EA: کنسول Wii U چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
wii-u-system-update.jpg

درود.

همین چند هفته پیش بود که شرکت DICE اعلام کرده بود هرگز انجین Frostbite 3 خود را در Wii U تست نخواهد کرد چون در تست ورژن Frostbite 2 این دستگاه خوب عمل نکرده است. گویا با امدن نسل جدید کنسول‌های PS4 و XBOX 720 سازندگان انگیزه‌ای برای ساخت بازی برای کنسول Wii U ندارند. دیروز بود که EA اعلام کرده بود برای این کنسول بازی نمی‌سازد زیرا فروش بازی چون FIFA 13 فقط 70 هزار تا بوده است! در همین راستا نیز بار دیگر از شرکت EA آقای Bob Summerwill، که سمت مهندس ارشد نرم‌افزار و معماری این شرکت را بر عهده دارد در صفحه Twitter خود کنسول Wii U را مورد حمله قرار داد و اذعان کرد: "این کنسول چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند و از کنسول 360ـی که 8 سال پیش آمده است نیز ضعیف تر می‌باشد."

وی بخش online/store این دستگاه بی استفاده و تبلت آن را نیز عجیب غریب خواند. وی که بعدا این سخنان را در صفحه Twitter پاک کرد اعلام نمود، شرکت نینتندو هنوز در دهه 90 گیر کرده است و عناوین third party هیچ گونه سود دهی در کنسول Wii u ندارند و فقط بازی‌های چون Mario و Zelda که خود شرکت تولید می‌کند برایشان سود دارد.

منابع معتبر!

EA Senior Engineer: 'The Wii U Is Crap'

[h=3]EA engineer says 'the Wii U is crap' - GameSpot.com[/h]
[h=3]EA Engineer: Wii U Is "Crap", Nintendo Is "Walking Dead" [/h]
http://www.gamefaqs.com/boards/631516-wii-u/66221784

http://mynintendonews.com/2013/05/1...wii-u-is-crap-less-powerful-than-an-xbox-360/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GUѦRDiAN
از همون اول معلوم بود مزخرفه ...گیم استاپ که اصلا به عنوان نسل بعد قبولش نداره قدرتش در حد همین نسله .
هی ما میگفتیم بچه ها میگفتن نه زلدا و ماریو و فلان .نینتندو اگر جاپن نبود تا حالا صد باره ورشکست کرده بود .

میدونی بیشترین فروش Wii و DS توی آمریکای شمالی بوده!!!! میدونی همون گیم کیوب که ازش استقبال نشد هم بیشترین فروشش توی آمریکای شمالی بوده!!!
میدونی بیشترین فروش NES برای آمریکای شمالی بوده!!! میدونی بیشترین فروش SNES برای آمریکای شمالی بوده!!!! میدونی بیشترین فروش Game boy برای آمریکای شمالی بوده!!! میدونی بیشترین فروش Game Boy Advance برای آمریکای شمالی بوده!!! میدونی بیشترین میزان فروش N64 هم برای آمریکای شمالی بوده!!!!!
همین Wii u هم که فروشش راضی کننده نبوده تا الان هم بیشترین فروشش برای آمریکای شمالی بوده! تنها کنسول نینتندو که فروش ژاپن از امریکای شمالی بیشتر هست 3DS هست که این هم اختلافشون در حدود 1 میلیون هست!!!
کافیه یا باز هم بگم؟؟

.

