EA: کنسول Wii U چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
wii-u-system-update.jpg

درود.

همین چند هفته پیش بود که شرکت DICE اعلام کرده بود هرگز انجین Frostbite 3 خود را در Wii U تست نخواهد کرد چون در تست ورژن Frostbite 2 این دستگاه خوب عمل نکرده است. گویا با امدن نسل جدید کنسول‌های PS4 و XBOX 720 سازندگان انگیزه‌ای برای ساخت بازی برای کنسول Wii U ندارند. دیروز بود که EA اعلام کرده بود برای این کنسول بازی نمی‌سازد زیرا فروش بازی چون FIFA 13 فقط 70 هزار تا بوده است! در همین راستا نیز بار دیگر از شرکت EA آقای Bob Summerwill، که سمت مهندس ارشد نرم‌افزار و معماری این شرکت را بر عهده دارد در صفحه Twitter خود کنسول Wii U را مورد حمله قرار داد و اذعان کرد: "این کنسول چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند و از کنسول 360ـی که 8 سال پیش آمده است نیز ضعیف تر می‌باشد."

وی بخش online/store این دستگاه بی استفاده و تبلت آن را نیز عجیب غریب خواند. وی که بعدا این سخنان را در صفحه Twitter پاک کرد اعلام نمود، شرکت نینتندو هنوز در دهه 90 گیر کرده است و عناوین third party هیچ گونه سود دهی در کنسول Wii u ندارند و فقط بازی‌های چون Mario و Zelda که خود شرکت تولید می‌کند برایشان سود دارد.

منابع معتبر!

EA Senior Engineer: 'The Wii U Is Crap'

[h=3]EA engineer says 'the Wii U is crap' - GameSpot.com[/h]
[h=3]EA Engineer: Wii U Is "Crap", Nintendo Is "Walking Dead" [/h]
http://www.gamefaqs.com/boards/631516-wii-u/66221784

http://mynintendonews.com/2013/05/1...wii-u-is-crap-less-powerful-than-an-xbox-360/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GUѦRDiAN
.

نوچ COD حدود 100 میلیون نسخه کمتر از mario فروختهcod پرفروش ترین ip این نسله 2006-2013
دوست من چیزی نیست طرف الکی یه چیزی پروند بگه مام هستیم یه مشت آدم به دوران رسیده مفلوک هستن چشم ندارن ببینن cod حتی تو رویا هم نمیتونه به ماریو برسه فقط بازی نیو سوپر ماریو روی wii حدود 86 میلیون بازی فروخته تازه غیر از بازی ها دیگه . بحث الکی با آدما بی هویت ووقت تلف کردنه آدم بی هویت عقل و انسانیت نداره

اتفاقا متروید جزء شوتر‌ها دسته بندی شده و بازم نمیشه زیر سوالش برد. 2 تا متروید برای Wii‌آمد که اصلی کاری بودند با پورتای GC کاری ندارم اون دوتا هم یکیش رو تیم نینجا ساخته بود نه retro. منم گفتم متروید‌هایی که retro ساخته . کدوم متا کلی درصورتی که متای نسخه‌های کنسول‌هلی خانگی متروید که Retro ساخته زیر 80 نیومده. چرا برای بیشتریا محبوبه چون ما ایرانی‌ها این سبک‌ها رو دوست نداریم. کدوم سقوط؟30 میلیون فقط برای 1 نسخه سقوط حساب نمیشه.

همون دو تا فکر کنم گند زدن.
اون چیزیم که گفتم حقیقته و بزودیم بدتر می شه.

