EA: کنسول Wii U چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
wii-u-system-update.jpg

درود.

همین چند هفته پیش بود که شرکت DICE اعلام کرده بود هرگز انجین Frostbite 3 خود را در Wii U تست نخواهد کرد چون در تست ورژن Frostbite 2 این دستگاه خوب عمل نکرده است. گویا با امدن نسل جدید کنسول‌های PS4 و XBOX 720 سازندگان انگیزه‌ای برای ساخت بازی برای کنسول Wii U ندارند. دیروز بود که EA اعلام کرده بود برای این کنسول بازی نمی‌سازد زیرا فروش بازی چون FIFA 13 فقط 70 هزار تا بوده است! در همین راستا نیز بار دیگر از شرکت EA آقای Bob Summerwill، که سمت مهندس ارشد نرم‌افزار و معماری این شرکت را بر عهده دارد در صفحه Twitter خود کنسول Wii U را مورد حمله قرار داد و اذعان کرد: "این کنسول چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند و از کنسول 360ـی که 8 سال پیش آمده است نیز ضعیف تر می‌باشد."

وی بخش online/store این دستگاه بی استفاده و تبلت آن را نیز عجیب غریب خواند. وی که بعدا این سخنان را در صفحه Twitter پاک کرد اعلام نمود، شرکت نینتندو هنوز در دهه 90 گیر کرده است و عناوین third party هیچ گونه سود دهی در کنسول Wii u ندارند و فقط بازی‌های چون Mario و Zelda که خود شرکت تولید می‌کند برایشان سود دارد.

منابع معتبر!

EA Senior Engineer: 'The Wii U Is Crap'

[h=3]EA engineer says 'the Wii U is crap' - GameSpot.com[/h]
[h=3]EA Engineer: Wii U Is "Crap", Nintendo Is "Walking Dead" [/h]
http://www.gamefaqs.com/boards/631516-wii-u/66221784

http://mynintendonews.com/2013/05/1...wii-u-is-crap-less-powerful-than-an-xbox-360/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GUѦRDiAN
حرف شما كاملا منطقيه ولى ميشه. از دوستان سوالى دارم گيم پد وى يو به جز ريمن در روند بازى ديگرى تاثير گذاره ؟به هر حال اميدوارم بقيه ى شركت ها هم از يوبى ياد بگيرند و وضع وى يو خوب بشه چه با EA چه بدون اون
بله توی کل بازی ها کاربرد خودش رو داره مثل زامبی یو و نینتندو لند

اصلا با این قسمت حرفت موافق نیستم
هنوزم که هنوزه من وقتی میبینم یک بازی در زمان قدیم شاخ بوده میرم و دانلود می کنم و با امولاتو بازیش می کنم
به طور مثال بازی لویجی منشن گیم کیوب که در روز لانچ 640 هزار نسخه فروخت رو من چند وقت پیش دانلود کردم و با امولاتور تمومش کردم
میتونم به جرائت بگم یکی از متفاوت ترین بازی هایی بود که بازی کردم یعنی واقعا عالی بود بهت پیشنهاد میکنم حتما حتما بازی کنی حجمش زیاد نیست 900 مگه
اتفاقا درست میگه. همین الان برو Zelda Orcania Of Time رو بده یکی که تاحالا Zelda بازی نکرده بازی کنه. اگه حالش بد نشد:دی در صورتی که یکی از بهترین بازی های تاریخه!

اتفاقا درست میگه. همین الان برو Zelda Orcania Of Time رو بده یکی که تاحالا Zelda بازی نکرده بازی کنه. اگه حالش بد نشد:دی در صورتی که یکی از بهترین بازی های تاریخه!

ببین من اولین بازی زدا رو با wii تجربه کردم و نسخه ی بود که از GC پورت شده بود و واقعا ازش لذت بردم
همین نسخه ای رو که داری میگی رو من الان دارم روی 3DS بازی می کنم و به نظرم خیلی عالیه
شما از بازی خوشت نمیاد چرا به همه میچسبونی

ببین من اولین بازی زدا رو با wii تجربه کردم و نسخه ی بود که از GC پورت شده بود و واقعا ازش لذت بردم
همین نسخه ای رو که داری میگی رو من الان دارم روی 3DS بازی می کنم و به نظرم خیلی عالیه
شما از بازی خوشت نمیاد چرا به همه میچسبونی
کی گفتم خوشم نمیاد آخه؟:((