میدونی بیشترین فروش Wii و DS توی آمریکای شمالی بوده!!!! میدونی همون گیم کیوب که ازش استقبال نشد هم بیشترین فروشش توی آمریکای شمالی بوده!!!میدونی بیشترین فروش NES برای آمریکای شمالی بوده!!! میدونی بیشترین فروش SNES برای آمریکای شمالی بوده!!!! میدونی بیشترین فروش Game boy برای آمریکای شمالی بوده!!! میدونی بیشترین فروش Game Boy Advance برای آمریکای شمالی بوده!!!فروش N64 هم برای آمریکای شمالی بوده!!!!!همین Wii u هم که فروشش راضی کننده نبوده تا الان هم بیشترین فروشش برای آمریکای شمالی بوده! تنها کنسول نینتندو که فروش ژاپن از امریکای شمالی بیشتر هست 3DS هست که این هم اختلافشون در حدود 1 میلیون هست!!! کافیه یا باز هم بگم؟؟
مرسی آفرین خوب گفتی . عزیز این افراد از هیچی سر در نمیارن فقط میخوان یه چیزی بپرونن

بعضی ها فکر میکنن حرف زدن مثل باد گلوه فقط باد میپرنونن اگه خانواه اش شخصیت یادش داده بود اینطوری نبود .. همونی که تو ازش انتقاد میکنی پرفروشترین آی پي تاریخه گیمه رتبه اول شخصیت گیم دنیاس . بعضیا در مورد wii هم همین حرفا میزدن مسخره میکردن میگفتن در حد سگاه (که این درست نبود این حرف یه سری آدم بی سروپا بود ) و ......... اما همین wii با کله زدشون زمین بی هویت سر افکندشون کرد در مورد ds بعضیا همین اشتباه کردن بازم دیدن کنسول ds برنده شد باز بعضیا بکل هویتشون زیر سوال رفت آدما بی هویت منچ باز براشون زیاده همینن دیگه هر حرفی دهنشون میرسه میپرونن . در مورد اوایل نسل رقابت بین پلی 3 و ایکس باکس 360 بود دی وی دیا مقایسه بازی بین دو کنسول بود که با اینکه پلی 3 قویتر بود اما روش بد پورت میشدن و بازی ها روی ایکس باکس بهتر بودن اینو هر کی گيـمر باشه میدونه
کدوم ای پی منظورتونه دقیقا؟

نینتندو ورشکست شه؟ نینتندو داره تازه یک ساختمان خیلی بزرگ در ژاپن می‌سازه. خیلی‌ها اینجا پست می‌ذارند البته منظورم با شخص خاصی نیست ولی دستشون به یک بازی‌های تاپ نینتندو هم نخورده گوششون کلمه متا 99 و 97 و حتی 95 نخورده نمی‌دونند نینتندو بهترین شوتر بهترین اکشن ادونچر بهترین فایتینگ بهترین پلتفرمر رو داره. کسی منکر این نمیشه کنسول کم فروخته ولی شما دارید منکر ترول خودتون میشید بعدیک کلوپ می‌زننید بر ضد محصولات نینتندو آخرشم میگید ما کی ترول کردید هرکی ضدش حرف بزنه ترول مگه؟ هروفت یک بازی تونست رکورد فروش بازی‌های نیتندو در تاریخ رو بشکنه اون وقت بیایید بگیدبازی‌هاش نمی‌فروشه. درمورد CPU کنسولم بگم که ضعیف نیست. DS و Wii ؤ 3DS دراوایل عرضه‌اشون کم فروختند چرا چون قیمت بالایی داشتند همه DS رو می‌کوبندند آخرش چی شد به رکورد فروش PS2 رسید. Wii همه گفتند ضعیفه حمایت کمی ازش شد آخرش چی شد؟ پرفروش‌ترین کنسول نسل. ویتا امد گفتند الان 3DS شکست می‌خوره آخرش چی شد هنوز ویتا بهش نرسیده. ویتا بهش می‌رسه ولی زمان می‌بره شما اول را رو می‌بینید آخرش رو نگاه نمیکنید
...
این دوستمون که اینقدر تند حرف زده هم از EA به نظر میاد اخراج شد تا دیشب نوشته بود مهندس EA ولی حالا هیچ اثری از اون نوشته نیست
https://twitter.com/BobSummerwill