دوست من چیزی نیست طرف الکی یه چیزی پروند بگه مام هستیم یه مشت آدم به دوران رسیده مفلوک هستن چشم ندارن ببینن cod حتی تو رویا هم نمیتونه به ماریو برسه فقط بازی نیو سوپر ماریو روی wii حدود 86 میلیون بازی فروخته تازه غیر از بازی ها دیگه . بحث الکی با آدما بی هویت ووقت تلف کردنه آدم بی هویت عقل و انسانیت نداره

حالت بده ها:) تا حقیقت رو می گیم می شه ترول و بعد مظلوم نمایی اینکه بهمون گفتید بچه اید! انقدر با اطمینان حرف می زنند که تو بازیسنتر کسایی هم که فن نینتندو نیستن فکر کردن نینتندو فن بودن کلاس داره و میان حمایت!
نینتندو شرکت خوبیه ولی معایبیم داره که کاملا واضحه.
من دیگه پست ندم بهتره چون وقتی حرف منطقی رو هم فحش و ترول برداشت می کنید بحث بیفایده ست.;)

آقا مهدی راست میگه دیگه.یارو اومده یه چرتی از دهنش پریده.از در و دیوار بازیسنتر هتر نینتندو و سونی میریزن رو سر هم.جمع کنید تو رو خدا.خب به شما چه متای متروید از هیلو بیشتره.خب شاید قشنگتره.شاید خیلی بیشتر متروید رو بپسندند.دعوا نداره که...
یه چیزیم بگم اینا هی میگن کژوال و هاردکور:
با اینکه این چند وقته یک کم تعریف هاردکور بد در رفته ولی می خوام بگه تو هیچ کتاب قانونی ننوشته که اگه کسی به هاردکور و یا کژوال جماعت کنسول بفروشه امتیاز مثبت و اگه همه بعد خرید ازش ناراضی باشن امتیاز منفی بگیره.قانون میگه اگه بلدی بفروش مثل کاری که سونی تو نسل ششم(سونی ضعیف ترین کنسول نسل ششم بود) و نینتندو تو نسل هفتم کرد..

دوباره مهد کودک بازی سنتر باز شد و بچه مچه ها ریختن وسط!:-&

بچه ها برید بازیتون کنید و زیاد وارد بحث های آدم بزرگا نشید باشه!:-*

بچه های خوبی باشید آبنبات میخرم براتونا....;)

Wii U کنسول خوبیه و اگر هم ضعف داشته باشه به خاطر سبک خاص و گیم پلی منحصر به فردش طرفدار خاص خودش رو داره و من هم اگه بخوام BF4 رو بازی کنم که نمیرم Wii U بخرم ولی واسه Mario و بازی های خاص نینتندو میرم سمتش و دلیلی نداره که به دیگران به خاطر انتخابشون توهین کنید!:|

پ.ن:کاش درج سن کاربران اجباری میشد تا بعضی ها از سنشون خجالت میکشیدن و بعضی ها هم میفهمیدن اینجا مهم کودک نیست!b-)

من تا جایی که آمار گرفتم تو خارج اکثرا غیر گیمرها کنسول نینتندو رو می خرن اینم درست می گید. اینا حقایقیه که باید گفت!
منابع آماریتون رو اینجا قرار بدید تا ما هم استفاده کنیم.

متروید ریترو که اصلا fps نبوده بخوای راجع بش حرف بزنی. بایوشاک مولتی نداشت ولی گرافیک به روز داشت چیزی که اون بازی که مثال زدی نداشته و نداره. (چند تا نسخه برای ویی اومدن یکی از یکی بدتر، همینم متروید عملا fps دست چندم کرده محض اطلاع به خاطر پایین اومدن متای کلیش)
زلدا هم واسه فن بیس قدیمیش محبوبه و طرفدارای سبکش نه کسای دیگه. الان عصر عصر مولتی پلیر آنلاینه همیناست که باعث شده ماریو فروشش تو این نسل سقوط کنه و در آینده بدترم می شه. وقتی نینتندو یه آچیومنت درست حسابی، چند تا بازی مولتی پلیر درست و حسابی و حتی fps هایی مثل cod و bf رو نداره می خواد چیکار کنه در این زمینه؟ همه ش که نمی شه ماریو و بساط فیت نس و رقص!
اون حرف هم عین حقیقت هست خود نینتندو به ویی و DS می گفت کنسول خانوادگی و برای غیر گیمرها!

- - - Updated - - -

بیخیال.
(ورزشکار نیستم ولی ورزشکاران را دوست دارم:biggrin1: گفتم جو تاپیک عوض شه:)) )
لول. SMG تا الان بیشتر از 10 میلیون نسخه فروخته و SMG2 هم بیشتر از 6.5 میلیون نسخه فروخته. پس از خودت حرف درنیار.
کل حرفای این تاپیک هم خلاصه شده به "من خوشم نمیاد، پس مزخرفه"

بعد نینتندو در نسل هفتم حمایت COD و BF رو داشت که بیشترین فروش سخت‌افزار رو داشت ؟!

