EA: کنسول Wii U چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
wii-u-system-update.jpg

درود.

همین چند هفته پیش بود که شرکت DICE اعلام کرده بود هرگز انجین Frostbite 3 خود را در Wii U تست نخواهد کرد چون در تست ورژن Frostbite 2 این دستگاه خوب عمل نکرده است. گویا با امدن نسل جدید کنسول‌های PS4 و XBOX 720 سازندگان انگیزه‌ای برای ساخت بازی برای کنسول Wii U ندارند. دیروز بود که EA اعلام کرده بود برای این کنسول بازی نمی‌سازد زیرا فروش بازی چون FIFA 13 فقط 70 هزار تا بوده است! در همین راستا نیز بار دیگر از شرکت EA آقای Bob Summerwill، که سمت مهندس ارشد نرم‌افزار و معماری این شرکت را بر عهده دارد در صفحه Twitter خود کنسول Wii U را مورد حمله قرار داد و اذعان کرد: "این کنسول چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند و از کنسول 360ـی که 8 سال پیش آمده است نیز ضعیف تر می‌باشد."

وی بخش online/store این دستگاه بی استفاده و تبلت آن را نیز عجیب غریب خواند. وی که بعدا این سخنان را در صفحه Twitter پاک کرد اعلام نمود، شرکت نینتندو هنوز در دهه 90 گیر کرده است و عناوین third party هیچ گونه سود دهی در کنسول Wii u ندارند و فقط بازی‌های چون Mario و Zelda که خود شرکت تولید می‌کند برایشان سود دارد.

منابع معتبر!

EA Senior Engineer: 'The Wii U Is Crap'

[h=3]EA engineer says 'the Wii U is crap' - GameSpot.com[/h]
[h=3]EA Engineer: Wii U Is "Crap", Nintendo Is "Walking Dead" [/h]
http://www.gamefaqs.com/boards/631516-wii-u/66221784

http://mynintendonews.com/2013/05/1...wii-u-is-crap-less-powerful-than-an-xbox-360/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GUѦRDiAN
الکی خودت رو خسته نکن nintendo تنها شرکتیه که مهم نیست بازیاش داستان داشته باشن(نجات 500 بار پرنسس تو ماریو با تیکه هایی کودکانه)گرافیک داشته باشند(کلهم همه عنوان هاش)online داشته باشه(killzone 3 رو به خاطر نداشتن co op به صلیب کشیدن منتقدا)کنترل درست درمون داشته باشه(یادم نمی ره تو skyward از هر 10 تا ضربهای که با wiimote میزدم 9 تاش کار نمیکرد) صدا گزاری(که اصلا نداره یه نوشته میاد که خودت بلند بلند بخونی ) بعد حالا این بازیا رو با این نواقص با halo مقایسه بشه که با کوچکترین نواقصی meta بازی کلی افت می کنه
زلدا هم که داستان نداره
انلاینش هم داره تقویت می کنه
گرافیک تک دمو زلدا هم کشک یود
کنترل 1.1 زلدا هم کل منتقد ها تایید کردن
زلدا هم سمفونی داره برای موسیقیش

الکی خودت رو خسته نکن nintendo تنها شرکتیه که مهم نیست بازیاش داستان داشته باشن(نجات 500 بار پرنسس تو ماریو با تیکه هایی کودکانه)گرافیک داشته باشند(کلهم همه عنوان هاش)online داشته باشه(killzone 3 رو به خاطر نداشتن co op به صلیب کشیدن منتقدا)کنترل درست درمون داشته باشه(یادم نمی ره تو skyward از هر 10 تا ضربهای که با wiimote میزدم 9 تاش کار نمیکرد) صدا گزاری(که اصلا نداره یه نوشته میاد که خودت بلند بلند بخونی ) بعد حالا این بازیا رو با این نواقص با halo مقایسه بشه که با کوچکترین نواقصی meta بازی کلی افت می کنه

منم زیاد تلاشی نکردم. اینجا فقط PC گیمرا ریختن کمک نینتندو فن ها دیدن اسم ویتا و سونی جهان خوار اومده.
منم مثل شما زلدا فانتوم هور گلاس رو رفتم بقیه زلداهای DS و GBA رو هم تست کردم می تونم بگم کلی مشکل داشتن همون فانتوم هورگلاس عوض اینکه کنترلش با دی پد باشه با صفحه لمسی بود یعنی باید مسیر کاراکتر رو می کشیدی هی. از ماریوها هم فقط با اسمش بروس حال می کنم واقعا حال می ده چون هر شخصیت یه شیوه فایت متفاوت داره. باید اینا خودشون بازی کنن تا بفهمن ما چی می گیم. متروید ها رو هم هیچ کدومشون رو بازی نکردم و فقط از روی نمره گفتم.
درسته نینتندو شرکت قدیمی و خوبیه و فن بیس خودش رو هم در داخل و خارج ایران داره، منم خودم بازیاش رو دوست دارم و واسه همینم 3DS خریدم ولی یه عده چنان بتی ازش ساختن که حتی شکست Wii U رو هم کاملا انکار می کنن و هی می گن معجزه می شه و تبدیل می شه به Wii دوم و...
چیزی که فعلا Wii U هست Epic Fail ـه و ربطی به سایر پلتفرم های نینتندو نداره.

