EA: کنسول Wii U چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
wii-u-system-update.jpg

درود.

همین چند هفته پیش بود که شرکت DICE اعلام کرده بود هرگز انجین Frostbite 3 خود را در Wii U تست نخواهد کرد چون در تست ورژن Frostbite 2 این دستگاه خوب عمل نکرده است. گویا با امدن نسل جدید کنسول‌های PS4 و XBOX 720 سازندگان انگیزه‌ای برای ساخت بازی برای کنسول Wii U ندارند. دیروز بود که EA اعلام کرده بود برای این کنسول بازی نمی‌سازد زیرا فروش بازی چون FIFA 13 فقط 70 هزار تا بوده است! در همین راستا نیز بار دیگر از شرکت EA آقای Bob Summerwill، که سمت مهندس ارشد نرم‌افزار و معماری این شرکت را بر عهده دارد در صفحه Twitter خود کنسول Wii U را مورد حمله قرار داد و اذعان کرد: "این کنسول چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند و از کنسول 360ـی که 8 سال پیش آمده است نیز ضعیف تر می‌باشد."

وی بخش online/store این دستگاه بی استفاده و تبلت آن را نیز عجیب غریب خواند. وی که بعدا این سخنان را در صفحه Twitter پاک کرد اعلام نمود، شرکت نینتندو هنوز در دهه 90 گیر کرده است و عناوین third party هیچ گونه سود دهی در کنسول Wii u ندارند و فقط بازی‌های چون Mario و Zelda که خود شرکت تولید می‌کند برایشان سود دارد.

منابع معتبر!

EA Senior Engineer: 'The Wii U Is Crap'

[h=3]EA engineer says 'the Wii U is crap' - GameSpot.com[/h]
[h=3]EA Engineer: Wii U Is "Crap", Nintendo Is "Walking Dead" [/h]
http://www.gamefaqs.com/boards/631516-wii-u/66221784

http://mynintendonews.com/2013/05/1...wii-u-is-crap-less-powerful-than-an-xbox-360/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GUѦRDiAN
ea باید بجای این حرفا و گله کردند از رقیبش ubi یاد بگیره و بجای port کردن بازی های کنسول های دیگه یه چهار تا بازی fitness و dancing انحصاری براش بسازه همون کاری که ubi با just dance کرد و الان تبدیل به یه ip سالانه شده و پرفروش ترین ipش بعد از ac است

آخه چطور می شه کنسولی که همون سی پی یو گیم کیوب رو با فرکانس بالاتر داره تحمل کرد!
حتما 3 تا هسته هم حساب نمی شه:|
3DS در مقایسه با ویتایی که تروفی داره، شبکه آنلاین قوی تر داره،
نه این که تروفی خیلی تاثیر داره اگه نباشه کنسول بالا نمیاد
شبکه انلاین هم ای شاپ به PSN نمی رسه اما قوی هست
-----------------------------------------
3DS هم صفحه نمایش 3D داره
دو تا صفحه داره
بعد ایا ویتا این ها رو هم داره
----------------------------------
رزیدنت اویل 3DS فقط همین یه دونه بازیه. تازه رو هیچ کدوم از بازیاش نیومدن از تمام قدرت دستگاه که در حد Wii هست هنوز استفاده کنن. متال گیرشم آشغالی بیش نیست با متای 79 آبروی MGS3 رو بردن.
مانستر هانتر هم که حساب نمی شه
کسلولینا هم همینطور
تیکن هم همینطور:|
کسی که متال 3 رو پورت کرد ابروش رو برد نه 3DS

حتما 3 تا هسته هم حساب نمی شه:|

نه این که تروفی خیلی تاثیر داره اگه نباشه کنسول بالا نمیاد
شبکه انلاین هم ای شاپ به PSN نمی رسه اما قوی هست
-----------------------------------------
3DS هم صفحه نمایش 3D داره
دو تا صفحه داره
بعد ایا ویتا این ها رو هم داره
----------------------------------

مانستر هانتر هم که حساب نمی شه
کسلولینا هم همینطور
تیکن هم همینطور:|
کسی که متال 3 رو پورت کرد ابروش رو برد نه 3DS
بنیامین جان حتما می دونی خودم 3DS دارم. ولی خدایی اینکه بگی ویتا چون فروشش کمتره بدرد نمی خوره حرف کاملا خنده داریه. خودتم ویتا داشتی می دونی چی می گم. از لحاظ سخت افزاری دقیقا یه نسل از 3DS جلوتره.
تروفی هم برای بنده خیلی مهمه چون معتاد گرفتن تروفیم. (نینتندو حتی نمیاد زحمت بکشه یه سیستم مشابه این رو برای کنسولاش بذاره!) در مورد PSN ـشم می دونی حتی بعضی امکاناتی داره که با PS3 هم بری نداری.
در مورد بازیاشم منظورم از لحاظ گرافیکی بود. حالا اینام رو اضافه کن ولی توجه داشته باش به فرض مثال نینجا گایدن روی ویتا 60 فریم اجرا می شه! این یعنی معجزه!