آقا مهدی راست میگه دیگه.یارو اومده یه چرتی از دهنش پریده.از در و دیوار بازیسنتر هتر نینتندو و سونی میریزن رو سر هم.جمع کنید تو رو خدا.خب به شما چه متای متروید از هیلو بیشتره.خب شاید قشنگتره.شاید خیلی بیشتر متروید رو بپسندند.دعوا نداره که...
یه چیزیم بگم اینا هی میگن کژوال و هاردکور:
با اینکه این چند وقته یک کم تعریف هاردکور بد در رفته ولی می خوام بگه تو هیچ کتاب قانونی ننوشته که اگه کسی به هاردکور و یا کژوال جماعت کنسول بفروشه امتیاز مثبت و اگه همه بعد خرید ازش ناراضی باشن امتیاز منفی بگیره.قانون میگه اگه بلدی بفروش مثل کاری که سونی تو نسل ششم(سونی ضعیف ترین کنسول نسل ششم بود) و نینتندو تو نسل هفتم کرد..

به این که متای 79 گرفته با این گرافیک! می گی بهتر از هیلو؟ :
Metroid_Other_M_Gameplay_perspectives.jpg

اون دوستمون کاملا اشتباه گفت، سری متروید از لحاظ متا شصت پای هیلو هم نیست.
ضمنا سونی تا الان تو فروش داره پا به پای ماکرو پیش می ره و تحلیل گران پیش بینی کردن تا آخر عمر PS3 تو سال 2016 فروشش از 360 هم رد می شه.
منابع آماریتون رو اینجا قرار بدید تا ما هم استفاده کنیم.

لول. SMG تا الان بیشتر از 10 میلیون نسخه فروخته و SMG2 هم بیشتر از 6.5 میلیون نسخه فروخته. پس از خودت حرف درنیار.
کل حرفای این تاپیک هم خلاصه شده به "من خوشم نمیاد، پس مزخرفه"

بعد نینتندو در نسل هفتم حمایت COD و BF رو داشت که بیشترین فروش سخت‌افزار رو داشت ؟!

شما E3 های زمان ویی و دی اس رو ندیدی خود نینتندو چی می گفت که این کنسول خانوادگیه و اینا؟ یعنی نینتندو دروغ می گفت که این کنسول رو واسه چی ساخته؟
در مورد فروش SMG که نمی دونم چی چیه آمار منتشر شد چند روز پیش که CoD رتبه اول فروش تو این نسل رو اهراز کرده. این دیگه ترجمه داره؟
نسل هفتم هم فرق می کرد. همونطور که عرض کردم ویی یه انقلاب بود (جالبه خوبی نینتندو هم می گیم متهم به ترور می شیم باز!) ولی Wii U یه کنسول بین نسلیه که درجا می زنه.

پ.ن: به خدا نمی خوام پست بدم ولی دلم می سوزه می بینم اطلاعاتتون اینجوریه!

آخرین ویرایش:
کنسولی به نام بین نسلی نداریم.
متا متروید‌هایی که Retro برای Wii ؤ GC ساخته من مقایسه با متا کردم نه با گرافیک و مولتی:
Metroid Prime 97
Metroid Prime 2: Echoes 92
Metroid Prime 3: Corruption 90
Metroid Prime: Trilogy 91
...
متروید‌های کنسولهای دستی و متروید تیم نینجا اینجا حساب نمیشه

