EA: کنسول Wii U چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
wii-u-system-update.jpg

درود.

همین چند هفته پیش بود که شرکت DICE اعلام کرده بود هرگز انجین Frostbite 3 خود را در Wii U تست نخواهد کرد چون در تست ورژن Frostbite 2 این دستگاه خوب عمل نکرده است. گویا با امدن نسل جدید کنسول‌های PS4 و XBOX 720 سازندگان انگیزه‌ای برای ساخت بازی برای کنسول Wii U ندارند. دیروز بود که EA اعلام کرده بود برای این کنسول بازی نمی‌سازد زیرا فروش بازی چون FIFA 13 فقط 70 هزار تا بوده است! در همین راستا نیز بار دیگر از شرکت EA آقای Bob Summerwill، که سمت مهندس ارشد نرم‌افزار و معماری این شرکت را بر عهده دارد در صفحه Twitter خود کنسول Wii U را مورد حمله قرار داد و اذعان کرد: "این کنسول چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند و از کنسول 360ـی که 8 سال پیش آمده است نیز ضعیف تر می‌باشد."

وی بخش online/store این دستگاه بی استفاده و تبلت آن را نیز عجیب غریب خواند. وی که بعدا این سخنان را در صفحه Twitter پاک کرد اعلام نمود، شرکت نینتندو هنوز در دهه 90 گیر کرده است و عناوین third party هیچ گونه سود دهی در کنسول Wii u ندارند و فقط بازی‌های چون Mario و Zelda که خود شرکت تولید می‌کند برایشان سود دارد.

منابع معتبر!

EA Senior Engineer: 'The Wii U Is Crap'

[h=3]EA engineer says 'the Wii U is crap' - GameSpot.com[/h]
[h=3]EA Engineer: Wii U Is "Crap", Nintendo Is "Walking Dead" [/h]
http://www.gamefaqs.com/boards/631516-wii-u/66221784

http://mynintendonews.com/2013/05/1...wii-u-is-crap-less-powerful-than-an-xbox-360/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GUѦRDiAN
این بحث رو تموم کنید خیلی داره بد پیش می ره من به خاطر خودتون گفتم
عکس های تویتر این جناب هست که همچین چیزهایی گفته و کل حرف هایی که منبع زده راست بوده نیازی نیست به این کار ها
واقعا نمی دونم چرا یک بار نمی شه این بحث رو ول کنید
دوست عزیز هم راست گفتن در مورد wii u بحث کنید نه 3ds
------------------------------------------------------------------
این نینتندو فقط چیزی رو کنسولاش رو ارتقا می ده که برای casual ها جذاب باشه
الان صفحه 3d خیلی از کژوال ها دارن استفاده می کنن نه
یا بهبود شبکه انلاینش

:-o چی می گی مس افکت3 مثل هلو اجرا می شه من به خاطر تروفی تستش کردم! تازه تعویض دیسک هم لازم نداره مثل 360 !
سل کجا گند زد تو رو به ابوالفضل؟ برو انچارتد3 رو یه بار دیگه تست کن بعد بگو گند زد.
بعد Wii U رو سازنده ها در مقایسه با کنسولهای نسل بعد می سنجن. یه فیفا هم بخوان براش بدن باید کلی از سر و تهش بزنن!
خب منم موافقم سازنده ها کم کاری کردن ولی نینتندو هم باید یه بخاری ازش درمیومد و بیشتر رو گرافیک تایید می کرد تا این مشکلات پیش نیاد.

این شده دیگه داستان ملانصر الدین و پسرش که مردم هر کدوم رو می شست روی خر سرزنشش می کردن!
من الان ویتا ندارم و فقط 3DS دارم ولی می گم ویتا بهتره اونم با مدرک و طبق سلیقه خودم و اکثر ایرانیا که گرافیک و سخت افزار بهتر رو دوست دارن!
از همون اول me3 روی ps3 افتضاح اجرا می شه
انالیز هاش موجود هست
سل توی مولتی پلتفرم گند می زنه مثل بایونتا به خاطر پیچیدگیش
نینتندو از همون اول گفته بود wii u در حد 360 و ps3 هست حالا قوی تر هم کردتش سازنده ها انتظارشون زیاد نیست
نینتندو از این کار ها نمی کنه که سازنده تردپارتی یک بازی رو بد پورت کنه بره دنبالش حق هم داره سازنده باید بره

اخه فقط گرافیک نیست این نینتندو فقط چیزی رو کنسولاش رو ارتقا می ده که برای casual ها جذاب باشه اخه یکی بهش بگه می میری این صفحه نمایشگرت multi touch باشه عین همین صفحه نمایشگر رو تو ds داشتیم وضوح و رنگ نمایشگر که باعث می شه بالا بیاری می میری یه انالوگ دوم هم اضافه کنی