منم زیاد تلاشی نکردم. اینجا فقط PC گیمرا ریختن کمک نینتندو فن ها دیدن اسم ویتا و سونی جهان خوار اومده.
منم مثل شما زلدا فانتوم هور گلاس رو رفتم بقیه زلداهای DS و GBA رو هم تست کردم می تونم بگم کلی مشکل داشتن همون فانتوم هورگلاس عوض اینکه کنترلش با دی پد باشه با صفحه لمسی بود یعنی باید مسیر کاراکتر رو می کشیدی هی. از ماریوها هم فقط با اسمش بروس حال می کنم واقعا حال می ده چون هر شخصیت یه شیوه فایت متفاوت داره.
درسته نینتندو شرکت قدیمی و خوبیه و فن بیس خودش رو هم در داخل و خارج ایران داره، منم خودم بازیاش رو دوست دارم و واسه همینم 3DS خریدم ولی یه عده چنان بتی ازش ساختن که حتی شکست Wii U رو هم کاملا انکار می کنن و هی می گن معجزه می شه و تبدیل می شه به Wii دوم و...
مردونه از الان می گن wiiuشکست خورده یا اخر عمرش

نه اصلا داستان ندارند بازی‌هاش skyward رو ندیدم کسی زیر سوال ببره که شما زیر سوال بردی آفرین بر این منطق. زلدا به نظرت با Halo هم سبکه؟زلدا داستان نداره؟ عجب منطقی Xenoblade Chronicles داستان نداره؟Fire Emblem چی؟
شما اصلا کنسول نینتندو رو داری که چیزی میگه که از پایه غلطه.
حرف ویتا شد پس بگیم الان وضعش خوب نیست درسته ولی بگیم Epic Fail است غلطه درصورتی که شما این منطق رو پیش گرفتید.

آخرین ویرایش:
در جریان هستین که تو یه فروم خارجی‌ یا حداقل یه جایی‌ که ملت بهترین بازی تمام اعصار و قرون رو Crysis نمیدونن این خط دوم رو بگین چند صد صفحه‌ای باعث سرگرمی میشین دیگه؟

:)) دقیقا

منم فرانچایز متروید رو می گم نه تریلوژی متروید رو. می خوای نمرات پایین به حساب نیاد می تونی به نینتندو بگی اسم شماره های فرعیش رو عوض کنه.
فروشش موفقیت اقتصادی باشه خب باشه، CoD الان جایگاه اول رو گرفته تو نسل حاضر. من دارم الان رو می گم.
با این روند گسترش بازی آنلاین هم مسلما بیشتر می شه فاصله CoD با ماریو.
ضمنا بحث ما در مورد Wii U که خودش آخه چقدر فروخته که بازیاش فروش زیاد داشته باشن؟ با این روند می خواد به کجا برسه؟
من امید داشتم تو E3 لاقل نینتندو کاری کنه که اونم خبری نیست انگار. فعلا می مونه انحصاریای خودش.

این بازی که عکسش رو گذاشتم یه بازی کاملا متوسطه و متاش هم اینو می گه.
متای 79 هم چون نینتندو ساخته می شه مقدس؟ اصلا چی استانداردهای این نسل رو رعایت کرده؟ بابابزرگ منم از رادیو جدید استفاده می کنه، اونوقت طرف بیاد به یاد بچگیش اینو بازی کنه مثلا؟
ببین بازیای نینتندو چیزی داره که نمیتونی به هیچ وجه درکشون تا وقتی بازی کنی اما شما انگار با بازی کردن هم نمیتونی درک کنی

استاندارد نسل؟؟؟؟؟؟؟؟ مرگ من این استاندارد رو از کجا آوردی؟؟؟؟

برخلاف ایده شما خیلیا یه بازی خوب رو تو گرافیک نمیبینن و این آدما رو تو این سایت خیلی خوب میشه پیدا کرد و کافیه پایین عکس کاربریش کنسول هاشو ببینی تا معلوم بشه. و کسی که کنسولای نینتندو داشته باشه از این دستست