کنسولی به نام بین نسلی نداریم.
متا متروید‌هایی که Retro برای Wii ؤ GC ساخته من مقایسه با متا کردم نه با گرافیک و مولتی:
Metroid Prime 97
Metroid Prime 2: Echoes 92
Metroid Prime 3: Corruption 90
Metroid Prime: Trilogy 91
...
متروید‌های کنسولهای دستی و متروید تیم نینجا اینجا حساب نمیشه
برو به نینتندو بگو اسمشون رو تغییر بده پس سر ماریو و زلدا حساب می شه ولی سر متروید نه...لول. تازه همون ماریو و زلدا هم تو متای کلی می لنگن :
Metroid - Wikipedia, the free encyclopedia
[TABLE="class: wikitable plainrowheaders"]
[TR]
[TH]Metroid (GBA re-release)[/TH]
[TD="align: center"]61.54%[SUP][61][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]58[SUP][62][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid II: Return of Samus[/TH]
[TD="align: center"]78.90%[SUP][63][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]—[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Super Metroid[/TH]
[TD="align: center"]95.50%[SUP][64][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Fusion[/TH]
[TD="align: center"]91.23%[SUP][65][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]92[SUP][66][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Prime[/TH]
[TD="align: center"]96.33%[SUP][67][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]97[SUP][68][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid: Zero Mission[/TH]
[TD="align: center"]90.19%[SUP][69][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]89[SUP][70][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Prime 2: Echoes[/TH]
[TD="align: center"]91.87%[SUP][71][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]92[SUP][72][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Prime Pinball[/TH]
[TD="align: center"]80.22%[SUP][73][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]79[SUP][74][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Prime Hunters[/TH]
[TD="align: center"]83.95%[SUP][75][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]85[SUP][76][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Prime 3: Corruption[/TH]
[TD="align: center"]90.23%[SUP][77][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]90[SUP][78][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Prime: Trilogy[/TH]
[TD="align: center"]92.35%[SUP][79][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]91[SUP][80][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid: Other M[/TH]
[TD="align: center"]79.11%[SUP][81][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]79[SUP][82][/SUP][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

متروید رو هیچ کس نمی‌تونه زیر سوال ببره متروید‌های Retro رو. مگه بایوشک مولتی داشت که با بقیه مقایسه شد؟چرا اتفاقا باید مقایسه مولتی حتما نباید داشته باشه متروید یکی از چند شوتر بزرگ دنیا است. چه با مولتی چه بی‌مولتی. مثلا همین زلداهای میامتو رو هم کسی نمی‌تونه زیرسوال ببره. منم با خیلی بازی‌ها حال نمی‌کنم و دلیل نمیشه هی بهش بپرم بگم بده من خودم با اسکایرم مشکل دارم ولی درکنار اون خوبی‌هاشم قبول دارم. حقیقیت چیه بیام بگیم کسایی که PS2 خریدند اصلا گیمر نبودند این درسته؟Wii رو هم نمیشه فروشش رو زیرسوال برد گرچه سخت افزارش رو میشه ولی فروشش رو نمیشه.
منظورت از اینکه هیچکس نمیتونه زیر سوال ببره رو نمیفهمم ؟!!! مگه Retro معصومه تو زمینه ی بازیسازی ؟ هرچیزی یه جایگاهی داره و تو جایگاه خودش دارای ارزشه نه بیشتر. متروید برای طرفداران خودش و توی سبک خودش و برای کنسول نینتندو بازیه عالی ای هست و متای زیر 80 نمیگیره. ولی همین بازی اگه مالتی پلتفرم بود چی؟ بیشتر از 60-70 نمیتونه باشه.چرا؟چون اون کسی که نقد میکنه و نمره میده به قول دوستمون که اشاره کرد ، مخاطب بازی رو در نظر میگیره و نقد میکنه و حتی خودش هم جزء همون مخاطبه ولی برای من که این بازی رو یه بار بیشتر بازی نکردم چی؟ بله بایوشاک باید با بقیه ی شوتر ها مقایسه بشه چون همه ی فاکتورهای یه شوتر خوب رو از جمله گیم پلی ، داستان و ایده ی تکرار نشدنی ( یکی از فلسفی ترین و زیباترین داستان هایی که تا حالا یه بازی داشته ) و گرافیک خوبی داره ولی تو ذهن من یکی نمیگنجه که بیام متروید رو با BF3 یا Bioshock یا Halo مقایسه کنم.حالا اگه شما دوست داری اینکارو بکن و نتیجه اش هم برای خودت محترم.
همینطور عنوان های دیگه مثل زلدا که این بازی برای من ارزش بالایی داره ولی دیگه دوره ی آفلاین بازی کردن نیست.همون آفلاین بازی کردن هم الان دیگه طوری شده که در حین بازی بتونی با دوستات چت صوتی داشته باشی. ارتباط بین گیمرها چیزی حیاتی شده امروزه چیزی که wii توش خیلی ضعف داره و شاید اصلا نداره. سیاست های نینتندو با سونی و مایکرو بطورکلی جداست و دیگه همه میدونن که نینتندو بازار کژوال رو میخواد داشته باشه واین به این معنی نیست که هرکی wii u داره کژواال بازه و بچه ــست . نه ، ولی خیلی های دیگه اینجوری هستند و نینتندو میخرن که صبح بتونن 10 دقیقه باهاش ورزش داشته باشن نه اینکه بشینن cod بازی کنن. همونطر که تو موسیقی ما سبک های مختلف از جمله راک ، پاپ ، بلوز ، رپ داریم و به طرفداراشون نمیشه خرده گرفت که چرا این سبک رو گوش میدن ، گیم هم به همین شکل هست ولی از اونجایی که هیچ گروه رپی به Hall of Fame راه پیدا نمیکنه چون مخصوص راک هست ، هیچکدوم از بازیهای اختصاصی نینتندو نمیتونن پا جای پای بازیهای دیگه بگذارند.هر چیزی در جای خودش دارای ارزش هست.
Wii U کنسول خوبیه و اگر هم ضعف داشته باشه به خاطر سبک خاص و گیم پلی منحصر به فردش طرفدار خاص خودش رو داره و من هم اگه بخوام BF4 رو بازی کنم که نمیرم Wii U بخرم ولی واسه Mario و بازی های خاص نینتندو میرم سمتش و دلیلی نداره که به دیگران به خاطر انتخابشون توهین کنید!
yahoo_22.gif
ممنون بابت این جمله ;) واقعا حرف خوبی زدی

