EA: کنسول Wii U چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
wii-u-system-update.jpg

درود.

همین چند هفته پیش بود که شرکت DICE اعلام کرده بود هرگز انجین Frostbite 3 خود را در Wii U تست نخواهد کرد چون در تست ورژن Frostbite 2 این دستگاه خوب عمل نکرده است. گویا با امدن نسل جدید کنسول‌های PS4 و XBOX 720 سازندگان انگیزه‌ای برای ساخت بازی برای کنسول Wii U ندارند. دیروز بود که EA اعلام کرده بود برای این کنسول بازی نمی‌سازد زیرا فروش بازی چون FIFA 13 فقط 70 هزار تا بوده است! در همین راستا نیز بار دیگر از شرکت EA آقای Bob Summerwill، که سمت مهندس ارشد نرم‌افزار و معماری این شرکت را بر عهده دارد در صفحه Twitter خود کنسول Wii U را مورد حمله قرار داد و اذعان کرد: "این کنسول چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند و از کنسول 360ـی که 8 سال پیش آمده است نیز ضعیف تر می‌باشد."

وی بخش online/store این دستگاه بی استفاده و تبلت آن را نیز عجیب غریب خواند. وی که بعدا این سخنان را در صفحه Twitter پاک کرد اعلام نمود، شرکت نینتندو هنوز در دهه 90 گیر کرده است و عناوین third party هیچ گونه سود دهی در کنسول Wii u ندارند و فقط بازی‌های چون Mario و Zelda که خود شرکت تولید می‌کند برایشان سود دارد.

منابع معتبر!

EA Senior Engineer: 'The Wii U Is Crap'

[h=3]EA engineer says 'the Wii U is crap' - GameSpot.com[/h]
[h=3]EA Engineer: Wii U Is "Crap", Nintendo Is "Walking Dead" [/h]
http://www.gamefaqs.com/boards/631516-wii-u/66221784

http://mynintendonews.com/2013/05/1...wii-u-is-crap-less-powerful-than-an-xbox-360/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GUѦRDiAN
هه دسته !!؟ بعد خيلى ببخشيد اسمارت گلس چى ؟ مطمئنا سازنده ها هنوز استفاده ى كاملو ازش نمى كن بعد مايكرو با يه نرم افزار اين كارو كرد نه با يه سخت افزار جديد ريموت پلى سونى هم كه اصلا وجود خارجى نداره !! عجب فناورى منحصر به فردى !
اسمارت گلس اپ هستش بعد هم مثل دسته wii u نیست
بعد این ریموت پلی و اسمارت گلس یک ویتا و یک گوشی هوشمند نیاز داره با قیمت بالا بعدش هم ایده نینتندو مال زمان گیم کیوب بوده وقتی که تبلتی وجود نداشته و طرح هاش هم گیم اسپات سال 2011 گذاشت
wii هم دستش مال کنسول های نسل اول بوده بعد این می شه تکنولوژی جدید نه

گناه داره نینتندو بابا ولش کنید بیچاره کاری به کاره شما نداره که گیر میدین بهش :دی
نسل قبل هم خیلی بازیا براش عرضه نشد سرش تو لاک خودش بود و به سونی و ماکرو هم کاری نداشت
طرفدارای خودش رو داره و اگه امیدوارید به دریمکست بعدی تبدیل بشه سخت در اشتباهید عزیزانم :دی
در کل این اخبار منفی در مورد Wii U منو یاد اوایل PS3 میندازه تقریبا همه شکستش رو قطعی میدونستن ولی ...

بروبچ یه لطف کنید تاپیک رو دیگه بیخیال بشیم. دیگه قضیه داره خیلی لوس میشه. نمیدونستیم از بازی نمیشه ایراد گرفت چون زیر سوال میره.در نهایت احترام میایم کامنت میذاریم ، طرف هرچی دلش میخواد بهمون میگه بعد میگه بلد نیستید به سلیقه ی بقیه احترام بذارید !!!!!!!!! حرف منطقی میزنیم ، میگیم این بازی ای که شما نام میبری دیگه داری خیلی بزرگش میکنی ، میگن ترول میکنی. در چنین شرایطی بحث فایده ای نداره. فقط همینو بگم که من به شخصه خیلی ناراحت شدم که EA اومد بصورت پابلیک همچین چیزی اعلام کرد ولی الان با این طرز فکر طرفداراش دیگه واسم مهم نیست.
گناه داره نینتندو بابا ولش کنید بیچاره کاری به کاره شما نداره که گیر میدین بهش :biggrin1:
نسل قبل هم خیلی بازیا براش عرضه نشد سرش تو لاک خودش بود و به سونی و ماکرو هم کاری نداشت
طرفدارای خودش رو داره و اگه امیدوارید به دریمکست بعدی تبدیل بشه سخت در اشتباهید عزیزانم :biggrin1:
در کل این اخبار منفی در مورد Wii U منو یاد اوایل PS3 میندازه تقریبا همه شکستش رو قطعی میدونستن ولی ...