راجع به پدربزرگ هم فک کنم هیچکس ربطش رو نفهمید به موضوع

نه اصلا داستان ندارند بازی‌هاش skyward رو ندیدم کسی زیر سوال ببره که شما زیر سوال بردی آفرین بر این منطق. زلدا به نظرت با Halo هم سبکه؟زلدا داستان نداره؟ عجب منطقی Xenoblade Chronicles داستان نداره؟Fire Emblem چی؟
شما اصلا کنسول نینتندو رو داری که چیزی میگه که از پایه غلطه
ای جانم یکی پیدا شد بتونم باهاش حال کنم چون دقیقا حرفای منو به دیگران میزنه

ای جانم یکی پیدا شد بتونم باهاش حال کنم چون دقیقا حرفای منو به دیگران میزنه

کاش این افراد دستشونم به این بازی ها خورده بود!
مثلا آخر زلدا اسکای وارد اسورد که سنگش رو به سینه می زنن رو بهمون می گفتن یا هر چیز دیگه ای که ثابت کنه!!

منم مثل شما زلدا فانتوم هور گلاس رو رفتم بقیه زلداهای DS و GBA رو هم تست کردم می تونم بگم کلی مشکل داشتن همون فانتوم هورگلاس عوض اینکه کنترلش با دی پد باشه با صفحه لمسی بود یعنی باید مسیر کاراکتر رو می کشیدی هی. از ماریوها هم فقط با اسمش بروس حال می کنم واقعا حال می ده چون هر شخصیت یه شیوه فایت متفاوت داره. باید اینا خودشون بازی کنن تا بفهمن ما چی می گیم. متروید ها رو هم هیچ کدومشون رو بازی نکردم و فقط از روی نمره گفتم.
من خودم همین دیروز ps vita گرفتم. اما واقعا اگه وی یو که کلا 6 ماه از عرضش گذشته epic fail هست پس باید بگیم ویتا هم epic fail ه ؟ قطعا این طور نیست. چون راه زیادی هر دو کنسول تا انتهای عمرشون دارن .

همین دو بازی باعث میشه آدم بفهمه این کنسول چقدر خریدش واجبه

Shin Megami Tensei X Fire Emblem Crossover Coming To Wii U [Update] | Siliconera

First Look At Xenoblade Developer's New Wii U Game | Siliconera

حالا اینا به کنار اینم بازیه شاخی هست که اخیرا براش معرفی شده

ngfvd42ne5gorigarolg.png

- - -ویرایش - - -

آقا سهیل یک سوال
شما اون مترویدی که متای 97 شده رو بازی کردی ؟

چه ربطی داره دوست عزیز؟
3DS و PS Vita برای دو بازار متفاوت ساخته شدن، من جفتشون رو تجربه کردم و اصلا تا الان نتونستم با 3DS کژوال حال کنم. حالا اینکه 3DS رو بیشتر به خاطر همین موضوع می خرن چیزی از ویتا و طرفداراش کم نمی کنه.
در مورد Wii U : علاوه بر اینکه سخت افزار ضعیفی داره، پردازنده دستگاهشم مشکل داره و نمی تونن راحت براش بازی بسازن. آخه چه مرضی بوده از اون سی پی یو مسخره با معماری عهد بوق (همون معماری سی پی یو ویی و گیم کیوب رو داره!!!) که نمی شه براش بازی ساخت استفاده کردن؟ الان 3rd Party ها باید چیکار کنن به نظر شما؟ جلوی دفتر نینتندو خودسوزی کنن؟
درسته نینتندو می تونه با بازی انحصاری نجاتش بده ولی 3rd Party هم حق دارن ازش حمایت نکنند.

کجاش بیفایده ست؟ من مثل بعضیا خالی بند نیستم و یه رگ دروغ ندارم. تا چیزی رو تجربه نکنم اصلا نقدش نمی کنم و الانم 3DS ـم داره گوشه خونه خاک می خوره. البته Wii U نیازی به تجربه نداره چون سخت افزارش معلوم شده و اینا حق دارن. آخه چطور می شه کنسولی که همون سی پی یو گیم کیوب رو با فرکانس بالاتر داره تحمل کرد! حالا اینکه می تونه تو گیم پلی حرف برای گفتن داشته باشه موضوع دیگه ایه.
بعد مطمئن باش تا فن دوآتشه نینتندو نباشی و از قدیم پای ماریو و زلدا نشسته باشی از کنسول نینتندو هیچ لذتی نمی بری یه سر به بخش کنسول های نینتندو بزن متوجه می شی. آواز دهل از دور خوش است!;)
رزیدنت اویل 3DS فقط همین یه دونه بازیه. تازه رو هیچ کدوم از بازیاش نیومدن از تمام قدرت دستگاه که در حد Wii هست هنوز استفاده کنن. متال گیرشم آشغالی بیش نیست با متای 79 آبروی MGS3 رو بردن.
3DS در مقایسه با ویتایی که تروفی داره، شبکه آنلاین قوی تر داره، گرافیک بالاتر داره، صفحه OLED مثل آیینه داره، کلی امکانات دیگه داره کنسول کژوالیه. بیشتر افراد سن بالا می رن سراغ ویتا مگه اینکه فن ماریو، زلدا و... بوده باشن.