وقتی یه منتقد یه بازی رو نقد می کنه مخاطبای او بازی و سبکش رو در نظر می گیره وقتی یه بازی شبیه ساز رانندگی رو نقد می کنه با همون انتظارات یه arcade رو نقد نمی کنه مخاطبای nintendo همون کسایی هستن که انقدر از game دورند که فرق wiiu رو از wii نمی دونند و باید با email اگاهشون کرد (ملت arkham asylum رو از arkham city افتراق میدن)همون کسایی که 30 میلیون باسکول به نام wii fit خریدن روش fitness برن یعنی از هر سه دارنده wii یه نفر خریده بعد sony خوشحاله از هر 7 نفر یکی gran turismo خریده
وقتی فکر می کنی چون meta یه بازی مثل metroid بالاتر از half life2 یا halo شده پس بهترین شوتر تاریخ یا یه بازی party مثل smash bros بهتر از street fighter ه ادم می خواد از پنجره خودشو پرت کنه پایین

داشتم فکر میکردم حالا این همه شرکت نینتندو رو دارین میکوبید وقتی اون 2 تا شرکت دیگه اومدن و کنسولشون رو عرضه کردن اگر به همون مشکلات سخت افزاری که کنسولهای نسل قبل یا شبیه اون مشکلات برخورد کردید باز هم همین حرفها رو میزنید؟

وقتی یه منتقد یه بازی رو نقد می کنه مخاطبای او بازی و سبکش رو در نظر می گیره وقتی یه بازی شبیه ساز رانندگی رو نقد می کنه با همون انتظارات یه arcade رو نقد نمی کنه مخاطبای nintendo همون کسایی هستن که انقدر از game دورند که فرق wiiu رو از wii نمی دونند و باید با email اگاهشون کرد (ملت arkham asylum رو از arkham city افتراق میدن)همون کسایی که 30 میلیون باسکول به نام wii fit خریدن روش fitness برن یعنی از هر سه دارنده wii یه نفر خریده بعد sony خوشحاله از هر 7 نفر یکی gran turismo خریده
وقتی فکر می کنی چون meta یه بازی مثل metroid بالاتر از half life2 یا halo شده پس بهترین شوتر تاریخ یا یه بازی party مثل smash bros بهتر از street fighter ه ادم می خواد از پنجره خودشو پرت کنه پایین
من نگفتم چی از چی بهتره فقط گفتم تو برخی سبک‌ها بهترین‌های خودشو در کنار رقبا داره. دیگه فروش بازی‌های Wii رو زیرسوال نبر دوست دارند می‌خرند شما هم می‌تونی بازی مورد علاقت رو بخر. فکر کنم شد 3 دفعه که دارید توهین می‌کنید یعنی ما اینقدر عقل نداریم که فرق Wii و Wii U رو بدونیم؟ هرچی دلتون خواست بهمون چسبونید بسه دیگه. اینقدر هیتر و ترول ندیده بودم نگید نیستد که پست‌هاتون مدرکش است.
شما هارکور ما نوب خوبه؟شما اولد اسکول ما تازه به دورن رسیده

