EA: کنسول Wii U چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
wii-u-system-update.jpg

درود.

همین چند هفته پیش بود که شرکت DICE اعلام کرده بود هرگز انجین Frostbite 3 خود را در Wii U تست نخواهد کرد چون در تست ورژن Frostbite 2 این دستگاه خوب عمل نکرده است. گویا با امدن نسل جدید کنسول‌های PS4 و XBOX 720 سازندگان انگیزه‌ای برای ساخت بازی برای کنسول Wii U ندارند. دیروز بود که EA اعلام کرده بود برای این کنسول بازی نمی‌سازد زیرا فروش بازی چون FIFA 13 فقط 70 هزار تا بوده است! در همین راستا نیز بار دیگر از شرکت EA آقای Bob Summerwill، که سمت مهندس ارشد نرم‌افزار و معماری این شرکت را بر عهده دارد در صفحه Twitter خود کنسول Wii U را مورد حمله قرار داد و اذعان کرد: "این کنسول چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند و از کنسول 360ـی که 8 سال پیش آمده است نیز ضعیف تر می‌باشد."

وی بخش online/store این دستگاه بی استفاده و تبلت آن را نیز عجیب غریب خواند. وی که بعدا این سخنان را در صفحه Twitter پاک کرد اعلام نمود، شرکت نینتندو هنوز در دهه 90 گیر کرده است و عناوین third party هیچ گونه سود دهی در کنسول Wii u ندارند و فقط بازی‌های چون Mario و Zelda که خود شرکت تولید می‌کند برایشان سود دارد.

منابع معتبر!

EA Senior Engineer: 'The Wii U Is Crap'

[h=3]EA engineer says 'the Wii U is crap' - GameSpot.com[/h]
[h=3]EA Engineer: Wii U Is "Crap", Nintendo Is "Walking Dead" [/h]
http://www.gamefaqs.com/boards/631516-wii-u/66221784

http://mynintendonews.com/2013/05/1...wii-u-is-crap-less-powerful-than-an-xbox-360/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GUѦRDiAN
یک مقایسه خیلی خوشگل بکنم من برای کسایی که به سخت افزار نینتندو گیر می دن:

پردازنده:

3ds: 1Ghz Dual Core ARM11
vita: 1Ghz Up To 2Ghz Quad Core ARM Cortex A9

Winner Is: PSVita

پردازنده گرافیکی:

3ds: PICA-200 15.3 ~ million polys/sec
vita: SGX543MP4+ ~ 133 million polys/sec

میزان رم:

3ds: 128MB
vita: 512MB

صفحه نمایش:

3ds: 3.53 inch LCD 118 DPI at 800 x 240 WQVGA
3ds xl: 4.88 inch LCD 118 DPI at 800 x 240 WQVGA
vita: 5 inch multi-touch OLED, 220 DPI screen at 960x544

خوب این ها فاکتور های اصلی هستند توی سخت افزار کنسول دستی، بماند که مثلا ویتا قابلیت gps، ساپورت 3g، وایرلس کلاس N، بلوتوث و ... رو داره که اون ها رو هم 3ds نداره، یا این که قسمتی از پردازنده و پردازنده گرافیکی باید صفحه دوم هم هندل کنن و ..

اما:

Hardware Winner Is: PSVita

But....

Market Winner Is : Nintendo 3ds

شما یک نگاه به بازی های wii هم بندازید می بینید شاید به جز عناوینی مثل just dance ، بقیه عنوان ها پرفروش همه ساخت خود nintendo بودن، من باز هم تاکید می کنم ea اصلا نقشی در wii u نداره کلا، زمان 3ds هم این حرف ها زده می شد که این کنسول fail شده و ... اما الان داریم می بینیم که روز به روز محبوب تر می شه، نینتندو نمی زاره wii u بخوره زمین ببینید کی گفتم اینو

جدیدا attackofthefanboy منبع مجاز خبری شده؟ جالب اعضای تحریریه و حتی ناظم های سایت ها لایک کردن!:|
من موندم پس منابع خبری مجاز رو برای کی گذاشتن؟
اگه این جوریه که هر ترولی رو از هر منبعی بزاریم بگین که ما هم دست به کار بشیم:|

نه اخه این در مورد نینتندو هست ! تو ایران هم ترول نینتندو مجازه مثل اینکه!
تازه خبرنگار سایت هم خبر رو گذاشته!!!!!!!!!!!!!!!!!