آنالوگ دوم رو خوب اومدی. بازیهایی مثل MGS3 و کید ایکاروس آپرایزینگ کلی نمره سر همین قضیه ازشون کم شد چون بدون آنالوگ دوم کنترلشون بد بود. مخصوصا متال گیر که دوربین آدم رو کچل می کرد.
کاش همه مثل شما تجربه ش رو داشتن بعد نظر می دادن. منم به شخصه تا وقتی گیم پد ویی یو رو دستم نگیرم در مورد گیم پلیش اصلا نظر نمی دم ولی گرافیکش چیز معلومیه که می گم.
از همون اول me3 روی ps3 افتضاح اجرا می شه
انالیز هاش موجود هست
سل توی مولتی پلتفرم گند می زنه مثل بایونتا به خاطر پیچیدگیش
نینتندو از همون اول گفته بود wii u در حد 360 و ps3 هست حالا قوی تر هم کردتش سازنده ها انتظارشون زیاد نیست
نینتندو از این کار ها نمی کنه که سازنده تردپارتی یک بازی رو بد پورت کنه بره دنبالش حق هم داره سازنده باید بره

ما که چنین چیزی رو در مورد مس افکت3 ندیدیم والا.
ضمنا مس افکت2 هم با موتور مس افکت3 پورت شده بود و هیچ مشکلی نداشت رو PS3.
بایونتا ایراد از سازنده ش بود نه سل. کلی بازی H&S مثل رایزینگ و نینجا گایدن خودم روی PS3 تست کردم هیچ مشکلی نداشتن.

من هم ندیدم دیگه هر روز باهاش بازی می کنم:|
GPU مال 2010 هست و قوی تر از 360 هم هست
به طور کلی قوی تر از 360 و PS3 هست بعدش 8 سال پیش کدومشون 32 مگ EDRAM داشته کدومشون 2 GIG رم داشته کدومشون GPU سال 2010 رو داشته کدومشون می تونسته تصاویر به یک چیز که صفحه نمایش داره بفرسته
اول این که 300 دلار هست
دوم این که دسته 140 دلار قیمتش هست
به نظرت قوی تر از کنسول نسل بعد هست ؟ حرف همه همینه با یه سری قطعات تاریخ گذشته داره کنسول میفروشه این Nintendo بعدم خودت داری میگی از Xbox360 بیشتره!!!! ولی هیچ حسابی روی این کنسول واسه نسل بعد نمیشه کرد!!!!

به نظرت قوی تر از کنسول نسل بعد هست ؟ حرف همه همینه با یه سری قطعات تاریخ گذشته داره کنسول میفروشه این Nintendo بعدم خودت داری میگی از Xbox360 بیشتره!!!! ولی هیچ حسابی روی این کنسول واسه نسل بعد نمیشه کرد!!!!
من جایی گفتم قوی تر هست نه نیست خرجی که برای سخت افزار wii u شده با خرجی که برای سخت افزار ps4 و xbox جدید کرده فرق زیادی داره
تاریخ گذشته چیزی هست که نمی شه ازش استفاده کرد نه چیزی که می شه استفاده کرد
بعد هم از قطعات قدیمی استفاده می کنه تا هزینه ساخت بیاد پایین تا بتونن قیمت کمتری رو بذارن و سود دهی بیشتری داشته باشن

- - - Updated - - -

آنالوگ دوم رو خوب اومدی. بازیهایی مثل MGS3 و کید ایکاروس آپرایزینگ کلی نمره سر همین قضیه ازشون کم شد چون بدون آنالوگ دوم کنترلشون بد بود. مخصوصا متال گیر که دوربین آدم رو کچل می کرد.
کاش همه مثل شما تجربه ش رو داشتن بعد نظر می دادن. منم به شخصه تا وقتی گیم پد ویی یو رو دستم نگیرم در مورد گیم پلیش اصلا نظر نمی دم ولی گرافیکش چیز معلومیه که می گم.

بایونتا ایراد از سازنده ش بود نه سل. کلی بازی H&S مثل رایزینگ و نینجا گایدن خودم روی PS3 تست کردم هیچ مشکلی نداشتن.
انالوگ دوم رو هزار بار ایوتا توضیح داد چرا نذاشته :|حتی روی xl

جناب سهیل خان...شما توی این بحث از یه مبحث میپری روی مبحث دیگه..و توی هر مبحث هم دوستان به شما جواب درستی میدن و محکوم میشید...فن های نینتندو قبول دارن که کنسول تا الان خیلی خوب نفروخته...اوکی..حالا وقتشه شما هم قبول کنی که سخت افزارش اونجوری که فکت صادر کردید ضعیف نیست...مثال نقض حرفتون هم کرایسیس3 و بازی های جدید ubi هست...