دقیقا همینطوره. بازی های نینتندو نمرات بالا گرفته باشن دلیلی نمی شه که حتما نینتندو مقدسه چون خیلی از گیمرا مثل من و شما نمی تونن تحمل کنن این بازیا رو. ضمنا بعضیاشون اصلا نباید با عناوین مشابه سبک های دیگه مقایسه شن، مثلا متروید مگه مولتی پلیر حسابی داره که با هیلو مقایسه شه؟
من تا جایی که آمار گرفتم تو خارج اکثرا غیر گیمرها کنسول نینتندو رو می خرن اینم درست می گید. اینا حقایقیه که باید گفت!
داشتم فکر میکردم حالا این همه شرکت نینتندو رو دارین میکوبید وقتی اون 2 تا شرکت دیگه اومدن و کنسولشون رو عرضه کردن اگر به همون مشکلات سخت افزاری که کنسولهای نسل قبل یا شبیه اون مشکلات برخورد کردید باز هم همین حرفها رو میزنید؟
واضح تر توضیح بده کدوم مشکلات؟ PS3 فت که خرابی خاصی نداشت اگه هم داشت در حد Wii های بریک شده هست.
360 هم فقط مادربرد لانچ بود که مشکل داشت.
خب برای چی میای به بقیه توهین میکنی ؟ الان منی که wiiu خریدم فقط هم به عشق انحصاری هاش یعنی یک بچه ی کوچولو احمقم ؟
کسی اینو نگفت. یه عده خودشون رو نینتندو فن جا می زنن و میان الکی کنسول های دیگه رو می کوبن و ما هم مجبور به گفتن یه سری از حقایق می شیم!
هیچ کسم نگفت نینتندو فن ها بچه ان من ده بار گفتم طرفدارای خاص خودش رو داره، شما یکیشون.
شما الکی به خودت نگیر این حرفا رو داداش. بحث ما با کسایی بود که الکی سعی می کردن نینتندو رو بزرگ تر از اونی که هست نشون بدن. نینتندو یه شرکت با سیاست کاملا متفاوت از سونی و ماکروسافت ولی اونقدرام که بعضیا بزرگش می کنن نیست.

آخرین ویرایش:
اول سلام میکنم خدمت همگی اومدم یک سری مسائل رو خاتمه بدم برم :d
پرفروش ترین الان سری COD هست
اولا که پر فروشترین بازی نسل هفتم شد نه تاریخ گیم برو یک بار دیگه تاپیکشو بخون

============================================================
خب واقعا نمیخواهید به این بحث های مسخره خاله زنکی هاتون پایان بدید
یعنی هر تاپیکی که در مورد نیومدن بازی یا ضعف wiiu میاد شرکت نینتندو رو به بدترین وجه میکوبن و بی احترامی به هم می کنن
آقا بس کنید این جدال های مسخره رو ! واقعا از این همه بحث کجاها رو گرفتید
wiiu ضعیفه ؟ Wiiu آشغاله ؟ Wiiu گرونه ؟ باهاش حال نمیکنی ؟
خب برای چی میای به بقیه توهین میکنی ؟ الان منی که wiiu خریدم فقط هم به عشق انحصاری هاش یعنی یک بچه ی کوچولو احمقم ؟
الان مثلا برم یک کنسول ps4 یا next Xbox بخرم و برم باهاش مثلا GTA V بازی کنم و برم صحنه های پر از خشونت و کشت و کشتار بازی کنم صحنه های .... بیبنم میشم بزرگ و هارد کور ؟
ببینم این بازی ها جز اینکه برای ما آدم ها مشکلات روحی و اخلاقی ایجاد کنن چه چیز دیگه ای دارن ؟ واقعا ارزش داره وقت گرانبهای خودتونو که میتونید توی مراکز تفریحی و ورزشی و گردشی بگذرونید بیایید سر این دعوا های مسخره بزارید
از یک طرف بحث شروع میشه اون میگه پردازنده فلانه اون میگه متا فلانه اون میگه ویتا اینجوره اون میگه 3DS برای کژواله
بالاخره این بحث ها تا کی ؟
کسی مجبورتون کرده بیایید این کنسول رو بخرید ؟
اون موقعی که ما داشتیم با کنسول های نینتندو بازی می کردیم اصلا سونی یا مایکرو میدونستن کنسول رو با چه سینی (س) مینویسن ؟
حالا این آقا به نظرش Wiiu چرته و آشغاله حتما دلیلی برای خودش داره دلیل نمیشه بگیم که حرف این آقا نزول وحی هست
کسانی که به قدرت wiiu شک دارن و میگن از 360 هم ضعیف تره برن دمو Shadow of enternal رو ببینن که با CE3 ساخته شده تا اینقدر به پردازنده گیر ندن
دموی 9 دقیقه ای که ازش اومده روی wiiu هستش که خیلی از عناوین First party کنسول های حاضر هم بهتر در اومده
خلاصه دست از این بحث ها بر دارید چون نه منطق توش هست نه گوش شنوا اونی که دوست داره حرف خودشو میزنه و اونی که دوست نداره با تمام قدردت میکوبه
واقعا طرز صحبت کردن بعضی ها رو تو تاپیک می بینم به عقلشون شک می کنم که واقعا سر یک کنسول دارن اینجوری میکنن !