کجاش بیفایده ست؟ من مثل بعضیا خالی بند نیستم و یه رگ دروغ ندارم. تا چیزی رو تجربه نکنم اصلا نقدش نمی کنم و الانم 3DS ـم داره گوشه خونه خاک می خوره. البته Wii U نیازی به تجربه نداره چون سخت افزارش معلوم شده و اینا حق دارن. آخه چطور می شه کنسولی که همون سی پی یو گیم کیوب رو با فرکانس بالاتر داره تحمل کرد! حالا اینکه می تونه تو گیم پلی حرف برای گفتن داشته باشه موضوع دیگه ایه.
بعد مطمئن باش تا فن دوآتشه نینتندو نباشی و از قدیم پای ماریو و زلدا نشسته باشی از کنسول نینتندو هیچ لذتی نمی بری یه سر به بخش کنسول های نینتندو بزن متوجه می شی. آواز دهل از دور خوش است!;)
رزیدنت اویل 3DS فقط همین یه دونه بازیه. تازه رو هیچ کدوم از بازیاش نیومدن از تمام قدرت دستگاه که در حد Wii هست هنوز استفاده کنن. متال گیرشم آشغالی بیش نیست با متای 79 آبروی MGS3 رو بردن.
3DS در مقایسه با ویتایی که تروفی داره، شبکه آنلاین قوی تر داره، گرافیک بالاتر داره، صفحه OLED مثل آیینه داره، کلی امکانات دیگه داره کنسول کژوالیه. بیشتر افراد سن بالا می رن سراغ ویتا مگه اینکه فن ماریو، زلدا و... بوده باشن.

ماشالله وی یو قراره با سی پی یو گیم کیوب watch dogs و ریشه های ارکام رو اجرا کنه!
--
متای 79 یعنی بازی اشغاله؟ پورت بازی جالب نبوده ربطی به کنسول داره؟ فعلا داره 3ds سالاری میکنه تو بازار حالا ویتا هر چیزی هم میخواد باشه. بازی هم که ویتا حرفی در برابر 3DS نداره!
---
اون قسمت هایی هم که قرمز کردم منطق شما رو کاملا نشون میده!
____
در ضمن من نگفتم و نمیگم ویتا چون فروشش کمتره بدرد نمیخوره!

بنیامین جان حتما می دونی خودم 3DS دارم. ولی خدایی اینکه بگی ویتا چون فروشش کمتره بدرد نمی خوره حرف کاملا خنده داریه. خودتم ویتا داشتی می دونی چی می گم. از لحاظ سخت افزاری دقیقا یه نسل از 3DS جلوتره.
تروفی هم برای بنده خیلی مهمه چون معتاد گرفتن تروفیم. در مورد PSN ـشم می دونی حتی بعضی امکاناتی داره که با PS3 هم بری نداری.
در مورد بازیاشم منظورم از لحاظ گرافیکی بود. حالا اینام رو اضافه کن ولی توجه داشته باش به فرض مثال نینجا گایدن روی ویتا 60 فریم اجرا می شه! این یعنی معجزه!
اره ویتا جلو تره اما 3DS طوری نیست که کسی به گرافیکش ایراد بگیره همین اویل که هست
تروفی هم یک دلیل برای بیشتر بازی کردن هست که سازنده زیاد براش فرقی نداره سازنده فقط می خواد بازیش فروش بره
گرافیکی می گی استریت فایت به خوبی نسخه PS3 هست یا همین تیکن
یا اویل
معجزه نیست که روی 60 فریم هست سخت افزایش قوی هست
اما سخت افزار هیچ وقت ملاک خوبی برای مقایسه نیست
شرکت ها تنها یک هدف دارن برای محصولاتشون اون هم فروش خوب هست

ماشالله وی یو قراره با سی پی یو گیم کیوب watch dogs و ریشه های ارکام رو اجرا کنه!
--
متای 79 یعنی بازی اشغاله؟ پورت بازی جالب نبوده ربطی به کنسول داره؟ فعلا داره 3ds سالاری میکنه تو بازار حالا ویتا هر چیزی هم میخواد باشه. بازی هم که ویتا حرفی در برابر 3DS نداره!
---
اون قسمت هایی هم که قرمز کردم منطق شما رو کاملا نشون میده!