از اون اولی شروع کردید و الان رسیدید به این اخری...به تنهایی 8 صفحه نینتندو رو ترول کردید...

کدوم بالاخره؟

یکی نیست به EA بگه چرا پس سازنده های خودت جز چند مورد مثل FIFA,BF,DEAD SPACE 1&2,THE SIMS,NFS MW همش آشغال می سازن تحویل دنیا می دن؟
الان داوری زوده!باید کنسول وارد دومین سال یا به قول معروف موج دوم بازیهاش بشه تا معلوم بشه خریدار داره یا نه

پس منم بگم آنچارتد بازی بدیه گند خورده بهش چون تا نسخه روی ویتا براش آمده که متای ضعیفی داشتند این درسته؟منم فرنچیز آنچارتد رو میگم نه 3 نسخه PS3 رو. این حرف درسته؟نه. پس منم نمی‌تونم حرف تو رو قبول کنم. منم بگم Halo ضعیفه چون آخرین نمرش متای خوبی نداشت و نمرات پایین داشت این درسته؟ما داریم درمورد متروید Prime حرف می‌زنیم که متروی پلتفرمینگ و مترویی که تیم نینجا ساخته که جز سری اصلی هم نیستسری متروید Prime‌همیشه متای بالایی داشتند جزء برترین شوترها هستند و نمیشه زیر سوالشون برد این مشکل شما است که با این نوع سبک کنار نمیایی نه مشکل من. وقتی نمی‌تونید به بقیه مخاطب‌های کنسول‌هایی دیگه احترام بذارید انتظار دیگه‌ای ازتون نمی‌ره. خیلی رک بگم من دوست دارم آفلاین بازی کنم به هیچ کسی هم مربوط نیست. جای پای بقیه؟ کدوم بقیه میشه مثال بزنید که بالاتر از متا 99 تو جهان دارم نیایید بگید تعدادنقدش کمه که سفسطتتون رو نشون میده. شما متروید رو به عنوان بهترین شوتر نمیشناسی به من مربوط نیست ولی وقتی مجلات بزرگ می‌شناسند. این طور نشون مید‌دید که اصلا بازی‌های نینتندو رو بازی نکردید فقط یک نظری سطحی دادید. فعلا که هیچ بازی جای تو پای زلدا و ماریو تو سبکشون نگذاشته.
واقعا سر متا به جون هم افتاديد خوب كه چى زلدا شده 99 مترويد شده 92 اگر اين جورى بخوايم بهترين بازى رو در فلان سبك انتخاب كنيد كه هيچى مثلا در متا سوپرمن 2 شده 99 اسپايدى شده 83 و tdk شده 82 آيا واقعا سوپرمن دو بهتره ممكنه الان بگيد فيلم چه ربطى به بازى داره ربطش در مقايسه ى متا و قانون امتياز دهى هست كه از هيچ قانونى پيروى نمى كنه پس گفتن اينكه مترويد يا زلدا بهتره چون 99 شده حرف بسيار مسخره و خنده داريه بعد همين الان خبر حمايت يوبى رو خوندم ولى نبايد به اين مطلب كه وى يو ضعيفه رو انكار كرد در اين نسل وى با بازى هاى خانوادگى و كنترل حركتى با وجود ضعيف بودن تونست موفق بشه ولى در نسل جديد كه خبرى فناورى جديد نيست بايد به خودش كمى زحمت مى داد نه اينكه تماما رو ماريو و زلدا حساب باز كنه

آخرین ویرایش:
زلدا هم که داستان نداره
انلاینش هم داره تقویت می کنه
گرافیک تک دمو زلدا هم کشک یود
کنترل 1.1 زلدا هم کل منتقد ها تایید کردن
زلدا هم سمفونی داره برای موسیقیش
1-منظورم کلی بود یعنی هر کدوم از بازیاش یه نقص بزرگ دارند نه اینکه zelda داستان نداره اتفاقا خوبم داره
2-انلاین تقویت شده یعنی همونی که برای انلاین بازی کردن monster hunter باید 3ds رو به wiiu وصل کنی؟
کنترل 1:1 !!!!!!!!1الان متوجه شدم هیچ کدومتون از نزدیکم zelda بازی نکردین
3-The Wii Remote has trouble recognizing your different swings gamespot
4-موسیقی با صداگزاری فرق داره هاااااا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or