این نسل سونی تمرکزش بیشتر روی گیمرهای کور ( Core ) بود همچنین مایکرو ولی نینتندو کلا سیاستش فرق میکنه و دلیلی نداره بخواد به این رقابت وارد بشه.
آخه کیا یه حرفی میزنیا :d ما چیکار داریم که امیدوار باشیم به سرنوشت دریمکست دچار بشه :-/ من خودم دریمکست داشتم ، خیلی هم دوستش میداشتم :( کلی باهاش خاطره دارم با اون دسته اش و مموری کارتش :d و اصلا دوست نداریم هیچ کنسولی به سرنوشت اون دچار بشه.

نقل قول نکنید که مجبور بشم دوباره جواب بدم. موفق باشیـــــد

آخرین ویرایش:
اسمارت گلس اپ هستش بعد هم مثل دسته wii u نیستبعد این ریموت پلی و اسمارت گلس یک ویتا و یک گوشی هوشمند نیاز داره با قیمت بالا بعدش هم ایده نینتندو مال زمان گیم کیوب بوده وقتی که تبلتی وجود نداشته و طرح هاش هم گیم اسپات سال 2011 گذاشتwii هم دستش مال کنسول های نسل اول بوده بعد این می شه تکنولوژی جدید نه
يك لحظه،در صفحات اوليه ى اين تاپيك يكى از دوستان گفت به علت قيمت بالاى دسته است كه سخت افزار ضعيف استفاده مى كنه و قيمت دسته نزديك به 150 دلار حالا يك سوال با 150 دلار نمى شه اسمارتفون خريد در مورد ويتا هم يك كنسول دستى داريد و هم مى تونيد ريموت پلى بازى كنيد بعد شما دارى ميگه ايده ،ايده تا به طرح نهايى نرسه و اجرايى نشه بهش ميگن ايده هر موقع به مرحله استفاده رسيد بهش مى گن فناورى مثل اينكه تعريف فناورى از نظر من با شما متفاوته

يك لحظه،در صفحات اوليه ى اين تاپيك يكى از دوستان گفت به علت قيمت بالاى دسته است كه سخت افزار ضعيف استفاده مى كنه و قيمت دسته نزديك به 150 دلار حالا يك سوال با 150 دلار نمى شه اسمارتفون خريد در مورد ويتا هم يك كنسول دستى داريد و هم مى تونيد ريموت پلى بازى كنيد بعد شما دارى ميگه ايده ،ايده تا به طرح نهايى نرسه و اجرايى نشه بهش ميگن ايده هر موقع به مرحله استفاده رسيد بهش مى گن فناورى مثل اينكه تعريف فناورى از نظر من با شما متفاوته
بله میوشه امادر جمع قیمتش بیشتر می شه ومایکرو هم اسمارت گلس رو برای بازی طراحی نکرده
برای ویتا هم قیمتش خیلی بیشتر می شه و نقش مکمل رو نداره

اولا که برای ریموت پلی شما باید دو تا کنسول داشته باشی این از این تازه برای همه بازی ها جواب نمیده دوما شما چند دفعه با گیم پد wiiu کار کردی که اینجوری نقدش میکنی دو تا دمو از بازی های Re revelation و ZombiU و nintendoland ببین مطمئنا نظرت عوض میشه
من گيم پد و نقد نمى كنم من با گفته ى دوستان مخالفم دوستان جورى مى گن كه انگار يك فناورى كاملا جديد رو ديديم مثل موقع عرضه ى وى در حالى اين طور نيست ولى با اينكه در بازى بازخورد خوبى داره موافقم

این خبر یه شوک تکاندهنده به نیتندو یا شاید تیر خلاص بر پیکر بی توان این مینی کنسول.

اونای که wiiu دارند هر روز خبر بد میشنوند:-o درباره کنسول وی یو :-&این بنده خداها حالشون خراب میشه نزیک 2 میلییون تومان ناقابل دادند وی یو :))خریدنند طبیعی که اتیش بگریند از خبرهای بد .#:-s

دوستان واقیعت از زهر مار تلخ تر است...:-$

- - -ویرایش - - -

بدون شرح..

این خبر یه شوک تکاندهنده به نیتندو یا شاید تیر خلاص بر پیکر بی توان این مینی کنسول.

