EA: کنسول Wii U چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
wii-u-system-update.jpg

درود.

همین چند هفته پیش بود که شرکت DICE اعلام کرده بود هرگز انجین Frostbite 3 خود را در Wii U تست نخواهد کرد چون در تست ورژن Frostbite 2 این دستگاه خوب عمل نکرده است. گویا با امدن نسل جدید کنسول‌های PS4 و XBOX 720 سازندگان انگیزه‌ای برای ساخت بازی برای کنسول Wii U ندارند. دیروز بود که EA اعلام کرده بود برای این کنسول بازی نمی‌سازد زیرا فروش بازی چون FIFA 13 فقط 70 هزار تا بوده است! در همین راستا نیز بار دیگر از شرکت EA آقای Bob Summerwill، که سمت مهندس ارشد نرم‌افزار و معماری این شرکت را بر عهده دارد در صفحه Twitter خود کنسول Wii U را مورد حمله قرار داد و اذعان کرد: "این کنسول چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند و از کنسول 360ـی که 8 سال پیش آمده است نیز ضعیف تر می‌باشد."

وی بخش online/store این دستگاه بی استفاده و تبلت آن را نیز عجیب غریب خواند. وی که بعدا این سخنان را در صفحه Twitter پاک کرد اعلام نمود، شرکت نینتندو هنوز در دهه 90 گیر کرده است و عناوین third party هیچ گونه سود دهی در کنسول Wii u ندارند و فقط بازی‌های چون Mario و Zelda که خود شرکت تولید می‌کند برایشان سود دارد.

منابع معتبر!

EA Senior Engineer: 'The Wii U Is Crap'

[h=3]EA engineer says 'the Wii U is crap' - GameSpot.com[/h]
[h=3]EA Engineer: Wii U Is "Crap", Nintendo Is "Walking Dead" [/h]
http://www.gamefaqs.com/boards/631516-wii-u/66221784

http://mynintendonews.com/2013/05/1...wii-u-is-crap-less-powerful-than-an-xbox-360/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GUѦRDiAN
واقعا سر متا به جون هم افتاديد خوب كه چى زلدا شده 99 مترويد شده 92 اگر اين جورى بخوايم بهترين بازى رو در فلان سبك انتخاب كنيد كه هيچى مثلا در مةا سوپرمن 2 شده 99 اسپايدى شده 83 و tdk شده 82 آيا واقعا سوپرمن دو بهتره ممكنه الان بگيد فيلم چه ربطى به بازى داره ربطش در مقايسه ى متا و قانون امتياز دهى هست كه از هيچ قانونى پيروى نمى كنه پس گفتن اينكه مترويد يا زلدا بهتره چون 99 شده حرف بسيار مسخره و خنده داريه بعد همين الان خبر حمايت يوبى رو خوندم ولى نبايد به اين مطلب كه وى يو ضعيفه رو انكار كرد در اين نسل وى با بازى هاى خانوادگى و كنترل حركتى با وجود ضعيف تونست موفق بشه ولى در نسل جديد كه خبرى فناورى جديد نيست بايد به خودش كمى زحمت مى داد نه اينكه تماما رو ماريو و زلدا حساب باز كنه
اره دسته wiiuکه اصلا روی همه کنسول ها هست اصلا نواوری نداره:|