وقتی من میگم نینتندو بازی هاش برای یه درجه سنی خاص هستش، واسه همین میگم.
دلیل این حرفم هم صفحات این تاپیک و تاپیک های مشابه هستش.
مسلما بله چون همه بچه هستند شما هاردکور و گیمر حرفه ای که بازی های درجه سنی M رو بازی می کنی و خوب به سلیقه بقیه احترام می ذاری.
هروقت یکی از بازی هاش رو بازی کردی اون وقت حرفت قابل قبوله. الان به قول خودت ضربه نهاییت رو زدی؟

آقا این EA تنش می خاره ها!!!آخه آدم حسابی نمی دونه چقدر نبنتندو تو آمریکا طرفدار دره که از این حرف ها میزنه.بعد میگه ما بهتر خواهیم شد".برو بینیم بابا بخاطر همین حرف های آتیشیتونه که همیشه بدترین کمپانی هستید.

- - -ویرایش - - -

چه جالب چون من با همین زلدا بود که زلدا باز شدم!خیلی هم باهاش حال می کنم.هنوزم پاش می شینم و نهایت لذّت رو می برم.حالا شما و اون افراد یه چیزیتون هست یا نکنه من......وللش.

مسلما بله چون همه بچه هستند شما هاردکور و گیمر حرفه ای که بازی های درجه سنی M رو بازی می کنی و خوب به سلیقه بقیه احترام می ذاری.
هروقت یکی از بازی هاش رو بازی کردی اون وقت حرفت قابل قبوله. الان به قول خودت ضربه نهاییت رو زدی؟

نه آقاجان. من قصد توهین نداشتم.
منظورم این بود که دلیل دوستان فن نینتندو بچه گونه هست. البته اونم به نظر من.
شما ها نمیخواین قبول کنین که نینتندو باید تو سیاست هاش تجدید نظر بکنه.
در ضمن از بازی های مورد علاقه من ریمن و LBP و لوکو روکو و ..... ها هستن.
شما فقط 2-3 تا از انحصاری های وی یو رو بهم معرفی کن گه در حد سونی باشن . همین

نه آقاجان. من قصد توهین نداشتم.
منظورم این بود که دلیل دوستان فن نینتندو بچه گونه هست. البته اونم به نظر من.
شما ها نمیخواین قبول کنین که نینتندو باید تو سیاست هاش تجدید نظر بکنه.
شما هروقت تو منطقتون تجدید نظر کردید کمپانی هم می کنه مشاور کمپانی نیستنید احساس نمی کنید نمی شه با این سابقه به این کمپانی خورده گرفت؟نمی گم کار اشتباهی نکرده تا حالا ولی یکم منطقی تر باشید. نه یوبی همه حساب میشه نه EA

. ضمنا

واضح تر توضیح بده کدوم مشکلات؟ PS3 فت که خرابی خاصی نداشت اگه هم داشت در حد Wii های بریک شده هست.
360 هم فقط مادربرد لانچ بود که مشکل داشت.
.

دوست عزیز اگر اطلاعات کافی در مورد یه دستگاه داشتید این حرفو نمیزدید
اول از همه بریک شدن دستگاهای wii ربطی به خوده نینتندو نداشت این حالت بریک بخاطر کپی خور کردن دستگاه پیش میومد مثلا دستگاه wii کره ای چون زبانش انگلیسی شده بود وقتی ورژنش میخواستن از طریق اینترنت بالا ببرن بریک میشد و ارور 003 میداد یا دستگاههای ریجن uc و pal موقع کپی خوردن یه ios رو اشتباهی پاک میکردی دستگاه بریک میشد
ولی دستگاه سونی تا مدل اولیه اسلیم 120 گیگ مشکل چراغ زرد رو داشت و همینطور xbox مشکل 3 چراغ که به gpu دستگاه ربط داشت یا مشکل تک چراغ که به ایسی ana دستگاه ربط داشت و تا تاریخ 8.2008 این مشکل حل نشد ولی دستگاه نینتندو چنین مشکلاتی رو نداشت

آقا این EA تنش می خاره ها!!!آخه آدم حسابی نمی دونه چقدر نبنتندو تو آمریکا طرفدار دره که از این حرف ها میزنه.بعد میگه ما بهتر خواهیم شد".برو بینیم بابا بخاطر همین حرف های آتیشیتونه که همیشه بدترین کمپانی هستید.

- - -ویرایش - - -

چه جالب چون من با همین زلدا بود که زلدا باز شدم!خیلی هم باهاش حال می کنم.هنوزم پاش می شینم و نهایت لذّت رو می برم.حالا شما و اون افراد یه چیزیتون هست یا نکنه من......وللش.
به جان هرکی دوست دارید من مشکلی با زلدا ندارم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or