یک مقایسه خیلی خوشگل بکنم من برای کسایی که به سخت افزار نینتندو گیر می دن:

پردازنده:

3ds: 1Ghz Dual Core ARM11
vita: 1Ghz Up To 2Ghz Quad Core ARM Cortex A9

پردازنده گرافیکی:

3ds: PICA-200 15.3 ~ million polys/sec
vita: SGX543MP4+ ~ 133 million polys/sec

میزان رم:

3ds: 128MB
vita: 512MB

صفحه نمایش:

3ds: 3.53 inch LCD 118 DPI at 800 x 240 WQVGA
3ds xl: 4.88 inch LCD 118 DPI at 800 x 240 WQVGA
vita: 5 inch multi-touch OLED, 220 DPI screen at 960x544

خوب این ها فاکتور های اصلی هستند توی سخت افزار کنسول دستی، بماند که مثلا ویتا قابلیت gps، ساپورت 3g، وایرلس کلاس N، بلوتوث و ... رو داره که اون ها رو هم 3ds نداره، یا این که قسمتی از پردازنده و پردازنده گرافیکی باید صفحه دوم هم هندل کنن و ..

اما:

Hardware Winner Is: PSVita

But....

Market Winner Is : Nintendo 3ds

شما یک نگاه به بازی های wii هم بندازید می بینید شاید به جز عناوینی مثل just dance ، بقیه عنوان ها پرفروش همه ساخت خود nintendo بودن، من باز هم تاکید می کنم ea اصلا نقشی در wii u نداره کلا، زمان 3ds هم این حرف ها زده می شد که این کنسول fail شده و ... اما الان داریم می بینیم که روز به روز محبوب تر می شه، نینتندو نمی زاره wii u بخوره زمین ببینید کی گفتم اینو

چه ربطی داره دوست عزیز؟
3DS و PS Vita برای دو بازار متفاوت ساخته شدن، من جفتشون رو تجربه کردم و اصلا تا الان نتونستم با 3DS کژوال حال کنم. حالا اینکه 3DS رو بیشتر به خاطر همین موضوع می خرن چیزی از ویتا و طرفداراش کم نمی کنه.
در مورد Wii U : علاوه بر اینکه سخت افزار ضعیفی داره، پردازنده دستگاهشم مشکل داره و نمی تونن راحت براش بازی بسازن. آخه چه مرضی بوده از اون سی پی یو مسخره با معماری عهد بوق (همون معماری سی پی یو ویی و گیم کیوب رو داره!!!) که نمی شه براش بازی ساخت استفاده کردن؟ الان 3rd Party ها باید چیکار کنن به نظر شما؟ جلوی دفتر نینتندو خودسوزی کنن؟
درسته نینتندو می تونه با بازی انحصاری نجاتش بده ولی 3rd Party هم حق دارن ازش حمایت نکنند.

حالا باز نسبتا جو اینجا مقداری نسبت به GF (بوق فا ;)) بهتره . فقط کافیه برید توی پست این خبر تو سایت مذکور تا ببینید کامنت های سوپر نووووووووب و کودکانه رو! خندتون میگیره
برگشتن میگن نینتندو رو چه به کنسول سازی:|
من هم جوابشون رو دادم اسمم Prince of persia هست .

