری و به من هم مربوط نیست.

سازندگان بازيه metro
epic game كه صاحب امتياز انجين ue4
و...
سازنده مترو که حرفش رو thqپس گرفت
اپیک هم که گفت انریل روش اجرا می شه

- - -ویرایش - - -

کپکام که گفته بازی جدید براش می سازیم قدیمی ها رو پورت نمی کنیم
اکتی هم که وعده الکی داده بودمشکل cpuو فروش و عدم ساپورت هم باد ها مطرح شد بحث کردیم

Uncharted: GA یه متای 80 گرفته، فرانچایز متروید کاری ندارم شماره های بیشتری داره ولی نمره هایی که گذاشتم رو خودت ببین چقدر بدتر از 80 هست. حرفی که زدی از پایه غلطه.
ماریو و زلدا رو می شه گفت عالین ولی متروید رو نه. متروید خوبه و دیگه بهترین fps نیست اونطور که شما می گی. بهترین fps پلتفرم های نینتندوئه. همون تریلوژیش هم به پای fps های پلتفرم های دیگه نمی رسه با اینکه خوبه. (از لحاظ متا)
پس این بازی و سبک fps رو بیخیال شید بهتره. دست به دامن مقایسه با بازی های بی ربط هم نشید. همینطور فروش و موفقیت 3DS و DS و Wii رو به وضع الان Wii U ربط ندید چون هیچی حل نمی شه با این کار.
الکی خودت رو خسته نکن nintendo تنها شرکتیه که مهم نیست بازیاش داستان داشته باشن(نجات 500 بار پرنسس تو ماریو با تیکه هایی کودکانه)گرافیک داشته باشند(کلهم همه عنوان هاش)online داشته باشه(killzone 3 رو به خاطر نداشتن co op به صلیب کشیدن منتقدا)کنترل درست درمون داشته باشه(یادم نمی ره تو skyward از هر 10 تا ضربهای که با wiimote میزدم 9 تاش کار نمیکرد) صدا گزاری(که اصلا نداره یه نوشته میاد که خودت بلند بلند بخونی ) بعد حالا این بازیا رو با این نواقص با halo مقایسه بشه که با کوچکترین نواقصی meta بازی کلی افت می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or