آخرین ویرایش:
برو به نینتندو بگو اسمشون رو تغییر بده پس سر ماریو و زلدا حساب می شه ولی سر متروید نه...لول. تازه همون ماریو و زلدا هم تو متای کلی می لنگن :
Metroid - Wikipedia, the free encyclopedia
[TABLE="class: wikitable plainrowheaders"]
[TR]
[TH]Metroid (GBA re-release)[/TH]
[TD="align: center"]61.54%[SUP][61][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]58[SUP][62][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid II: Return of Samus[/TH]
[TD="align: center"]78.90%[SUP][63][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Super Metroid[/TH]
[TD="align: center"]95.50%[SUP][64][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Fusion[/TH]
[TD="align: center"]91.23%[SUP][65][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]92[SUP][66][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Prime[/TH]
[TD="align: center"]96.33%[SUP][67][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]97[SUP][68][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid: Zero Mission[/TH]
[TD="align: center"]90.19%[SUP][69][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]89[SUP][70][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Prime 2: Echoes[/TH]
[TD="align: center"]91.87%[SUP][71][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]92[SUP][72][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Prime Pinball[/TH]
[TD="align: center"]80.22%[SUP][73][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]79[SUP][74][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Prime Hunters[/TH]
[TD="align: center"]83.95%[SUP][75][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]85[SUP][76][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Prime 3: Corruption[/TH]
[TD="align: center"]90.23%[SUP][77][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]90[SUP][78][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid Prime: Trilogy[/TH]
[TD="align: center"]92.35%[SUP][79][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]91[SUP][80][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Metroid: Other M[/TH]
[TD="align: center"]79.11%[SUP][81][/SUP][/TD]
[TD="align: center"]79[SUP][82][/SUP][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
من دارم میگم مترویدهای شوتری که رتور ساخته تو داری متا مترویدهای زمان شاه رو می‌یاری که سبکشون شوتر نبوده؟ اینجا هم جز 2 3 مورد امتیاز پایین نداشته که دلیل بر ضعف نیست

اگه قراره این جور بازی ها رو بده ، من صد سال سیاه نمیخوام.

یحتمل منقد هایی هم که به این جور بازی های فانتزی بچه گونه سگایی نمره بالا میدن، در تلاش برای تجدید دوران خوش کودکی خودشون هستن.