من نميدونم يه مشت فن ني ني تندو كه wii u رو از نزديكم نديدن اين وسط چي ميخوان
كنسولي كه از لحاظ سخت افزاري متعلق به 8 سال پيش هست رو ميده 350 دلار تازه بدون بازي بعد ملت...8-|

چه ربطی داره دوست عزیز؟
3DS و PS Vita برای دو بازار متفاوت ساخته شدن، من جفتشون رو تجربه کردم و اصلا تا الان نتونستم با 3DS کژوال حال کنم. حالا اینکه 3DS رو بیشتر به خاطر همین موضوع می خرن چیزی از ویتا و طرفداراش کم نمی کنه.
در مورد Wii U : علاوه بر اینکه سخت افزار ضعیفی داره، پردازنده دستگاهشم مشکل داره و نمی تونن راحت براش بازی بسازن. آخه چه مرضی بوده از اون سی پی یو مسخره با معماری عهد بوق (همون معماری سی پی یو ویی و گیم کیوب رو داره!!!) که نمی شه براش بازی ساخت استفاده کردن؟ الان 3rd Party ها باید چیکار کنن به نظر شما؟ جلوی دفتر نینتندو خودسوزی کنن؟
درسته نینتندو می تونه با بازی انحصاری نجاتش بده ولی 3rd Party هم حق دارن ازش حمایت نکنند.

3DS کژوال ! 8-| از همین قسمت پیداست , بحث با شما بی فایده هست.
بلی حق با شما هست و رزیدنت اویل مکاشفات , متال گیر سالید 3 و خیلی عناوین دیگه همه برای کژوال ها هستن!
مجبورم قسمتی از کامنتم توی بوق فا رو اینجا هم بیارم!البته احتمال پاک شدن و یا اخطار گرفتن و حتی بن شدنم وجود داره! :

وی یو هم که به گفته این آقا(Bob Summerwil) آشغاله و سخت افزار بدرد نخور و قدیمی و ضعیفی داره ! احیانا Most Wanted روی عمه ی این آقا اومد که کیفیتش از نسخه های PS3 و Xbox360 بازی بهتر بوده. و کرایتک هم کرایسیس ۳ رو روی عمه ایشون تست کردن و از نتیجه کاملا راضی بودن! الان هم بتمن ریشه های آرکام و Watch Dogs هم قراره روی عمه ایشون اجرا بشن!

The Wii U is crap,” said Summerwill.
به نظر منطقی و معتبر میاد:|
. “One more :-) Nintendo platforms have always been very poor revenue-wise for third parties. Only Mario and Zelda make money.”
از این تحلیل آبکی هایی که گیمر های مثلا" هاردکور میکنن

كنسولي كه از لحاظ سخت افزاري متعلق به 8 سال پيش هست رو ميده 350 دلار تازه بدون بازي بعد ملت...8-|

اوکی فهمیدیم شما گنده , شما بزرگ شما کهنسال . شما اخرت گیمر هارکور . ادب هم که میباره از پپست شما. عزیز جان شما برو با همون پلی 3 و ویتا پر بازی تون !!!!!!!!! خوش باش چیکار به نی نی ها داری!

آخرین ویرایش:
بلی حق با شما هست و رزیدنت اویل مکاشفات , متال گیر سالید 3 و خیلی عناوین دیگه همه برای کژوال ها هستن!
مجبورم قسمتی از کامنتم توی بوق فا رو اینجا هم بیارم!البته احتمال پاک شدن و یا اخطار گرفتن و حتی بن شدنم وجود داره! :
ببين دوست عزيز سهيل همينجور كه ازپلتفورمهاش پيداست 3ds داره مثه بعضيا نيست از نزديك نديده باشن بخوان كشكي طرفداري كنه شما لطفا برو هروقت مثه سهيل 3ds خريدي و تمام بازيهاشو انجام دادي بيا در مورد 3ds فكت صادر كن پس تا اون موقع لطفا تاپيكهارو خط خطي نكن:|
اوکی فهمیدیم شما گنده ع شما بزرگ شما کهنسال . شما اخرت گیمر هارکور . ادب هم که میباره از پپست شما. عزیز جان شما برو با همون پلی 3 و ویتا پر بازی تون !!!!!!!!! خوش باش چیکار به نی نی ها داری!
مثه بعضيا نيستم كه كنسولي رو نداشته باشم ولي عقده اون كنسول باعث بشه پست چرت بدم:|