اون بازیا رو به لطف GPU نسبتا جدیدش می تونه اجرا کنه، و اتفاقا باز به لطف این GPU ـش می تونه تو مواردی که به پردازنده گرافیکی ربط داره بازدهی بهتری داشته باشه. (مثل AA) ولی این وسط سازنده های بدبخت باید کچل شن که بازی رو برای سی پی یو فوق مدرن این کنسول بسازن!
من خودم نقد بازی 3DS برای یه مجله اینترنتی می نوشتم و تمام زیک و پیک بازیاش رو می دونم. پورت رو که آزار نداشتن بد پورت کنن. تو همین MGS3 بر خلاف نسخه PS2 ابجکت های نزدیک لود می شن یا تو حالت 3D آنتی آلیاز 0 می شه یا تو باس فایت با اون رئیس زنبوریه فریم جوری میاد پایین که اسلومیشن می شه این یعنی فاجعه. نینتندو هم که عین خیالش نیست چون گرافیک براش اهمیت نداره.
باشه من بی منطق. ولی مطمئنم کسی لذت تروفی-شبکه آنلاین قوی-گرافیک بالاتر رو بچشه بیشتر ترجیحش می ده مگه اینکه از قدیم فن چیز دیگه بوده باشه.
بله من بی منطقم! شرمنده که وقت گوهربار اساتید رو گرفتیم!=((
اینایی که میگن بازی های نینتندو واسه بچه هاست...همونایی هستن که وقتی سنشون رفت بالاتر...میگن کلن بازی مال بچه هاست...
ینی همچین ادمایی هستیما...
اونایی هم که میگن سخت افزارش مشکل داره...با دلیل بیان بگن چگونه بازی های دیگه مثل کرایسیس 3 روش اجرا شدن؟ یا مثلن ubi پس چه جوری واسش بازی مسازه؟
ea درد دیگه ای داره...سعی کنید درک کنید اقایون هیتر نینتندو
yahoo_32.gif

فروش بالای کنسول های نینتندو رو هم در نظر بگیرید و از طرف تمام دنیا فکت صادر نکنید...
عمو جان شما بشین ماریو 3D لند رو با گرفتن تمام ستاره ها تموم کن من بهت جایزه می دم...عکس با نام کاربری فراموش نشه فقط.
نمی دونم چرا وقتی جزو فن بیسش نیستین میاین دفاع هم می کنین! از فن های نینتندو که کنسولاش رو دیدن فقط همین مهدی ارتگلی و بنیامین فکر کنم میان بخش اخبار بقیه چی می خوان خدا عالمه. (شاید اسم سونی جهان خوار رو می بینن می پرن چندتا ضربه حواله کنن! الله اعلم!)
تا قیامت هم بحث فنی کنیم و با مدرک ثابت کنیم ویتا یه نسل جلوتره قبول نمی کنید!
بعد آخه مگه من دیوونه بودم که باوجود نینتندو هیتر بودن 3DS خریدم؟
در مورد قسمت قرمز شده , علم غیب دیگه؟؟؟
اون PSN آی دی زیر آواتارم رو مشاهده نمی فرمایید؟:(
الانم نزدیکای لول 20 باید باشم تو تروفی! هر موقع خطر بن برطرف شد سینچ می کنم از لول 9 بپرم به 20 :bighug:

آخرین ویرایش:
اینایی که میگن بازی های نینتندو واسه بچه هاست...همونایی هستن که وقتی سنشون رفت بالاتر...میگن کلن بازی مال بچه هاست...
ینی همچین ادمایی هستیما...
اونایی هم که میگن سخت افزارش مشکل داره...با دلیل بیان بگن چگونه بازی های دیگه مثل کرایسیس 3 روش اجرا شدن؟ یا مثلن ubi پس چه جوری واسش بازی مسازه؟
ea درد دیگه ای داره...سعی کنید درک کنید اقایون هیتر نینتندو:-$
فروش بالای کنسول های نینتندو رو هم در نظر بگیرید و از طرف تمام دنیا فکت صادر نکنید...