می خوای ببینی برو یروگیمر انالیز هاش هست من هم خودم به راحتی فهمیدم
اون ها شر و ور گفته بودن اخرش گفتن ورژن قدیمی موتور هست و گرافیکش کوچک ترین فرقی با 360 نداشت
رایزینگ لید پلتفرمش ps3 بود می خواستی بهتر اجرا نشه
بله ولی به خاطر پیچیدیگش بوده ولی قدرت زیادی داره

جناب سهیل خان...شما توی این بحث از یه مبحث میپری روی مبحث دیگه..و توی هر مبحث هم دوستان به شما جواب درستی میدن و محکوم میشید...فن های نینتندو قبول دارن که کنسول تا الان خیلی خوب نفروخته...اوکی..حالا وقتشه شما هم قبول کنی که سخت افزارش اونجوری که فکت صادر کردید ضعیف نیست...مثال نقض حرفتون هم کرایسیس3 و بازی های جدید ubi هست...

:|
آخه کجاش قویه؟ بعد 3DS رو می گید یا Wii U ؟
وضع 3DS به عنوان یه کنسول دستی بهتره از لحاظ قدرت سخت افزاری! ولی قبول کنید تو جفتشون نینتندو اومده از قطعات ضعیف استفاده کرده که سود بیشتری ببره...مثلا گرافیک 3DS مال سال 2006 ـه.
اصلا سیاست نینتندو بعد گیم کیوب همین بوده تا بقاش تو صنعت گیم تضمین شه. سخت افزار قوی مساوی با هزینه و ریسک بالاست و یهو بازار جواب نمی ده و نتیجه اش می شه ضرر و ورشکستگی.
بعد من Crysis 3 ندیدم روی ویی یو اومده باشه، اون واچ داگز و اینا هم باید صبر کرد و دید البته اول و آخر گرافیکشون یه نسل عقب تر از PS4 و Xbox Next خواهد بود!

ولی قبول کنید تو جفتشون نینتندو اومده از قطعات ضعیف استفاده کرده که سود بیشتری ببره
اصلا بحث سود نیست سود رو می شه با سخت افزار قوی تر هم به دست اورد
نینتندو از قطعات قدیمی استفاده می کنه تا قیمتش رو بتونه بیاره پایین اگه دسته wii u نبود الان قدرتش در حد ps4 بود چون باید یک جوری تنظیم کنن که قیمتش با دستش زیاد بالا نره
بعد من Crysis 3 ندیدم روی ویی یو اومده باشه
تست که شده سازنده هم اعلام کرده

یادش بخیر 5 6 سال پیشم درباره wii همین صحبتا تو BC می شد اما نتیجه چیز دبگری رو ثابت کرد . در اینکه وی یو تا حالا موفق نبوده بحثی نیست. اما مطمئنا آینده بسیار بهتر خواهد بود . به شخصه برای من که این حرف EA هیچ ارزشی نداره. نسازه خوب . به درک. همین که خود نینتندو ساپورت کافی بکنه کافیه

:|
آخه کجاش قویه؟ بعد 3DS رو می گید یا Wii U ؟
وضع 3DS به عنوان یه کنسول دستی بهتره از لحاظ قدرت سخت افزاری! ولی قبول کنید تو جفتشون نینتندو اومده از قطعات ضعیف استفاده کرده که سود بیشتری ببره...مثلا گرافیک 3DS مال سال 2006 ـه.
اصلا سیاست نینتندو بعد گیم کیوب همین بوده تا بقاش تو صنعت گیم تضمین شه. سخت افزار قوی مساوی با هزینه و ریسک بالاست و یهو بازار جواب نمی ده و نتیجه اش می شه ضرر و ورشکستگی.
بعد من Crysis 3 ندیدم روی ویی یو اومده باشه، اون واچ داگز و اینا هم باید صبر کرد و دید البته اول و آخر گرافیکشون یه نسل عقب تر از PS4 و Xbox Next خواهد بود!

در مورد کرایسیس 3 , خود کرایتک رسما اعلام کرده که بازی رو روی Wii U انجام داده و کاملا هم راضی بوده !

- - - Updated - - -

فروش Wii U فقط بخاطر اینه که بازی های شاخ زیادی نیومده براش, همین! دیدین که تا یه شکارچی هیولا اومد براش فروشش زیاد شد.
بگذارین این ماریو جدید که Nintendo EAD داره میسازه بیاد . اونوقت میبینیم همدیگرو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or