دقیقا همینطوره. بازی های نینتندو نمرات بالا گرفته باشن دلیلی نمی شه که حتما نینتندو مقدسه چون خیلی از گیمرا مثل من و شما نمی تونن تحمل کنن این بازیا رو. ضمنا بعضیاشون اصلا نباید با عناوین مشابه سبک های دیگه مقایسه شن، مثلا متروید مگه مولتی پلیر حسابی داره که با هیلو مقایسه شه؟
من تا جایی که آمار گرفتم تو خارج اکثرا غیر گیمرها کنسول نینتندو رو می خرن اینم درست می گید. اینا حقایقیه که باید گفت!

واضح تر توضیح بده کدوم مشکلات؟ PS3 فت که خرابی خاصی نداشت اگه هم داشت در حد Wii های بریک شده هست.
360 هم فقط مادربرد لانچ بود که مشکل داشت.
متروید رو هیچ کس نمی‌تونه زیر سوال ببره متروید‌های Retro رو. مگه بایوشک مولتی داشت که با بقیه مقایسه شد؟چرا اتفاقا باید مقایسه مولتی حتما نباید داشته باشه متروید یکی از چند شوتر بزرگ دنیا است. چه با مولتی چه بی‌مولتی. مثلا همین زلداهای میامتو رو هم کسی نمی‌تونه زیرسوال ببره. منم با خیلی بازی‌ها حال نمی‌کنم و دلیل نمیشه هی بهش بپرم بگم بده من خودم با اسکایرم مشکل دارم ولی درکنار اون خوبی‌هاشم قبول دارم. حقیقیت چیه بیام بگیم کسایی که PS2 خریدند اصلا گیمر نبودند این درسته؟Wii رو هم نمیشه فروشش رو زیرسوال برد گرچه سخت افزارش رو میشه ولی فروشش رو نمیشه.
پست من رو بخون بعد نقل قول کن

آخرین ویرایش:
واقعا ارزش داره وقت گرانبهای خودتونو که میتونید توی مراکز تفریحی و ورزشی و گردشی بگذرونید بیایید سر این دعوا های مسخره بزارید
بفرمایید برید همونجا پس!

من نگفتم چی از چی بهتره فقط گفتم تو برخی سبک‌ها بهترین‌های خودشو در کنار رقبا داره. دیگه فروش بازی‌های Wii رو زیرسوال نبر دوست دارند می‌خرند شما هم می‌تونی بازی مورد علاقت رو بخر. فکر کنم شد 3 دفعه که دارید توهین می‌کنید یعنی ما اینقدر عقل نداریم که فرق Wii و Wii U رو بدونیم؟ هرچی دلتون خواست بهمون چسبونید بسه دیگه. اینقدر هیتر و ترول ندیده بودم نگید نیستد که پست‌هاتون مدرکش است.
شما هارکور ما نوب خوبه؟شما اولد اسکول ما تازه به دورن رسیده
Nintendo sends a message to all Wii owners about the Wii U | Wii U
منظور شما نیستی ولی این رو بخونی بد نیست.

متروید رو هیچ کس نمی‌تونه زیر سوال ببره متروید‌های Retro رو. مگه بایوشک مولتی داشت که با بقیه مقایسه شد؟چرا اتفاقا باید مقایسه مولتی حتما نباید داشته باشه متروید یکی از چند شوتر بزرگ دنیا است. چه با مولتی چه بی‌مولتی. مثلا همین زلداهای میامتو رو هم کسی نمی‌تونه زیرسوال ببره. منم با خیلی بازی‌ها حال نمی‌کنم و دلیل نمیشه هی بهش بپرم بگم بده من خودم با اسکایرم مشکل دارم ولی درکنار اون خوبی‌هاشم قبول دارم. حقیقیت چیه بیام بگیم کسایی که PS2 خریدند اصلا گیمر نبودند این درسته؟Wii رو هم نمیشه فروشش رو زیرسوال برد گرچه سخت افزارش رو میشه ولی فروشش رو نمیشه.