ولی این وسط سازنده های بدبخت باید کچل شن که بازی رو برای سی پی یو فوق مدرن این کنسول بسازن!
همین ps3 من خودم داشتم رفتم براش me3 خریدم انقدر افت فریم داشت که انداختمش دور بازی رو
بعد نسخه wii u رو گرفتم و بدون هیچ فن بازی فریم خیلی بهتری داره
cpu شاید ضعیف باشه اما انقدر پیچیده نیست مثل cell که سازنده گند بزنه توی پورتش
اون شایعات cpu با کلاک 3 هم هنوز برپاست
تو همین MGS3 بر خلاف نسخه PS2 ابجکت های نزدیک لود می شن یا تو حالت 3D آنتی آلیاز 0 می شه یا تو باس فایت با اون رئیس زنبوریه فریم جوری میاد پایین که اسلومیشن می شه این یعنی فاجعه. نینتندو هم که عین خیالش نیست چون گرافیک براش اهمیت نداره.
این فاجعه کار سازنده هست
وقتی 3d روشن می شه برای این که فریم پایدار بمونه بعضی از افکت ها مثل aa حذف می شن
افت فریم هم باز کار سازندش هست
این هم بازی روی ps3 افت فریم داشتن یعنی ps3 نمی کشیده نه سازنده بلد نبوده پورت کنه
تیم کوجیما قبلا یک تریلر داده بود از نسخه 3ds گرافیکش خیلی خیلی بالا بود ولی توی نسخه نهایی شد همون ps2
تازه کلاک gpu هم 200 نیست روی 200 قفل هست 400 هست

اون بازیا رو به لطف GPU نسبتا جدیدش می تونه اجرا کنه، و اتفاقا باز به لطف این GPU ـش می تونه تو مواردی که به پردازنده گرافیکی ربط داره بازدهی بهتری داشته باشه. (مثل AA) ولی این وسط سازنده های بدبخت باید کچل شن که بازی رو برای سی پی یو فوق مدرن این کنسول بسازن!
من خودم نقد بازی 3DS برای یه مجله اینترنتی می نوشتم و تمام زیک و پیک بازیاش رو می دونم. پورت رو که آزار نداشتن بد پورت کنن. تو همین MGS3 بر خلاف نسخه PS2 ابجکت های نزدیک لود می شن یا تو حالت 3D آنتی آلیاز 0 می شه یا تو باس فایت با اون رئیس زنبوریه فریم جوری میاد پایین که اسلومیشن می شه این یعنی فاجعه. نینتندو هم که عین خیالش نیست چون گرافیک براش اهمیت نداره.
باشه من بی منطق. ولی مطمئنم کسی لذت تروفی-شبکه آنلاین قوی-گرافیک بالاتر رو بچشه بیشتر ترجیحش می ده مگه اینکه از قدیم فن چیز دیگه بوده باشه.

در مورد قسمت قرمز شده , علم غیب دیگه؟؟؟

- - - Updated - - -

از مدیران خواهشنمدیم لطفا منبع این خبر رو هم به لیست زیر اضافه کنن. چون حتما اونقدر اعتبار داره که این خبر هنوز پاربجا هست!

سایت های زیر بعنوان منابع خبری، مجاز برای ترجمه خبر و قرار دادن در سایت بازی سنتر میباشند:
1Up
Andriasang
CVG
Edge Online
Eurogamer
Gamasutra
GameIndustry
GameInformer
Gamespot
GameSpy
GamingBolt
GiantBomb
IGN
Joystiq
Kotaku
MCV
OPM
OXM
Siliconera
UsPlaystaionBlog
VG247

بــــــــه ببین EA چجوری هممون رو به جون هم انداخته.هنوز نه به داره نه به باره.یارو میگه WiiU آشغاله ما داریم اینجا ویتا و 3DS رو مقایسه می کنیم(که به طور کل 3DS بهتره).
با این حال معلومه این حرفو از حرص گفته و هیچ فکری پشتش نبوده چون واقعاً WiiU از XB360 قویتره و اینکه ایشون نمی دونند کل سود نیننتدو رو ماریو و زلدا نمی دن چون حداقل دو تا شرکت به اسم سگا و یوبی سافت با بازیهایی چون M&S olympic و JD و Condiut و Nights و .... کلی سود به نینتندو رسوندن بماند متروید و The last stoty و.... . نتیجه اخلاقی اینه که EA کلّاً مخالف نینتندوئه و از هر تلاشی برای به جون هم انداختن ما(به خدا!!!)و کاهش فروش کنسول های نینتندو دست بر نمی داره حالا اگه شما نظر بهتری دارید بگید.