حالا اینا به کنار اینم بازیه شاخی هست که اخیرا براش معرفی شده

ngfvd42ne5gorigarolg.png

- - -ویرایش - - -

آقا سهیل یک سوال
شما اون مترویدی که متای 97 شده رو بازی کردی ؟

نه ولی می دونم عالیه آقا مهدی. من گیم کیوب و Wii نداشتم فقط 3DS که از وقتی گرفتم باهاش بازی های DS رو رفتم بیشتر.
اکثر بازیهای نینتندو 64 رو هم با امولاتور بازی کردم. نینتندو یه اعجوبه ست چون کسلوانیا نینتندو 64 چرخه شب و روز داشت و اصلا یه چیزی بود از لحاظ صداگذاری و گرافیک تو زمان خودش یا 007: Golden Eye که کلی از بازی های PS1 جلوتر بود یا رزیدنت اویل 2 ـش که اتفاقا با یکی از دوستان همین تاپیک هم همزمان بازی کردیم یادش باشه. و اینا همه ثابت می کرد نینتندو تا گیم کیوب پیشرو تو نوآوری، تکنولوژی و خدمت به گیمرا بوده، حتی تو نینتندو 64 به خاطر این از کارتدریج استفاده کرد که بازیها لودینگ نداشته باشن. ولی خب سیاستش تغییر کرد شاید به خاطر اینکه ضرر نکنه و یه لینکم تو صفحه قبل گذاشتم که رجی گفته بود از فروش هر بازی سود می برند روی Wii U. ولی یه عده دیگه خیلی شورش درمیارن بهترین شوتر و اینا واسه متروید زیاده چون بهترشم رو پلتفرمهای دیگه هست. ولی به عنوان یه شوتر قدیمی خوبه در نوع خودش نه در اون حدی که الکی بالا برده شه و بگن حق انتقاد ازش ندارید.
منم دوست ندارم این وضع رو داشته باشه ولی الان Wii U وضع خوبی نداره و حقیقته نمی دونم چرا ربطش می دن به پلتفرم های دیگه یا آینده و گذشته.

اینا رو ببینید برای S0HÉIL هست
من مثل بعضیا خالی بند نیستم و یه رگ دروغ ندارم. تا چیزی رو تجربه نکنم اصلا نقدش نمی کنم

متروید ها رو هم هیچ کدومشون رو بازی نکردم

ماریو و زلدا رو می شه گفت عالین ولی متروید رو نه. متروید خوبه و دیگه بهترین fps نیست اونطور که شما می گی. بهترین fps پلتفرم های نینتندوئه. همون تریلوژیش هم به پای fps های پلتفرم های دیگه نمی رسه

این بازی که عکسش رو گذاشتم یه بازی کاملا متوسطه و متاش هم اینو می گه.
متای 79 هم چون نینتندو ساخته می شه مقدس؟ اصلا چی استانداردهای این نسل رو رعایت کرده؟ بابابزرگ منم از رادیو جدید استفاده می کنه، اونوقت طرف بیاد به یاد بچگیش اینو بازی کنه مثلا؟

من دیگه حرفی ندارم ;;)

============================================================

بزار من تقریبا چند هفته دیگه سفارش جدیدم میرسه چند تا بازی توپ از 3DS بهت میدم اون وقت متوجه میشی که گیم پلی یعنی چی

آخرین ویرایش:
1-منظورم کلی بود یعنی هر کدوم از بازیاش یه نقص بزرگ دارند نه اینکه zelda داستان نداره اتفاقا خوبم داره
2-انلاین تقویت شده یعنی همونی که برای انلاین بازی کردن monster hunter باید 3ds رو به wiiu وصل کنی؟
کنترل 1:1 !!!!!!!!1الان متوجه شدم هیچ کدومتون از نزدیکم zelda بازی نکردین
3-The Wii Remote has trouble recognizing your different swings gamespot
4-موسیقی با صداگزاری فرق داره هاااااا
نه هنوز بخشوانلاینش درست نشده
اره ما که بازی نکردیم شما بازی کردید
موسیقی و صداگذاری توی یک بخش هست بعدش هم این ها تصمیم گرفتن صداگذاری هم انجام بدن زلد شخصیت زیاد داره صداگذاری برای همشون خیلی طول می کشه و هزیته زیاد داره