من هم ندیدم دیگه هر روز باهاش بازی می کنم:|
GPU مال 2010 هست و قوی تر از 360 هم هست
به طور کلی قوی تر از 360 و PS3 هست بعدش 8 سال پیش کدومشون 32 مگ EDRAM داشته کدومشون 2 GIG رم داشته کدومشون GPU سال 2010 رو داشته کدومشون می تونسته تصاویر به یک چیز که صفحه نمایش داره بفرسته
اول این که 300 دلار هست
دوم این که دسته 140 دلار قیمتش هست

وی یو هم که به گفته این آقا(Bob Summerwil) آشغاله و سخت افزار بدرد نخور و قدیمی و ضعیفی داره ! احیانا Most Wanted روی عمه ی این آقا اومد که کیفیتش از نسخه های PS3 و Xbox360 بازی بهتر بوده. و کرایتک هم کرایسیس ۳ رو روی عمه ایشون تست کردن و از نتیجه کاملا راضی بودن! الان هم بتمن ریشه های آرکام و Watch Dogs هم قراره روی عمه ایشون اجرا بشن!

کجاش بیفایده ست؟ من مثل بعضیا خالی بند نیستم و یه رگ دروغ ندارم. تا چیزی رو تجربه نکنم اصلا نقدش نمی کنم و الانم 3DS ـم داره گوشه خونه خاک می خوره. البته Wii U نیازی به تجربه نداره چون سخت افزارش معلوم شده و اینا حق دارن. آخه چطور می شه کنسولی که همون سی پی یو گیم کیوب رو با فرکانس بالاتر داره تحمل کرد! حالا اینکه می تونه تو گیم پلی حرف برای گفتن داشته باشه موضوع دیگه ایه.
بعد مطمئن باش تا فن دوآتشه نینتندو نباشی و از قدیم پای ماریو و زلدا نشسته باشی از کنسول نینتندو هیچ لذتی نمی بری یه سر به بخش کنسول های نینتندو بزن متوجه می شی. آواز دهل از دور خوش است!;)
رزیدنت اویل 3DS فقط همین یه دونه بازیه. تازه رو هیچ کدوم از بازیاش نیومدن از تمام قدرت دستگاه که در حد Wii هست هنوز استفاده کنن. متال گیرشم آشغالی بیش نیست با متای 79 آبروی MGS3 رو بردن.
3DS در مقایسه با ویتایی که تروفی داره، شبکه آنلاین قوی تر داره، گرافیک بالاتر داره، صفحه OLED مثل آیینه داره، کلی امکانات دیگه داره کنسول کژوالیه. بیشتر افراد سن بالا می رن سراغ ویتا مگه اینکه فن ماریو، زلدا و... بوده باشن.

ببين دوست عزيز سهيل همينجور كه ازپلتفورمهاش پيداست 3ds داره مثه بعضيا نيست از نزديك نديده باشن بخوان كشكي طرفداري كنه شما لطفا برو هروقت مثه سهيل 3ds خريدي و تمام بازيهاشو انجام دادي بيا در مورد 3ds فكت صادر كن پس تا اون موقع لطفا تاپيكهارو خط خطي نكن:|

مثه بعضيا نيستم كه كنسولي رو نداشته باشم ولي عقده اون كنسول باعث بشه پست چرت بدم:|

این ادبت شرمندم کرده! نه اینکه خودت داری داری اسپم پراکنی میکنی! اول یه سوزن به خودت بزن بعد یه جوال دوز به دیگران

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or