ضمنا سونی تا الان تو فروش داره پا به پای ماکرو پیش می ره و تحلیل گران پیش بینی کردن تا آخر عمر PS3 تو سال 2016 فروشش از 360 هم رد می شه.

گویا یک کم بیشتر از شصت پا این IP متاش به هیلو نزدیکه احیاناً(یا نکنه باز من اشتباه می کنم)
در مورد این چیه اسمشون؟......آهاه "تحلیل گر" با من حرف نزن از ده تا حرفشون یکیش درسته.با این حال من بعید می بینم سونی تا 3 سال بعد از مایکرو جلو بزنه.

پ.ن:مگه قرار نبود من وارد این بچه بازیها نشم.خب پس من بابای......

من دارم میگم مترویدهای شوتری که رتور ساخته تو داری متا مترویدهای زمان شاه رو می‌یاری که سبکشون شوتر نبوده؟ اینجا هم جز 2 3 مورد امتیاز پایین نداشته که دلیل بر ضعف نیست

به من چه خب؟ اسم این بازیا مترویده از فرانچایز متروید. چیکارم دارم کی ساخته؟
نینجا گایدن3 هم سازنده اش عوض شد متاش اومد پایین، کاریش نمی شه کرد!
دوباره مهد کودک بازی سنتر باز شد و بچه مچه ها ریختن وسط!:-&

بچه ها برید بازیتون کنید و زیاد وارد بحث های آدم بزرگا نشید باشه!:-*

بچه های خوبی باشید آبنبات میخرم براتونا....;)

Wii U کنسول خوبیه و اگر هم ضعف داشته باشه به خاطر سبک خاص و گیم پلی منحصر به فردش طرفدار خاص خودش رو داره و من هم اگه بخوام BF4 رو بازی کنم که نمیرم Wii U بخرم ولی واسه Mario و بازی های خاص نینتندو میرم سمتش و دلیلی نداره که به دیگران به خاطر انتخابشون توهین کنید!:|

پ.ن:کاش درج سن کاربران اجباری میشد تا بعضی ها از سنشون خجالت میکشیدن و بعضی ها هم میفهمیدن اینجا مهم کودک نیست!b-)

شما خجالت نمی کشی به کسی که بهت توهین نکرده تیکه می ندازی؟ یه امروز رو بنده وقت آزاد داشتم گفتم روی بعضی افراد بی اطلاع که مخالفاشون رو ترول خطاب می کنن رو کم کنم که کردم. اگه بلد بودی، اطلاع داشتی عوض تیکه های مسخره جواب حرفای منطقیم رو می دادی.
کسیم توهین نکرد! یعنی نهایت منطق تون همینه که تهمت بزنید؟
نینتندو شرکت بزرگیه ولی از اونجایی که هیچ چیز خالی از اشکال نیست ایراداتی هم داره.

به این که متای 79 گرفته با این گرافیک! می گی بهتر از هیلو؟ :

شما E3 های زمان ویی و دی اس رو ندیدی خود نینتندو چی می گفت که این کنسول خانوادگیه و اینا؟ یعنی نینتندو دروغ می گفت که این کنسول رو واسه چی ساخته؟
در مورد فروش SMG که نمی دونم چی چیه آمار منتشر شد چند روز پیش که CoD رتبه اول فروش تو این نسل رو اهراز کرده. این دیگه ترجمه داره؟
نسل هفتم هم فرق می کرد. همونطور که عرض کردم ویی یه انقلاب بود (جالبه خوبی نینتندو هم می گیم متهم به ترور می شیم باز!) ولی Wii U یه کنسول بین نسلیه که درجا می زنه.

سه گانه‌ی متروید Prime به ترتیب متای 97 ، 92 و 90 رو داره.

حرف رو عوض نکن. گفتی فروش ماریو توی این نسل سقوط کرده منم امار فروشش رو بهت دادم. ربطش به فروش COD چیه خدا میدونه. فروش 10 میلیونی و 6.5 میلیونی به هیچ وجه "سقوط" به نظر نمیاد و یه موفقیت اقتصادی عالیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or