نمیدونم یادتون میاد یا نه...
کنسول های نینتندو از زمان گیم کیوب به قبل همیشه بالاترین پردازنده و چیپ گرافیکی رو میان بقیه کنسول های هم نسلش داشته
ولی از وی به بعد به دلیل مشکلات اقتصادی بیشتر روی گیم پلی تمرکز میکنه!!
وی هم اوایل همه از گرافیک و پردازنده ی قدیمیش خیلی انتقاد کردن...ولی یکی دوسال بعدش معلوم شد که همه چیز فقط گرافیک نیست...
بنده به جرأت میگم گرافیک بازی Resident Evil : Darkside Chronicles در حد بازی های 360 هست..!!
ولی حالا برید NFS : hot persuit رو تو همین کنسول بازی کنید..کلا ً حالتون رو بهم میزنه که کاملا ً مشخصه EA میخواد Wii رو خراب کنه!
Wii U هم یکم وقت میخواد تا خودشو نشون بده...چون گرافیک بازی ها تا یه حدی میتونن پیشرفت کنن و باز هم مردم به دنبال گیم پلی و Fun بیشتر میرن!!
...
...
بیاید همه مثل ماشین پلیس بگیم : Wii U...Wii U...Wii U...Wii U...Wii U...Wii U...Wii U...Wii U...Wii U......

اینا رو ببینید برای S0HÉIL هست

من دیگه حرفی ندارم ;;)

من تاپیکش رو دیدم جزو بازی های مشکل دار بود و توش پشه پر نمی زد. اگه هم ویی داشتم بعید می دونم بازیش می کردم به خاطر اینا. تازه اون تریلوژی رو باید تو زمان خودش بازی می کرد آدم که تو زمان خودشم کسی نمی دونسته اینا چیه. (اون موقع که دو شماره اولش برای گیم کیوب اومده رو می گم)
اون قسمت از پستمم که برداشتید مچ گیری کردید منظورم تجربه کردن کنسول بوده نه بازی و ویی رو چندین بار بازی کردم می دونم چیه.;) الانم امولاتورش رو دارم ولی بازی خاصی نداره بازی کنم جز SSB. دیگه از پشت کوه که نیومدم بل نسبت!
بعد از رو نمراتش معلومه بهتر ازش هست و نیازی به بحث نیست.

عاشق فنای وی یو ام!! یعنی ناجور عاشقم :))

طرف واسه خودش کسیه برگشته یک کلام گفته کنسولش بدرد نخوره! که واقعا منطقی نگاه کنیم داره راست میگه اونوقت فن ها از زمین و زمان و کنسول های قبلی نینتندو!!( که ربطش به وی یو نامشخصه! چون بحث سر وی یو بوده) دلیل و مدرک و شاهد میارن و سعی بر دفاع از وی یو دارن! خب اگه شما خودتون انقدر مطمئنید و قبول دارید خوبه چه احتیاجی به جوش اوردن علیه صحبت های این آقا هستش؟ خب بذارید هر چی دوست داره بگه! بذارید بقیه هر چی میخان بگن شما مگه به کنسول مورد علاقتون مطمئن نیستین؟

ترو خدا اینقدر بحث نکنید ... ته تهش میشه مثل ایکس باکس اریجینال که هیچ کسی براش بازی نمیساخت ... با اون همه بی بازی بودنش در حدود 22 میلیون دستگاه فروخت .تازه اون کنسول فن زیادی هم نداشت ... این یکی که فناش تو دنیا زیادن .

عاشق فنای وی یو ام!! یعنی ناجور عاشقم :))

طرف واسه خودش کسیه برگشته یک کلام گفته کنسولش بدرد نخوره! که واقعا منطقی نگاه کنیم داره راست میگه اونوقت فن ها از زمین و زمان و کنسول های قبلی نینتندو!!( که ربطش به وی یو نامشخصه! چون بحث سر وی یو بوده) دلیل و مدرک و شاهد میارن و سعی بر دفاع از وی یو دارن! خب اگه شما خودتون انقدر مطمئنید و قبول دارید خوبه چه احتیاجی به جوش اوردن علیه صحبت های این آقا هستش؟ خب بذارید هر چی دوست داره بگه! بذارید بقیه هر چی میخان بگن شما مگه به کنسول مورد علاقتون مطمئن نیستین؟
اره ما داریم بعد شما می گی بدرد نخوره
پس اگه اینطوری هست نا هم میام پلتفرم های مایکرو و سوتی رو ترول می کنیم کسی هم نباید بیاد بحث کنه