قبلا توی اون تاپیک "[h=2]EA روی بازی‌های Wii U کار نمی‌کند[/h]" آمدم و از واژه آشغال در وصف EA استفاده کردم...یه کمی دو دل بودم که کار درستی کردم یا نه...اما الان دیگه از حرفم مطمئنم...EA آشغالی بیش نیست...!
قبلا گفتم باز هم میگم...نینتندو به عنوان یکی از معتبر ترین و پرفروش ترین برند های صنعت گیم هیچ وقت به EA وابسته نبوده و حمایت کردن یا نکردن این ناشر هیچ تاثیری در موفقیت نینتندو نداره....!!!!
مثه بعضيا نيستم كه كنسولي رو نداشته باشم ولي عقده اون كنسول باعث بشه پست چرت بدم
خوبه که مثل بعضیا هم نباشیم که فقط چون یه کنسولی رو داریم ازش حمایت کنیم و فکر کنیم بهترین کنسول دنیاست...!
بلکه با عقل سلیم یه نگاهی به تاریخ این صنعت بندازیم و به بزرگان و بنیان گذارانش هم احترام بگزاریم...

همین ps3 من خودم داشتم رفتم براش me3 خریدم انقدر افت فریم داشت که انداختمش دور بازی رو
بعد نسخه wii u رو گرفتم و بدون هیچ فن بازی فریم خیلی بهتری داره
cpu شاید ضعیف باشه اما انقدر پیچیده نیست مثل cell که سازنده گند بزنه توی پورتش
اون شایعات cpu با کلاک 3 هم هنوز برپاست

این فاجعه کار سازنده هست
وقتی 3d روشن می شه برای این که فریم پایدار بمونه بعضی از افکت ها مثل aa حذف می شن
افت فریم هم باز کار سازندش هست
این هم بازی روی ps3 افت فریم داشتن یعنی ps3 نمی کشیده نه سازنده بلد نبوده پورت کنه
تیم کوجیما قبلا یک تریلر داده بود از نسخه 3ds گرافیکش خیلی خیلی بالا بود ولی توی نسخه نهایی شد همون ps2
تازه کلاک gpu هم 200 نیست روی 200 قفل هست 400 هست

:-o چی می گی مس افکت3 مثل هلو اجرا می شه من به خاطر تروفی تستش کردم! تازه تعویض دیسک هم لازم نداره مثل 360 !
سل کجا گند زد تو رو به ابوالفضل؟ برو انچارتد3 رو یه بار دیگه تست کن بعد بگو گند زد.
بعد Wii U رو سازنده ها در مقایسه با کنسولهای نسل بعد می سنجن. یه فیفا هم بخوان براش بدن باید کلی از سر و تهش بزنن!
خب منم موافقم سازنده ها کم کاری کردن ولی نینتندو هم باید یه بخاری ازش درمیومد و بیشتر رو گرافیک تایید می کرد تا این مشکلات پیش نیاد.
خوبه که مثل بعضیا هم نباشیم که فقط چون یه کنسولی رو داریم ازش حمایت کنیم و فکر کنیم بهترین کنسول دنیاست...!
بلکه با عقل سلیم یه نگاهی به تاریخ این صنعت بندازیم و به بزرگان و بنیان گذارانش هم احترام بگزاریم...
این شده دیگه داستان ملانصر الدین و پسرش که مردم هر کدوم رو می شست روی خر سرزنشش می کردن!
من الان ویتا ندارم و فقط 3DS دارم ولی می گم ویتا بهتره اونم با مدرک و طبق سلیقه خودم و اکثر ایرانیا که گرافیک و سخت افزار بهتر رو دوست دارن!

عمو جان شما بشین ماریو 3DS رو با گرفتن تمام ستاره ها تموم کن من بهت جایزه می دم...عکس با نام کاربری فراموش نشه فقط.
نمی دونم چرا وقتی جزو فن بیسش نیستین میاین دفاع هم می کنین! از فن های نینتندو که کنسولاش رو دیدن فقط همین مهدی ارتگلی و بنیامین فکر کنم میان بخش اخبار بقیه چی می خوان خدا عالمه.
تا قیامت هم بحث فنی کنیم و با مدرک ثابت کنیم ویتا یه نسل جلوتره قبول نمی کنید!
اخه فقط گرافیک نیست این نینتندو فقط چیزی رو کنسولاش رو ارتقا می ده که برای casual ها جذاب باشه اخه یکی بهش بگه می میری این صفحه نمایشگرت multi touch باشه عین همین صفحه نمایشگر رو تو ds داشتیم وضوح و رنگ نمایشگر که باعث می شه بالا بیاری می میری یه انالوگ دوم هم اضافه کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or