متروید ریترو که اصلا fps نبوده بخوای راجع بش حرف بزنی. بایوشاک مولتی نداشت ولی گرافیک به روز داشت چیزی که اون بازی که مثال زدی نداشته و نداره. (چند تا نسخه برای ویی اومدن یکی از یکی بدتر، همینم متروید عملا fps دست چندم کرده محض اطلاع به خاطر پایین اومدن متای کلیش)
زلدا هم واسه فن بیس قدیمیش محبوبه و طرفدارای سبکش نه کسای دیگه. الان عصر عصر مولتی پلیر آنلاینه همیناست که باعث شده ماریو فروشش تو این نسل سقوط کنه و در آینده بدترم می شه. وقتی نینتندو یه آچیومنت درست حسابی، چند تا بازی مولتی پلیر درست و حسابی و حتی fps هایی مثل cod و bf رو نداره می خواد چیکار کنه در این زمینه؟ همه ش که نمی شه ماریو و بساط فیت نس و رقص!
اون حرف هم عین حقیقت هست خود نینتندو به ویی و DS می گفت کنسول خانوادگی و برای غیر گیمرها!

- - - Updated - - -

بفرمایید برید همونجا پس!

بیخیال.
(ورزشکار نیستم ولی ورزشکاران را دوست دارم:دی گفتم جو تاپیک عوض شه:)) )

متروید ریترو که اصلا fps نبوده بخوای راجع بش حرف بزنی. بایوشاک مولتی نداشت ولی گرافیک به روز داشت چیزی که اون بازی که مثال زدی نداشته و نداره. (چند تا نسخه برای ویی اومدن یکی از یکی بدتر، همینم متروید عملا fps دست چندم کرده محض اطلاع به خاطر پایین اومدن متای کلیش)
زلدا هم واسه فن بیس قدیمیش محبوبه و طرفدارای سبکش نه کسای دیگه. الان عصر عصر مولتی پلیر آنلاینه همیناست که باعث شده ماریو فروشش تو این نسل سقوط کنه و در آینده بدترم می شه. وقتی نینتندو یه آچیومنت درست حسابی، چند تا بازی مولتی پلیر درست و حسابی و حتی fps هایی مثل cod و bf رو نداره می خواد چیکار کنه در این زمینه؟ همه ش که نمی شه ماریو و بساط فیت نس و رقص!
اون حرف هم عین حقیقت هست خود نینتندو به ویی و DS می گفت کنسول خانوادگی و برای غیر گیمرها!

- - - Updated - - -

بیخیال.
(ورزشکار نیستم ولی ورزشکاران را دوست دارم:دی گفتم جو تاپیک عوض شه:)) )
اتفاقا متروید جزء شوتر‌ها دسته بندی شده و بازم نمیشه زیر سوالش برد. 2 تا متروید برای Wii‌آمد که اصلی کاری بودند با پورتای GC کاری ندارم اون دوتا هم یکیش رو تیم نینجا ساخته بود نه retro. منم گفتم متروید‌هایی که retro ساخته . کدوم متا کلی درصورتی که متای نسخه‌های کنسول‌هلی خانگی متروید که Retro ساخته زیر 80 نیومده. چرا برای بیشتریا محبوبه چون ما ایرانی‌ها این سبک‌ها رو دوست نداریم. کدوم سقوط؟30 میلیون فقط برای 1 نسخه سقوط حساب نمیشه. مگه نسل قبل BF این چیزا داشت؟استقبال میشه می‌سازه مثل هرکمپانی‌دیگه‌ای.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or