نمیدونم یادتون میاد یا نه...
کنسول های نینتندو از زمان گیم کیوب به قبل همیشه بالاترین پردازنده و چیپ گرافیکی رو میان بقیه کنسول های هم نسلش داشته
ولی از وی به بعد به دلیل مشکلات اقتصادی بیشتر روی گیم پلی تمرکز میکنه!!
وی هم اوایل همه از گرافیک و پردازنده ی قدیمیش خیلی انتقاد کردن...ولی یکی دوسال بعدش معلوم شد که همه چیز فقط گرافیک نیست...
بنده به جرأت میگم گرافیک بازی Resident Evil : Darkside Chronicles در حد بازی های 360 هست..!!
ولی حالا برید NFS : hot persuit رو تو همین کنسول بازی کنید..کلا ً حالتون رو بهم میزنه که کاملا ً مشخصه EA میخواد Wii رو خراب کنه!
Wii U هم یکم وقت میخواد تا خودشو نشون بده...چون گرافیک بازی ها تا یه حدی میتونن پیشرفت کنن و باز هم مردم به دنبال گیم پلی و Fun بیشتر میرن!!
...
...
بیاید همه مثل ماشین پلیس بگیم : Wii U...Wii U...Wii U...Wii U...Wii U...Wii U...Wii U...Wii U...Wii U......

عجب از کی تا جالا Hot pursuit شده بازی حال به هم زن؟ حالا میگفتی مدال افتخار شاید باورمون مشید !!!!!

من تاپیکش رو دیدم جزو بازی های مشکل دار بود و توش پشه پر نمی زد. اگه هم ویی داشتم بعید می دونم بازیش می کردم به خاطر اینا. تازه اون تریلوژی رو باید تو زمان خودش بازی می کرد آدم که تو زمان خودشم کسی نمی دونسته اینا چیه. (اون موقع که دو شماره اولش برای گیم کیوب اومده رو می گم)
اون قسمت از پستمم که برداشتید مچ گیری کردید منظورم تجربه کردن کنسول بوده نه بازی و ویی رو چندین بار بازی کردم می دونم چیه.;) الانم امولاتورش رو دارم ولی بازی خاصی نداره بازی کنم جز SSB. دیگه از پشت کوه که نیومدم بل نسبت!
بعد از رو نمراتش معلومه بهتر ازش هست و نیازی به بحث نیست.
اصلا با این قسمت حرفت موافق نیستم
هنوزم که هنوزه من وقتی میبینم یک بازی در زمان قدیم شاخ بوده میرم و دانلود می کنم و با امولاتو بازیش می کنم
به طور مثال بازی لویجی منشن گیم کیوب که در روز لانچ 640 هزار نسخه فروخت رو من چند وقت پیش دانلود کردم و با امولاتور تمومش کردم
میتونم به جرائت بگم یکی از متفاوت ترین بازی هایی بود که بازی کردم یعنی واقعا عالی بود بهت پیشنهاد میکنم حتما حتما بازی کنی حجمش زیاد نیست 900 مگه
بعد اصلا با این حرف که نینتندو کژوال هست مخالفم
شما یک نگاه به عناوین هارد کورش بکن مخصوصا روی گیم کیوب
چند تا از بهترین رزیدنت اویل ها روشه مثلا ریمیک و زیرو
عناوینی رو داره که گیم پلی خیلی شاخی داره نمونه اش همین لویجی منشن که فروش خیلی خوبی در لانچ کرد
و خیلی های دیگه
دلیل نمیشه چون فروش کنسول کم بوده بگیم کژوال بوده و نینتندو فلانه
همین الانشم توی e3 کلی برنامه دارن منتظر باش فقط

- - -ویرایش - - -

عجب از کی تا جالا Hot pursuit شده بازی حال به هم زن؟ حالا میگفتی مدال افتخار شاید باورمون مشید !!!!!