اونای که wiiu دارند هر روز خبر بد میشنوند:-o درباره کنسول وی یو :-&این بنده خداها حالشون خراب میشه نزیک 2 میلییون تومان ناقابل دادند وی یو :))خریدنند طبیعی که اتیش بگریند از خبرهای بد .#:-s

دوستان واقیعت از زهر مار تلخ تر است...:-$

اینجور کامنت های اسپم و ترول پاک نمیشن!
بعد من توی خبر مربوط به ماورا به شوخی میگم فیلم پاک میشه!! (اسم سبک بازی فیلم تعاملی گفته شده مثل باران شدید و مرده متحرک)
11 صفحه پست دادن بعد این آقا اومده داره لطیفه تعریف میکنه.
یه سر به خبر یوبی سافت هم بزن آقای منطقی و با ادب و درک بالا

همین ps3 من خودم داشتم رفتم براش me3 خریدم انقدر افت فریم داشت که انداختمش دور بازی رو
بعد نسخه wii u رو گرفتم و بدون هیچ فن بازی فریم خیلی بهتری داره
cpu شاید ضعیف باشه اما انقدر پیچیده نیست مثل cell که سازنده گند بزنه توی پورتش
اون شایعات cpu با کلاک 3 هم هنوز برپاست

این فاجعه کار سازنده هست
وقتی 3d روشن می شه برای این که فریم پایدار بمونه بعضی از افکت ها مثل aa حذف می شن
افت فریم هم باز کار سازندش هست
این هم بازی روی ps3 افت فریم داشتن یعنی ps3 نمی کشیده نه سازنده بلد نبوده پورت کنه
تیم کوجیما قبلا یک تریلر داده بود از نسخه 3ds گرافیکش خیلی خیلی بالا بود ولی توی نسخه نهایی شد همون ps2
تازه کلاک gpu هم 200 نیست روی 200 قفل هست 400 هست
داداش اون بخاطر رمه ps3 مشکلش..بازیih بر مبنای 512mb رم مشترک 360 ساخته میشدند در حالی تو ps3 دو تا 256 داریم یکی برای cpu و یکی برای gpu همین امر برای اکثر پورتها مشکل ایجاد میکرد و لی نینتندو wiiu مقدار خیلی بیشتری رم داره که فکر کنم شیر باشه که اگه شیر هم نباشه برای پورت 360 کافی هست

از وقتی این wii u اومد هفته ای یک خبر ازش داشتیم که این کنسول ضعیفه یا بده ایشون هم که دیگه تیر خلاص رو زد گفت مرده متحرک که چرند هم هست :))

خیلی جالبه اکثر کسایی که مدافع حقوق wii u شدن و ازش دارن دفاع میکنن خودشون کنسولش رو نخریدن چون میدونن چه افتضاحی هست در حال حاضر...اونی که باز کنسولش رو داره میاد دفاع میکنه یه چیزی دیده ازش..اخه شمایی که کنسولش رو جرات نکردی بخری و کمین کردی برای کنسول مایکرو و سونی و اصلا تو این چند ساله بازی های wii رم بازی نکردی چرا کاسه ای داغتر از اش شدی؟ اقلا برو کنسولش رو بخر ببین واقعا ایده الت هست بعد بیا دفاع کن ازش.

خیلی جالبه اکثر کسایی که مدافع حقوق wii u شدن و ازش دارن دفاع میکنن خودشون کنسولش رو نخریدن چون میدونن چه افتضاحی هست در حال حاضر...اونی که باز کنسولش رو داره میاد دفاع میکنه یه چیزی دیده ازش..اخه شمایی که کنسولش رو جرات نکردی بخری و کمین کردی برای کنسول مایکرو و سونی و اصلا تو این چند ساله بازی های wii رم بازی نکردی چرا کاسه ای داغتر از اش شدی؟ اقلا برو کنسولش رو بخر ببین واقعا ایده الت هست بعد بیا دفاع کن ازش.
علم غیب؟
بعد الان همه شما مخالف ها (ترولر ها در اصل) تا الان 20 تا وی یو داشتین دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله میوشه امادر جمع قیمتش بیشتر می شه ومایکرو هم اسمارت گلس رو برای بازی طراحی نکردهبرای ویتا هم قیمتش خیلی بیشتر می شه و نقش مکمل رو نداره
حرف شما كاملا منطقيه ولى ميشه. از دوستان سوالى دارم گيم پد وى يو به جز ريمن در روند بازى ديگرى تاثير گذاره ؟به هر حال اميدوارم بقيه ى شركت ها هم از يوبى ياد بگيرند و وضع وى يو خوب بشه چه با EA چه بدون اون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or