منظورش نسخه ای که روی wii بود هست

بزار من تقریبا چند هفته دیگه سفارش جدیدم میرسه چند تا بازی توپ از 3DS بهت میدم اون وقت متوجه میشی که گیم پلی یعنی چی

من مگه گفتم از 3DS بدم میاد؟ 3DS بحثش با Wii U جداست و بارشو بسته.
همون GTA: CW برای 7 پشتم بسه چه برسه به بازی های 3DS که جای خود دارن و کلا کنسول دستی خیلی دوست دارم. چه ویتا چه PSP چه 3DS ...
خب حرفایی می زنن که باعث می شه کلا بگن منطق رو قبول ندارن و اسم خودشون بد در ره (مخصوصا اینکه در مورد قدرت سخت افزار Wii U غلو می کنن) به خاطر همینه می گم...
در مورد کژوال بودن نینتندو هم از لحاظ سخت افزاری گفتم، خدایی ویتا خیلی قویه و نباید صرفا به خاطر فروش گفت 3DS بهتره.
آقا پس شما تکلیفت رو با ما روشن کن یا به قول قدیمیا بگو با کدوم سازت برقصیم
از یک طرف میگی با بازی هاش حال نمیکنم از این طرف اینجوری میگی

دوربین مخفیه عایا
yahoo_4.gif

از 3DS بدم نمیاد و دوستش دارم ولی ویتا رو بیشتر:دی مشکلم با کوبیدن ویتا بود+این استدلال های عجیب در مورد قدرت سخت افزار Wii U و وضعش تو بازار.

آخرین ویرایش:
من مگه گفتم از 3DS بدم میاد؟ 3DS بحثش با Wii U جداست و بارشو بسته.
همون GTA: CW برای 7 پشتم بسه چه برسه به بازی های 3DS که جای خود دارن و کلا کنسول دستی خیلی دوست دارم. چه ویتا چه PSP چه 3DS ...
خب حرفایی می زنن که باعث می شه کلا بگن منطق رو قبول ندارن و اسم خودشون بد در ره (مخصوصا اینکه در مورد قدرت سخت افزار Wii U غلو می کنن) به خاطر همینه می گم...

آقا پس شما تکلیفت رو با ما روشن کن یا به قول قدیمیا بگو با کدوم سازت برقصیم
از یک طرف میگی با بازی هاش حال نمیکنم از این طرف اینجوری میگی

دوربین مخفیه عایا :d
از همین تریبون سلام میکنم خدمت مردم عزیز :d

اره دسته wiiuکه اصلا روی همه کنسول ها هست اصلا نواوری نداره:|
هه دسته !!؟ بعد خيلى ببخشيد اسمارت گلس چى ؟ مطمئنا سازنده ها هنوز استفاده ى كاملو ازش نمى كن بعد مايكرو با يه نرم افزار اين كارو كرد نه با يه سخت افزار جديد ريموت پلى سونى هم كه اصلا وجود خارجى نداره !! عجب فناورى منحصر به فردى !

هه دسته !!؟ بعد خيلى ببخشيد اسمارت گلس چى ؟ مطمئنا سازنده ها هنوز استفاده ى كاملو ازش نمى كن بعد مايكرو با يه نرم افزار اين كارو كرد نه با يه سخت افزار جديد ريموت پلى سونى هم كه اصلا وجود خارجى نداره !! عجب فناورى منحصر به فردى !

اولا که برای ریموت پلی شما باید دو تا کنسول داشته باشی این از این
تازه برای همه بازی ها جواب نمیده
دوما شما چند دفعه با گیم پد wiiu کار کردی که اینجوری نقدش میکنی دو تا دمو از بازی های Re revelation و ZombiU و nintendoland ببین مطمئنا نظرت عوض میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or